Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gunler nasıl gececek
Yurumuyosa iyi etmissin.. cocuk bi sekilde atlatacak.. kac yasinda oglun? En azindan dusunmem gereken 1 cocugun var.. 2-3 olsaydi daha agir olurdu yukun.
@Puxhu canım yakışıklı evladınla yenı hayatın çok güzel olur inşallah .
Her daim mutlu olursunuz . Yaşadığın butun acıları unutursun inşallah.
Sen bunu yapabılcek güçte bir kadınsın.![]()
Siz bu karakterle kesinlikle daha iyisini hakediyorsunuz, çocuğunuz için düzelmesi icin cabalamışsınız ama olmamış. Bu ilerde size ışık olacak, en güzel vicdan rahatlığı ve huzurdur.
Ben de diyorum 6 ay sonra bambaşka bir hayatın olacak iyi ki yapmışım diyeceksin çok da mutlu olacaksın.
BAŞARILAR ve MUTLULUKLAR...
Anne mutluysa cocukta mutlu olur uyle bir dunya yok maalesef cocuk buyunce anlarsiniz baba ne demek oluyor evlilik yurumuyorsa o cocugu niye getiriyorlar anlamis degilim sirf anne olmak dogurmakla olmuyor cocugu oyuncak haline getirmisler artik Olan cocuga oluyor
Boşanmış bir anne olarak zorlukları,
Bazen kendime zaman ayırmak isteyeceksin fakat evladınla ilgilenecek kimseyi bulamayacaksın.
Kreşi, anaokulu, ilkokulu, hastalığı, sünneti, okul görüşmeleri, eğlencelerinde hep yek olacaksın.
Onu uzaktan izlerken acaba eksiklik hissediyor mudur, ona yeterli miyim, mutlu mudur, kafasından neler geçiyor diye kendini yiyeceksin.
Kim olduğu mühim değil, bazen bir güncük bile olsa ipleri senin yerine bir başkasının ele almasını isteyeceksin çünkü nefes almaya ihtiyacın olacak.
Hastalıktan yatak döşek yatma lüksün olmayacak.
Benim babam kim, neden yok, sen evlenmeden mi ben oldum, dedem benim babamsa anneannem kim, bir babam olsun istiyorum lütfen evlen gibi soru ve yorumlara maruz kalacaksın. ( bende durum böyleydi:)
Ağlamak isteyip ağlayamadığın zaman evlat kokusu ve onun minik omuzlarında teselli bulacaksın. Çünkü hem anne hem baba olduğun için güçsüz düşürmezsin falan filan.
Boşanmış bir anne olarak deneyimlediğim; çıkabilecek bazı sorunlar bunlar.Liste uzar da uzar. Bir de boşanmış bir kadın olarak yaşayabileceklerin var, o kısma değinmedim:)
Hayırlısı olsun sizler için.
Keşke her ebeveyn siz gibi olsa![]()
Anne mutluysa cocukta mutlu olur uyle bir dunya yok maalesef cocuk buyunce anlarsiniz baba ne demek oluyor evlilik yurumuyorsa o cocugu niye getiriyorlar anlamis degilim sirf anne olmak dogurmakla olmuyor cocugu oyuncak haline getirmisler artik Olan cocuga oluyor
Eşinizin birlikteyken bile doğru dürüst babalık yapmadığını söylemişsiniz. Öyleyse şu durumda sizi bu kadar geren nedir? Aslan gibi annesi olduktan sonra kaç yazar? Düzeltin biraz moralinizi. Çok karamsarsınız. Bizler çok detay düşünüyoruz. Çocuklar öyle değil. Düz mantık çalışıp detaya girmediklerinden kolay üstesinden geliyorlar. Şükür ki babasını, akrabalarını tanıyor ve görüşüyor. Gelecek kaygınız bence yersiz. Yarına hangimiz garanti ki? Yeni hayatınızda evladınızla çok mutlu olursunuz inşallah.
Şu düşüncelerin ne kadar güzel bir anne olduğunun kanıtı...
Emin ol sen yavruna "yeteceksin"..
Unutma mutlu anne sevgi,özgüven ve mutlu çocuk demek...
Yolun her daim açık olsun
Minik adam çok şanslı❤
Benim kuzenimin şimdiki eşinin ilk evliliğinden olan kızı gördüğüm en sağlıklı boşanmış aile çocuğu . O kadar güzel ayarlamışlarki hiç etkilenmemiş çocuk boşanmadan . Ben tanıdığımda çocuk yedi yaşındaydı.ve annesi daha kuzenimle evli değildi . Evlilik bitmiş fakat çocukla ilgili iletişim devam ediyordu . Gerekirse bir araya geliyorlarmış. Babası da annesi de başkalarıyla evli . Çocuk bizimkilerle yaşıyor . İstediği zaman babasında . Bide kardeşi doğdu . Mutlu mesut yaşıyor . Sizde yapabilirsiniz. Çocuğunuz çok küçük değil . Uzun tatillerde yatılı kalabilir babasında . Burda taraflar çok önemli. Birlikte anlatmalısınız diye düşünüyorum.7 yıllık evlılıgım noktalandı.. Alttan alıslarım sabredıslerım hadi bu kez adam olacak deyişlerimin sonucunda çoook güzel darbe yemem sonucu bitti..
Yedıgım ilk darbe mıydı hayır ama en agırı buydu diyebilirim..
İyi bir insan olmanız yetmiyor bazen, bazen yıkılası evlılıgıde ayakta tutamıyor..
Çok seyler yasadım agır şeyler zor günler hala yasıyorum. Fakat aklımda tek soru var ben ogluma tek basıma yetebılecek mıyım? Ya babasını hep yanında isterse ya onu özlerse ya ıcıne kapanırsa ben ogluma yetemezsem onu mutlu edemezsem isteklerine cevap veremezsem kafam da hep bunlar var..
Acıkcası babasını arayan bir cocuk degil çünkü babası onunla yakından ilgilenmeyi keseli yaklaşık 1 yıl olmustur. Hep boyle aramayacak degıl ya canım dıyorum ılla kı soracak isteyecek..
Oglumla babasının arasına girmeyi Hıc dusunmedım bosanma kararını aldıgım Ilk gunden itibaren fikrim aynıydı hala da aynı.. Ona ıstedıgın zaman cocugunu gorebılırsın arayabilirsin, bunu oglumun ıyılıgı ıcın yapmak zorundayım dedım.. Farklı sehırlerdeyız haliyle her ıstedıgın de goremıcek E mahkemenin verdıgı tarihlerde isinden dolayı ona uymayacak belkı, bunları da soyledım karara baglı kalmak zorunda degılız ne zaman istersen gorebılırsın dedım..
Şimdi benım asıl sorum bosanmıs ve cocuklu annelere, nasıl basa cıktınız bu durumla, ben pedagog yardımıyla anlatmayı dusunuyorum.. Ona kendını Degersız hissettirmek ıstemıyorum yanı yanlıs kurabilecegım bır cumleden bunu anlasın ıstemıyorum.. Bosanma nedeni olarak kendını suclu gormesını de ıstemıyorum.. Yasadıgınız zorlukları ve kolaylıkları benimle paylasırsanız cok mutlu olurum.. Konu ıcınde cevap vermeye calısırım.. Bocalama dönemımdeyım.. Daha once yasayan birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var. Oglumu yaralamadan bu süreci atlatmak tek amacım. Tesekkur ederım şimdiden...