Evlenmeden önce gerçekten onu kanatsız melek sanıyordum.Kendi annemden bile daha anlayışlı olduğu yerler olduğunu düşünürdüm hep.Ama yavaş yavaş yanıldığımı anlıyorum.Sanırım çocukların beni sevmesi onu kıskandırıyor aksine mutlu olması gerekirdi ama İşin tuhaf yanı bulunduğu her ortamda beni övermiş ben bunu çevremizdeki insanlardan duyuyorum.Ama yüz yüze gelince hep bi tatminsizlik hem bi yetememezlik hissi yaratıyor bende.Laf sokmalarıyla kendimin yetersiz onun mükemmel olduğunu düşünmememi sağlıyor.Sanırım dediğiniz doğru ben sustukça üstüme gelecektir.
Cnm sen burnun nasıl yaratıldığını bilirmisin.
Melekler nurdan gözü yaratıyorlar.
Burnu yapamıyorlar bir türlü.
Yaradana gidiyorlar.
Yardım istiyorlar.
Rabbimiz yapıyor burnu.
Sonra da diyor ki.
Sağ gözden sol göze itimadım yok araya burnu koydum.
Yani Allah bir gözden bir göze bunu diyorken.
Bı insana iyi deme sakın.
Herkes sırtının kaşıntısı bitene kadar karşı tarafa he cnm tamam cnm ah cnm vah cnm der.
Hep ne derler bilirmisin evlenmiş ayrılmış bir adamın karısını bulup konuşup öyle evlenmek gerek.
Acaba kv ile ilgili sana neler anlatırdı.
Sen bı insansın her şeyi bı kenara bırak insana insan olduğu için değer verilir haksızlık yapılmaz.
Ayrıca bak çocuklara eziyet etmediğin sürece asla seni kimse suçlayamaz.
Sakın kendine anne rolü biçme.
Onların bi anneleri var.
Sen onlara sadece çok iyi kalpli abla olabilirsin.
Anne değilken bilmiyorken kendini karmaşık duygular içinde boğma sakın.
Kendini hasta edersin.
Bak benim kp 3 çocuğu varken 2 evliliğini yapıyor.
Kadının daha önce bı evliliği olmuş ama çocuk yok.
Aman Allahım bir anlatsinlar inan ağlarsın ne eziyetler ya yok böyle bişey.
Sen böyle değilsin ki.
Sen gayet iyi yürekli bir kadınsın hayatında yaşamak istediğin doğal süreçleri yaşamak en doğal hakkın.
Bunaltma kendini kimseye de mutlu görünücem die kendini hasta etme.
Maske atma suratına.
Bak ben de çok zor şeyler yaşadım maskem vardı sürekli. Sonra bende bı insanım dedim herkes nasıl üzülüyorsa bende bı güler bı eğlenirim.
İnsanlar alışmış ya bana hep güler neşeli idareci ama bende üzüntümü, ya da moral bozukluğunu yaşadığımda yanımda bir Allah'ın kulu kalmadı.
Kendine insanları hep mutlu alistirma.
İnsanız ya beklentimiz, isteklerimiz, sevinçlerimiz, üzüntülerimiz olacak.