İş bulamadım canım.. İlk zamanlar zaten pek iyi değildim boşanma travması.. Sonra da kpss ile upraştım ve sonuç çıkmadı bu arada özel işler aradım ama bi şekilde olmadı.. Bi de çocuğum okula gidip geliyor ben ilgileniyorum..Nasıl dayandiniz bunca yil ben ilk yil is bulup hemen calisma hayatina atilmıstim yoksa 10 yilda kafayı yerdim herhalde hos o konuda pek emin degilim ama:)
Cocuguma annem bakti, Ilk olarak bir marketin patiseri reyonunda satış elemanı olarak calistim sanirim anneniz cok zor bir insan degil,yoksa mumkün degil ilk yil ondanda boşanirdım:)İş bulamadım canım.. İlk zamanlar zaten pek iyi değildim boşanma travması.. Sonra da kpss ile upraştım ve sonuç çıkmadı bu arada özel işler aradım ama bi şekilde olmadı.. Bi de çocuğum okula gidip geliyor ben ilgileniyorum..
Ben hayret ediyorum bir anne kızına böylr düşman gibi davranır mı.. Başka kişilerin kız çocuklarını sevdiğimi görünce ayıplıyor.. Kız çocuğuna bu kadar değer verilir mi diye.. Oğluna aşırı düşkün.. Onu ölümüne savunur.. Ben külkedisi üvey evlat gibiyim.. Sürekli beni aşağılıyor ayrıldığım için dul kadınsın diyip duruyor.. Başka kimseden duymadığım lafları bundan duydum.. Sen kendini ne sanıyorsun sığıntısın bu evde diyoaynı benim annem gibi. cok zor herseyden memnunıyetsız mutsuz olan biri ile yasamak.sizi cok ıyı anlıyorum.iş bulup ayrı eve cıksanız
O çok zor ama ben aşırı sabırlıyım.. Ve bu mecburen sabrım kendime zarar veriyor sağlığım bozuluyorCocuguma annem bakti, Ilk olarak bir marketin patiseri reyonunda satış elemanı olarak calistim sanirim anneniz cok zor bir insan degil,yoksa mumkün degil ilk yil ondanda boşanirdım:)
İş bulamadım canım.. İlk zamanlar zaten pek iyi değildim boşanma travması.. Sonra da kpss ile upraştım ve sonuç çıkmadı bu arada özel işler aradım ama bi şekilde olmadı.. Bi de çocuğum okula gidip geliyor ben ilgileniyorum..
İş konusunda seçici. Davrandım ayrıca gerçekten iş bulmak zor ve sınavlarla upraştım uzun bi süre..ayrıca annrm de yalnız olduğu için ayrı eve çıkmak çok da gerekli değil gibi dışardan bakılınca normal şartlarda bi anne kızına sığıntı hayatı yaşatmaz.. Burda onun anneliğinde bi kusur aramak gerek .. Bana destek olması gerekirken köstek olması gerekmiyor.. Kocası olsa baka çocukları ve kurulu bi düzeni olsa geldin düzenimi bozdun diyebilirdi Ama bi tek abim vardı.. O da yeni evlendi..7 senedir iş bulamamak bir bahanedir. kimseye müdana etmek istemiyorsanız kasiyer olarak bile çalışırdınız. illa memur olmaya, masa başı işe gerek yok.
bu saatten sonra tek yapılacak çalışıp kendi gelirinizi elinize alıp evinizi ayırmak. çocuğunuzun karşısında güçlü anne modeli olarak mı görünmek istersiniz, anneannesi tarafından darlanan sığıntı hayatı yaşayan bir ebeveyn olarak görünmek mi?
Canım iş bulmak kolay değil gerçekten o kadar emek verdim daha düzgün bi iş olsun istiyorsun bu süre içinde sınavlara hazırlandım o çok zamanımı aldı bi kaç. İş deneyimim oldu ve çıktım kısa süreli.. Onun haricinde benim zaten biraz babamdan kalan maaşım var onunla kendi ve çocuğumun ihtiyaçlarını karşılıyorum tamamen ona da bağımlı değilim aslında..Yedi yil xok uzunca bir sure unibersite okumus biri nasil bu ladar sure is bekler bir magaza da reyon elemani bile olarak calissaniz kafaniz dagilir. Annenizin geliri ya da maasi ile geciniyorsaniz en azindan sorumluluk alinca kadin belki tavirlarini toparlar. Bende bosandim cocugum var calisiyorum annemler alt dairamde oturuyor. Evime yollamak bile istemiyorlar beni. Ve annem babam iki yetiskin kardeaim var evde. Insanin kendi evi duEni gibisi yok ama artik yedi yilda o ev sizin eviniz gibi olmaliydi sonucta annen yanliz kadin. Isin ozu tek cozum ise girmen. Ne okudun bilmiyorum once bir magaza ya da markette baslarsin bir taraftan da kendi alaninda is ararsin. Her sey teker teker duzelir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?