boşanmış erkek bekar kız...yardımınıza ihtiyacım var!!

çok naziksiniz teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için

Hahahaja sinirlerim bozulduuu ama çok doğrı var böyle erkek müsveddeleri. Az öte de oyna çocugum denilmesi gerekir bunlara.

Boşanmış olmak bir insanin ilk konuşulacak ozelliği olmamali.

Siz daha ilk tanişmada adamin kişiliğini karakterini ailesini az cok zihin yapisini hayata bakisini ahlakini osunu busunu tanimadan bosanmiş diye silerseniz onyargılisinizdir kusura bakmayin.

Boşanma elbette cok onemli bir mevzu, ama ilk tanismada nie bosandin die sormak bama biraz sınırını asmak gibi gelir.

Hele bi sen kim ben kim duygular ne diyor az buçuk bi ortaya ciksin, sonra is bosanmis olmasina kalsin.

Sevdiniz, anlastiniz uyumlu olacaginzi dusunduniz ama bosanma sebebi hic hosunuza gitmedi ayrilirsiniz.

Yada zaten karekter olarak uyumlu bir kisilk degil, gizel bir iliski potansiyeli olusmadi, bosanmasini konusmaya bile gerek kalmadan ayrilirsiniz.

Bosanmis/bekar iliskilerinin genel sorunlari elbet gozardi edilemez ( bir tarafin hevesinin daha az olmasi vs) ama merhabadan sonra bosanmissin o zama gule gule demek tuhaf.

Ben de bosanmis bir kadin olarak bekar birisi ile 1 yillik iliskim oldu, en bastan tanisirken bosanmis oldugumu soyledim, bana hic de ayni konusma icinde " nie bosandin, eski esin nasil biriydi, kimdi neydi " vs sormadi.

Zaman zaman lafı geçti ben anlattikca dinledi saygi duydu.

Benm de herhangi birseyi saklama niyetim asla olmadi ama yeni tanistigim birisine de eski ozel hayatimi anlatmak gereksizdi.

Karsimdaki kisinin önce beni tanimak istemesi beni gayet de mutlu etmsti ve beni sevdigine daha cok inanmistim.

Önbilgiler onemli tabiki ama bunlar önyargıya dönuşmemeli.

Bu devirde kimseye güven olmadığı için acaba iyi biri midir kötü biri midir, neden boşanmış acaba kötü bir şey mi yapmış yoksa ona karşı mı yapılmış bilinmez. Bizler de tanımadan bir şey diyemeyiz ama ilk önce nasıl biri olduğuna bakın yani. Tanıdınız ama kafanız uyuşmadı içinize sinmedi istemediniz diyelim, size saplantılı kalıp peşinize düşecek mi, tehdit edecek mi yoksa anlayışla karşılayıp kısmet değilmiş deyip gidecek mi bu daha önemli. Onu da nasıl anlayacağım derseniz, ben de bilmiyorum malesef.

Ben olsam ne yapardım diye yorumlayacak olursam, ben kendim gibi olsun derim. Benim ilk evliliğimse onun da ilk evliliği olsun isterim. Bazı şeyleri, ne bileyim cicim aylarını mesela ben ilk heyecanla yaşayacakken, heveslenecekken onun önceden her şeyi yaşamış olması, alışmış olması hoşuma gitmezdi.

Son olarak şunu da ekleyeyim. Hemşire ve öğretmenlere işi iyi, maaşı var, çevresi güvenli vs deyip yaklaşan, daha çok maddi kaynak olarak gören çok erkek ve kaynana adayları var.

Bekar birinin garantisi mi var. Belki o da aldatacak şiddet uygulayacak vs. Boşanmış olması sorun değil. Çocuk olmadığına göre. Yaşı da uygun. Tanışmak için hastaneye gelmesi de normal yani. Ne yapacaktı.telepatiyle mi iletişim kuracaktı. Sadece, Aileme ve bana saygısızlık yapti demesi biraz rahatsız etti beni. Bunu biraz detaylarını öğrenmelisin. Saygı derken ne bekliyor.lar. saygısızlık dediği şeyler neler. Belki haklıdır bilemezsin. Bu konuda konmuştur biraz anlarsın zaten

Neden bosandiklarini bir de eski esinden dinlemek lazim.
Ben olsam maceraya girmez, hic denemezdim. Daha fazla baglanmadan sanirim gorusmeyi keserdim. Biliyorum ki kadinlar kolay kolay yuva yikmiyor, bicak kemige saplanmayinca. Ola ki dedigi dogru, yine de daha once evlilik yapmis biriyle evlenenlerin burada cok konularini okuduk. Ikinci evliliklerinde erkekler ayni heyecani yasamiyor kadinlarla. Cunku onlar bu duygulari daha once yasadigi icin gorevmis gibi yapiuorlar evlilik hazirligini falan. Evlilikte de oyle. Ne biliyim ben daha once evlenmis ayrilmis biriyle degil dehic evlenmemis biriyle evlenmeyi tercih ederdim. Bir yerlerden cikan eski esin fotografi bile sorun olabiliyor ya da eski esle kiyaslanmalar falan olabiliyor. Ne gerek var....

Burdaki asil soru, Boşanmış erkek, bekar kızdan ziyade; Boşanmış erkeğin, ESKİ EŞİ hakkında yaptığı yoruma dayanarak "Aileme ve bana karşı saygısızdi cevabını veren boşanmış erkegi tanımaya çalışmalımiyim?" olmalıydı. Eski es kime göre ve neye göre saygısızmis, diyelim ki saygısız; bugün eski eşe yaptigi yorumu yarın size karşıda yapabilir. Uzak durun bence.

Kadinlar ikinci evliligini yapacakken hep iyi seyler yazilirken, erkekler icin niye boyle kotu konusuluyor? Cok bariz cifte standart var yorumlarda. Benim kizkardesimde bosanmis birisiyle evlendi. Cok iyi bir insan ama su da var eski karisi icin kotu konusmadi hic. Ki konusunu actigini da hic duymadim. Kimsenin aklina bile gelmiyor 4 yil evli kaldigi...

Siz şanslı olanlardanmışşınız. Gencecik kız daha bekleyebilir bence başka adayları denemden. Ayrıca geçen konulardan okuduklarımıza istinaden yazdık. Bu durımu yaşamış kadın hiçte iyi anlatmadı boşanmış eşimi mesela.

2 arkadaşım var kendisi bekarken eşi 2. Evlilik yapan.

Birisi üstelik çok üst perde bi hayatın içinden onu seçti. Kendi kariyeri baya iyi, maddiyat vs.
Bununla evlenmeden önceki görüştüğü kişi çok zengin ve ünlü biriydi hemde niyeti ciddiydi. İstemedi bunu seçti. Kendisi ev hanımı oldu. Eşide polis bu arada.
Ama eşi çok iyi. Çok güzel bir evlilikleri var.
Maşallah çok mutlular.

Diğer arkadaşımda aynı şekilde polisle evlendi. İyi bir yerde memur.
Ama rezil bir hayat yaşıyor. Boşanacak ona kalsa ama yapamıyor işte çekiyor o hayatı mecburen

2 örnek.
Kişilerin evli yada bekar olması değil karakteri önemli olan.
Öbürünün eşi çok iyi olduğu için hayatı güzel
Diğerinide eşi b.k olduğu için kötü.
Kafan karışıksa bi araştır çevreden vs.
Ha başım ağrımasın diyorsan da boşver konuşma daha karşına çıkar yenileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…