- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Of böyle dizinde de bi içim kötü olduTabi ki şimdilik iyi gidecek yoksa evlenmezsin.
Evlendikten sonra niye böyle oldu erşey ne kadar da iyi gidiyordu dersin.
O çocuklar hep böyle kalmayacak büyüyüp kazık kadar olduklarında da ve hatta kendi çocuklarıyla eşleriyle beraber ve dahi eş ve çocuklarının sorunları ve masraflarıyla beraber ilelebet hayatında olacaklar.
Hani hatırlatayım dedim belki göz ardı ediyorsundur diye.
30 yaşındayım. Şu yaşımda bekar olsam, boşanmış çocuklu olarak karşıma çıksa eşimi bile almamBizim arkadaş var memur, 32 yaşında, evi arabası bile yok, o da boşanmış çocuklu adamlara bakmıyor.
Öyle midir? Hava mı atıyordur ne bilim, sanki daha iyi ihtimalleri varmış da beni seçmiş gibi yansıtıyor daŞimdi ne hava atıyordur adam yaşı genç hiç evlenmemiş...Tam istediğim gibi diyordur...30 yaş gayet küçük benim kız kardeşim var sizin yaşınızda gözümüzde daha dünkü bebek gibi evlenmedi .
Oğlum hitabından Yabanelma Hanım'a geçmiş birde, çok duygulandımNeden ifşa olasınız, Yabanelma ile özelde konuştunuz da sonra herkese mi anlattı, 602mesajlık konun var herkes biliyo zaten.
Sonra kötü olacağına şimdi olsun.Of böyle dizinde de bi içim kötü oldu
Siz de inanıyor musunuz allahasenÖyle midir? Hava mı atıyordur ne bilim, sanki daha iyi ihtimalleri varmış da beni seçmiş gibi yansıtıyor da
Sen şikayet ettin de mi , Allah ıslah etsin bacımSizi aramışlar da erkek olmadığınıza emin olmuşlar ya keşke erkek çıksaydı dedim içimden o zaman, öylesi daha mantıklı gelmişti çünkü. Neyse insanın kendine ettiğini 100 kişi toplansa edemezmis sonuçta. Böyle devam
Ya üyenin neden günahını alıyorsunuz Allah aşkına birde Allah ıslah etsin yazmıssınız yok artıkSen şikayet ettin de mi , Allah ıslah etsin bacım
Yok ya ne edeceğim. 11 senedir şuraya uyeyim. En fazla iki kişiyi şikayet etmisimdir. Birinden eminim birinden değilim onun için en fazla 2 diyorum. Ben erkek olduğunu düşünmedim bile hiç fake herhalde dedim eğleniyor öyle tabii onu da şikayet falan etmedim. Yalniz o konuyu görünce çok mantıklı ya keşke erkek olsaydı dedim böyle bir olayı yaşayıp hala ayrilmamandan daha iyi geldi.Sen şikayet ettin de mi , Allah ıslah etsin bacım
canım bu zamanda erkek olmak daha mantıklı. Hayat müşterek ayağına hem kadın çalışsın eve para getirsin, hem çocuk yapsın, hem eve baksın, hem yemek yapsın hem de akşam kadınlık yapsın!! paşalar rahat!İnsanın erkek olası geliyo valla.
10 sene? Fazla insaflısınız.Bazı kadınlar acı çekmeyi hak ediyor şekil a siz mesela . 10 sene sonra görürüm ben sizin mutluluğunuzu çocuğunuz bile olsa adam dedesi yaşında olacak neredeyse çok saçmasınız.
Hakime varmışSiz de inanıyor musunuz allahasen
Ah ya ben bilmiyorumNeden ifşa olasınız, Yabanelma ile özelde konuştunuz da sonra herkese mi anlattı, 602mesajlık konun var herkes biliyo zaten.
Kaç sene peki10 sene? Fazla insaflısınız.
Aslında kendinle çelişiyorsun. Hem o kadar iyi ihtimal arasında seni seçtiğine inanıyorsun hem de 30 yaşını geçtiğine dengin olan bekar ve genç biriyle olamayacağını düşünüyorsun.Öyle midir? Hava mı atıyordur ne bilim, sanki daha iyi ihtimalleri varmış da beni seçmiş gibi yansıtıyor da
1 sene bile sürmez bulutların üstü.Kaç sene peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?