Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Siz eski eşine para gönderdiğine, kira ödediğine, oğluna günde 3 kez para gönderdiğine emin misiniz ? Onların üzerinden parayı saklamak için uğraşıyor olabilir. Maddi konuları konuşmadan evlenmek çokta akıllıca değil yazdıklarınıza göre cahil biride değilsiniz bu adam sizi nasıl kandırdı ki hâlâ seviyorum diyebiliyorsunuz. Basbaya kullanılıyorsunuz bunun farkındasınız ve bir ümit biri farklı bir şey desin diye buraya yazıyorsunuz. Sizi gerçekten seven bir adamla evlenin böyle devam ederseniz yakında sağlınızdanda olacaksınız size verilen bişey yok bu sizi sürekli yiyip bitiricek.

Zaten şöyle bir durum var ben bekarken de yalnız yaşıyordum, yemek yapmıyordum dışarıdan yiyordum herşeyini yaptırıyordum yorulmuyordum hiç bir şeye, ama şimdi herşeyi kendim yapıyorum, temizlik için kimse istemedim sırf evde kadın olduğunu hissetsin diye, ama yaşımda ilerliyor, ben yalnızken de çok mutluydum. Sadece karşıma çıktı ve gerçekten çok güzel zamanlar yaşattı bana. Hakkını yiyemem. Bu konuyu da ya çözeceğim yada ayrılık var. Çünkü kendimi çok yıpratıyorum. Çocuk mu yapayım kendimi mi maddi manevi koruyayaım karar veremedim. Bu kafayla çocuk yapmayacağım kesin. Yaşımda geçiyor. Dolayısıyla ya o hizaya gelecek artık evlendiğini, eski karısıyla hiç bir bayağı kalmadığını kabul edip gereklerimi yapacak. Yada ben yokum bu işte

Para gönderdiğine eminim benden bu şekilde para kaçırmaz ben zaten maddi olarak maaşını bile bilmem. Böyle birşey hiç konuşmadık. Tahminen 150 maksimum 200 civarıdır. Parasının hesabını yapmıyorum ki benden kaçırsın.

Konuştuğunda alacağın ilk cevabı yazayım hemen, benimle evlenirken bir çocuğum olduğunu biliyordun. Ben onun geleceğini düşünmek zorundayım. Zorlarsan, eski eşim çocuğumun annesi, yaptığım her yardım aslında çocuk için. Bunlar hep aynı model. Arada yalvarmalar, seni seviyorumlar, yanlış düşünüyorsunlar. Sonra geçen yıllar ve ilerleyen bir yaş.

200 civarı para alıp eve 3 bin civarı harrcıyorsa kaçırıyor demektir. Maaşını bilmem diyorsunuz hiç konuşmadık diyorsunuz buda sizden bazı şeyleri saklayıp kaçırdığı anlamına gelmiyor mu? Neden gizliyor neden karısı olarak ne kadar aldığını bilmiyorsunuz bunlar karı koca arasında gizlenecek ayıp şeyler değil.

Elbette burada yazarak anlaşıyoruz ama ben çok net bir insanım bunu o da biliyor. Böyle yuvarlak cümleleri cevaptan saymıyorum, bu anlattıklarının konumuzla ilgisi yok farklı şeylerden bahsediyoruz cevabını alır benden. Çocuğu elbette evladı onun ama bende karısıyım. Çocuğu benden yada ben çocuğundan kıymetli değilim. O çocuğun annesi de var. Eğer çocuğunu düşünerek bunları yapıyorsa o zaman oturup çocuğu ile ilgilenecek hayatını ona adayacaktı, benim peşimden koşturup iş yerime ağaç kadar orjideler göndermeyecekti.

Gizlenen şeyler değil ben anlatamıyorum galiba biz oturup maddi değerleri tutarlarıyla konuşmadık hiç, eşimin mesleği belli benim belli ikimizde aşağı yukarı biliyoruz birbirimizi, anlatabiliyor muyum. Ne kadar maaş alıyorsun diye sormadım o da bana sormaz. Zaten tahminen ne kazandığımızı biliyoruz.

Değişik bir evlilik anlayışınız varmış gerçekten.
Hiçbir şey bilmiyorsunuz ve üstüne evleniyorsunuz.
Ne kadar nafaka veriyor,çocuğuna ne veriyor,birikimi ne,borcu ne,hiçbir şeyini bilmeden evlenmişsiniz.
Ama beş ayda evi satsa yeni alacağımız eve peşinat yapsa durumuna gelmişsiniz.
Bana maddiyatla ilgim yoktu diyen biri için kısa zaman geldi bu.
Ya da evlenene kadar sormayım sonra bakarız dediniz,o zaman mantıklı bak.

Konu maddiyat değil aslında maddi olarak dediğinizi yapsa da değişmeyecek duygularınız adam doğru kişi değil siz de farkındasınız.
Onun için ben zaten maddi olarak çok iyiyim diye sürekli üstüne basarak anlatıyorsunuz.
Evi satsa da aynı ilgi devam edecek boşuna beş ayda o evi satmasını beklemeyin.

Niye bekletiyor evi? Neden kira veriyor eski eşine? Bir de kredisi devam ediyormuş. Sanki tekrar barışma ümidi var. Eski eşi ve çocuğu otursa bu krediyi ödese bu bile mantıklı.
Evet kadın evdenotursa, çocuğumun annesi, çocuğumda o evde oturuyor, evi mi satayım kapıya mı bırakayım der anlarım ama ev boş yani eski eşyaları duruyor. Ve işin garibi bir çöp bile almadı evden, arada gidelim diyor ben rahatsıznoluyorum başka bir kadının elinin değdiği eşyaya dokunmak onun yatağında yatmak asla istemem .

Konuşmadınız anladım onuda kredinin ne kadar tuttuğunu eski ev diyorsunuz başta çekilmişse şimdi kredi sakız parası olması lazım, kira veriyor diyorsunuz boş ev için eşine 200 binin ne kadarını veriyor ki sizin için harcadığını para 3-5 bin civarı yani tahminen bu adamın elinde yine çok para kalıyor ama size gönlünden geçen 3-5 bin sizde varınızı yoğunuzu ev geçindirmeye harcıyorsunuz ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

Bunu bende düşündüm ama evlenmek isteyen oydu, ben nikah günün bile öteleyecektim istemedi, evlenmek istedi hemen.
Eski karısı barışmak istemediği için evlenmek istemiştir. Erkekler boşta kalmak istemezler. Hatta şöyle birşey okumuştum, eğer bir kadın kocasını çok seviyorsa, kocası vefat ettikten sonra evlenmek istemezmiş. Ama erkek karısını çok seviyorsa onun boşluğunu biran önce doldurmak için hemen evlenirmiş. Bence eski eşinin boşluğunu doldurmak için evlenmiş sizinle. Hatta evlenirken maddi durumunuzun iyi olmasına da dikkat etmiş. Üzgünüm ama şuan sahip olduklarınız olmasa sizinle evlenmezdi bence. Eski eşine sağladığı imkanlarla seni hala seviyorum mesajı veriyor, kadın deseki tamam barışalım hiç düşünmeden boşanır sizden.

Evi satsa peşinat yapsa durumuna gelmişsiniz derken, bu durum çok normal biz evliyiz ya hani? Ödediği nafakayı elbette sormam, evli değildim o zaman. Şuanda evliyim, şuanda sorarım. Ben böyle düşünüyorum o da sizin düşünceniz. Bizim mesleklerimiz belli gelirimiz belli, maddi olarak ihtiyaçtan dolayı evlenmedim sevdiğim için evlendim. Çok mu garip bu durum anlayamadım. Neyse teşekkürler

Kredi tutarını bilmiyorum sormadım böyle şeyler sorulmaz karşındaki insansa kendi anlatır, hayatı paylaşıyorsun ya anlatırsın. Böyle düşünüyorum. Örnek verdim ben 3 5 bin, çünkü faturaları ödüyor arada da ufak tefek market o kadar. Eşya falan hiç birşey alınmadı, benim zaten herşeyim yeni ve tamdı. Benim eşyalarımı kullanıyoruz. Onun evi de dayalı döşeli duruyor işte.

Doğru olabilir. İmkanlarım olmasa sonuçta bende bir kadınım ondan maddi olarakta birşeyler isteyeceğim hem eski eş hem çocuk hem ben karşılayamazdı, benimle evlenmezdi

yemin ederim midem bulandı. ne diye o eve gidecekmişsiniz ya, tatile mi? yoksa sizinle evcilik mi oynayacak, tövbe yarabbim

Gelir belli de gider de önemli ya insan sorar.
Evlenmeden önce çocuk isteme durumu da konuşulur mesela.
O zaman bile geçer mevzu.
Siz sormak istememişsiniz.
Nedendir siz bilirsiniz.
Hayata-özellikle çalışma- yeni atılan insanlar değilseniz ev mevsuzu da konuşulur.
Zaten konuşulmasa “ailenizin” evine geçip oturmazdınız.
Eşiniz de ailenizin “maddi” durumunuzu bilmezdi vs vs.
Gayet maddi durum da bilinerek evleniliyor.
Yoksa eşim ondan mı benle evlendi demezdiniz burda.
Evlilik birliğinden önce aldığı hiçbir şeyi de satmak zorunda değil kimse bu arada özellikle çocuğu varsa bu da ayrı not olsun.
Siz de bedava evde oturtmayın eşinizi,kira vereceği bir yere geçsin belki eski eşe aktaramaz o kadar parasını böylece

Hayatı paylaşıyorsun eve giren maaşlar ortaktır kendi anlatmasa bile sizin sormanız ne ayıp nede anormal anlatmaması anormal bu işteki tuhaflık sizi husursuz eden zaten o nedenle kullanılıyorsunuz sizden para kaçırılıyor diyorum. Kendi iyiliğiniz için kartları açık oynayın adam sizin suskunluğunuzu kullanıyor.

Doğru olabilir. İmkanlarım olmasa sonuçta bende bir kadınım ondan maddi olarakta birşeyler isteyeceğim hem eski eş hem çocuk hem ben karşılayamazdı, benimle evlenmezdi
O evin hala bekliyor olması zaten herşeyi açıklıyor bana göre. Durumunuzda sevindirici olan şey çocuğunuzun olmaması.

Tırnak içinde yazdığınız şeyler yanlış anlamışsınız ben ailemin evinde oturmuyorum, evlenmeden önce maddi durumunuzu konuşmuşsunuz diyorsunuz konuşmaktan kasıt nedir? Ne kadar kazandığımızı mı konuşacağız, benim oturduğum ev belli arabam belli işim belli, onun da öyle bunları tutarlarıyla konuşmaya gerek varmı ki tutar konuşalım? Anlayamadım yani. Evini satmak zorunda da değil çocuğu var falan yazmışsınız, evini satıp benim üzerime yapsın demedim bende, yeni alacağı şeylerde de çocuğunun hakkı var, ayrıca çocuğunun şuanda daha az hakkı var, biz maddi gücümüzü birleştirirsek daha azıyla daha fazlasınanortak olur çocuğu. Çok güzel yorumlar yazanlar oldu fikir verdi ama çok saçma yazanlarda var. Teşekkür ederim

Evet benim maddiyatla alakalı bu mevzulara karışmadığımı bildiği içinde rahat davranıyor. Bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…