Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Peki soru şu devam edecek misiniz?

Demek ki erkek olsun gerisi muhim degildi sizin için.
Yoksa bu kadar saçmalıgın bir açıklaması olamaz.
Erkek olsun çamurdan olsun, al sana erkek.

Biliyorum arkadaşım benimde içime dert oluyor. Ve kimseye anlatamadım o kadar büyük bir kurt ki içimdeki, bunca yıl sonra birini sevdim güvendim inandım çok ağrıma gidiyor öyle böyle değil
O hediyeleri vermemekle başlayın lütfen. 200 liralık tişört bile çok böylelerine.
Aldığınız hediye için kaç saat çalışıyorsunuz siz, bir hesap edin hiç değer mi?
Adam evlilik nişanesi olan alyansı almamış size, siz neden onun annesine hediye alıyorsunuz? Vermeyin o hediyeleri, soran olursa da X çok açıldı, ben de onun açığını kapatmak zorunda kaldım her ay olduğu gibi, para kalmadığı için alamadım deyin geçin.

Böyle evlilik mi olur arkadasım. Adam ceketini almış gelmiş resmen. Herkes 2. evliliğini ev ya da araba ne biliyim bir şeyler almadan yapmıyor bile. Durumu olmasa neyse olan parayı onlara harcıyor. Bu adamla ortak ev falan alma derim ben. Söyleyeceklerini söyle kabul ediyorsa devam, etmeyecekse de boşa gitsin.

Peki soru şu devam edecek misiniz?
Herkes niyetini söyleyecek, yuvarlak cevaplar satılmalar ses titretmeler bitti artık. Sevgi de bir yere kadar, gerekirse evi de satar evimize değiştirirm zaten bende eşyası yok, hatıraları da yok ederim yeni bir hayata başlarım, açıkça konuşacağım, böyle mi devam etmeyi düşünüyor, eğer niyeti buysa bu iyi bir niyet değil, evini satacak o kadınla ortaklığı bitirecek, borca girecek yeni bir ev alacak, birlikte ödeyeceğiz, kusura bakmasın. Evlilik mi, yoksa sponsor mu arıyordu zor hayatına. Birde bir kilo aldı, düzenli yemek yiyorum ne güzel canım karım diyor. Bende işten 120 ile geliyorum işimi bile ihmal ettim, aman yemeği ev işleri ihmal olmasın diye. Bir ara Temizlikçi tutmayı düşündüm görüştüm bana Temizlikçi tut yapamıyorum hepsini dedim, çok pahalı falan dedi. Sonra öğrendim ki eski karısına Temizlikçi çağırıyormuş. Yani anlayacağınız ben halletmiyorum. Yoksa adam cimri falan değil, hakadene yapmış yapıyor yapmaya da devam edecek

Ay bu devirde ev mi satilir. Bu adamla evliyken kurdugun isten birde pay ister bosanirken

Ben de balığım hshs

Amma paspas olmuşsun ablacım, çuvalla paran var ama aklın yok. Evim arabam şunum bunum yok diye hayıflananlar bu konuyu okumalı bence, akıl olmayınca hiçbiri kar etmiyor beş para etmez bir herife hizmetçilik ediyorsun anca, kendi paranı bile harcayamıyorsun.

Ayrılmayacaksınız özetle.
Adam yağlı kapıyı bırakmaz. Canım cicim der zaten. Şu noktada bu konuşmayı yapmanız da ikna et beni demekten öteye gitmiyor.
Ev satılsa sizle ev alınsa da ölüm durumunda evde yine payı olacak oğlunun değişen bir şey de olmayacak. Sizin sorununuz ev değil

Siz simdi ne yapacaksiniz onu soyleyin boyle devam mi bosancak misiniz?
Konuşacağız net adımlar atacak yok atmıyorsa benimki benim seninki bizim diyorsa kusura bakmasın bende kendi rengimle devam etmeyi düşünürüm. Ama kolay bırakacağını sanmıyorum gözümü boyamak için yuvarlak cevaplarla ileride yapacağım edeceğimlerle konuyu kapatmaya çalışacak. Bu arada, oğlunuzda asgari ücret kadar geliri var, onu da biriktiriyor, ihtiyaçlarını benimki karşılıyor. Yani ailecek çok ciddi bir birikimleri var. Benden ötürü. 3 sene sonra biriktirdikleriyle eşitlenir maddi durumumuz o zamanda eyvallah deriz zaten

Ben boğa burcu temsil edilse örnek olarak gösterilebilecek biriyim. :) Önceden inceden bir mallık vardı üstümde, artık nereden kaynaklanıyor bilemiyorum ama hiç boğa burcuna yakışır bir şey değildi. Fazla düşünürdüm, karşımdaki öküzü bir b*k zannedip iyiliğini falan gözetirdim. Neyse ki çabuk olmasa da atlattım.
Şimdi çat çat söylüyorum her şeyi. Bir şeyden rahatsız mı oldum, söylerim. Sinirlendim mi, s*çarım ağzına direkt. Bir şey istiyorsam da söylerim. Oh çok da güzel oldu valla.

Oğlu ile derdim yok ki, elbette çocuğu tabii ki babasından payınınalacak, ben oğlunu saf dışı bırakayım diye bir şey düşünmedim. Böyle bir günaha giremem. Benim derdim, eski karısı, beni de oğlu kadar düşünmeli, eski karısı ile olan maddi ortaklığına da son vermeli

Dolandirilmaya devam yani somurulmekten memnunsunuz ne kiymetli seyi varmis adamin ki ayrilamiyorsunuz dicem eski esi ayrilidigina gore s.kide altindan degil. Beyniniz agirlik yapiyor bos yere kafanizda. Hic mi ailenizden kimse birsey demiyor size gerci herseyi gordugunuz halde boylesiniz. Siz sorunu hala eski es saniyorsunuz sizin sorununuz kendi esiniz bosamadiginiz surece kurtulus yok. Para meselesinde gurur yapacaginiza su halinize bakin paspas etmisler sizi azicik gurur yapinda bosanin. Aptal saptal para mevzularina ayip ben kendimi dusuremem diyorsunuz rezil haldesiniz haberiniz yok

Ayrılmayacaksınız özetle derken? Bunu mu çıkardınız bu yazdıklarımdan, adaletli olmayacaksa kafa yapısı değişmeyecekse herkes yoluna gidecek? Ne alaka nasıl birşey çıkarmışsınız illa kavga dövüş mü edeyim. Eski karısından ne farkım olacak, ben bir ev için mal pazarlığı yapacak kadar düşkün değil hamdolsun. Benim derdim evine yuvasına sahip çıkması maddi manevi yatırım yapması yok yapmıyorsa, bunu kabul edecek birini bulsun eti bisküvi olsun sponsoru

Eski karısını adamdan dinliyorsunuz. O evlilikte yaşananları bilmiyorsunuz. Eski kocanıza da çok güvenmeyin bu nedenle. Kadınla danışıklı dövüş bile yapıyor olabilirler.
Ayrıca kendinizi kullandıracağınızı bile bile elalem için evlenerek en büyük hatayı yapan sizken hala çok matah bir şey yapmışsınız gibi ben öyle değilim böyle değilim demeyin bence
Keşke sizin de biraz gözünüz açık olsun

Ay bu devirde ev mi satilir. Bu adamla evliyken kurdugun isten birde pay ister bosanirken
Ben iş kurmuyorum zaten yatırım yapmıyorum, yapalım dedim baktım hiç kendinden birşey karıştırmıyor bıraktım bende. O kadar aptal değilim. Yatırımı yapıp sonra yarısını ona verecek, sonra onu da götürüp karısıyla oğluna yedirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…