- 10 Haziran 2020
- 170
- 344
- 103
- 34
- Konu Sahibi limonlusakiz
-
Oo ailesine karısından daha fazla önem veren biri kaç kaç şunu demeseydi yani beni aldattı falan deseydi aman yazık magdurdur derdim ama kacSordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
İnanın boşanmış olmasını yadırgamıyorum benim de başıma gelmeyeceğini nerden bilebilirim.Sadece korkuyorum bunun önüme engel olarak yansıyacağını düşünüyorum hiç tanımadan o sözden sonra olumsuz olduğunu söyledim ve üzüldümNe olmuş ki boşanmışsa?
Gayet normal bir durum.
Benim birini sevmemi, ilişkimi ilerletmemi neden engellesin ki bu durum çok saçma.
ailesine ve kendisine karşı saygısızmış eski eşi sebep olarak bunu söylediNeden boşanmış? Bence çok güvenmeyin. Genç ve mesleği elinde bı hanımsınız. Acele etmeyin derim
Bence gereksiz bı sebep hata hiç bir zaman tek taraflı değildir.ailesine ve kendisine karşı saygısızmış eski eşi sebep olarak bunu söyledi
Zaten ne saygisizlik yapacak ki şu an? Başta genelde herkes iyidir..saygısızlığını görmedim inanın sadece çok ısrarcıydı en başından beri ben çözemedim bu adamı ya
Kızlar hepinize merhabalar kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum aklımı,kalbimi kurcalayan durumdan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben 26 yaşındayım ve hemşireyim çalışıyorum.Nisan ayında bir bey ile tanıştım kendisi polis.Pandemi döneminde hastaneye gelmişti o vesile ile tanıştık.34 yaşında evlenmiş ve 2.5 yıl önce boşanmış bir adam çocuğu yok.Gel zaman git zaman hastaneye gelmesi arttı numaramı istedi vermedim ilk başta o arada gelip gitmeye devam ediyor.Sadece hastaneye geldiği zaman konuşuyoruz başka iletişim şeklimiz yoktu ta ki pazar gününe kadar yine geldi numaramı istedi verdim mesajlaşırken kendisine daha önce evlilik,söz,nişan gibi durumlar oldu mu diye sordum.Evlenip boşandığını o zaman söyledi.O andan sonra iletişimi kesmek istedim.Konuşmayalım istemiyorum dedim ve şuan konuşmuyoruz.Kızlar kafam çok karışık şans vermek isterdim evlenip boşanma durumu olmasaydı eğer asla yadırgamıyorum yaşadığı durumu sonuçta doğal birşey evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bilmiyorum korkuyorum önüme engeller çıkarsa diye ailem ne der vs vs.Bana yardımcı olun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
Banı açılmış heralde ama ses yok daha Memuriye den.Aynen toy ariyor. Gozu acilmamis kedi yavrusu cuk bir tabir oldu..
Fark ettim de hedefi de hep memur. Konu sahibi arkadas sanirim memur.. Hemsireymis.
Onceki karisi da ogretmenmis. Maas karti mevzusu anlarsin ya
Memuriye geldi bak simdi aklima. Ne etti aceeep
Görümcemin durumu da aynı sizinki gibiydi. Kız bekardı eşi bir evlilik yapmıştı çocuğu yoktu. O da baştan çok tereddüt etti sonra evlendiler. Çok güzel bir evlilikleri var iki çocukları oldu. Bu işler biraz da kısmet iyisi de çıkabilir kötüsü de. Hiç evlenmemiş adamların arasında da mutlu etmeyi bilmeyen bencil insanlar var ve bunu öyle bir gizliyorlar ki evlenip aynı evin içine girene kadar anlamıyorsun. Bi tart kendini bu süreçte bence konuşmadığınız zaman özlüyor musun? Bir de geçmişinden ziyade ben bu adamı her sabah yatağımda görmek istiyor muyum diye sor kendine. Hayırlısı olsun hakkındaKızlar hepinize merhabalar kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum aklımı,kalbimi kurcalayan durumdan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben 26 yaşındayım ve hemşireyim çalışıyorum.Nisan ayında bir bey ile tanıştım kendisi polis.Pandemi döneminde hastaneye gelmişti o vesile ile tanıştık.34 yaşında evlenmiş ve 2.5 yıl önce boşanmış bir adam çocuğu yok.Gel zaman git zaman hastaneye gelmesi arttı numaramı istedi vermedim ilk başta o arada gelip gitmeye devam ediyor.Sadece hastaneye geldiği zaman konuşuyoruz başka iletişim şeklimiz yoktu ta ki pazar gününe kadar yine geldi numaramı istedi verdim mesajlaşırken kendisine daha önce evlilik,söz,nişan gibi durumlar oldu mu diye sordum.Evlenip boşandığını o zaman söyledi.O andan sonra iletişimi kesmek istedim.Konuşmayalım istemiyorum dedim ve şuan konuşmuyoruz.Kızlar kafam çok karışık şans vermek isterdim evlenip boşanma durumu olmasaydı eğer asla yadırgamıyorum yaşadığı durumu sonuçta doğal birşey evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bilmiyorum korkuyorum önüme engeller çıkarsa diye ailem ne der vs vs.Bana yardımcı olun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
Ailem ailem diye karısını boşamış sen bişey desen yine ailesini tutar seni boşar.Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
keşke sizin kadar şanslı olabilse herkes bilemiyorum kafam çok karışık cidden ama yazmam daha sildim numarasınıYahu evlenip boşanmış, ne var bunda? Çocuk olsa otur düşün derim ama şunu düşün; 10 yıllık uzun ilişkisi olmuş birisi de olabilirdi ve aynı evde yaşamış olduğu. E bu örnekler aynı değil mi? erkek arkdaşım benden 10 yaş büyük ve daha önce evlenip boşanmış. Keşke onu daha erken tanısaydım diyorum. Yani olay karakter, verilen değer, emek vs.
aşık değilim sadece merak mı desem değişik birşey var üzerimde keşke o boşanma kağıdını görebilseydim gerçek sebebiAşık değilsen hiç zorlama derim.
Aile beklentileri yüksek bir aileye sahipse ve kadın buna uyum saglayamadıysa ''aileme saygısızdı '' olur adı.
Ama nereden bilebilirsiniz ki ?
Macer aramayın.
Bosanan erkeklerden henuz, suc bendeydi diyenini hic gormedım.Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
keşke sizin kadar şanslı olabilse herkes bilemiyorum kafam çok karışık cidden ama yazmam daha sildim numarasını
sizin yorumunuzu merak ediyordum gerçekten o kadar güzel yorumlarınız var ki teşekkür ediyorumBosanan erkeklerden henuz, suc bendeydi diyenini hic gormedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?