Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

15 yılınıza yazık olur. Siz kendi yolunuzu çizin 5 ayda her şeyi ne güzel fark etmişsiniz boşa bir saniye harcamaya gerek yok. Korkmayın boşayın bunu emin olun karşınıza çok daha iyisi çıkar. Çok gençsiniz henüz benim geçen sene çalıştığım okuldaki arkadaşlarımın çoğu 40 yaşlarında ikinci evliliklerini yaptılar öyle denk geldi üst üste. Görevli yardımcımız 50 küsürlerindeydi önceki sene kınasını yaptık evlendi. Kadınlar yalnız kalmaz erkekler düşünsün korkmayın yalnızlıktan.

Niye aliyorsun yahuu, niye kullandiriyorsun kendini asalak ailesi resmen, kendisi, karisi cocugu yetmemis seni yemeye anasini da getirmis adam

İşte baştan belliymiş olacaklar keşke o zaman nikah kıymasaydınız şimdi de 15 yıl sonra keşke demeyin bence kendinizi kullandırmayın.

Ya ben sadece şunu bekledim, benim bir çocuğum var, bunları bunları da eski eşime verdim, beni sömürdü oldu bitti gitti. Şuan sadece bu imkanlarım var, seni de seviyorum, eğer kabul edersen bu imkanlarla seninkileri birleştirip hayatımıza bakalım. Çocuğumun ihtiyaçlarını karşılarım, eski eşimle de işim olmaz. Tüm alakayı kesiyorum. Deseydi ben çok mutlu olacaktım. Onunki ile benimkini birleştirip mutlu bir aile olurduk. Çocuğuna yaptığı harcamalar benim için bir problem değil, beni eski eşe havadan ödenenler, hata bir tapuda ortak olunması her ay ona ödeme yaparken rahatsız olmaması rahatsız ediyor. Düşünün ki karısı benim, bana, ına yaptığı harcamayı yapmıyor. Ama ağzından bal damlıyor tabi. Çok seviyor aşırı!

Lütfen kendinize gelin! Çok büyük yanlışlar yapıyorsunuz şuan farkında değilsiniz. Ailenizin ve kendi emeğinize yazık. Sizi sümürmesine izin vermeyin. İşe annesine aldığınız hediyeleri vermemekle başlayın. Nereden aldıysanız geri iade edin. Böyle insanların utanması yok, duyguları yok, karşısındakini sümürme üzerine programlı bunlar.

İnanın bilmiyorum bu çok uç birşey bende fabrikatör değilim sonuçta ama insanların ne kadar küçük şeyler için bile gurursuzca birilerini kullanma çabasına şahit olunca insan bu da olur şaşırmam diyor yani

Ev meselesi o ilde bir kapının olması isteği… o evi satmaz o evi kiraya vermez. Uyanıp tekmeyi basarsanız orada alacak soluğu…

gerçekten konuşursanız, oğlunu ve eski eşini katmadan konuşun. Bi söz vardı İnsanlar yatırım yaptıkları şeye değer verirmiş. Bu adamım size ve evliliğine yaptığı bir yatırım yok.
Evet yok, iki de bir üstü kapalı, benim bir beklentim yok bu hayatta güzel güzel geçinelim o kadar diyor.

Konu eski karısı da değil ki. Adamın ta kendisi. Normalde cömert bir insan eşine gelince cimriyse net kullanıyordur.
Bana borçları kapatmak için sizle evlendi gibi geldi açıkçası.
Kullandırmayın kendinizi kimse için.

Evet yok, iki de bir üstü kapalı, benim bir beklentim yok bu hayatta güzel güzel geçinelim o kadar diyor.
Var… sizi yiyor. Nasıl yok. Ekmek elden su gölden. Maddi konuların ayıp olduğu gibi şeyleri bırakın. Ayıp yatak odasında olur , eşe değil dışarı .

Sizin beklentileriniz çok normal ve insani ama karşının amacı çok farklı umarım gözünüzü açarsınız bir an önce. Her zaman doğruluğuna inandığım ve gördüğüm bir söz vardır “ lafa değil davranışa bakmak lazım”

Tek yaşasa sizle evlenmiş olmasa kira, market, faturalar belki borçları dünya kadar gideri olacaktı.
Şimdi her geleni oğluna akıtıyor kira ödemiyor faturaları ödemiyor. Haliyle borcu varsa kapanıyor oğlu daha rahat ediyor.
Elalemin oğlu için kendi paranızdan veriyorsunuz şu an. Bu çocuğu bekleyeceğinize koruyucu aile olsanız en azından evinizde sevgi göstereceğiniz sevgi alacağınız bir yavrunuz olur.

Ev meselesi o ilde bir kapının olması isteği… o evi satmaz o evi kiraya vermez. Uyanıp tekmeyi basarsanız orada alacak soluğu…
Ben aynen bunu söyledim nikaha 1 ay kala biliyor musunuz? Cevap vermedi, o zaman eski karısına sınır koymasını istedim, evi satmasını istedim asla yanaşmadı, e sen demek ki dur bir evlilik deneyeyim, olmazsa evime geri dönerim diye düşünüyorsun, karına da o yüzden rest çekemiyorsun çünkü geri dönme ihtimali olabilir kötü olmak istemiyorsun dedim. Lafı dolandırdı durdu ah bu elalem ne der meselesi yok mu, o zamanda yalvardı yakardı zorla bir maj attı karısına barıştık, nikaha 1 ay kala davetiyeler basılmış hediyelikler ayarlanmış kendimi elaleme rezil mi edeyim diye düşündüm. Keşke yapmasaydım. Bu arada o masrafları da ben üstlendim. Hiç birşeye karışmadı ama tatlı tatalı yani ben almam yapmam değil, birşey gösteriyorum mesela hediyelik güzelmiş aşkım al bence falan hep böyle. Yani adam kuruş harcamadı evlendi, evi de orda duruyor. Yatırımda yapıyor. Yarın ayrılsak ceketini alır gider.

Faturaları o ödüyor hakkını yemeyelim onu da zorla üzerine aldırdım. Aidat yakıt ödüyorum ben sadece fatura meselesinde, mesela kaskom yenilenecek çıt çıkmaz bir şeyini de dur ben ödeyeyim asla demez. Keseler tamamen ayrı aslında onun parası onun oğlunu ve eski karısının benimki de hepimizin.

O aldığınızı götürüp iade edin ya da değiştirin kendinize bir şeyler alın. Lütfen ama lütfen artık bir kuruşunuzu daha vermeyin kimseye.
Alyans almayan adamın annesine ne hediyesi ya?
Değiştiremem vs. diyorsanız da götürün kendi annenize verin, tarzı değilse de bir ihtiyacı olana bağışlayın sevaba girersiniz hiç değilse. Ne olur şu yorumumu okuyun, benim bile içime dert oldu.

Biliyorum arkadaşım benimde içime dert oluyor. Ve kimseye anlatamadım o kadar büyük bir kurt ki içimdeki, bunca yıl sonra birini sevdim güvendim inandım çok ağrıma gidiyor öyle böyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…