Evet küçüklerdi hatta boşanma sebepleri çok ağır diye biliyorum şiddet falan yani. Baba tarafıyla kesinlikle görüşmüyor çocuklar hatta karşı tarafında böyle bir talebi yok bildiğim kadarıyla. Bir tarafta kendi öz evlatlarının annesine şiddet uygulayan bir adam diğer tarafta o çocuklara kol kanat geren başka bir adam. Bu noktada karşınızdaki insanı iyi tartın ama olumsuz dusunup basindan vazgecmeyin belki de o sizin ve çocuklarınızın nasibidir. Burada çok olumsuz konuşanlar var onlara da kulak tikayin. Sadece acele etmeden akışına bırakın hayatın size neler getireceğini bilemezsiniz.Bu mesaj bana umut verdi. Çünkü benim kızlarım da aynı. Özellikle küçük olan baba ne demek bilmiyor. Bu durum beni çok üzüyor. Sanırım o çocuklar da küçükmüş bosandiklarinda
Benim evliligimde siddet yoktu görünürde ama çok sıkıntı çektim cok zor seyler yaşadım. Ve biliyorum ki babadan hiç birsey görmeyecekler. Zaten bilseydim ki o iyi bir baba çocuklarımı büyütene kadar boşanmazdım ama bana baska şans bırakmadı. Bu adam da tanıdığım kadarıyla cok merhametli ve şefkatli bir adam. Beni etkileyen baska şeyler de var tabi kişiliğinde. Bilmiyorum zamana bırakmak en iyisi galiba. Sonu olmayacak birsey icin de kendimi üzmek istemiyorum kafam karışıyorEvet küçüklerdi hatta boşanma sebepleri çok ağır diye biliyorum şiddet falan yani. Baba tarafıyla kesinlikle görüşmüyor çocuklar hatta karşı tarafında böyle bir talebi yok bildiğim kadarıyla. Bir tarafta kendi öz evlatlarının annesine şiddet uygulayan bir adam diğer tarafta o çocuklara kol kanat geren başka bir adam. Bu noktada karşınızdaki insanı iyi tartın ama olumsuz dusunup basindan vazgecmeyin belki de o sizin ve çocuklarınızın nasibidir. Burada çok olumsuz konuşanlar var onlara da kulak tikayin. Sadece acele etmeden akışına bırakın hayatın size neler getireceğini bilemezsiniz.
Çok kötü olmuş. Kadın elindekinin değerini anlayamamis demekkiUstelik kadinin bosanma sebebi de ilk evliliginde esinin aldatmis olmasi
Yani aldatilmanin ne demek oldugunu bilen bir kadın
Kuzenim cok sevdi istedi nikah kiydilar cocuklarda nikahta takim elbise giydi kuzenimle ayni model düşün
Balayi gezme tozma hersey tıkır tikir
Kizi sevdi yani ama sonuc ne yazik ki
Çok kötü olmuş. Kadın elindekinin değerini anlayamamis demekki
Öyle insanlar da var demekkiÜstelik kız oglandan 4 yaş büyük ama.oglan hic sorun etmedi. Hatta düğün de yaptılar :)
Imkansız değil..arkadaşım bekar biriyle evlendi suan 2 cocugu var ve cok mutlular..ama arkadasim sart koştu hickimse bilmicek diue.belki onun etkisi vardır..Merhaba hanımlar. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Aslında merak ettigim böyle bir iliski yasayıp da mutlu olan var mi. Ne gibi problemler çıkıyor. Ben boşandım ve iki kızım var. Karşıma bekar biri çıktı ama simdilik bir ilişki boyutu yok. ben ondan çok etkilendim ve sonra düşündüm böyle birseyi hayal etmek bile lüks mü. Basta ailesi istemeyecek belki. Kendisi benim durumumu biliyor tabiki. Başlamadan bitmesi mi en mantıklısı?
Nasıl yani evliliklerini mi gizliyorlar. Ailerinin de haberiyokImkansız değil..arkadaşım bekar biriyle evlendi suan 2 cocugu var ve cok mutlular..ama arkadasim sart koştu hickimse bilmicek diue.belki onun etkisi vardır..
Hayır sevgiliyken söyledi benim evlenip boşandığımi annen dışında kimse bilmicek diye(cocugun babasi yok) tabiki herkrs evlendiğini biliyirH
Nasıl yani evliliklerini mi gizliyorlar. Ailerinin de haberiyok
Benim var tanıdığım 1 oglu vardı hiç evlenmemiş biriyle evlendi şimdi ondanda 1 tane oglu var ve mutlular...Insallah teşekkür ederim. Var mi tanıdığınız birileri bu durumda olan
Insallah teşekkürlerBenim var tanıdığım 1 oglu vardı hiç evlenmemiş biriyle evlendi şimdi ondanda 1 tane oglu var ve mutlular...
Hakkında hayırlısı olsun InşAllah.
Ben çocuklarımı gizleyemem ki amaHayır sevgiliyken söyledi benim evlenip boşandığımi annen dışında kimse bilmicek diye(cocugun babasi yok) tabiki herkrs evlendiğini biliyir
Evet iste ben de bundan korkuyorumBen bir çocuğu olmasını tercih ederim çünkü ister istemez ortak çocuk olunca sorunlar çıkıyor babaannem çocuklu ve dul ken dedem bekar miş sonra büyük sorunlar olmuş malesef
Biliyorum benim de endiselerim çok2 kiz cocugunun sorumlulugu açisindan, bekar erkek ve ailesinden çok sizin çok fazla dusunmeniz, tartmaniz gerek...
Sizin çocuğunuz mu var..ben orayi atlamışım..tabiki gizleyemezsiniz..asla gizlemeyin..insallah mutlu olursunuzBen çocuklarımı gizleyemem ki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?