boşanmış erkek bekar kız...yardımınıza ihtiyacım var!!

Bence iş karakterde bitiyor. Sizin eşiniz öyle çıkmış olabilir. Ama geneli için zorba gibi bir bir tabir kullanmanız hiç hoş değil. Bana hak verin diye bir çabam yok. Sadece eşimin de içinde olduğu bir meslek grubu için genelleme yapmanız hoş olmadı.

Ouuuuuv kac kac... Anaci, babaci biri bu muhtemelen. Kizi kullanmak istediler, kendini kullandirtmadiysa saygisiz olmustur tabi ne olacakti baska?
Eveeeet. Ek olarak, 26 yaşında gencecik kadın konu sahibi. Herif 34 yaşında. Çakal gibi geldi bana. Kendi yaşındaki kadınlar gözüne bakmayla anlarlar adamın kumaşını tabi. Herif resmen gözü açılmamış kedi yavrusu arıyor.

Haklısınız.

Yok görüşmeyin.
Bitirmişsiniz zaten. Pişmiş aşa su katmayın..

Ben içinizde çok gönüllü olduğunuzu da düşünmedim. Adam sürekli ısrarla almış telefon numaranızı..

Konuyu içselleştirmiyorum kesinlikle. Ama nedir bu ön yargı. Konuşmadan tanımadan. Hele biz hiç bir şekilde muhattap olmamışken kendi kötü olaylarımız üzerinden değerlendirip iyi ya da kötü nasıl bu kadar kolay değerlendirebiliyoruz onu anlamıyorum. İllede evlensin demiyorum ama insanların kendini ıspatlamalarına ya da ifade etmelerine imkan verilmeli diyorum.

Reactions: 000
saygısızlığını görmedim inanın sadece çok ısrarcıydı en başından beri ben çözemedim bu adamı ya

Reactions: 000

Genelleme yaptım evet. Tekrar söylüyorum. Aile bağları çok zayıf asker eşlerinin. O yüzden eşlerine çok bağlı oluyorlar. Ama içlerindeki o eksiklik kapanmıyor. Allah sizin aile huzurunuzu dirliğinizi bozmasın. Aldatılmış olmama rağmen hala eski eşimle ilgili kötü şeyler düşünmüyorum ama onunla evlenmem büyük hataymış onu kabul ediyorum

saygısızlığını görmedim inanın sadece çok ısrarcıydı en başından beri ben çözemedim bu adamı ya
Hemen kapılmayın. Didik didik edin, gerekirse eski eşini bulun görüşün. Evlenmek, bir adam ile bir eve girmek kolay değil. İnsanlar ev arkadaşı ile papaz oluyorlar, kaldı ki eşiniz yapacaksınız adamın birini.

Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
Buradaki konulara ne kadar benziyor söylediği. En olmayacak şeylerden biri iyiki sormuşsunuz o da basireti bağlanmış heralde ki itiraf etmiş . Buradaki konulardan dolayı önyargımız mı oluştu bilmiyorum ama bunu görünce direkt eşini savunmayan ailesinize ezdiren çekirdek aile olgusu oluşmamış biri canlandı gözümde

Bir de genç olacak, gözü açılmamış olacak.

Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
Bulaşmayın derim bi erkek eski eşini kötülemesi dogru degil bence yaşandı bitti anlaşamadk diyeblrdi bence farklı sebeplee olablr önünüze bakın

Teoride dediklerinizin haklılık payı var..
Ama burası kadinlarklubu..

Bir sürü aldatılmış; hakarete uğramış; şiddet görmüş; eş ailesi tarafından itilip kakılmış kadının konusu var.
Bir de adamın birinci eşiyle kıyaslanan kadınlar; esin çocuğunun seni istemiyorum git deyip vurması olayları.. neler var neler..
Haliyle kafamızda şablonlar var. Oradan bakıyoruz.

Yoksa evlenip ayrılmış çok düzgün erkekler de var.
Ama istisna. Bu topraklarda kadın boşanıyorsa yüzde 90 haklıdır. Norveçte olsa kadina yüzde elli haklılık verirdim. Ama bu topraklarda benim gözümde kadın haklı..

Ama dediklerinizde haklılık payı var.
Ama konu sahibi bu adam için o haklılık payını vermemeli.
Çok ataerkil bir kişi gibi geldi bana..

Olmaz diye düşündüm.

Zaten olmaz demişsiniz ama yeniden iletişim kurmaya gerek yok.
Çocuk varsa durum değişebilir ama artık boşanmış olmayı bir ayıp, eksik gibi görmekten vazgeçmeliyiz diye düşünüyorum.

Burada boşanmış olup toplumda zorluk, çeken ilişkilerinde sıkıntı yaşayan kadınlara sadece boşanmış kişilerle birlikte olun demeliyiz o zaman.

Yas faktörüne de takınilmis konu sahibi 16 değil 26 yaşında aradaki 8 yaş küçük kızı kandırmaya çalışıyor gibi bir fark değil bana göre.

L limonlusakiz
Öncelikle neden boşanmış bu soru içinizi çok kurcalar. Aileme saygisizdi beni yok sayıyordu nun içinde herşey barinir, maddi manevi.
Genelde öğretmen bayanların cazibesi maalesef her zaman maaşı olmuştur sonra yarım gün çalışır gelir kayinvalidesine hizmet eder akşam olunca da evine gider evinin işini görür düşüncesi yoğundur.

" Büyük yanlıştir ama malesef beklenen de bu oluyor çoğunda"

Aile genelde maaşlı bir gelin bulunca ver oğlum ver oluyor, eh iki pohpoh kadın çalışıp evi geçindirir oğlan da anasına babasına bakar ( bunun aksi de vardır ama gördüğüm çoğu böyle)
Eğer kanım ısındı sevdim derseniz hiç arkanıza bile bakmadan kaçın
Aşıkim ölüyorum bitiyorum diyorsanız pişmanlık duymamak için bir deneyin ama çok düşük bir ihtimal .
Kendinize macera aramayın.
Olmayanı oldurmaya çalışmayın.
Birde içinize sinse acaba diye düşünmezsiniz

evet zaten olmaz diye söyledim kendisine saygı duydu sadece hemen karar verme dedi bende kararlı olduğumu söyledim olmaz diye benim yerimde sen olsan ne yapardın diye de sordum verdiği cevap ben eski eşiyle iletişimi var mı tamamen bitirmiş mi gibi faktörlere bakarım dedi sonrası problem olmaz dedi bence ben safım ya

Aynen toy ariyor. Gozu acilmamis kedi yavrusu cuk bir tabir oldu..
Fark ettim de hedefi de hep memur. Konu sahibi arkadas sanirim memur.. Hemsireymis.
Onceki karisi da ogretmenmis. Maas karti mevzusu anlarsin ya
Memuriye geldi bak simdi aklima. Ne etti aceeep

Belki gercekten oyledir ama ya oyle degilse?der mi karimi aldattim ya da siddet uyguladim ondan bosandik..o yuzden diyorum zaten oyle yogun duygulariniz yok,soyle mi yapsaydim boyle mi yapsaydim diye artik dusunmeyin.
Mesala benim eski eş,neden boşanıyorsunuz diye soranlara (kendi çevresine,arkadaş ortamina)anlaşamadık, ayrılıyoruz , halbuki ALDATTI ,işte bilmeyenlere yutturursa,çok çok iyi düşünmen lazım

Evlenmek gibi bosanmak ta gayet dogal. Ocu gibi bakmak degil de istemeyebilirsin bekar bir insan olarak. Bu gayet dogal. Anlayisla karsilamasi gerek.. Hic suclu hissetme.

Ama bir daha falan gelirse, bir sans ver falan derse bence hic orali olma. Bana hic mantikli gelmedi. Bosanmis olmasi degil de verdigi cevap vs. Hosuma gitmedi.. Bosanma sebebi konusunda dogru soyleme ihtimali %10 ise yalan soyleme ihtimali %90 gibi geliyor bana.

Kimse durup dururken esinin ailesine saygizlik yapmaz. O kadin bosanacak raddeye gelene kadar kim bilir neler cekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…