- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi samanyolu11
-
İstedi de, en saf seni buldum asalak olarak yaşama amaçlı dediği konu sahibi sanırım.şu beni ne doktorlar ne hakimler istedi seni seçtim pikaçu diyen adam mı...
oldu peki.
Iyi halt ediyorsun - 2
Bu zihniyette birine ne desek boş. Umarım pişman olmazsınız ne diyelim
Aaa bilmiyor muydunuz 30 yaşından sonra evlenmek isteyince otomatik olarak dul biriyle eşleşiyorsunuzBende 30 yasimdan sonra evlendim. Acaba esim aslinda dulduda ben mi bilemedim
Aaa bilmiyor muydunuz 30 yaşından sonra evlenmek isteyince otomatik olarak dul biriyle eşleşiyorsunuz
Bacım kötü insanlara denk geldim valla bu adam yine sevip sayıyor beniKonunsahibicim 30 yaşındasın evin araban var ne işin var çocuklu adamla belki 32 33 yaşlarında bekar biri karşına çıkacak yapma etme pişman olursun ne var yaşında
Ay sesli güldümAaa bilmiyor muydunuz 30 yaşından sonra evlenmek isteyince otomatik olarak dul biriyle eşleşiyorsunuz
Yok yok sen o sayıp sevdiğine güvenme evlenince kalmaz onlar bir de 2 çocuk var boşver sen onu bir de çocuklara yazın söylecekmiş o zamana 31 yaşında olacaksınBacım kötü insanlara denk geldim valla bu adam yine sevip sayıyor beni
Malesef yabanelma hanım beni başka bir başlıkta yakaladı ve yüzüme vurdu. Biraz ifşa oldumYok, hatırlamadım.
Umarım hatırlanacak kadar şeyler yazmazsınız buraya, iyi temennim bu.
31 oldum zatenYok yok sen o sayıp sevdiğine güvenme evlenince kalmaz onlar bir de 2 çocuk var boşver sen onu bir de çocuklara yazın söylecekmiş o zamana 31 yaşında olacaksın
Bilmem ki bekar biri çocukları olan biriyle çok zor31 oldum zaten, belki der ki bekarken geldi ne iyi biri der olamaz mı
@selams22 Bak bu mesajı birkaç defa oku.Maaşın evin ve arabanla git aşkım. Adam 2 çocuk ve eski eşe nafaka ödüyor, masrafsız eş lazım ona da.
Neden ifşa olasınız, Yabanelma ile özelde konuştunuz da sonra herkese mi anlattı, 602mesajlık konun var herkes biliyo zaten.Malesef yabanelma hanım beni başka bir başlıkta yakaladı ve yüzüme vurdu. Biraz ifşa oldum
Bizim arkadaş var memur, 32 yaşında, evi arabası bile yok, o da boşanmış çocuklu adamlara bakmıyor.Şimdi ne hava atıyordur adam yaşı genç hiç evlenmemiş...Tam istediğim gibi diyordur...30 yaş gayet küçük benim kız kardeşim var sizin yaşınızda gözümüzde daha dünkü bebek gibi evlenmedi .
Bir kadinin kendini bukadar değersiz gördüğüne inanamiyorum. Daha önceki konunuzda yuh demistim şimdide ancak yaşayınca anlarsiniz siz diyorum.Kızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?