- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi samanyolu11
evliliğiniz hayırlı olaunBende yaş farkından daha ciddi sorunları olduğunu düşündüm yaş farkı da önemli ama konu sahibinin daha büyük sorunları var ben de 31 yaşındayım konu sahibinden tek farkım evlenmeyi hiç düşünmedim istemedim eşimi hayat arkadaşı gibi gördüğümden ve yoğun ısrardan dolayı evlendim kuşak farkını hiç hissettirmedi sağolsun :) ikimizde çocuk istemiyoruz sevmediğimizden değil eşimin yaşından dolayı bende açıkçası kendime hiç güvenmiyorum annelik konusun da konu sahibi aşırı evlenme meraklısı bana göre kendine zerre güveni yok adam konu sahibiyle parası için evleniyor resmen doktormuş diyenler oldu ama öle bişey dedimi ben mi kaçırdım doktor olması daha kötü bence pek güvenilir değiller zaten hemşiresi personeli bunları ilah gibi görüyor sıkıntı kadınlar da yine Türk kadını cidden sıkıntılı çok üzülüyorum böyle olunca sinirden ağır konuşuyorum evlilik öyle çok matah bişeymiş gibi ben kariyerimde yükselme çabasındayım ancak öyle kendimle gurur duyarım evlenince gururlanmak istiyorlar bi erkek mi bana bunu sağlayacak ya ay yine delirdim neyse .
Yas farkı vardı aranızda değil mi?
Yanlış mı hatırlıyorum yoksa