- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
ÖDPFLWLFLWPCPFPF Ne desek boşKızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.
Yine sen ve linçlerinBizde bu bilgilendirmeyi bekliyorduk, rahatça çaylarımızı icebiliriz artık.
Bu zihniyette birine ne desek boş. Umarım pişman olmazsınız ne diyelimyaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum
Kızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.
Bizde bu bilgilendirmeyi bekliyorduk, rahatça çaylarımızı icebiliriz artık.
Ben geldim kızlarrr başladınız mı yine tatlı didişmelere bakiyimYine sen ve linçlerin
Her yerdeyizYine sen ve linçlerin
Öyle dedi zaten bir konuda biliyor musun?Maaşın evin ve arabanla git aşkım. Adam 2 çocuk ve eski eşe nafaka ödüyor, masrafsız eş lazım ona da.
İnsanın erkek olası geliyo valla.Öyle dedi zaten bir konuda biliyor musun?
Adama da yazık, o kadar nafaka ödüyor,ona çocuklu bir kadın zor olurmuş,. kendi masrafsız ve çalışan bir kadın olarak adama destek olacak.
Ne kadar ponçik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?