Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Doğru anladim ama buna sen inandın mı gerçekten diyorum yani kocan engellediyse nasil iletisim halindeler bu kadar
Yeni iletişimleri yok ben hiç gizlice bakmadım, kadın bunu engellemiş, ben evlenmeden önce bu yazışmalarını görünce, ben evleniyorum bundan sonra çok acil bir durum olmadıkça beni rahatsız etmeni istemiyorum yazacaksın dedim, çok zorlandı ama yazdı sonunda, öyle yazınca kadın da bunu engellemiş

Doğru ne diyeyim

Evi kapatmama sebebi
İnan bilmiyorum, kiraya veremem kiracıyla uğraşamam diyor, sat dedim satmam ben ne zorluklarla aldım o evi dedi, bende kapattım konuyu. Zorluklarla aldın ama yarısını kadına verdin kalan yarısı için kira ödüyorsun ve yıllarca ödenmesi gereken de borcu var. Benim evimde de oturuyoruz, site aidatını bile ben ödüyorum. Faturaları açtırırken benim açmamı bekledi ben ona açtırdım. Faturalarda senin adın olsun, ben bıktım kendi adımı görmekten dedim. Bu arada başka bir evim vardı, evleneceğim diye diğer eve geçtim. Evlilik öncesi de yalnız yaşıyordum zaten. Şuanki hayatımdan hiç bir farkı yoktu hayatımın. Şuan sadece evde işten gelip yemek yapıp çamaşır yıkıyorum, evin işimi yapıyorum. Bir şey daha soracağım, ben anne değilim belki bilmiyorum anne olanlar cevaplasın, bana sürekli beni çok sevdiğini benim için herşeyi yapacağını seninle mutsuz da olurum falan diyor. Ama bu dünyadaki en değerlim oğlum demişti. Ben buna gerçekten çok bozuldum. Elbette evlat ayrıdır ama ben beklerdim ki, bu dünyada en değerlim oğlum ve sensin desin. Ben hep kendimi dışarıda hissediyorum. Anlatabiliyor muyum bu çok garip bi duygu ait hissedemiyorum

Konu sahibi konuş diyorsun para konusu konuşmam ayıp geliyor diyorsun telefona bakmam doğru bulmuyorum diyorsun hiç kusura bakma ne olur ama ev arkadaşı ihtiyacın varsa talibim ama para konusu konuşmayız benden bişi istemezsin dimi ( beni anlayanlar edepli kadın tabi direk s.l.k diyemedi böyle anlattı dediler içinden )

Neyini seviyorsun ? Kedi köpek sahiplen en azından iki oynar stres atarsın onlara da yuva olursun.

Konu sahibinin az biraz aklı varsa ayrılır ne diyeyim yani apaçık ortada ne olduğu. Yazık cidden
Bu durumlarda manipüle olan kadın beni seviyor diye kendine inandirdgi için boşanma olmuyor malesef. Kendini para göz göstermemek adına da içine atıyor her şeyi 20li.yillar geçiriyor. Çocuk oluyor derken çok azı bundan kurtulabilir.
Hanimefendi kültürlü biri ama yine boşandı denmesin diye de düşünüp bitirmek zor gelir derken

Ogluna istedigi kadar harcayabilir bu konuda haksizsiniz, cocuklu bir adamla evlenirken evinizin hazir bir ortagi oldugunu bilerek evlendiniz sonucta.

Ancak diger her konuda ben size hak verdim.

Yalniz, bunlar cirkin konular nasil acarim diyorsunuz ya hah iste o noktada, esiniz size bu cirkinligi yaparken nasil yaparim diye dusunmuyorsa sizde nasil soylerim diye dusunmeyeceksiniz, tabiki ogluna harcıyorsun kismini asla konuya dahil etmeden.

Bu konusmadan sonrada sonuc cikmazsa ya da paragoz, mal canlisi olmakla suclanirsaniz tek cozum, boşanmak.

Bunuda yapamam diyorsaniz, kullanilmaya devam.

Herkesin yetiştirilmiş şekli farklı, ben ailemde böyle gördüm kimseyi eleştirmiyorum ama bende böyleyim, para konusunu konuşurum ama konuştuktan sonra evlilik biter anlatabiliyor muyum, beni kullandığını ifade edip nasıl devam edeyim. Saygı bitmiyor mu

İSten cikarilyrm diyecksnz izniniz varsa onu kullanın ve sonra olanları görün ev içinde.

Bu benim 2. Evliliğim zaten maddi sıkıntım olmadığı için ilkine katlanmadım anlatabiliyor muyum. Evim arabam işim yerinde ama bunlar hayatta tek kalmana da sebep oluyor. İnsan birini istiyor sevmek sevilmek istiyor. Ayrıca güzel ve bakımlı bir kadınım da, taliplerim de çok oldu ama ben zor seven biriyim. Onu sevmiştim. Evlilik öncesi çiçekler hediyeler falan. Şimdi tam tersi.

Bazen sevgi ile "concorde sendromunu" karıştırabiliyoruz.
Eşinizden vazgeçemeyişiniz tamamen sevgiden mi yoksa bu evlilik için verdiğiniz onca çabanın, maddi-manevi fedakarlığın boşa gitmesini istemeyişinizle mi ilgili?
Bir ilişkiye ne kadar çok emek, zaman ve duygu yatırdıysak; ondan vazgeçmek o kadar zor oluyor çünkü.
Eğer içinizde bir yerde "çok fazla şey yaptım, karşılığı bu olmamalı" düşüncesi varsa bunun üzerine düşünmek gerek. Karşılığını alma ümidiyle geçireceğiniz her gün madden ve manen sizi daha eksiye düşürebilir.
Hemen bitirin diyemem ama bir rest çekme zamanı gelmiş. Tepkisi, almanız gereken kararı gösterecektir size.

Ortada 1 ev var. Ev ikiye bölünmüş durumda. Buraya kadar okey. Kredisini eşiniz ödüyor. O da cepte. Ama sonrasında eski karısına neden kira ödüyor onu anlamadım . Ev ikiye bölünmüşse iki tarafın da kira ödememesi gerekiyor. Ya da krediyi ortak ödemek gerekiyor. Ve son ihtimal krediyi adam ödüyorsa kiranin yarısını kadının adama ödemesi gerekiyor.

Ben mi anlamadım konuyu. Çok saçma bi şey anlatıyorsunuz sevgili konu sahibi.

Anladığım kadarıyla hanımefendi düzgün akıllı bir hanımsınız. Bu konudaki anormalliği evlenmeden önce sormadınız mı?

Anlıyorum para muhabbetini sevmiyorsunuz, ben de sevmem ama söyleyene değil söyletene bak derler. Eşiniz bey de kendine laf dedirtmesin.

İSten cikarilyrm diyecksnz izniniz varsa onu kullanın ve sonra olanları görün ev içinde.
Yahu işten ayrıl bizim ihtiyacımız yok ta diyor. Herşeyi anlatamıyorum sonuçta herşey detay, o yüzden kafam karışıyor. Yoksa bu anlattıklarım kadar olmuyor yaşayınca. Arkadaşlar yoksa bende sizin gibi biliyorum elbette kullanıldığımı ama boyutu nedir. Neden bunları anlayamıyorum. Beni gerçekten seviyor mı? Neden evlendi çocuk neden istiyor. Bunları çözemiyorum.

Konusmuyorsun madem dediğimi yapar mısın? Evi satmam gerekiyor o yüzden evden çıkmamız lazım. O evdeki esyalari değiştirelim oraya geçelim de. Sonra maaşını borsaya altına vs bir yere yatiracagini ya da ailenin sıkışık oldugunu çoğunu onlara göndereceği soyle. Ne bileyim ailemle ortak yatırım yapacağız ondan lazim de. Bana para vermen gerecek bir de evin ihtiyaçları faturaları vs sende de ve kenara çekil izle. O 150 bin kazanan adam nasıl yoksulmus gibi davranıp kaçacak delik arıyor görürsün. Senin konuşamadığın para konusunda nasıl cirkeslesecegine tanık olur böylece kurtulursun.
Ha ayrıca çok şaşmaz bir konudur. Erkekler masraf ettikleri kadınlara daha çok onem verirler. Etmedikleri ise daha kolay vazgeçilir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…