Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok inanmam,çocuklu,boşanmış tırt tipleri havada kapan müthiş bir kadın kitlesi varken arkadaşınıza dek gelmemelerine inanmam.....Benim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)
Çocuk hoş biri boyu da 190, hoş sohbet biri.
Bu ayrıntıları vermemin nedeni; iyi biri değerlendirilecek biri olmasından.
Alkol kumar madde şiddet de yok. Restleşmişler ayrılmışlar diye anlattı.
Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.
İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )
Bu kadar önem veriyorlar mı kadınlar buna?
Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.
Fikrinizi almak istedim.
Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.
Sizin çevreniz de böyle mi ya da siz?
Ay yok inanmam,çocuklu,boşanmış tırt tipleri havada kapan müthiş bir kadın kitlesi varken arkadaşınıza dek gelmemelerine inanmam.....
Tipinin de sohbetinin de hoş olduğunu söylemişsiniz. İlla ağzınızın suyu aka aka anlatmanıza gerek yok, övmüşsünüz işte. Bana adama ilginiz varmış gibi geldi. Kesin öyle demiyorum ama öyle bir enerji yayıyosunuz. Bunu sadece övdüğünüz için söylemiyorum diğer kadınların adam hakkındaki fikirlerini de aşırı merak ediyosunuz. Yoksa size ne yani elalemin adamına kadınlar bakar mı bakmaz mı?Benden küçük övmedim ya, iyi özellikler de biri olduğu halde böyle davranılıyormuş diye belirttim.
Bu forumda en ufak bir iyi şey yazılınca övgü sayılıyor sanırım.
Gerçek hayatta kimse birbirine iltifat etmiyor sanırım
Tipinin de sohbetinin de hoş olduğunu söylemişsiniz. İlla ağzınızın suyu aka aka anlatmanıza gerek yok, övmüşsünüz işte. Bana adama ilginiz varmış gibi geldi. Kesin öyle demiyorum ama öyle bir enerji yayıyosunuz. Bunu sadece övdüğünüz için söylemiyorum diğer kadınların adam hakkındaki fikirlerini de aşırı merak ediyosunuz. Yoksa size ne yani elalemin adamına kadınlar bakar mı bakmaz mı?
Bir de siz bu kişiyle nerden tanışıyosunuz ve aranızda ne tür bir ilişki var? Takılma niyetiyle beraber olduğu kadını bile anlatıyor. Sosyal medyadan mı tanıştınız?
Ben bekarken boşanmış adam istemiyordum ailemde istemezdi . Şimdi kendim boşandım yine boşanmış adamlara negatif bakıyorum elimde değil . Ancak denk gelir anlaşırız falan neden olmasın diyebilirim ama tercihim bekar erkekten yana olur sjdkdkdkd kadın ile erkeğin boşanma motivasyonu ve sebepleri çok farklı . Genelde erkeğe negatif gözle bakılması çok normal çünkü genelde erkekler ağır kusurlu oluyor
Genel olarak boşanmış erkeklere karşıyım. O kadar sürede boşanmış bir erkeğin ciddi kusuru varmış gibi gelir.
Benimde 2.evliliğim ve ilk evliliğim çok kısa sürede bitti adam sorunluydu belki bunun etkisi fazladır bu düşüncemde.
Böyle bir çevrem olamaz bende böyle değilim,ne alaka yahu evlenmiş boşanmış diye vebalımı bu adam ama bizim toplum böyle sonuçta,hiç kimseyle birlikte olmamış kadın arayan erkek ile boşanmış erkek istemeyen kadın çok uygun bence sonuçta biz evliliği başarı olarak gören bir neslin eseriyiz hiç evlenmemiş insanla çok mükemmel kusursuz bir evlilikleri olacak gibi bir düşünceye nereden varıyorlar bilinmez ama boşanmış kadınada sıcak bakmıyorlar yani genel olarak kimse boşanmasın boşanmışlarsada bekarların etrafında gezmesinler gidip kendileri gibi boşanmış sorunlu insanlar bulsunlar ayıp yahu,bu büyük bir başarısızlık bir evliliği bile beceremiyorlar kesin sorunludur bunlarBenim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)
Çocuk hoş biri boyu da 190, hoş sohbet biri.
Bu ayrıntıları vermemin nedeni; iyi biri değerlendirilecek biri olmasından.
Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.
İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )
Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.
Fikrinizi almak istedim.
Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.
Sizin çevreniz de böyle mi ya da siz?
Böyle bir çevrem olamaz bende böyle değilim,ne alaka yahu evlenmiş boşanmış diye vebalımı bu adam ama bizim toplum böyle sonuçta,hiç kimseyle birlikte olmamış kadın arayan erkek ile boşanmış erkek istemeyen kadın çok uygun bence sonuçta biz evliliği başarı olarak gören bir neslin eseriyiz hiç evlenmemiş insanla çok mükemmel kusursuz bir evlilikleri olacak gibi bir düşünceye nereden varıyorlar bilinmez ama boşanmış kadınada sıcak bakmıyorlar yani genel olarak kimse boşanmasın boşanmışlarsada bekarların etrafında gezmesinler gidip kendileri gibi boşanmış sorunlu insanlar bulsunlar ayıp yahu,bu büyük bir başarısızlık bir evliliği bile beceremiyorlar kesin sorunludur bunlarbende boşandım mesela hiç evlenmemiş insanla aramda ne gibi bir fark var hiç bilmiyorum,bakar bir kız arkadaşım var sevgilisiyle 4 sene aynı evde yaşadılar benim evliliğim 1 ay bile sürmedi pratikte ama sorsan o hiç evlenmedi oluyor,biz işte şekilcilikten düz mantıktan bu hallerdeyiz.
Arkadaşınızın değişik hareketleri,tuhaf davranışları yoksa kadınlar boşanmış olmaya takmıyor,üniforma aşkı diye bir gerçek var, Instagram'da foto atsa teklif yapar.Tartışırız,tartışmayız ama ortada bir gerçek var çoğu kadın boşanmaya hiç takılmıyor,çocuk olmasına bazen ne acı ki parasının da olmasına bakmıyor iki tatlı söz yalandan bir ilgi bile tav olmalarına yetiyor ....Demek ki onlar sadece KK da var.
Ben de şaşırdım konu açtım burda hiç öyle değil martı gibi kapıyorlar :)
Saçma saçma şeyler takılmasın arkadaşınız böyle şeylere,düzgün bir insan çıkar karşısına özgüveni yüksek bir kadın yada erkek böyle şeylere takılmaz,karakterine bakar haline tavrına bakar ona göre karar verir böyle yüzeysel davranmaz.Evet Malesef böyle bir gerçek var 5 kişiyle 2 şer yıl birlikte yaşa bekar, biriyle evlen 1 aya ayrıl boşanmış oluyorsun ve öteleniyorsun bazı kesimlerce.
Evet. 30 olacağım. Bekarım hiç evlenmedim, öyle söz nişan yüzük atma sıkıntım olmadı.
Tr'de yaşıyoruz, bu toplumda evlilik çok keskin sınırları olan bir yapı. Kız istemesi, yüzük takması, akrabalarla tanışması, düğünü, çeyizi, ev dizmesi, düğün altını gibi binbir işle uğraşıp evleniliyor. Bir çift tüm bunları yapıp, gerçekleştirdiği evliliği çok kısa sürede bitiriyorsa gerçekten tarafların birinde sıkıntı vardır. Bu genellemem benim için çocukları daha 7-8 yaşına gelmeden boşanan çiftler için de geçerli.
Toplumdaki erkeklerin nasıl yetiştiğini, büyüdüklerinde nasıl kendilerini yetiştiremediklerini biliyoruz. İnternetteki forumdan okumaya bile gerek yok, komşularımızın kavgasından bile duyduklarımızdan anlıyoruz erkeklerin evlilikteki halini. Erkekler boşanmalarda yüzde 90 kusurlu taraf oluyor. Erkek taparlar bu bakış açımı beğenmeyecektir ama gerçek böyle.
Anlaşmalı boşanabilmek için bir yıl beklemiş adamın kusursuz olduğuna onun anlatımına dayanarak inanmamanız gerekir. Her zaman derim her ilişkinin dinamikleri farklıdır, bir çiftin dört duvar arasında ne yaşadığını bilemezsiniz, herkes kendisini kusursuz anlatır.
Hoş evlenen, evlenmiş boşanmış üstüne çocuklu adamı tercih edip, sonra buralarda mızmızlanan tipler var. Tercih meselesi.
İstemezse istemesin kim ne haltı varsa yesin ekşi sözlük yazarlarının bir çoğu gibi eline kalemi alan sanki kaderi de alıyor.Ne sakat kalmamanin ne hemen olmemenin garantisi var .Biz ne zaman bu kadar çürük şekle bakar özü hiçe sayar büyük büyük konuşur bir toplum haline geldik .Herşeyde ayristik yada birleştik her kuşu öptük.Bir boşanmış bir boşanmış çocuklu birde dul ayrisimi kalmıştı.Onada el attık tamam.Kim ya bunu onu istemem bunu istememciler hayat yarın sizi biryere öyle bir getirir koyarki nerden nereye geldimi anlayana dek ömür biter.Bakıyorsun ayrılmış ikinci evliliği yapmam yapma gülüm yiğidim kapında sıra yok zaten .Bakıyorsun ayrılmış istemem isteme bejar aldığının anası danası capkinligi bakarsın nereye götürür seni bakıyorsun çocuklu istemem isteme onlarda bayilmiyor sana zaten.Hayir tabiki kriterin olabilir tabiki isteğin olabilir yalnız insanların medeni durumlari onların ne kartviziti nede kişiliğidir.O sadece bir durumdur insanlara böyle araba gibi ayrım yapmak hem saçma hem incitici hemde yapanin sığ kalbinin resmidir .Tercih etmeyebilir insan bu ayrı birşey fakat kendini bekar çocuksuz diye bı halt sanmak onun Hüsnükuruntusu .Millet ikinciye evlenirken niye tercik edilmefin denirse onunda hoşuna gitmez sanırım .Konu başlığına cevabım da şu o erkek daha iyi daha farklı hayatı kendi gibi gören biriyle mutlu olur zaten onun durumuna hıh yapıp aşağı görecek tarzdaki kızlardan uzak dursun onlar geçmişle insan yargilarken kendi değiştirdikleri sevgililerine baksınlar ilk önce bir türlü nikah masasina oturtamadıklari toksik ilişkilerine .Bunu söylesin
Elbet hayatın cetvelle dümdüz cizilmedigini bilen bunları aşmış birisine denk gelecektir .Kadın yada erkek farketmez .Bunuda her foruma hotaben yazdım kişisel fikrim bu insan istemeyebilir fakat bunu bu kadar göze sokarak sanki çok kötü bir durummus yada o insanın elindeymis gibi lanse etmek tamamen çok büyük konuşmak inşallah hayat o lafı yedirmesin insana diyorum ben kendi adıma . Çünkü çok iğrenç yazılar var forumlarda zaten kadınlar için yazılanlar ekstra kötü
Özel değilse nasıl kusurları vardı