boşanmış erkek bekar kız...yardımınıza ihtiyacım var!!

25 yasinda bosandim, simdi 30 yasindayim, boşandıktan sonra görüştüğüm veya gorusmek isteyen kisiler (1 tanesi disinda) hep hic evlenmemis kisilerdi.. Bazen bosandigimi unutuyorum, hatta biri erkek arkadasim oldu, ilk kez boyle bi heyecan yaşıyor gibi hissettigim de oldu.. Yani bosandi diye hevesleri, heyecanlari tukendi demek yanlis.. Yine soyluyorum; ilk kez dugun yaparken karsisindaki insanin burnundan getiren hevessiz, çapsız, sevimsizler de dolu.. Genellemeler gercekten dogru degil..
Yalnizca, bosanmis erkek deyince gözünü 4 degil 14 açmak lazım..

işte ben acaba gözümü 14 açabilecek miyim :) Genelleme değil de ne bileyim öyle çıkmasından korkuyorum kimse kolay kolay boşanmaz

Hemen kaç diyen arkadaşlar peki tam tersi olsaydı boşanan siz olsaydınız ne düşünürdünüz ?
Sebepleri tam olarak öğrenmeden aa boşanmış erkek/kadın diye etiketlemek bana çok saygısızca geliyor. Ayrıca kimse kimseyi sebepsiz
boşamaz diyenler de olmuş; eski eşim beni bi pazar sabahı seni sevmiyorum diyerek boşadı, önceki gün bebek planı yapıyordu kendisi. Demek ki oluyormuş.

L limonlusakiz İçine nasıl siniyorsa öyle davran ama lütfen bi insanın karakterini kişiliğini hiçe sayıp sadece boşanmış sıfatıyla yargılama:)

cıkacagını dusunuyorsan engellerın hıc baslama derım ben

Nafaka falan ödüyor mu bunlari sorun. Nasıl bir yaşantısı olduğuna dikkat edin. Çapkın mı, çok sayıda ilişkisi olmuş mu, yoksa işinde gücünde olgun bir adam mi?
Ben de 25 yaşındayken 36 yaşında boşanmış bir erkekten hoşlanıyordum. Boşanmış olmasını başlarda hiç dert etmedim. Hepimizin başına gelebilir. Ama biraz araştırdım, adam boşanınca evrim gecirmisti. Eskiden sünepe gibi görünen adam tarzini değiştirmiş ve sayısız ilişkisi olmuş, bunların çoğu da günübirlik iliskilerdi. Yani maymun istahliydi. Ayrica eski esine nafaka ödüyordu. Böyle bir adamın sadakatinden şüphe ederim. Iyi ki etmisim zaten ayni anda baska biriyle daha görüşüyormuş. Ben yakaladim bana günlerce açıklama yaptı aramızda bişey yok diye. Iliskimi kopardiktan yaklaşık üç ay sonra o kızla evlendi. Şimdi eşine acıyorum.
Yani bu adama dikkat edin. Yaralarini sarmak için daldan dala mı konmuş? Ihtiyaçlarini gidermek için, heyecan aradığı için mi bir iliski istiyor yoksa gerçek bir yuva kurmak için mi?

kime güveneceğimizi gerçekten şaşırdık böyle bir devirde görüşmüyorum şuan görüşseydim anlayabilirdim niyetini keşke numaramı vermeden önce sorsaydım evlilik olaylarını

işte bende bundan korkuyorum ve üzüldüm hani acaba böyle etiket yaptığımı mı düşündü diye belki onun yerinde bende olabilirdim bunu da sordum kendisine yerimde sen olsaydın ne yapardın diye dediği şey ben eski eşiyle iletişimi vs kalmış mı diye araştırırdım sonrası problem olmaz dedi

Ondan değil ki, adamın boşanma sebebini okudunuz mu? '' Ailemi ve beni yok saydı, saygısız biriydi. '' demiş. Saygı kime göre neye göre? İçselleştirmeden bakın bu olaya. Adamın saygıdan kastı karısının anasına secde etmesi olabilir pekala.

Okudum. Sebep doğru da olabilir yalan da, benim takıldığım şey bu değil etiketlemek; insanlar sadece medeni durumlarından ibaret değil. Bahsi geçen adam iyi biri midir kişiliği nasıldır bunlara odaklanılmalı ona göre karar verilmeli ilişkiye, boşanmış bunu ele demek hiç hoş bi davranış değil.

Bence karşınızdaki kişiyi tanıyın ve ilişkiye öyle karar verin. Etiketleme yaptığınızı düşünmesi gayet normal çünkü öyle anlaşılıyor:) Korkularınızda da sonuna kadar haklısınız ama tam aksi de olabilir
yukarda bi arkadaş çok mutlu olduğunu yazmış:)

çok net konuştum ama kesinlikle rahatsız etme olmaz dedim daha da yazacağını sanmıyorum bende yazmam

Ya herkeste olumsuz yazmış. Çocuk yoksa bence neden olmasın ki? Önemli olan ayrılık sebebi. Sana yaşan söylüyormuş gibi gelıyor mu ? Bence hemen mimleme adamı. Bak misal benım abim de boşandı görücü usulü 3 ayda evlendi. Ama evlendıkten sonra allah allah dedik gelinden. Bizi öyle şaşırtıcı seyler yaptı ki biz bile destekledik bosanmalarını. Sımdı mesela benım abımın sucu ne ? Bence hemen olumsuz dusunmeyin konusun gerekceleri öğrenin. Çocuk olsa asla derdim çünkü eski eşle arada bi bag olacak ama çocuk yoksa bence problem yokeder aldatma ve şiddet yoksa

Bu ne ya dünyaya yemek yemeye mı gelmiş. Yemek yapmadı temizlik yapmadı
Bunlar kadının görevi değil.
Biz kimseyi doyurmak zorunda değiliz

Bu düşüncede olmayan erkek var mı cidden çok merak ediyorum.varsa müzeye alalim lütfen

boşanma sebebini sordum tabi ki bana ve aileme karşı çok saygısızdı dedi sebep buymuş dediği kadarıyla

Ailesine kul köle olmayı reddeden bir kadınmış boşandığı eşi... Erkek aileleri saygı adı altında öyle uçuk şeyler bekliyorlar ki şaşar kalırsın. Düşünüyorum da aileye saygısızlık nasıl olur?

Evine anahtarla pat diye girmek isterler,
Senin evine misafir çağırırlar,
Gelip hazırladığın sofrada sana ayar verirler,
Her ay para isterler hatta altınlarına el koyarlar
Bunlara itiraz edersen saygısızsındır.

Kaynanam da bana saygısız demiş. Sebepse şu: O sevmediği halde bir yemeği yapmışım. Daha önce bundan hiç bahsedilmediği halde... Görünüyorsunuz saygısızlığınızın nereden geleceği hiç belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…