- 20 Mart 2008
- 141.969
- 213.945
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi samanyolu11
Kafa bir milyon ..31 oldum zaten, belki der ki bekarken geldi ne iyi biri der olamaz mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafa bir milyon ..31 oldum zaten, belki der ki bekarken geldi ne iyi biri der olamaz mı
Bazen şu ekşicilere hak vermiyor değilim,kezban diyorlar ya:))Tipik bir Kezban sendromu o kendini öyle tatmin ediyor evlenmeyi kıskanılcak bir şey olarak görüyor çünkü ama aklı ermiyor ki ona yorum yazaların da çoğunluğu evli demek ki o bizi kıskanıyor![]()
eski ekşiciyim ben bazen kendimi açık ediyorum bi aralar erörrr veriyorum, mavi ekran vb. çok kullanırdım cahillik işte anlardı çok zeki hatunlar gerçi artık okumak için bile girmiyorum ekşiye ablacım senin gibi siyasi durumlardan dolayı orda olaylar karışık bulaşmayı düşünmüyorum bir daha eski ekşiciler kalmadı fazla zatenBazen şu ekşicilere hak vermiyor değilim,kezban diyorlar ya:))
Zaten orası dehşet bir yer küfür desen gırla gidiyor,bende çok nadir bakarım oraya ondada kk ile ilgili birşey yazıldığı zaman oda.eski ekşiciyim ben bazen kendimi açık ediyorum bi aralar erörrr veriyorum, mavi ekran vb. çok kullanırdım cahillik işte anlardı çok zeki hatunlar gerçi artık okumak için bile girmiyorum ekşiye ablacım senin gibi siyasi durumlardan dolayı orda olaylar karışık bulaşmayı düşünmüyorum bir daha eski ekşiciler kalmadı fazla zaten
Ben hiç bakmıyorum bile bakınca sinirleniyorum çünküZaten orası dehşet bir yer küfür desen gırla gidiyor,bende çok nadir bakarım oraya ondada kk ile ilgili birşey yazıldığı zaman oda.
Normal yazsalar tamamda çoğu küfür orada.Ben hiç bakmıyorum bile bakınca sinirleniyorum çünkü
insan da beyin olmayınca anca küfür edebiliyor kapasiteleri belliNormal yazsalar tamamda çoğu küfür orada.
Küfür etmek ruhlarında var bunların.insan da beyin olmayınca anca küfür edebiliyor kapasiteleri belli
Bi konu açıp yardım istedin akıl danıştınKızlar ne kadar benimle dalga geçseniz de teşekkür ederim sonuçta dışarıdan bir göz de önemli. Anama babama bağlı yaşamıyorum. Bizim meslekte hemen evleniyor millet bana da böyle baskı yapıyorlar ondan dedim. Bir de pandemi dönemi başka birini bulamam diye düşündüm. Ama haklısınız![]()
Demek ki bu vasıfları yön başka açıklaması yok!Konunsahibicim 30 yaşındasın evin araban var ne işin var çocuklu adamla belki 32 33 yaşlarında bekar biri karşına çıkacak yapma etme pişman olursun ne var yaşında![]()
ahhhaBizde bu bilgilendirmeyi bekliyorduk, rahatça çaylarımızı icebiliriz artık.
Tam sizin gibiler böyle evlilikler maşallah size...Rabbim herkese ne güzel de veriyorsunAynen bacım, beni ve müstakbel eşimi kıskanıyorlar, size çekemiyorsan beni çatla geber geber roman havasını armağan ediyorum, iki yüzlüler iki yüzlüler arkamdan konuşmayın ikiyüzlüler
Çok pişman olacak zaten hala neyin kafasını yaşıyorsa artık.Bi konu açıp yardım istedin akıl danıştın
orada herkes kendi tarzında; yaşı büyük olanlar sana akıl verdi, küçük olanlar farklı bakış açısı sundu.
he tabii ki illa burada yazılanları yapmak zorundasın diye bir şey yok ama...
seninki bile bile lades hayatım neyse hayat senin çok bişey demicem.
başka erkek kalmamış gibi narsist, senden 13 yaş büyük, neden boşandığı bile muallak olan, 2 çocuk sahibi amcayla bu hayatı yaşa da kendin gör ne diyelim...
bu arada, umarım şu 'DUL' kelimesinden kurtulmuştur dilin. yuva yapmıştı çünkü oraya![]()
![]()
![]()
Ben çocuklu halimle buldum ve bulmadan öncede daha önce evlenmemiş biri olursa ilerde belki olur diye düşünüyordum çünkü boşanmış erkek bende onyargiya sebep oluyor yanlış veya doğru ben böyle düşünüyorum çünkü kadınlar kolay boşanmaz genel olarak ... Benim akrabam kv dayak yedi yine bosanmadi düşün...2. Evliliğimi yapacağım için daha sağlam adım atmaliyim diye düşündüm...yani sen kendini neden dul ile eslestiriyorsun yahu lütfen yapma ..gencecik insansın çoluk çocuk yok..Ay sesli güldüm![]()
Abla sen inciye girmemişsin sanırım, ekşideki küfür yıkanıp paklanmış :)Normal yazsalar tamamda çoğu küfür orada.
Bin nasihat tatmin etmemiş sanırsam, bir de bir musibete bakayım demiş.Bi konu açıp yardım istedin akıl danıştın
orada herkes kendi tarzında; yaşı büyük olanlar sana akıl verdi, küçük olanlar farklı bakış açısı sundu.
he tabii ki illa burada yazılanları yapmak zorundasın diye bir şey yok ama...
seninki bile bile lades hayatım neyse hayat senin çok bişey demicem.
başka erkek kalmamış gibi narsist, senden 13 yaş büyük, neden boşandığı bile muallak olan, 2 çocuk sahibi amcayla bu hayatı yaşa da kendin gör ne diyelim...
bu arada, umarım şu 'DUL' kelimesinden kurtulmuştur dilin. yuva yapmıştı çünkü oraya![]()
![]()
![]()
allah akıl fikir versin ablacım ne diyelim, yaşasın görsünÇok pişman olacak zaten hala neyin kafasını yaşıyorsa artık.
Gerçi seçilmişti ya oda bir lütuf ona göre..
Aynen yaşayıp görecek zaten.allah akıl fikir versin ablacım ne diyelim, yaşasın görsün
İnciye pek bakmadım aslında,oarsıda dehiet demekki:))Abla sen inciye girmemişsin sanırım, ekşideki küfür yıkanıp paklanmış :)