Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Sanki onlar bosanmamis ama adam ayri eve cikmis, sizde evliliklerine sponsor olmus gibi duruyorsunuz buradan bakinca.

Sizin biraz saydiginiz, sevdiginiz biri tarafindan sarsilmaniz kendine getirilmeniz gerekiyor.

Bunları siz yüce gönüllülüğünüzden , iyiniyetinizden sormamazlık etmediniz. Siz de biliyorsunuz ki bunları sorsaydınız sizinle evlenmezdi. Siz sizinle evlensin diye istekte bulunmadınız.

Ya yemin ederim evinde falan değilim ama eski karısının durumu çok iyi, detay vermek istemiyorum kendi iş yeri var, herşeyini bu almış, zaten o yüzden hiç birşeyi kalmamış, hala ona bu kadar havadan para göndermesini bir yere oturtamıyorum. Hani aynı şeyi bana da yapsa hesabını bilmiyor diycem ama gayet hesabını biliyor. Kime harcanır kime harcanmaz onu biliyor. Benim için şöyle düşünüyor onun zaten ihtiyacı yok, olsa bile ailesinden alır ama benim oğlumun geleceği var. Mesela birşey daha söyleyeyim oğlunun geliri var ayda asgariye yakın. Ama dışarı çıksa çekirdek parasını bile istiyor. Günde 3 4 defa para istiyor. Sanki onlarda biliyorlar kimi sömüreceklerini

Bunları siz yüce gönüllülüğünüzden , iyiniyetinizden sormamazlık etmediniz. Siz de biliyorsunuz ki bunları sorsaydınız sizinle evlenmezdi. Siz sizinle evlensin diye istekte bulunmadınız.
Ben gayet talipleri olan bir kadınım, benimle evlensin diye kabul etmedim. Tam tersi ben bir çok defa rest çektim başka konulardan ayrıldım bile ama heryerden kaşıma çıktı çok özür diledi çok koşturdu o sebeple tekrar devam ettik, eski evlilik dışında şahsi bir uyuşmazlığımı yok bizim.

Benim maddi olarak hiç bir ihtiyacım yok o sebeple sormadım, kendisi anlatır diye düşündüm. Bir çok yorum okudum ama bir tek siz anlamamışsınız meseleyi

İşte tam da bu yüzden. Size adamın gerçek yüzünü görmek için bir bahane lazım. Şu an en mantıklısı bu evi öne sürmek. O kadın da sizin farkınıza varır hem, artık bir şeylerin eskisi gibi olmayacağını anlar ve anlamalı da zaten

Siz hayatı hep kolaylaştırmışsınız onun için. Anlayış göstermişsiniz hep. Ancak bunları yaparken denge kurmamışsınız. Durmanız gereken yerlerde durmamışsınız. Karşılıklı atılmamış adımlar.
Bakın insanlar ancak kaybedebileceğini bildiği şeylere dikkatli davranırlar. İlişkiler de dahil her şeyde bu böyledir. Yolunda gitmeyen şeylere dur demediğiniz sürece, yanlış yaptığında yanında durduğunuz sürece, sizi idare etmesine izin verdiğiniz sürece eşiniz bu rahatlığı keyifle kullanacak biri belli ki; sizi seviyor olsa bile.

Arkadaşlar haklı. Biraz zor tarafla da yüzleştirmeniz lazım. Gerekirse sizi kaybedeceği gerçeğiyle baş başa kalması lazım. Biliyorum sizin için zor ama bu belki de hayatınızı kurtaracak bir karar. Sizden tabii ki çocuk yapmak ister. Maddi olarak da manevi olarak da görünen o ki iyi birisiniz. Sizi üzmek istemem. Belki de eşiniz gerçekten sizi seviyordur ama sevgi bazen yetmez. Sorumluluk almak zorunda. Tüm bunlarla yüzleştirmeniz gerekiyor onu.

Demek resmen kendisini dolandıran kadından boşanmak istemedi , demek çocuğuna annelik yapmayan kadına gülücüklü mesajlar artı, demek oturmadığı ev için eski karısına kira ödüyor.
Bu kadar saf olmanıza inanamıyorum, büyük olasılıkla eski karısı hakettğini aldı , kocayı boşadı rahat etti.
Çocuğun genel bakımı, kaldığı evin işleri, çamaşırı bulaşığı, dersleri bunlar iş değil mi, bunların hepsini kadın yapıyor ve karşılıyor. Ayrıca sizin kocanız o kadar iyi bir baba ise , çocuğunun bakımı ile ilgilenmeyen bir kadına bırakmazdı biricik oğlunu. Yani kocanız çocuk bakımı ve büyüktme konusunda eski eşe gayet güveniyor.
Ayrıca 160 maaşı alacağı iş nasıl bir iş böyle bana pek gerçekçi gelmedi.
Siz eşek oldukça, semer vuran çok olur. Siz eşek olmazsanız , semer vuramazlar.

%100 katılıyorum

Biliyorum anlıyorum aynı şeyi düşünüyoruz sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bunu anlatamıyorum. Bu nasıl konuşulur nereden girilir nasıl söylenir? Ben bu yaşıma kadar hiç kimseden birşey talep etmedim. 10 dk fazla çalışanımın mesaisini öderim, kimseden karşılıksız birşey istemem asla tenezzül etmem. Bu konuyu nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Yoksa aynı şeyleri düşünüyoruz elbette bende biliyorum aömürüldüğümü

Benim maddi olarak hiç bir ihtiyacım yok o sebeple sormadım, kendisi anlatır diye düşündüm. Bir çok yorum okudum ama bir tek siz anlamamışsınız meseleyi
aynen kocanız muhteşem bir erkek, siz hemen çocuk yapın. Nasıl olsa maddi ihtiyacınız yok. Ayrıca onu çok seviyorsunuz, hayatınızın aşkı.

Eşek falan hoş olmamış, teşekkür ederim yorumunuzu çok dikkate alamadım.

O nasıl yapıyorsa aynen öyle yapacaksınız işte, yemek mi istiyor faturaları ödeyecek, bu evden çıkalım , ben daha iyi bir evde oturmak istiyorum , kirasını ödersin. Sözde işletme sahibi , toplumda iyi bir konumda olan bir kadınsınız ama kendi hakkınızı aramaya gelince bu kadar pasif olmanız, konuşmayı verememeniz çok garip geldi bana.

Gururlu kadın modundan çıkmalısın önce. Bu yaşına kadar kimseden bir şey talep etmedin diye, sırtından eski eşi ve çocuğuna yatırım yapan bir adamın karşısında konuşamayacak mısın? O bunları yaparken utanmıyor, sen olan bir gerçeği ortaya dökünce mi yanlış anlayacak? Önce kendini bu konuda suçlamaktan vazgeçsen? Anlıyorum evliliğin devam etsin istiyorsun ama bu adama güvenip nasıl yıllarını harcayacaksın? Şimdi 38 yaşındasın 5 sene sabretsen olacaksın 43. Ortada gördüğün ve seni rahatsız eden bir gerçek varken, aranızı bozmaktan korkma. O sende bu duyguları uyandırıyorsa, gerçeği duymaya da yüreği yetecek.

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Çok doğru ben durmam gereken noktalarda durmadım. Bunları biliyorum. Çok hatalarım var. Evlenmeden önce kaybetme korkusu vardı onda çünkü yanlışını görürsem af de yemeyeceğimi biliyordu, evlendikten sonra ise gevşedi, boşanmaya götürmeyeceğinitahmin ediyor. Halbu ki önceki eşimi de hiç tahmin etmediği bir noktada boşamıştım. Beni gerçekten kaybetmek istemiyor ama aman bu yaştan sonra evi daha iyi arabayı ne yapıcaz şkimizinde var tarInda konuşuyor. Çünkü hiç bir şeyini ortaya koymak istemiyor. Beni en çok rahatsız eden kendimi onun yerine koyunca benim 2 liram var, onun 50 lirası var, gel bir hayata başlayalım diyor bana. Ne iyi niyetli insan der ve iyi niyetle başlarım, o ise, benimki kenarda dursun, seninkiyle yapalım kafasında.

Ayrıca nasıl konuşacağım diyorsun, burada yazdıklarını bu sırayla kavga etmeden, bağırmadan söylemen yeterli. Kendini gayet iyi açıklıyorsun, derdini de öyle. Şu şı davranışlarından dolayı bende bu bu duyguları uyandırıyorsun, kendimi bu evliliğe ait hissettirmiyorsun. Sana söylediğimde öteliyorsun, tamam diyorsun yapmıyorsun, güven duygumu zedeliyorsun. Vereceği tepkiden anlarsın zaten gerçek amacını.

Bunu bende düşündüm ama evlenmek isteyen oydu, ben nikah günün bile öteleyecektim istemedi, evlenmek istedi hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…