Bosanmis erkegin ruh halleri

Çevremde boşanmış erkeklerin % 99 u, kadınlardan intikam alır gibi,o ilişkiden bu ilişkiye atlayıp duruyor;neden evlilik düşünmediklerinin cevabıysa ,rahmetli eşlerinin evliliğe olan inançlarını yıktıkları bahanesi!çocuk varsa ,birde o kocaman baba yüreklerini daha da kocamanmış gibi gösteriyorlar!Daha cool görünmeye çalışıyorlar,boşandıkları eşleri evliliği tüketmiş gibi hep suçlular!

Allahımmm, bu kızın aşkı tee buralardan beni öldürecek
Belki de bu adam çok pasif biridir. Beceriksizdir, çocuklarını da ailesini de çekip çevirememiştir. Oluyor ya böyle insanlar. Sana bir şans verse, sen herşeyiyle onu sevmeye devam edecek misin acaba? Onun yaralarını sarabilecek misin? Sen baskın bir karaktere benziyorsun. Baskın karakterdeki insanlar daha pasif olanlardan hazetmezler pek. Rahatsızlık duyarlar. Bir zaman sonra adamın herşeyi sana batabilir de.

Ffff kadınlara inancım kalmadı tükendim vs....yalanın böylesi.evlilik sorumluluğundan kurtulup rahatlamış şekilde sürtüyorlar işte beni yemesinler

o seni kazanmak için uğraşsın ne bu kadar üstüne düşüyorsun hiç problemleri yoktur eminim daha iyisini bulma telaşındadırlar Emir'lerine uyan

Shameless'taki Frank Gallagher mı bu adam? :)

Milletin uremesine laf soylersin!. Muslumanlara yobaz dersin. Bir de utanmadan uruyorlar dersin, hepsi pis vahsi vs dersin(bknz: eski konular)
Simdi iste Allahin sopasi yok yani, ne demissen yasiyosun bak!.
Eh;
Sana, 7 cocuklu, korunmasini dahi bilmeyen, dunyadaki tek amaci ureme olup chat sitelerinde dolasan yobaz dedeyle mutluluklar

Amerikan dizisi karakteri gibi adammış. Bu nasıl bir hayat?

Neyi eleştirirsek başımıza geliyor, bir kez daha emin oldum. Benim de çok başıma geldi, ah ahh.

Ssshh kardes yavas olun. Chat sitesi de neymis? Ben onu Facebook'tan ismiyle buldum ve 30 yillik eski komsumdan bahsediyoruz. Yanlis bilgiyle birbiriyle alaksi olmayan seylerle oyle bir cikarim yapmissiniz ki.

Ben acik olacagim. Ben IRKCIYIM. Araplari ve dinci muslumanlari, Hintli ve Pakistanlilari, Meksikali ve Cinlileri hic sevmiyorum. Bunlarin HEPSINI yakindan tanidim, kuru gurultu degil yaptigim, hem yakin arkadas hem de meslektas olarak. Sagolunsunlar NEFRET etmek ne demekmis ogrendim sayelerinde. Bunlarin arasinda bana kazik atmayan sirtimdan bicaklamayan yok. Keske boyle olmasaydi ama oldu! Beyaz irkin da irkcisini sevmiyorum ama, beyaz irkin deger yargilari bana daha cok uyuyor. Onlarin soyunun tukendigini goruyor panige kapiliyorum. Kusura bakmayin ama ben boyleyim!

Buyuk boy aileleri seviyorum. Ozellikle sevimli ve guzel cocuk yetistiriyorlarsa. Birakin da onlar uresin, saniyede on cocuk yapan Hintililerin yerine. Lutfen yani !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…