- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Anladım inşallah hayırlısıyla sonuçlanır
Ben de avukatla konuştum hem süreç baya uzun olacakmış hem maddi olarak biraz sıkıntı...baya yorulacagimüstelik evladimdan yazları nasıl ayrılacağım öyle canım sıkılıyor ki...
Insan kiyamiyor yoksa babalar genelde bakamaz cocuklara tumKesinlikle öyle anne olunca en zayıf noktan o ben de boşanma aşamasındayım ve beni kızımla vurmaya çalışıyorlar onlara korktuğumu belli etmiyorum tabi ama içten içe korkuyorum ya alırlarsa diye
Mikrop adam. Nefret ediyorum böylelerinden.3 yıldır mahkeme var. 2 yıldır da almıyor. Birlikte iken de bir çorap dahi almazdı çocuğuna. Götürdüğü zaman da benden çocuğa kıyafet ve oyuncak göndermemi istiyordu. Asla cebinden harcamaz.
Insan kiyamiyor yoksa babalar genelde bakamaz cocuklara tum
Gun.. tabii
Cocugada bagli ama al
Bak desen ser sefil ederler cocugu.. cocugun yani
Ana yanidir
Teşekkür ederim...şuan 3 yaşında kızım yazım bir ay kalmayabilir yani öyle mi ? Allah kolaylık versin size de inşallah...Evet maddi olarak biraz çöküntü oluyor ben avukat parasını falan filan geçtim üstüme yıktığı borçları ödüyorum hiç bir şekilde oralı olmuyor kızının ihtiyacı var mı sormuyor bile benim kızım küçük yazın 1 ay kalması 7 yaş ve üzerinde oluyor sanırım Rabbim size de sabır versin inşallah bir an önce hayırlı haberlerle karşılaşırda düzelir hayatınız
Cunku amac senin canin yansin..cocugu kullaniyolar..sen vazgecme velayeti alirsin her sekilde.. sonra mahkemedeBen çalışıyorum çalışmaya başladığımdan beri de annem bakıyor kendi annesi bacısı götürmek istediğim zamanlarda hep bahane buldular elimiz ağrıyor kolumuz ağrıyor yok hastane işimiz var yok şu var yok bu var diye şimdi de ne hikmetse elimden alacaklarmış beni tehdit ediyorlar bakarlarmış gibi normal evliliğimde toplamda 1 hafta bakmayan insanlar bunlar
Teşekkür ederim...şuan 3 yaşında kızım yazım bir ay kalmayabilir yani öyle mi ? Allah kolaylık versin size de inşallah...
Cunku amac senin canin yansin..cocugu kullaniyolar..sen vazgecme velayeti alirsin her sekilde.. sonra mahkemede
Ona gorecegi gunleri karar verir.. ilk
Bas hevesli olurlar sonra zaten yan cizerler
Aslında konuştum avukatla ama "elbette babası tabiki de kalacak bu kadar bencil olmayın" vs dediAvukatımla konuşmadık bunu ama ben internetten boşanma velayet vs bayağı şey araştırdım 7 yaşından sonra yaz tatillerinde genelde temmuz ayında 1 ay karşı tarafta kalıyor yazıyordu bence avukatınıza sorun sizin yaştaki çocuğu kalma için bile vermezler bence velayette bir tanıdığım çocuğu 5 yaşında 2 haftada 1 görüş günü ve saati var yatılı kalmıyor
Aslında konuştum avukatla ama "elbette babası tabiki de kalacak bu kadar bencil olmayın" vs dedihiç anlamiyor içim yanıyor bir gün ayrı kalmak bile çok zor benim için...o sebepten size de yazdım çok teşekkür ederim geri dönüşleriniz için...
Allah buyuktur..bise yapamazlar.. ekonomikAynen öyle amaçları canımı yakmak ben onlara korktuğumu belli etmiyorum zaten bir de belli etsem neler ederler biliyorum o kadar ki pislikler çünkü elinizden geleni ardınıza koymayın diyorum korkmadığımı belli ediyorum ama anneyiz işte ya dedikleri olursa diye korkuyorum ister istemez
Allah buyuktur..bise yapamazlar.. ekonomik
Ozgurlugun var iyi bi annesin mahkeme neden onlara versin cocugu
Kan testi istersin sendeZaten benimle alakalı ellerinde bişey yok sunacakları benim kardeşimi bahane göstermişler (madde kullanıyor diye) halbuki kendi de kullanıyor ama inkar ediyor şimdi + ağır psikolojik sorunlarım olduğunu yazmışlar bakalım neler olacak
Ailesi bir yıldır sormadı torununu diyorum , e bu durumda arayamazlarki kendinizi onalrin yerine koyun vs dediElbette babası görecek edecek ama kötü niyetli art niyetli ailesi varsa özellikle hiç istemiyorsun kalmasını çok iyi anlıyorum sizi
Kan testi istersin sendecikar ortaya bence.. paikolojik sorunun varsa neye gore kime
Gore? Herkes herkese boyle camur atabilir
Mi?
Ailesi bir yıldır sormadı torununu diyorum , e bu durumda arayamazlarki kendinizi onalrin yerine koyun vs dediaslında iyi bir avukat ama niye böyle dedi anlamadim
Iyide senin kardesin oKan testinde belli bir süre kullanmadığın zaman çıkmıyormuş bu da inat eder kullanmaz temiz çıksın diye çünkü o kardeşimin kullandığını yazınca ben de onu yazdım haliyle test yaptırabiliriz yazmışlar onu düşünmüşlerdir avukatım tanık beyanı olursa daha iyi olur dedi esrar içtiğine şahit olanlar oldu tanıklarımdan ama diğerlerini görmediler neye göre verilir karar bilmiyorum
Amin aminBenim avukatım da bazı konularda onları savunuyormuş gibi konuşuyor hissetmiştim gıcık kapmıştım ama onlar profesyonel ve çok şey görüyorlar bence hazırlıklı olmamız için öyle konuşuyorlar inşallah ikimizde ayrılmayız çocuklarımızdan onlar da bizden uzak durur
Iyide senin kardesin o
Babasi.. boyle bi iddia atiyosan ortaya mahkeme supheyle baksin bi zahmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?