Boşanmış Birinin Bekar Biriyle Ilişkisi İmkansız mı?

Bu mesaj bana umut verdi. Çünkü benim kızlarım da aynı. Özellikle küçük olan baba ne demek bilmiyor. Bu durum beni çok üzüyor. Sanırım o çocuklar da küçükmüş bosandiklarinda
Evet küçüklerdi hatta boşanma sebepleri çok ağır diye biliyorum şiddet falan yani. Baba tarafıyla kesinlikle görüşmüyor çocuklar hatta karşı tarafında böyle bir talebi yok bildiğim kadarıyla. Bir tarafta kendi öz evlatlarının annesine şiddet uygulayan bir adam diğer tarafta o çocuklara kol kanat geren başka bir adam. Bu noktada karşınızdaki insanı iyi tartın ama olumsuz dusunup basindan vazgecmeyin belki de o sizin ve çocuklarınızın nasibidir. Burada çok olumsuz konuşanlar var onlara da kulak tikayin. Sadece acele etmeden akışına bırakın hayatın size neler getireceğini bilemezsiniz.

Ustelik kadinin bosanma sebebi de ilk evliliginde esinin aldatmis olmasi
Yani aldatilmanin ne demek oldugunu bilen bir kadın
Kuzenim cok sevdi istedi nikah kiydilar cocuklarda nikahta takim elbise giydi kuzenimle ayni model düşün
Balayi gezme tozma hersey tıkır tikir
Kizi sevdi yani ama sonuc ne yazik ki

Benim evliligimde siddet yoktu görünürde ama çok sıkıntı çektim cok zor seyler yaşadım. Ve biliyorum ki babadan hiç birsey görmeyecekler. Zaten bilseydim ki o iyi bir baba çocuklarımı büyütene kadar boşanmazdım ama bana baska şans bırakmadı. Bu adam da tanıdığım kadarıyla cok merhametli ve şefkatli bir adam. Beni etkileyen baska şeyler de var tabi kişiliğinde. Bilmiyorum zamana bırakmak en iyisi galiba. Sonu olmayacak birsey icin de kendimi üzmek istemiyorum kafam karışıyor

Çok kötü olmuş. Kadın elindekinin değerini anlayamamis demekki

Çok kötü olmuş. Kadın elindekinin değerini anlayamamis demekki

Evet aynen oyle oldu yazik kuzenime cok saf ve iyidir hani severim ben abimi.. ama baska bir tanidigim daha var onunda 2 oglu vardi ve hic evlenmemiş bekar birisiyle evlendi

Hatta suanda ondan da hamile. Birlikte isyeri aciyorlar diye duydum . Facelerinde cok mutlu gözüküyorlardı çocuklarla birlikte gezmelerdeler hep

Adam kabullenmis mutlu duruyordu .. Tabi suan ne durumdalar hic bilmiyorum en son isyeri aciyorlar diye duydum

Üstelik kız oglandan 4 yaş büyük ama.oglan hic sorun etmedi. Hatta düğün de yaptılar :)

Imkansiz degil tabiki ama cok zorlanirsinz cevreden gelecek olan tepkilere ikinizde hazirlikli olmaliainz

2 kiz cocugunun sorumlulugu açisindan, bekar erkek ve ailesinden çok sizin çok fazla dusunmeniz, tartmaniz gerek...

Yani cok zor..Acikcasi bende evli cocukluyum kardeslerimin boyle bi evlilik yapmasini istemezdim.Baskasinin cocuklarinin sorumlulugu agir mesele.Evlenmis ayrilmisi cok sorun etmezdim ama ..
Bence siz de bu kadar cesur olmayin uzulursunuz.Diger turlusu cok dusuk bir ihtimal cunku.

Imkansız değil..arkadaşım bekar biriyle evlendi suan 2 cocugu var ve cok mutlular..ama arkadasim sart koştu hickimse bilmicek diue.belki onun etkisi vardır..

H
Imkansız değil..arkadaşım bekar biriyle evlendi suan 2 cocugu var ve cok mutlular..ama arkadasim sart koştu hickimse bilmicek diue.belki onun etkisi vardır..
Nasıl yani evliliklerini mi gizliyorlar. Ailerinin de haberiyok

Ben bir çocuğu olmasını tercih ederim çünkü ister istemez ortak çocuk olunca sorunlar çıkıyor babaannem çocuklu ve dul ken dedem bekar miş sonra büyük sorunlar olmuş malesef

Ben bir çocuğu olmasını tercih ederim çünkü ister istemez ortak çocuk olunca sorunlar çıkıyor babaannem çocuklu ve dul ken dedem bekar miş sonra büyük sorunlar olmuş malesef
Evet iste ben de bundan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…