Boşanmış çocuklu adamla beraberim 2

Bende yaş farkından daha ciddi sorunları olduğunu düşündüm yaş farkı da önemli ama konu sahibinin daha büyük sorunları var ben de 31 yaşındayım konu sahibinden tek farkım evlenmeyi hiç düşünmedim istemedim eşimi hayat arkadaşı gibi gördüğümden ve yoğun ısrardan dolayı evlendim kuşak farkını hiç hissettirmedi sağolsun :) ikimizde çocuk istemiyoruz sevmediğimizden değil eşimin yaşından dolayı bende açıkçası kendime hiç güvenmiyorum annelik konusun da konu sahibi aşırı evlenme meraklısı bana göre kendine zerre güveni yok adam konu sahibiyle parası için evleniyor resmen doktormuş diyenler oldu ama öle bişey dedimi ben mi kaçırdım doktor olması daha kötü bence pek güvenilir değiller zaten hemşiresi personeli bunları ilah gibi görüyor sıkıntı kadınlar da yine Türk kadını cidden sıkıntılı çok üzülüyorum böyle olunca sinirden ağır konuşuyorum evlilik öyle çok matah bişeymiş gibi ben kariyerimde yükselme çabasındayım ancak öyle kendimle gurur duyarım evlenince gururlanmak istiyorlar bi erkek mi bana bunu sağlayacak ya ay yine delirdim neyse .
evliliğiniz hayırlı olaun
Yas farkı vardı aranızda değil mi?
Yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Bacım kötü insanlara denk geldim valla bu adam yine sevip sayıyor beni
Evet kötü insanlara denk gelmişsin belli. O yuzden yaptığın yanlıs sana doğru gibi geliyor. Ama bak burda bu kadar insan sana yaptığının büyük bir hata olduğunu söylüyor. Bence kulak ver.
Adamla çok aşık oldugun icin degil o sana ilgi gösterdiği ve bu yastan sonra başkasını bulamayacağını düşündüğün icin evleniyorsun.
Adam nikahı kıyana kadar ilgi gösterir nikahtan sonra değişir. Başkasını bulamam zaten külliyen yanlış bir düşünce. Önemli olan herhangi biriyle yaşın gecmeden evlenmis olmak degil. Önemli olan güzel bir evlilik yapmak. Zamani gelince dogru insanı illaki bulursun. Evlenmis olmak icin evlenme konu sahibi.

Çocuk sahibi olma fikrine bile sıcak bakmayip biri reşit diğeri ergenliğin başında ki iki çocuğa nasıl annelik yapmayı düşünüyorsunuz. Biz kendi çocuklarımıza katlanamiyoruz bazen

• Beğen
Reactions: 000
Kızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.

eski konunuzu hatırladım. 30 yaşında kendini evde kalmış sıfatına layık gören fakat aslında eğitimli biriydiniz.
ne diyim, herkesin seçimleri farklı olabilir ama kendinize yakıştırdığınız bazı sıfatlardan sonra belki de yaşıtınız ve evlenmemiş-çocuksuz biriyle de mutlu olamayacaktınız zaten.
zira insanın kendini küçümsemesi hep kendine zarar.
hakkınızda hayırlısı.

Şu lanet olası " evde kaldım " düşüncesini kodlarımıza kim işledi?32 yaşında evlendim hiç de evde kaldığımı falan düşünmemiştim.Evde kaldım diye saçmasapan evlilikler yapıyorsunuz.Sonra boşanmamak için elin öküzünün her şeyine katlanıyorsunuz.

31 oldum zaten :KK43: , belki der ki bekarken geldi ne iyi biri der olamaz mı

Öyle midir? Hava mı atıyordur ne bilim, sanki daha iyi ihtimalleri varmış da beni seçmiş gibi yansıtıyor da
Dalga mi geçiyorsunuz ya? 30 yaşında ev, araba, maaş ve bu adam? Eğer gercekseniz sadece yazık olacak size diyorum ama kendi düşen ağlamaz

• Beğen
Reactions: 000
Hiç evlilik yaşamadığın için evliliği sadece aşk sevgiyle iki öpücük birkaç sevgi sözüyle yürür sanıyorsun.
Şu forumda 2-3 gün geçir, konu açanların çoğu eş ailesi yüzünden kocasından soğuyor. Hem de severek evlenenler çoğu da.
Sen de ayrıyeten bir eski eş ve iki çocuk var.

Dalga mi geçiyorsunuz ya? 30 yaşında ev, araba, maaş ve bu adam? Eğer gercekseniz sadece yazık olacak size diyorum ama kendi düşen ağlamaz

Hani tv'ye çıkan dedeler vardır ya evlenme malı mülkü nasıl kaptırırsın kadına deriz dinlemez beni çok seviyor der, sonunda da para pul ne varsa gider.
Konu sahibi onun genç kadın versiyonu gibi.

Kızlar güzel yorumları olanlara teşekkür ederim, kötü yorum yapanlara da teessüf ederim. Biz devamke . Bakalım belki evlenmeyiz. Yaza çok var.

Sayfaları okuyunca bu adayla ilgili diretmenizi anladım..adam sırf doktor diye istiyorsunuz. Size göre mantık evliliği geliyor ama değil. Asla değil.
Neden mi:
1. Adam diyelim 15-20 bin arası kazanıyor.
Tahminen 2 çocuğuna en az 5 bin nafaka veriyor. Bir de eşine de 3 bin verse etti 8 bin.
2. Tahminen evi kadına vermiştir. Kirada yaşıyor olma ihtimali var. Kira, fatura, yiyecek, gezme vs desek en az 5 bin.
3. Çocuklarına arada yedirip icirme, tatile götürme, sinema, kurs ücreti desek o da gider 2 3 bin.

Yani bu doktorun maaşı 4-9 bin arasına düşüyor. O aldığı 20 bin maaş ham eline asla kalmayacak. Yani bir aşağı yukarı bir memur kadar para kalıyor eline. Eee böyleyse kendiniz gibi memur biriyle olun daha iyi. En azından aylık aynı geçim seviyesi olur. Hem de 2 çocuk ve eski eşin sorunları size yük olmaz.

Adam hakime ile görüştüm derken doğruyu demiştir. Ama kabul etmeyen bence hakimedir. Bu yukarıdaki maddeleri düşününce kadın neden kabul etsin ki? Gider daha az para kazanan biriyle evlenir çok daha iyi.

Kısaca evlenirseniz evlilik adam için mantık evliliği. Bu şartlarla sizin için asla asla mantık evliliği değil.

Bir de adam sizden 13 yaş büyük. Sizden çok daha önce emekli olacak. Belki eski eşine nafaka için ileride sizin bile destek çıkmanız gerekecek. Ben olsam ileride sırf eski eşi diye alın terimi başka kadına vermek istemezdim. Eski eşini maaşımdan asla beslemek istemezdim.

Kısaca bu evlilik sizin için ölüm fermanı gibi bir şey. Adam için ballı börek.. Adam bir daha sizin gibisini bulamayacağını biliyor. Ondan bu çabası..
Bu doktor doktor diye tutturmanızı da bır an önce bırakın..
Gidin 5 bin kazanan bekar çocuksuz memurla evlenin bin kat iyi. Vallahi bin kat iyi..
Yok doktor olması önemli değil ama hesabınız güzel teşekkür ederim. Adam benim gibisini bulamayacağını sanmıyor bence. Öyle olsa hemen nikah kıyardı.

Bi konu açıp yardım istedin akıl danıştın
orada herkes kendi tarzında; yaşı büyük olanlar sana akıl verdi, küçük olanlar farklı bakış açısı sundu.
he tabii ki illa burada yazılanları yapmak zorundasın diye bir şey yok ama...
seninki bile bile lades hayatım neyse hayat senin çok bişey demicem.
başka erkek kalmamış gibi narsist, senden 13 yaş büyük, neden boşandığı bile muallak olan, 2 çocuk sahibi amcayla bu hayatı yaşa da kendin gör ne diyelim...
bu arada, umarım şu 'DUL' kelimesinden kurtulmuştur dilin. yuva yapmıştı çünkü oraya :işsiz: :işsiz: :işsiz:
Şekerim ben çok doğal bi kadınım. Dul dedim karı dedim diye erkek olduğumu sanmışlar. Ondan bıraktım. Dayı demeyin ama ya. 13 yaş ne baba olur ne dayı .

Bana şu çılgın gençliklerden gibi geldi.Hani çok zeki olduğunu zannedip hahuha diye yazılanları okuyup gülebilecek kapasitede cahil biri gibi düşündüm.Üstelik 30 yaşında filanda değil muhtemelen.kendince eğleniyor güya
Hayır doğru 31 oldum hatta. Troll değilim sadece ilk başlığıma troll dediler diye, burda biraz şakacı bir üslup kullandım. Olay doğru yoksa

Kızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.

bu şey değil mi hani çok talibi vardı amcanın. Ama o seni seçmişti. Çok şanslısın cnm. Mutluluğunuz daim olsun.

Bizde bu kız nerde kaldı diye çok ta merak etmiştik topluca 😂
Ah canım bi daha düşün sen bu işi. 43 yaş yaş değil ama 2 çocuk hiç bilemedim...
Bacım geldim :) beni şikayet etmişler yazamadım. Napalım çocuklarını sokağa mı atalım. Adamın kaderi de böyleymiş. Ben de bigün çocukla boşamasam kimse istemese beni çok üzülürdüm. Çocuk yapmamayı bu yüzden istemiyorum. Olur ki boşanma olursa çocukluyum diye toplum linç etmesin diye .

Back
X