Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Hayır eski eşinin çocuğuna asla para harcamadığını biliyorum, her detayı yazamıyorum, emin olun. Eski eşi evlenmemek hayatını çocuğa adamak falan öyle düşüncesi yok. Parayı çok seven bir kadın, varını yoğunu almış, en son barışacağım diye kandırmış araba aldırmış, sonra vurmuş tekmeyi, çocuk evet onda kalıyor ama herşeyini babası karşılıyor. Benim derdim çocuk değil zaten. Sadece şu, eşimin iyi bir maaşı var, 150 160 gibidir rahat. Ama bu paranın inanın 3 5 bin lirası bizim evimize harcanıyor. Eski karısına belki nafaka da ödüyordur bilmiyorum belki de arabasının kredisini ödüyor hala, ama çocuğu için borsaya yatırım yapıyor. Benimle bir maddi ortaklığa girmemesi beni yıpratıyor. Kullanılmış hissettiriyor. Boş eve kira ver, benim evimde otur, paranı da oğluna birikim yap? Ben den de çocuk iste, ee o çocuğa ne vereceksin? Hiç birşey, o çocuğa da ben ve benim ailem bakacak biliyor bunu. Çocuğumuzun hiç birşeyi eksik kalmaz. O kendi çocuğu ve eski karısına çalışıyor sadece.

Yani şöyle ben asla telefon karıştırmam. Kendime yakıştırmam. Engelli diye biliyorum o kadar.
Engel anlık kaldırılabilir. Ki eski eşin telefonda engelli olmasının da şu aşamada bir önemi yok.

İkiniz ortak bir eve kiraya çıkıp, kendi evinizin kirasını da şahsi birikim olarak kenara koyabilirdiniz. Şu anda hem böyle bir kira geliriniz yok hem de adamın barınma ve temel yaşam giderlerini karşılıyorsunuz.

Evin borcu bitince sizi boşamasın sakın. Valla ironi falan yapmıyorum. Adam aylık 3-4 binle yaşıyor sizin evinizde. Ev tutsa hatta ev arkadaşı bulsa bu parayla yaşayamaz. Helal olsun minimum masrafla yaşıyor adam krallar gibi. Bunun için tek yapması gereken de nikah defterine imza atmak olmuş. Vay be!

Bunu da teklif ettim ikimizin de evi varken neden kirada oturacapız dedi
Sizin gibi terbiyeli, hanımefendi, varlıklı bir kadını bulmuş tepenize çıktıkça çıkmış. 150 bin kazanıp kendi evine yuvana 2-3 bin ayırmak nedir? fakir mi sevindiriyor? 1-2 haftalık market alışverişine ancak yeter. İnsanlar dışarı yemeğe çıkıp bi gecede harcıyor o paraları.
Bana kiraya çıkıp ne yapacağız diye cevap verse, samimi söylüyorum, “ebeninkini” diye cevaplardım :)
Bir de utanmadan çocuk istiyormuş. Sizin arabanız filan yoksa araba alıcam param bana lazım diyin. sinir oldum adama

Bu adam ne kadar kazanıyor ki ona buna harcıyor. Yanlış anlaşılmasın elbette oğluna harcayabilir ama eski eşine artık evlendikten sonra bir sınır çekmesi lazımdı. Konu sahibi çok yanlış bir evlilik yapmışsın babamın 1 kuruş parasını bu adama yedirmezdim ben olsaydım sizinde aklınızın başınıza gelmesi dileğiyle

Benim maddiyatta hiç bir zaman gözüm olmadı o sebeple kendi anlatsın diye bekledim ama o da hiç bu konulara girmedi, evliliğe yakın duydum evinde yarısının olmadığını, evlendikten sonra da evin kredi borçu olduğunu duydum, kaç yıl dedim çok yıl dedi. Bellli ki hiç bir şeyi kalmamış, ama kalanı da benle bölüşmüyor. Onun kalanı 2 lira, benimki 50 lira, ben ortak birşeyler yapalım diyorum o 2 lirasını saf dışı bırakma peşinde. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum

Arabam herşeyim var benim. İşim gücüm yerinde, ailemin de öyle, gerçekten kafam çok karışık, çocuk neden istiyor yerini sağlama almak için mi bilmiyorum

Arabam herşeyim var benim. İşim gücüm yerinde, ailemin de öyle, gerçekten kafam çok karışık, çocuk neden istiyor yerini sağlama almak için mi bilmiyorum
Ne kısmetli adamlar var ya şu hayatta. He bir de şunu söyleyeyim adamın aklı hala eski karısında şimdi barışsa koşa koşa gider emin ol

Adam maddi manevi(cinsellik) doyuracak birini aramış bulmuş.Kusura bakmayın ama sizin evinizde sizin paranızla yaşayan bir adamın neresini seviyorsunuz? Sizi bayağı göstere göstere kullanıyor.Cok net açık bir konuşma yapın ve bence hadi canım benim fazladan kirli çamaşıra ihtiyacim yok seni doğuracağıma bı yetim öksüz doyurup Sevap işlerim diyeceksin ensesinden tutup kapının önüne koyacaksın ...

Yani bunları sizden gizlemesi hiç bahsetmemesi de iyi niyetli gelmedi bana… önceki yorumlara katılıyorum kendisi tek yasasa 2-3 bin lira ile gecinemez imkanı yok. Sizden faydalanıyor bu kesin. Kazandıgı da az uz degil, borc ödüyormus peh peh ne icin? Yarım ev sahibi olmak icin…
Borcu olabilir amenna, madem öyle her ay oğlunun yatırım hesabına yatırmasın. Askere gidecek yasa gelmis oglan.
2 lira bırakacağına 30-40 bıraksın.
İnsan utanır yahu cebinde 2 bin lirayla yeni yuva kurmaya, borcundan harcından haberi olmayan biriyle evlenip onu borcuna ortak etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…