Boşanmış çocuklu adamla beraberim 2

şu beni ne doktorlar ne hakimler istedi seni seçtim pikaçu diyen adam mı...
oldu peki.
İstedi de, en saf seni buldum asalak olarak yaşama amaçlı dediği konu sahibi sanırım.
Adam kör talihi sanki güvercin mıçmışcasına pazarlıyor, mükemmel dolandırıcı ya

Konunsahibicim 30 yaşındasın evin araban var ne işin var çocuklu adamla belki 32 33 yaşlarında bekar biri karşına çıkacak yapma etme pişman olursun ne var yaşında
Bacım kötü insanlara denk geldim valla bu adam yine sevip sayıyor beni

Linç loading.....
Geçmiş olsun demeye geldim bende. Arkadaşlar sağlam gömmüşler zaten bana laf kalmamış.

Yok yok sen o sayıp sevdiğine güvenme evlenince kalmaz onlar bir de 2 çocuk var boşver sen onu bir de çocuklara yazın söylecekmiş o zamana 31 yaşında olacaksın
31 oldum zaten , belki der ki bekarken geldi ne iyi biri der olamaz mı

Malesef yabanelma hanım beni başka bir başlıkta yakaladı ve yüzüme vurdu. Biraz ifşa oldum
Neden ifşa olasınız, Yabanelma ile özelde konuştunuz da sonra herkese mi anlattı, 602mesajlık konun var herkes biliyo zaten.

Bizim arkadaş var memur, 32 yaşında, evi arabası bile yok, o da boşanmış çocuklu adamlara bakmıyor.

Bir kadinin kendini bukadar değersiz gördüğüne inanamiyorum. Daha önceki konunuzda yuh demistim şimdide ancak yaşayınca anlarsiniz siz diyorum.

Tabi ki şimdilik iyi gidecek yoksa evlenmezsin.
Evlendikten sonra niye böyle oldu erşey ne kadar da iyi gidiyordu dersin.
O çocuklar hep böyle kalmayacak büyüyüp kazık kadar olduklarında da ve hatta kendi çocuklarıyla eşleriyle beraber ve dahi eş ve çocuklarının sorunları ve masraflarıyla beraber ilelebet hayatında olacaklar.
Hani hatırlatayım dedim belki göz ardı ediyorsundur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…