Boşanmış bir anneyi bekleyen zorluklar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha ıyı bır anne olurum umarım.. Karakterli bir evlat yetıstırebilirım Insallah..

Sen büyüttüğün sürece olur hiç merak etme..
Yeterki sevgini bilsin güvende hissetsin sadece zaman inan herşey rayına oturur
Su akar yolunu bulur.
Bir bakmışsın koca adam olmuş üniye gidiyor ;)

Benim kuzenimin şimdiki eşinin ilk evliliğinden olan kızı gördüğüm en sağlıklı boşanmış aile çocuğu . O kadar güzel ayarlamışlarki hiç etkilenmemiş çocuk boşanmadan . Ben tanıdığımda çocuk yedi yaşındaydı.ve annesi daha kuzenimle evli değildi . Evlilik bitmiş fakat çocukla ilgili iletişim devam ediyordu . Gerekirse bir araya geliyorlarmış. Babası da annesi de başkalarıyla evli . Çocuk bizimkilerle yaşıyor . İstediği zaman babasında . Bide kardeşi doğdu . Mutlu mesut yaşıyor . Sizde yapabilirsiniz. Çocuğunuz çok küçük değil . Uzun tatillerde yatılı kalabilir babasında . Burda taraflar çok önemli. Birlikte anlatmalısınız diye düşünüyorum.

Konumda da belirttiğim gibi asla babasıyla arasına girmem.. Babası istedigi her zaman görebilir oglumu kullanarak onu cezalandırmak aklımın ucundan dahi gecmedı.. Bu babasına degıl ogluma zarar verir.. Ben zaten oglum ıcın herseyın en iyisini yapmak ıstıyorum onu babasından mahrum edersem en cok ogluma kötülük yaparım. . Kendisinede soyledım.. Cocugunu ne zaman istersen gel gör sende de kalsın aranıza asla gırmem dedım... Beyefendi cocugumu bana dusman edeceksin diyor.. Metresi evli oldugunu ogrendıgı zaman ona da demıs Esım ogrenırse cocugu gostermez demıs. Oysa ki benı gercekten hiç tanımamış..

Sen büyüttüğün sürece olur hiç merak etme..
Yeterki sevgini bilsin güvende hissetsin sadece zaman inan herşey rayına oturur
Su akar yolunu bulur.
Bir bakmışsın koca adam olmuş üniye gidiyor :KK66:

O gunleri görsem daha ne isterim ki.. Oglum buyumus okulu kazanmıs.. Topluma faydalı bir birey olmus en buyuk hayalim bu.. Oglum mutluysa bende mutluyum ben mutluysam Oglum da mutlu..

O gunleri görsem daha ne isterim ki.. Oglum buyumus okulu kazanmıs.. Topluma faydalı bir birey olmus en buyuk hayalim bu.. Oglum mutluysa bende mutluyum ben mutluysam Oglum da mutlu..

Ha şöyle işte...
Siz birbirinize yeteceksiniz..
Beraber büyüyeceksiniz
Oğlun senden güçlü olmayı sapasağlam durmayı öğrenecek..
Sen oğlundan masum sevgiyi mutluluğu..
Size zaman gerek..
Dua edicem senin için.❤

Ben hep soyle söylüyorum. Biz kârı koca degiliz ama senin anne babanız. Ve birbirimizin arkadasiyiz

Ben hep soyle söylüyorum. Biz kârı koca degiliz ama senin anne babanız. Ve birbirimizin arkadasiyiz

Kac yasında.. Bana biraz bahsedermısınız neler yasadınız cocugunuz neler yasadı bu sürecte..

Ha şöyle işte...
Siz birbirinize yeteceksiniz..
Beraber büyüyeceksiniz
Oğlun senden güçlü olmayı sapasağlam durmayı öğrenecek..
Sen oğlundan masum sevgiyi mutluluğu..
Size zaman gerek..
Dua edicem senin için.❤

Çok tesekkur ederim.. :)

Konumda da belirttiğim gibi asla babasıyla arasına girmem.. Babası istedigi her zaman görebilir oglumu kullanarak onu cezalandırmak aklımın ucundan dahi gecmedı.. Bu babasına degıl ogluma zarar verir.. Ben zaten oglum ıcın herseyın en iyisini yapmak ıstıyorum onu babasından mahrum edersem en cok ogluma kötülük yaparım. . Kendisinede soyledım.. Cocugunu ne zaman istersen gel gör sende de kalsın aranıza asla gırmem dedım... Beyefendi cocugumu bana dusman edeceksin diyor.. Metresi evli oldugunu ogrendıgı zaman ona da demıs Esım ogrenırse cocugu gostermez demıs. Oysa ki benı gercekten hiç tanımamış..
Çocuk için bitmesi gereken bir evliliği yürütmeye çalışmak , sağlıksız bireyler oluşturmaktan başka bir işe yaramıyor . Sonra evlendikleri zaman , ailesinde gördüğünü uyguluyor , bide karşısındakinin hayatını zehir ediyor. O yüzden endişe etmeyin . Aynı evde daha çok zarar göreceğine ayrı olsun sağlıklı olsun. Siz üstünüze düşeni yapmış , gerekeni söylemişsiniz . Kolaylıkla üstesinden gelirsiniz

Çocuk için bitmesi gereken bir evliliği yürütmeye çalışmak , sağlıksız bireyler oluşturmaktan başka bir işe yaramıyor . Sonra evlendikleri zaman , ailesinde gördüğünü uyguluyor , bide karşısındakinin hayatını zehir ediyor. O yüzden endişe etmeyin . Aynı evde daha çok zarar göreceğine ayrı olsun sağlıklı olsun. Siz üstünüze düşeni yapmış , gerekeni söylemişsiniz . Kolaylıkla üstesinden gelirsiniz

Acı bir tesadüf mü diyeyim bilemedim ama oglumun babasıda 5 yasındayken babası terketmıs.. Yani o da babasız büyüyen bir çocuktu..

Acı bir tesadüf mü diyeyim bilemedim ama oglumun babasıda 5 yasındayken babası terketmıs.. Yani o da babasız büyüyen bir çocuktu..
Babasız büyümek ayrı , boşanmak ayrı . Sizin çocuğunuz babasız büyümeyecekki. Eşiniz terkedildiği için , kendi yaşadıklarını oğluna yaşatmak istemez yani istememeli . Eşiniz koca olamamış ama dilerim çocuğuna baba olmayı başarır . Ben çocuk olmadan boşandığım için hep şükrettim çünkü onda bahsettiğim iki vasıfta yoktu . Allah dağına göre kar verir. Endişe etmeyin .

Kac yasında.. Bana biraz bahsedermısınız neler yasadınız cocugunuz neler yasadı bu sürecte..
Bosandigimiz da 10 aylık falandı. Babası bir dönem kendi tercihi ile görüşmedi. Bende kuzum sorana kadar herhangi bir açıklama yapmadim. Sorduğunda babanla bosandik. Uzakta olduğu için görüşemiyorsun dedim. Ama çok kontrollü gittim. Her anne gibi bende babası ile büyüsün isterdim. Ama olmadı. Bende asla bu çok vahim bir durum gibi davranmadım.
Birsüre sonra babası ile görüşmeye başladılar. Ama babasına asla gel gör ara sor demedim. Çünkü benim baskimla görüşmeler olsaydı kizim babasını başka tanırdı. Oysa şimdi babasını olduğu gibi degerlendirebiliyor.
Dipnot: kızım acısından diğer çocuklardan çok farklı değil. Bir tik daha duygusal ama bu iki konu bağlantılı midir bilemem.
Ama topluma karşı çok dikkatli olun. Kızım sınavda 1 2 yanlış yaptı diye öğretmen hemen etiketledi boşanmış aile çocuğu olduğu için dikkatini veremiyor gibi. Oysa diğer çocukların daha fazla yanlışı vardı. Bu tip noktalarda doğru müdehale önemli. Hemen kestim öğretmenin önünü. ( kendim eğitimciyim. Çok okudum çok araştırdım bu konuda)

Gereksiz dangalakça bir yorum....

Azıcık aklını kullan kim boşanmak için evlenir keyfi kim boşanmak ister...
Ne saçma insanlarsınız şu zihniyet yahu...
Zihniyetin bu oldugu surece 10 koca degistirisin bizim annelerimiz bir omur gecirdiler kocalariyla hemde ne zorluklar cekti simdikilerin derdi dert degil koca bisey desin hemen bosanma davasi ac bence bazilari cocuk yaptiktan sonra kocalarina ihtiyac kalmiyor ben cevremde en 10 kadin sayarim bu sekilde bosanmislar

Gaz verin birbirine babasiz cocuk dunyanin en guzel keyifli bisey hatta bence kocalar gereksiz spermleri alin ve sonra bosayin

Gaz verin birbirine babasiz cocuk dunyanin en guzel keyifli bisey hatta bence kocalar gereksiz spermleri alin ve sonra bosayin
Şuan sana bir ağız dolusu şey söylerdim de ortam uygun değil,senin gibi koca meraklısı,ilkel,Bağnaz,bayağı zihniyete sahip olmadığımız kadın olarak hemcinslerimize burda psikolojik destek vermeye çalıştığımız için,aklı selim düşünen üreten insanlar olduğumuz için senin sığ zihniyetine ancak gülebiliriz,senin gibi ağzındaki lokmayı sırtındaki tekmeye sayacaklara müstehak aslında böyle kocalar..... !!!!!

O kadar yürekliysen cinsiyetini gizlemene gerek var mı? Hoş seni muhatap alıp cevap yazmaya da gerek yok, hatırladığım tek bir konun bile yeterince seni açıklıyorken. Ana yüreği işte dayanamadım, diğerleri gereksiz polemiğe girmesin seninle diye

Şuan sana bir ağız dolusu şey söylerdim de ortam uygun değil,senin gibi koca meraklısı,ilkel,Bağnaz,bayağı zihniyete sahip olmadığımız kadın olarak hemcinslerimize burda psikolojik destek vermeye çalıştığımız için,aklı selim düşünen üreten insanlar olduğumuz için senin sığ zihniyetine ancak gülebiliriz,senin gibi ağzındaki lokmayı sırtındaki tekmeye sayacaklara müstehak aslında böyle kocalar..... !!!!!
Bence hiç sinirlenmeyin kendini böyle tatmin ediyor belli ki. Ama böyle zavallılara acımak da gelmiyor artık içimden

Tam kocam beni döverde severde diyecek tip,evlimi bilmem ama manyağın birine bir denk gelsinde görsün dünya kaç bucak
Yok canım burda öyle atıp tutuyo. Onu bile dengesizce yapıyo. Erkek kardeşi boşanmış diye kına yaktığını yazıp, sonra da boşananlara laf ediyo. Ciddiye alıp cevap vermeye, sinirlenmeye gerek yok yani.

Bosandigimiz da 10 aylık falandı. Babası bir dönem kendi tercihi ile görüşmedi. Bende kuzum sorana kadar herhangi bir açıklama yapmadim. Sorduğunda babanla bosandik. Uzakta olduğu için görüşemiyorsun dedim. Ama çok kontrollü gittim. Her anne gibi bende babası ile büyüsün isterdim. Ama olmadı. Bende asla bu çok vahim bir durum gibi davranmadım.
Birsüre sonra babası ile görüşmeye başladılar. Ama babasına asla gel gör ara sor demedim. Çünkü benim baskimla görüşmeler olsaydı kizim babasını başka tanırdı. Oysa şimdi babasını olduğu gibi degerlendirebiliyor.
Dipnot: kızım acısından diğer çocuklardan çok farklı değil. Bir tik daha duygusal ama bu iki konu bağlantılı midir bilemem.
Ama topluma karşı çok dikkatli olun. Kızım sınavda 1 2 yanlış yaptı diye öğretmen hemen etiketledi boşanmış aile çocuğu olduğu için dikkatini veremiyor gibi. Oysa diğer çocukların daha fazla yanlışı vardı. Bu tip noktalarda doğru müdehale önemli. Hemen kestim öğretmenin önünü. ( kendim eğitimciyim. Çok okudum çok araştırdım bu konuda)

maşallah..

sizin ağır probleminiz var tedavi olun en iyisi. kadın düşmanı gibi şeysiniz yani.
işte sizin gibilerin yetiştirdiği erkek çocukları neden oluyor bu aile sorunlarına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X