boşanmış erkek bekar kız...yardımınıza ihtiyacım var!!

Bence insanlar anlaşamamış olabilir. Bosanabilir. Mutsuz bir evliligi surdurmektense bosanmak sağlıklı olan olabilir. Tabii bosanma sebebini de bilmek lazım.

Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
Oo ailesine karısından daha fazla önem veren biri kaç kaç şunu demeseydi yani beni aldattı falan deseydi aman yazık magdurdur derdim ama kac

Ne olmuş ki boşanmışsa?
Gayet normal bir durum.
Benim birini sevmemi, ilişkimi ilerletmemi neden engellesin ki bu durum çok saçma.
İnanın boşanmış olmasını yadırgamıyorum benim de başıma gelmeyeceğini nerden bilebilirim.Sadece korkuyorum bunun önüme engel olarak yansıyacağını düşünüyorum hiç tanımadan o sözden sonra olumsuz olduğunu söyledim ve üzüldüm

Yav bu kadar iyi niyetli olmayın ben de boşanıyorum burda sorun boşanma değil adamın lafından ne olduğu belli. Yarın başınıza neler geleceğinin sinyalini veriyor. Bakın benim eşimin ailesine bir saygısızlığı olmadı ama eşim sırf ailesi yüzünden bana kötü davrandı artık dayanamadım boşandım. Şu an eşim herkese beni suçluyor yemek temizlik yapmazdı ailemi bahane etti boşanmak için diyor . Ben onu el üstünde tuttum diyor arkamdan. Ama ablası benim arkamdan sinsi fesat iki yüzlü dedi eşime eşim de onu dinledi hep ona bağır çağır yola getir dedi eşim onun lafıyla hareket etti. Şimdi herkese beni suçluyor, erkekler inanın saf değil eskidendi o kadın entrikaları şimdiki erkekler çok iyi oynuyor saf olanlar da ağlarına düşüyor. Ben de saflık zamanında sizin gibi aşıktım eşime göremedim. Eşimin eski nişanlısı vardı neden ayrıldın dediğimde biz onların evine gittik sabah kalkıp kahvaltı hazırlamadı dedi o zamanlar ilk ayıp etmiş gibi düşündüm ama orada aslında belliydi ne çıkacağı. Siz benim yaptığım hatayı yapmayın.

Yahu evlenip boşanmış, ne var bunda? Çocuk olsa otur düşün derim ama şunu düşün; 10 yıllık uzun ilişkisi olmuş birisi de olabilirdi ve aynı evde yaşamış olduğu. E bu örnekler aynı değil mi? erkek arkdaşım benden 10 yaş büyük ve daha önce evlenip boşanmış. Keşke onu daha erken tanısaydım diyorum. Yani olay karakter, verilen değer, emek vs.

Aşık değilsen hiç zorlama derim.
Aile beklentileri yüksek bir aileye sahipse ve kadın buna uyum saglayamadıysa ''aileme saygısızdı '' olur adı.
Ama nereden bilebilirsiniz ki ?
Macer aramayın.

Banı açılmış heralde ama ses yok daha Memuriye den.

Görümcemin durumu da aynı sizinki gibiydi. Kız bekardı eşi bir evlilik yapmıştı çocuğu yoktu. O da baştan çok tereddüt etti sonra evlendiler. Çok güzel bir evlilikleri var iki çocukları oldu. Bu işler biraz da kısmet iyisi de çıkabilir kötüsü de. Hiç evlenmemiş adamların arasında da mutlu etmeyi bilmeyen bencil insanlar var ve bunu öyle bir gizliyorlar ki evlenip aynı evin içine girene kadar anlamıyorsun. Bi tart kendini bu süreçte bence konuşmadığınız zaman özlüyor musun? Bir de geçmişinden ziyade ben bu adamı her sabah yatağımda görmek istiyor muyum diye sor kendine. Hayırlısı olsun hakkında

Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
Ailem ailem diye karısını boşamış sen bişey desen yine ailesini tutar seni boşar.

keşke sizin kadar şanslı olabilse herkes bilemiyorum kafam çok karışık cidden ama yazmam daha sildim numarasını

Aşık değilsen hiç zorlama derim.
Aile beklentileri yüksek bir aileye sahipse ve kadın buna uyum saglayamadıysa ''aileme saygısızdı '' olur adı.
Ama nereden bilebilirsiniz ki ?
Macer aramayın.
aşık değilim sadece merak mı desem değişik birşey var üzerimde keşke o boşanma kağıdını görebilseydim gerçek sebebi

Adam boşanmış diye kötü biri olduğunu düşünmek istemem ama zaten aranızda 8 yaş var, hadi o da pek önemli değil ama o evlendiği için bazı heveslerini almış durumda, sense daha heyecanlı olacaksın. bence aşık değilsen gerek yok

Bosanan erkeklerden henuz, suc bendeydi diyenini hic gormedım.

keşke sizin kadar şanslı olabilse herkes bilemiyorum kafam çok karışık cidden ama yazmam daha sildim numarasını

Şans mı, ah bir bilsen yaşadığım şansızlıkları:) 30 yaşında ilk kez düzgün birine denk geldim, bu yüzden yazdım sana da. Sizin kararınız elbette.

çocuk yoksa şayet boşanmış bir insanın uzun süreli ilişkisi olup ondan ayrılmış birinden farklı olmadığını düşünüyorum. mevzu kıyaslamaksa kendini diğer kadın ile, sevgilisi olanla da bir sürü şey yaşamış olabilir.
mevzu şiddet, aldatma, vs ise bunu sevgilisine de kolaylıkla uygulayabilir. veya hiç evlenmemiş bir adam da bu karakterde biri çıkabilir.
eğer hoşlandıysanız tanımaya çalışın derim. ha hissiyatınız yoksa zaten beyaz atlı prens de olsa nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…