Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Benimde para muhabbeti yapmayacak biri olduğumu biliyor. Asla o duruma düşürmem kendimi. Bunu da bildiği için. Sadece oğluna birikim ha babam birikim.
Ablacım şimdiki durumun "o duruma düşürmem kendimi" dediğin durumdan yüz kat daha kötü, göremiyor musun?

Siz ilk hatayı kendi evinizde oturmakla yapmışsınız.Neden evinizi sundunuz ki daha başta.Sizin maddi durumu evi aileyi görmüş ballı yer demiş belli.Eviniz neden sattırmıyor o evi oğluna bırakmak istiyor evlenmeden önce edindiği mal olduğu için.Hadi bu belki anlaşılabilir ama onun dışında her şey fiyasko adam resmen sırtını dayamış size.
Siz ilk adımı atın eve hiç bir harcama yapmayacağınızı çünkü evinizde oturduğunuzu kira derdiniz olmadığını evle ilgili tüm harcamaların artık ona ait olduğunu söylemekle başlayın.Ailenizin maddi imkanlarını kullandırtmayın asla.Gerçek yüzünü görün.
İlk defa da eski eşle bu kadar samimi bir durum gördüm.Oğlu ile ilgilenecek ancak sizdeki durum farklı.Sonra oğlu 15 yaşında o da babayı kullanıyor her dakika para isteyerek aslında oğluna iyilik yapmıyor.Ama bunu söyleseniz suçlu olursunuz.

Halanız kurtulmuştur umarım bu evlilikten ve adamdan.

Evet, çok ayıp geliyor bana da bu muhabbetler. Zaten sen bu konuşmaları yapmamalısın normalde. Yeni bir hayat kuran bir adam olarak eşinin düşünüp ona göre davranması lazım. Ama bir de ona bak. Boş ev için eski eşine kira veriyor ama yeni eşinin evinde yaşıyor ? Burda bi adaletsizlik yok mu ? Senin bi süre sonra saygın kalmaz ki bu adama.

Benimde para muhabbeti yapmayacak biri olduğumu biliyor. Asla o duruma düşürmem kendimi. Bunu da bildiği için. Sadece oğluna birikim ha babam birikim.
Niye para muhabbeti yapmıyorsun. Para muhabbeti yapmak kötü bir şey degil. Ömrümüzü para kazanmaya harcıyoruz niye göz yumuyorsun. Yanlış anlamadıysam adam hem kredi borcunu ödüyor hem yarı kira parası gönderiyor böyle saçma şey olur mu?

Siz ilk hatayı kendi evinizde oturmakla yapmışsınız.Neden evinizi sundunuz ki daha başta.Sizin maddi durumu evi aileyi görmüş ballı yer demiş belli.Eviniz neden sattırmıyor o evi oğluna bırakmak istiyor evlenmeden önce edindiği mal olduğu için.Hadi bu belki anlaşılabilir ama onun dışında her şey fiyasko adam resmen sırtını dayamış size.
Siz ilk adımı atın eve hiç bir harcama yapmayacağınızı çünkü evinizde oturduğunuzu kira derdiniz olmadığını evle ilgili tüm harcamaların artık ona ait olduğunu söylemekle başlayın.Ailenizin maddi imkanlarını kullandırtmayın asla.Gerçek yüzünü görün.
İlk defa da eski eşle bu kadar samimi bir durum gördüm.Oğlu ile ilgilenecek ancak sizdeki durum farklı.Sonra oğlu 15 yaşında o da babayı kullanıyor her dakika para isteyerek aslında oğluna iyilik yapmıyor.Ama bunu söyleseniz suçlu olursunuz.
Ayrıca eski eşin maddi durumuda iyi diyorsunuz.Bu kadar ilgi neden o zaman.Sırtını tam anlamı ile size ailenize dayamış.Sizde hala ayıp olur söyleyemem derdindesiniz.Ne ayıbı ayıp size.Uyanık olun saf mısınız.

Halanız kurtulmuştur umarım bu evlilikten ve adamdan.
Maalesef hayır. Halam 65 yaşında kadın. 10 yıldır evliler. Ha düzelir ha düzelecek derken geldiler bu yaşa. Millet ne der kafası işte eskileri biliyorsunuz. Bu yaştan sonra 2.kez boşanmak istemiyor sanırım…

Evlenmeden önce de eski eşle aralarındaki yakınlıktan rahatsız olup ayrılmışsınız. Demek ki baştan belli olan şeyler vardı.
Evlenirken hiçbir şey talep etmeyip, kendi evinizde yaşayarak, çok fazla kolaylık sağladığınız kocadan da bir hayır beklemeyin. Her türlü yanlış yapmışsınız. Siz bazı şeyleri talep etseydiniz onları karşılayamacağı için bu evlilik olmayacaktı büyük ihtimalle.
Öyle borca sokmayla o kocayı adam edemezsınız üzgünüm. Adamın önceliği eski karısı.

Evet kendi evimi sunmakla hata yaptığımı biliyorum. Doğru tespit ama o benim evimde oturalım da dedi, ben onun eski karısıyla oturduğu evde oturmak istemedim zaten yarısı bizim değil. Bana çirkin geliyor. Onun evinde onun eşyaları falan.

onun eski evinde tabi ki oturmayacaktınız.Kiraya çıkacaktınız.Hala örneği tam sizin için olmuş işte.
Bakın gençler buradan ders alın.Eviniz varsa söylemeyin veya oturmayın .

Adam eski karısını daha çok seviyor ve önemsiyor. Sizle evlenme nedeni tamamen sizin maddiyatınız. Bana böyle davranan bir adama aşkımdan ölsem de ayrılırdım . Çünkü saygı duymazdım artık, saygı duymadığı mı da sevemem. Yol yakınken ayrılın lütfen , kendinize birazcıkta olsa saygı duyun.

Aslinda sartlariniz su anlamda cok farkli. O sizinle evlenmis, siz ise bir babayla. Yani annelik ve babalik her seyin onunde oluyor. Istisnalar kaideyi bozmaz. Cocugu icin buna cok sevindim. Eski esi evlenmediyse ve cocugu ile yasiyorsa onlara karsi sucluluk hissediyor olabilir. Cunku ben de bosandim ama ikimiz de bekar oldugumuzdan gunahini vermiyor Ama o evlense o da sucluluk hisseder diye dusunuyorum. Maddi konuda annenin varlikli oldugu halde cocuguna harcamadigindan bahsetmissiniz. Ben asla oyle dusunmuyorum. Esinizin verdiginin en az 3 katini harciyordur. Kendisi bosanmak istedigi halde cocugunu kendisi almis olan bir annenin muhtemelen evlilik plani yoktur, tek dusuncesi cocugudur diye dusunuyorum. Sizin tarafinizdan bakinca serzenisinizi anliyorum ama sonucta o bir baba.. Evet gercekci bakis acisiyla dediginiz gibiyse, akli fikri eski esiyle ilgilenmek olan bi profil ciziyorsunuz. Ama siz rahatsiz oldugunuz icin gozunuzde buyuyor olabilir mi diye dusundum ben. Cunku sizi de cok sevdigini, birakmadigini soylediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…