- 23 Temmuz 2020
- 44
- 53
- 3
- 31
- Konu Sahibi limonlusakiz
-
çok naziksiniz teşekkür ediyorum güzel yorumunuz içinBu yargıları kiralım artık. Bazen evlilikler yürümez. Bi taraf ille de kötü olduğu için değil uyum sağlayamadiklari için de boşanma olur. Bekar bu hadi evlen demek ne kadar mantıksızsa boşanmış bu hadi kaç demek de o kadar mantıksız. Karşına bekar ama cibiliyetsiz biri de çıkabilir, boşanmış ama pırıl pırıl biri de çıkabilir. Ya da tam tersi. Burdan fikir alıp hayatına yön vermen çok akıllıca olmaz. Kimse seni tanımıyor, bahsettiğin beyi tanımıyor. Seninle bir daha hiç bir yerde karşılaşmayacagiz, evimde kahve içerken yorum yapıyorum sana ve hayatına benim (bizlerin) verdiği fikre göre yön vermemelisin. Bu konu çünkü çaya şeker atayım mı yoksa atmayayim mi gibi bir şey değil.
Hahahaja sinirlerim bozulduuu ama çok doğrı var böyle erkek müsveddeleri. Az öte de oyna çocugum denilmesi gerekir bunlara.Ben anaciyim ah anam canim anam dedim gunde bilmem kac saati beraber gecirdim yetmedi,esimide surukledimyetmedi,muhtemelen ailem herseye dahil oldu ah anama canim anam gikim cikmadi yetmedi,e bakti buyuttuler hanimin maas bize benim maas aileme oldu yetmedi,e polisim ortak yasama pek faydam olmuyordu birde ustune kaprisim sinirim yettiiiii kiz once temiz bir hirladi bana sonrada bosadi beni DIYEMEYECEGI ICIN medenilestirmis muhtemelen
Valla benim direk aklima bu geldi cunku kadinlar kolay kolay yuvalarini dagitmiyor Ha istisna varmi var elbet ama Cefakar olan genelde kadin asilacak bise olsaydi oda dagitmazdi yuvasini .
Adam bosanma sebebini anlasamadik ayni eve girince gecim zormus diye degil aileme saygisizdi diye aciklamis
Daha ne yapsin gozunuzu acmak icin:)
Hala kafam karisik demissiniz
On yargiya karsiyim ama biri bana esinden bosanma sebebini aileme saygisizlik diye aciklasa topuklardim
Acaba bu saygısızlıklar saçma sapan sebeplerden mi çıkıyormuş?burada okuyoruz.Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
Hımmm, bi eski eşe de sorsaydık de mi?Ailesine saygısızmis.
Bak sen.
Yani! Adil insanlar nerede?Hımmm, bi eski eşe de sorsaydık de mi?
Siz şanslı olanlardanmışşınız. Gencecik kız daha bekleyebilir bence başka adayları denemden. Ayrıca geçen konulardan okuduklarımıza istinaden yazdık. Bu durımu yaşamış kadın hiçte iyi anlatmadı boşanmış eşimi mesela.Kadinlar ikinci evliligini yapacakken hep iyi seyler yazilirken, erkekler icin niye boyle kotu konusuluyor? Cok bariz cifte standart var yorumlarda. Benim kizkardesimde bosanmis birisiyle evlendi. Cok iyi bir insan ama su da var eski karisi icin kotu konusmadi hic. Ki konusunu actigini da hic duymadim. Kimsenin aklina bile gelmiyor 4 yil evli kaldigi...
Yaa kim bilir nasıl davranmislardir sonra da saygi bekliyorlardirAilesine saygısızmis.
Bak sen.
Eski es canını kurtardı belki de, kimbilir?Hımmm, bi eski eşe de sorsaydık de mi?
Hiç şaşırmam.Eski es canını kurtardı belki de, kimbilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?