- 14 Eylül 2014
- 20.346
- 95.652
- 798
- Konu Sahibi kova burcuyum
-
Peki soru şu devam edecek misiniz?Faturaları o ödüyor hakkını yemeyelimonu da zorla üzerine aldırdım. Aidat yakıt ödüyorum ben sadece fatura meselesinde, mesela kaskom yenilenecek çıt çıkmaz bir şeyini de dur ben ödeyeyim asla demez. Keseler tamamen ayrı aslında onun parası onun oğlunu ve eski karısının benimki de hepimizin.
Demek ki erkek olsun gerisi muhim degildi sizin için.Ben aynen bunu söyledim nikaha 1 ay kala biliyor musunuz? Cevap vermedi, o zaman eski karısına sınır koymasını istedim, evi satmasını istedim asla yanaşmadı, e sen demek ki dur bir evlilik deneyeyim, olmazsa evime geri dönerim diye düşünüyorsun, karına da o yüzden rest çekemiyorsun çünkü geri dönme ihtimali olabilir kötü olmak istemiyorsun dedim. Lafı dolandırdı durdu ah bu elalem ne der meselesi yok mu, o zamanda yalvardı yakardı zorla bir maj attı karısına barıştık, nikaha 1 ay kala davetiyeler basılmış hediyelikler ayarlanmış kendimi elaleme rezil mi edeyim diye düşündüm. Keşke yapmasaydım. Bu arada o masrafları da ben üstlendim. Hiç birşeye karışmadı ama tatlı tatalı yani ben almam yapmam değil, birşey gösteriyorum mesela hediyelik güzelmiş aşkım al bence falan hep böyle. Yani adam kuruş harcamadı evlendi, evi de orda duruyor. Yatırımda yapıyor. Yarın ayrılsak ceketini alır gider.
O hediyeleri vermemekle başlayın lütfen. 200 liralık tişört bile çok böylelerine.Biliyorum arkadaşım benimde içime dert oluyor. Ve kimseye anlatamadım o kadar büyük bir kurt ki içimdeki, bunca yıl sonra birini sevdim güvendim inandım çok ağrıma gidiyor öyle böyle değil
15 yıl mesaj içeriğine göre bakılırsa evet devam eder.Peki soru şu devam edecek misiniz?
Herkes niyetini söyleyecek, yuvarlak cevaplar satılmalar ses titretmeler bitti artık. Sevgi de bir yere kadar, gerekirse evi de satar evimize değiştirirm zaten bende eşyası yok, hatıraları da yok ederim yeni bir hayata başlarım, açıkça konuşacağım, böyle mi devam etmeyi düşünüyor, eğer niyeti buysa bu iyi bir niyet değil, evini satacak o kadınla ortaklığı bitirecek, borca girecek yeni bir ev alacak, birlikte ödeyeceğiz, kusura bakmasın. Evlilik mi, yoksa sponsor mu arıyordu zor hayatına. Birde bir kilo aldı, düzenli yemek yiyorum ne güzel canım karım diyor. Bende işten 120 ile geliyorum işimi bile ihmal ettim, aman yemeği ev işleri ihmal olmasın diye. Bir ara Temizlikçi tutmayı düşündüm görüştüm bana Temizlikçi tut yapamıyorum hepsini dedim, çok pahalı falan dedi. Sonra öğrendim ki eski karısına Temizlikçi çağırıyormuş. Yani anlayacağınız ben halletmiyorum. Yoksa adam cimri falan değil, hakadene yapmış yapıyor yapmaya da devam edecekPeki soru şu devam edecek misiniz?
Evlenmeden önce konuşmama sebebim mal mülk meselesi mi yapıyor diye düşünmesin diyemedi, hala öyle düşünüyorum bu hata biliyorum. Evet tespitte haklısınız, yeni bir iş kurmak istiyorum, fikir olarak çok destek veriyor, fakat beni biraz aşıyor bu yeni yatırım, oturduğum evi falan satmam gerekiyor, oturduğum evi satmadan yatırımı yapamıyorum, laf altından babamdan destek alarak açmam konusunda akıl veriyor mesela. Zaten bu konu sebebiyle bu düşüncelerim iyice depreşti, yani hiç benimkini de koyayaım sen de koy, hadi yapalım bu yatırımı demiyor asla.
Ben de balığım hshsKova burçları akıllı, Balıklar ortalam zeka eh işte derler de diyenlerin aklını seveyim alın size KOva burcuDünyanın hakimi Balıklardır arkadaşım ben olsam o adamı da anasını da eski karısını da çitilerim sonra da sürüye sürüye kapı önüne koyarım
Herkes niyetini söyleyecek, yuvarlak cevaplar satılmalar ses titretmeler bitti artık. Sevgi de bir yere kadar, gerekirse evi de satar evimize değiştirirm zaten bende eşyası yok, hatıraları da yok ederim yeni bir hayata başlarım, açıkça konuşacağım, böyle mi devam etmeyi düşünüyor, eğer niyeti buysa bu iyi bir niyet değil, evini satacak o kadınla ortaklığı bitirecek, borca girecek yeni bir ev alacak, birlikte ödeyeceğiz, kusura bakmasın. Evlilik mi, yoksa sponsor mu arıyordu zor hayatına. Birde bir kilo aldı, düzenli yemek yiyorum ne güzel canım karım diyor. Bende işten 120 ile geliyorum işimi bile ihmal ettim, aman yemeği ev işleri ihmal olmasın diye. Bir ara Temizlikçi tutmayı düşündüm görüştüm bana Temizlikçi tut yapamıyorum hepsini dedim, çok pahalı falan dedi. Sonra öğrendim ki eski karısına Temizlikçi çağırıyormuş. Yani anlayacağınız ben halletmiyorum. Yoksa adam cimri falan değil, hakadene yapmış yapıyor yapmaya da devam edecek
Ayrılmayacaksınız özetle.Herkes niyetini söyleyecek, yuvarlak cevaplar satılmalar ses titretmeler bitti artık. Sevgi de bir yere kadar, gerekirse evi de satar evimize değiştirirm zaten bende eşyası yok, hatıraları da yok ederim yeni bir hayata başlarım, açıkça konuşacağım, böyle mi devam etmeyi düşünüyor, eğer niyeti buysa bu iyi bir niyet değil, evini satacak o kadınla ortaklığı bitirecek, borca girecek yeni bir ev alacak, birlikte ödeyeceğiz, kusura bakmasın. Evlilik mi, yoksa sponsor mu arıyordu zor hayatına. Birde bir kilo aldı, düzenli yemek yiyorum ne güzel canım karım diyor. Bende işten 120 ile geliyorum işimi bile ihmal ettim, aman yemeği ev işleri ihmal olmasın diye. Bir ara Temizlikçi tutmayı düşündüm görüştüm bana Temizlikçi tut yapamıyorum hepsini dedim, çok pahalı falan dedi. Sonra öğrendim ki eski karısına Temizlikçi çağırıyormuş. Yani anlayacağınız ben halletmiyorum. Yoksa adam cimri falan değil, hakadene yapmış yapıyor yapmaya da devam edecek
Konuşacağız net adımlar atacak yok atmıyorsa benimki benim seninki bizim diyorsa kusura bakmasın bende kendi rengimle devam etmeyi düşünürüm. Ama kolay bırakacağını sanmıyorum gözümü boyamak için yuvarlak cevaplarla ileride yapacağım edeceğimlerle konuyu kapatmaya çalışacak. Bu arada, oğlunuzda asgari ücret kadar geliri var, onu da biriktiriyor, ihtiyaçlarını benimki karşılıyor. Yani ailecek çok ciddi bir birikimleri var. Benden ötürü. 3 sene sonra biriktirdikleriyle eşitlenir maddi durumumuz o zamanda eyvallah deriz zatenSiz simdi ne yapacaksiniz onu soyleyin boyle devam mi bosancak misiniz?
Ben boğa burcu temsil edilse örnek olarak gösterilebilecek biriyim. :) Önceden inceden bir mallık vardı üstümde, artık nereden kaynaklanıyor bilemiyorum ama hiç boğa burcuna yakışır bir şey değildi. Fazla düşünürdüm, karşımdaki öküzü bir b*k zannedip iyiliğini falan gözetirdim. Neyse ki çabuk olmasa da atlattım.Kova burçları akıllı, Balıklar ortalam zeka eh işte derler de diyenlerin aklını seveyim alın size KOva burcuDünyanın hakimi Balıklardır arkadaşım ben olsam o adamı da anasını da eski karısını da çitilerim sonra da sürüye sürüye kapı önüne koyarım
Oğlu ile derdim yok ki, elbette çocuğu tabii ki babasından payınınalacak, ben oğlunu saf dışı bırakayım diye bir şey düşünmedim. Böyle bir günaha giremem. Benim derdim, eski karısı, beni de oğlu kadar düşünmeli, eski karısı ile olan maddi ortaklığına da son vermeliAyrılmayacaksınız özetle.
Adam yağlı kapıyı bırakmaz. Canım cicim der zaten. Şu noktada bu konuşmayı yapmanız da ikna et beni demekten öteye gitmiyor.
Ev satılsa sizle ev alınsa da ölüm durumunda evde yine payı olacak oğlunun değişen bir şey de olmayacak. Sizin sorununuz ev değil
Dolandirilmaya devam yani somurulmekten memnunsunuz ne kiymetli seyi varmis adamin ki ayrilamiyorsunuz dicem eski esi ayrilidigina gore s.kide altindan degil. Beyniniz agirlik yapiyor bos yere kafanizda. Hic mi ailenizden kimse birsey demiyor size gerci herseyi gordugunuz halde boylesiniz. Siz sorunu hala eski es saniyorsunuz sizin sorununuz kendi esiniz bosamadiginiz surece kurtulus yok. Para meselesinde gurur yapacaginiza su halinize bakin paspas etmisler sizi azicik gurur yapinda bosanin. Aptal saptal para mevzularina ayip ben kendimi dusuremem diyorsunuz rezil haldesiniz haberiniz yokKonuşacağız net adımlar atacak yok atmıyorsa benimki benim seninki bizim diyorsa kusura bakmasın bende kendi rengimle devam etmeyi düşünürüm. Ama kolay bırakacağını sanmıyorum gözümü boyamak için yuvarlak cevaplarla ileride yapacağım edeceğimlerle konuyu kapatmaya çalışacak. Bu arada, oğlunuzda asgari ücret kadar geliri var, onu da biriktiriyor, ihtiyaçlarını benimki karşılıyor. Yani ailecek çok ciddi bir birikimleri var. Benden ötürü. 3 sene sonra biriktirdikleriyle eşitlenir maddi durumumuz o zamanda eyvallah deriz zaten
Ayrılmayacaksınız özetle derken? Bunu mu çıkardınız bu yazdıklarımdan, adaletli olmayacaksa kafa yapısı değişmeyecekse herkes yoluna gidecek? Ne alaka nasıl birşey çıkarmışsınız illa kavga dövüş mü edeyim. Eski karısından ne farkım olacak, ben bir ev için mal pazarlığı yapacak kadar düşkün değil hamdolsun. Benim derdim evine yuvasına sahip çıkması maddi manevi yatırım yapması yok yapmıyorsa, bunu kabul edecek birini bulsun eti bisküvi olsun sponsoruAyrılmayacaksınız özetle.
Adam yağlı kapıyı bırakmaz. Canım cicim der zaten. Şu noktada bu konuşmayı yapmanız da ikna et beni demekten öteye gitmiyor.
Ev satılsa sizle ev alınsa da ölüm durumunda evde yine payı olacak oğlunun değişen bir şey de olmayacak. Sizin sorununuz ev değil
Eski karısını adamdan dinliyorsunuz. O evlilikte yaşananları bilmiyorsunuz. Eski kocanıza da çok güvenmeyin bu nedenle. Kadınla danışıklı dövüş bile yapıyor olabilirler.Ayrılmayacaksınız özetle derken? Bunu mu çıkardınız bu yazdıklarımdan, adaletli olmayacaksa kafa yapısı değişmeyecekse herkes yoluna gidecek? Ne alaka nasıl birşey çıkarmışsınız illa kavga dövüş mü edeyim. Eski karısından ne farkım olacak, ben bir ev için mal pazarlığı yapacak kadar düşkün değil hamdolsun. Benim derdim evine yuvasına sahip çıkması maddi manevi yatırım yapması yok yapmıyorsa, bunu kabul edecek birini bulsun eti bisküvi olsun sponsoru
Ben iş kurmuyorum zaten yatırım yapmıyorum, yapalım dedim baktım hiç kendinden birşey karıştırmıyor bıraktım bende. O kadar aptal değilim. Yatırımı yapıp sonra yarısını ona verecek, sonra onu da götürüp karısıyla oğluna yedirecek.Ay bu devirde ev mi satilir. Bu adamla evliyken kurdugun isten birde pay ister bosanirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?