- 23 Ağustos 2012
- 51.392
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.299
- 898
- Konu Sahibi kova burcuyum
-
Ayrılmayacaksınız özetle derken? Bunu mu çıkardınız bu yazdıklarımdan, adaletli olmayacaksa kafa yapısı değişmeyecekse herkes yoluna gidecek? Ne alaka nasıl birşey çıkarmışsınız illa kavga dövüş mü edeyim. Eski karısından ne farkım olacak, ben bir ev için mal pazarlığı yapacak kadar düşkün değil hamdolsun. Benim derdim evine yuvasına sahip çıkması maddi manevi yatırım yapması yok yapmıyorsa, bunu kabul edecek birini bulsun eti bisküvi olsun sponsoru
Söylediğiniz çirkin sözleri ve hakaretleri size iade ediyorum, yorum yapmıyor hakaret ediyorsunuz, terbiyenizi ve haddinizi bilin. Size kim bu hakaret ve küfürleri yapma hakkı verdi? Hakaretten dolayı gider şikayetçi olurum, bu yorumunuzdan kaynaklı ceza davası açılır, savcılık IP adresini hemen buluyor. Terbiyesizlik yapmayın kendinizi anlatmayın. HadsizDolandirilmaya devam yani somurulmekten memnunsunuz ne kiymetli seyi varmis adamin ki ayrilamiyorsunuz dicem eski esi ayrilidigina gore s.kide altindan degil. Beyniniz agirlik yapiyor bos yere kafanizda. Hic mi ailenizden kimse birsey demiyor size gerci herseyi gordugunuz halde boylesiniz. Siz sorunu hala eski es saniyorsunuz sizin sorununuz kendi esiniz bosamadiginiz surece kurtulus yok. Para meselesinde gurur yapacaginiza su halinize bakin paspas etmisler sizi azicik gurur yapinda bosanin. Aptal saptal para mevzularina ayip ben kendimi dusuremem diyorsunuz rezil haldesiniz haberiniz yok
Kadın yemiyor benim paramı, problem eşimde kadında değil, kadın sömürmüş almış, vermeseymiş, benim paramı oğluna yatırım yapıyor. Karısına da boşuna kira bilmeme ne ödüyor. Kendi parası beni ilgilendirmez ama evin geçimini bana bırakıp bunları yapamaz. Mesele burda, evine de bakacak, çocuğuna da eski karısı beni lgilendirmezEski kadın gayet akıllı, tam şu anda sizin paraları yiyor. Siz de kendinizi sömürtüyorsunuz. Keşke o kadın kadar aklınız olsa da kendinizi daha fazla yedirmeseniz. Adam 3. bir kuma getirip ona da baktırmaz umarım.
Tamam işte aynen böyle olacak hanımefendi. Herkes bir oldu sizi düşünüyor burada inanın, bu bir dayanışma aslında. Siz ikinci kez boşanırsam ne derler diye mi korkuyorsunuz acaba ? yoksa her yönden gücünüz var kullanıldığınızı da biliyorsunuz ne diye hala paranızı yediriyorsunuz ?Ben iş kurmuyorum zaten yatırım yapmıyorum, yapalım dedim baktım hiç kendinden birşey karıştırmıyor bıraktım bende. O kadar aptal değilim. Yatırımı yapıp sonra yarısını ona verecek, sonra onu da götürüp karısıyla oğluna yedirecek.
Mesele orada zaten kendi paramı harcayamıyorum, arabamı yükselticem yükseltemiyorum, bana güvenmeyene ben neden güveneyim, yarın ayrılmak istesem yarısı onun olacak, demeyecek ki benim sana hiç param geçmedi, benim param bana yeter, 5 ayda bunları farkettim hiç birşey almadım zaten. Ama böyle yaşanmazAmma paspas olmuşsun ablacım, çuvalla paran var ama aklın yok. Evim arabam şunum bunum yok diye hayıflananlar bu konuyu okumalı bence, akıl olmayınca hiçbiri kar etmiyor beş para etmez bir herife hizmetçilik ediyorsun anca, kendi paranı bile harcayamıyorsun.
Bunu bildiginiz halde sıkıntı çıkarmadan devam ettiyseniz asla bosanacaginiza inanmıyorum. Bu kibarlık, iyi egitimlilik vs vs falan degil. Yine söylüyorum bu konuda bize anlatmadığınız ne var bilmiyorum.Temizlikçi tut yapamıyorum hepsini dedim, çok pahalı falan dedi. Sonra öğrendim ki eski karısına Temizlikçi çağırıyormuş. Yani anlayacağınız ben halletmiyorum. Yoksa adam cimri falan değil, hakadene yapmış yapıyor yapmaya da devam edecek
Ne zaman konusacaksin pekiİnsanlardan gerçekten tiksindim artık. Maddi beklenti yapmıyorsun seni sömürüyorlar, ömrün geçiyor yaşlanıyorum mutlu olayım diyorsun, çakallara denk geliyorsun, zırh mı kuşanacağız insan evlendiği insana da güvenmezse kime güvenecek. Sözleşme mi yapalım böyle hayat mı olur
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, ya yaptıklarını düzeltecek yada bitecek zaten. Ben tekken de benim olan benimdi yine öyle. Evlenirken de zaten bugünden daha mutlu olmak istiyorum dedim. Başıma kimsenin çaputunu saramam. Çok iyi biliyorum ki onun durumunda ben olsam o kadar borçlarım çocuğum olsa kimse benimle evlenmezdi başıma dert mi alıcam diyip.15 yılınıza yazık olur. Siz kendi yolunuzu çizin 5 ayda her şeyi ne güzel fark etmişsiniz boşa bir saniye harcamaya gerek yok. Korkmayın boşayın bunu emin olun karşınıza çok daha iyisi çıkar. Çok gençsiniz henüz benim geçen sene çalıştığım okuldaki arkadaşlarımın çoğu 40 yaşlarında ikinci evliliklerini yaptılar öyle denk geldi üst üste. Görevli yardımcımız 50 küsürlerindeydi önceki sene kınasını yaptık evlendi. Kadınlar yalnız kalmaz erkekler düşünsün korkmayın yalnızlıktan.
Aslinda evlenmeden once de gormussunuz gercek yuzunu yinede devam etmissiniz keske etmeseydiniz. Bu devirde artik zirh kusanmak sart. Siz ikinci kez bosanamam el alem ne der diye mi dusunuyorsunuz? Burdaki herkes bunu anlamakta zorluk cekiyor yoksa bu adami bosamamak icin baska ne sebep olabilir ki? Ya da bir daha evlenemem yalniz kalmik diye mi dusunuyorsunuz? Hayat neler gosterir belli olmaz bu adamla mutsuz yasamaktansa kendinize gercekten deger veren iyi bir adam bulma sansiniz hala var.İnsanlardan gerçekten tiksindim artık. Maddi beklenti yapmıyorsun seni sömürüyorlar, ömrün geçiyor yaşlanıyorum mutlu olayım diyorsun, çakallara denk geliyorsun, zırh mı kuşanacağız insan evlendiği insana da güvenmezse kime güvenecek. Sözleşme mi yapalım böyle hayat mı olur
Ben bu anlattığınız tarzda biri değilim. 5 ayda farkettim bunları ve bu 2. Evliliğim, bir kez bile konuşmadan tartışmadan 5 ay sabretmeden tak diye boşanılmıyor.Bunu bildiginiz halde sıkıntı çıkarmadan devam ettiyseniz asla bosanacaginiza inanmıyorum. Bu kibarlık, iyi egitimlilik vs vs falan degil. Yine söylüyorum bu konuda bize anlatmadığınız ne var bilmiyorum.
Kendinizi anlattığınız gibi biri olsanız sadece buna bile göz yummazsiniz. Bana doğru gelmiyor artık söyledikleriniz üzgünüm. Baska bir şey var. Ha deyin ki ben illa adam benim olsun istiyorum. Nikahı bende olsun benim kocam olsun da ne yaparsa yapsınsa durum daha aklıma yatacak.
Heh işte, bak işaretlediğim yer her şeyi özetliyor.Mesele orada zaten kendi paramı harcayamıyorum, arabamı yükselticem yükseltemiyorum, bana güvenmeyene ben neden güveneyim, yarın ayrılmak istesem yarısı onun olacak, demeyecek ki benim sana hiç param geçmedi, benim param bana yeter, 5 ayda bunları farkettim hiç birşey almadım zaten. Ama böyle yaşanmaz
Konu sahibi siz bana dert oldunuz resmen. Adam eski eşinden boşanmış ki sizinle evlensin. Sadece bu hareketi bile boşanmak için çok sağlam bir gerekçe. Ayirca yaptığınız bir yorumda kredi ödediğini, borcu olduğunu yazmıştınız, ama adamın kredi borcu falan yok sizi daha iyi sümürmek için harıl harıl yalan söylüyor. Tekrar söylüyorum kendinize gelin.Sonra öğrendim ki eski karısına Temizlikçi çağırıyormuş. Yani anlayacağınız
Evet insanlara güvenim yok, herkesten herşeyi beklerim. Şunu da farkettim, artık kadınlar değil erkekler para derdine düşmüş, bilmiyorum bana hep öyleleri denk geldi, paranız var, onun yok diye gidip kötü bir evde oturmak istemiyorsunuz, imkanlarım kenarda dursun o bana ne yapıyorsa onunla geçineyim diyemiyorsunuz, bu sefer normal olarak imkanlarınızı ortaya koyuyorsunuz, işte o anda hemen sömürmeye çalışıyorlar.Heh işte, bak işaretlediğim yer her şeyi özetliyor.
Siz ben para meselesi konuşamam, ayıp, usulüme gelmez, utanırım vs. derken adamın olası boşanma halinde yapabilecekleri ortada. Herkes kendi kocasını tanır, yazdığınıza göre olacak olan bu.
Sizin nahifliğiniz bu adama sökmez.
Siz olsanız benim param geçmedi, almam dersiniz eminim ki. Ama adam sizden yarısını alırmış işte bak kendiniz diyorsunuz.
Adamın canı ciğer, birincil ailesi onlar. Kıyılamayacak onlar, siz değilsiniz. Olsanız zaten böyle bir konu açmazdınız.
Siz hala onda böyle bir yer edinmeye uğraşıyorsunuz. Ama olacak iş değil.
Duygusal bakıyorsunuz, yapmayın bunu. Yoksa dediğiniz gibi olacak emeğinizin yarısı gidecek. Şu noktadan sonra ben olsam yemişim evliliğini der, silkelenir kendimi kurtarırdım.
Valla şu zamanda maddiyat daha önemli benim için. Sizin yerinizde olsam adamdan çocuğum yok, büyük bir mazim yok, e zaten aylardır yapılan da ortada. Babamın oğlu mu da tutacağım daha?
Mesele orada zaten kendi paramı harcayamıyorum, arabamı yükselticem yükseltemiyorum, bana güvenmeyene ben neden güveneyim, yarın ayrılmak istesem yarısı onun olacak, demeyecek ki benim sana hiç param geçmedi, benim param bana yeter, 5 ayda bunları farkettim hiç birşey almadım zaten. Ama böyle yaşanmaz
Herkes böyle değil, umutsuz olmayın. Sadece kötü denk gelmiş diyelim.Evet insanlara güvenim yok, herkesten herşeyi beklerim. Şunu da farkettim, artık kadınlar değil erkekler para derdine düşmüş, bilmiyorum bana hep öyleleri denk geldi, paranız var, onun yok diye gidip kötü bir evde oturmak istemiyorsunuz, imkanlarım kenarda dursun o bana ne yapıyorsa onunla geçineyim diyemiyorsunuz, bu sefer normal olarak imkanlarınızı ortaya koyuyorsunuz, işte o anda hemen sömürmeye çalışıyorlar.
Ya sen hiç bekleme hemen konuş, hemen. Bu ne ya. Kesinlikle sevmiyor seni. Emin ol buna.Herkes niyetini söyleyecek, yuvarlak cevaplar satılmalar ses titretmeler bitti artık. Sevgi de bir yere kadar, gerekirse evi de satar evimize değiştirirm zaten bende eşyası yok, hatıraları da yok ederim yeni bir hayata başlarım, açıkça konuşacağım, böyle mi devam etmeyi düşünüyor, eğer niyeti buysa bu iyi bir niyet değil, evini satacak o kadınla ortaklığı bitirecek, borca girecek yeni bir ev alacak, birlikte ödeyeceğiz, kusura bakmasın. Evlilik mi, yoksa sponsor mu arıyordu zor hayatına. Birde bir kilo aldı, düzenli yemek yiyorum ne güzel canım karım diyor. Bende işten 120 ile geliyorum işimi bile ihmal ettim, aman yemeği ev işleri ihmal olmasın diye. Bir ara Temizlikçi tutmayı düşündüm görüştüm bana Temizlikçi tut yapamıyorum hepsini dedim, çok pahalı falan dedi. Sonra öğrendim ki eski karısına Temizlikçi çağırıyormuş. Yani anlayacağınız ben halletmiyorum. Yoksa adam cimri falan değil, hakadene yapmış yapıyor yapmaya da devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?