Hanımefendi ben 5 aylık evliyim, paranın neyini konuşayım oturup para mı konuşacağız? 10 senelik evli değilim, para bu kadar yeniylen konuşulmaz zaman içinde paylaşımlar olur oldukça konuşulur biz daha yeni evliyiz, evlenir evlenmez maaşını koy masaya mı demeliydim, ben bu tarz bir insan değilim, ikimizde para kazanıyoruz sonuçta, para istenmez verilir. Çiftler birlikte koyarlar paralarını ortaya, herkeste sizin gibi düşünmek zorunda değil, parasını ne yapıyor demişsiniz, eski eşine yüklü miktarda bir iş yeri açmış dedim, araba almış dedim evinin yarısını vermiş, kredi borçu ödüyor artı kira ödüyor birde çocuğun ihtiyaçlarını ödüyor kalanı da borsada değerlendiriyor. Ayda 150 bin bunlar için çok büyük bir para mı? Garip garip ifadeler kullanıyorsunuz. Elbette herşeyi tüm detayıyla anlatmam mümkün değil. Benimde maddi durumum iyi, ben maddiyat için evlenmedim ki, evlenmeden önce maddiyatı sorgulayayım. Alağı yukarı zaten biliyordum, sorun maddi durumu değil, elindenolanı paylaşmaması biz bunu konuşuyoruz. Bu yanlış diyorum. Aksi taktirde zaten yarım bir evi var oda borç zaten birde üstüne lira ödüyor, nafaka muhtemelen ödüyor, çocuğa bakıyor, ben bana maddi olarak yardımcınolur diye evlenmedim. Ama senin olanı evlendikten sonra hiç birşeye katmaz sadece benim olanla geçinmeye çalışırsa orada dur derim. Dur dediğim noktadayım. Keşke herkes okusa anlasa da öyle yorum yazsa