- 25 Ağustos 2014
- 21.209
- 50.805
- 798
- Konu Sahibi limonlusakiz
-
Işte görmek istediğim yorum..Bosanan erkeklerden henuz, suc bendeydi diyenini hic gormedım.
Hıc girme o topa, zaten kafanda rahat degıl.sizin yorumunuzu merak ediyordum gerçekten o kadar güzel yorumlarınız var ki teşekkür ediyorum
işte ben acaba gözümü 14 açabilecek miyim :) Genelleme değil de ne bileyim öyle çıkmasından korkuyorum kimse kolay kolay boşanmaz25 yasinda bosandim, simdi 30 yasindayim, boşandıktan sonra görüştüğüm veya gorusmek isteyen kisiler (1 tanesi disinda) hep hic evlenmemis kisilerdi.. Bazen bosandigimi unutuyorum, hatta biri erkek arkadasim oldu, ilk kez boyle bi heyecan yaşıyor gibi hissettigim de oldu.. Yani bosandi diye hevesleri, heyecanlari tukendi demek yanlis.. Yine soyluyorum; ilk kez dugun yaparken karsisindaki insanin burnundan getiren hevessiz, çapsız, sevimsizler de dolu.. Genellemeler gercekten dogru degil..
Yalnizca, bosanmis erkek deyince gözünü 4 degil 14 açmak lazım..
Bosanan erkeklerden henuz, suc bendeydi diyenini hic gormedım.
Evet bende kendisiyle kanla olmak istiyorumsizin yorumunuzu merak ediyordum gerçekten o kadar güzel yorumlarınız var ki teşekkür ediyorum
cıkacagını dusunuyorsan engellerın hıc baslama derım benKızlar hepinize merhabalar kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum aklımı,kalbimi kurcalayan durumdan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben 26 yaşındayım ve hemşireyim çalışıyorum.Nisan ayında bir bey ile tanıştım kendisi polis.Pandemi döneminde hastaneye gelmişti o vesile ile tanıştık.34 yaşında evlenmiş ve 2.5 yıl önce boşanmış bir adam çocuğu yok.Gel zaman git zaman hastaneye gelmesi arttı numaramı istedi vermedim ilk başta o arada gelip gitmeye devam ediyor.Sadece hastaneye geldiği zaman konuşuyoruz başka iletişim şeklimiz yoktu ta ki pazar gününe kadar yine geldi numaramı istedi verdim mesajlaşırken kendisine daha önce evlilik,söz,nişan gibi durumlar oldu mu diye sordum.Evlenip boşandığını o zaman söyledi.O andan sonra iletişimi kesmek istedim.Konuşmayalım istemiyorum dedim ve şuan konuşmuyoruz.Kızlar kafam çok karışık şans vermek isterdim evlenip boşanma durumu olmasaydı eğer asla yadırgamıyorum yaşadığı durumu sonuçta doğal birşey evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bilmiyorum korkuyorum önüme engeller çıkarsa diye ailem ne der vs vs.Bana yardımcı olun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
boşver arkadaşımaşık değilim sadece merak mı desem değişik birşey var üzerimde keşke o boşanma kağıdını görebilseydim gerçek sebebi
kime güveneceğimizi gerçekten şaşırdık böyle bir devirde görüşmüyorum şuan görüşseydim anlayabilirdim niyetini keşke numaramı vermeden önce sorsaydım evlilik olaylarınıNafaka falan ödüyor mu bunlari sorun. Nasıl bir yaşantısı olduğuna dikkat edin. Çapkın mı, çok sayıda ilişkisi olmuş mu, yoksa işinde gücünde olgun bir adam mi?
Ben de 25 yaşındayken 36 yaşında boşanmış bir erkekten hoşlanıyordum. Boşanmış olmasını başlarda hiç dert etmedim. Hepimizin başına gelebilir. Ama biraz araştırdım, adam boşanınca evrim gecirmisti. Eskiden sünepe gibi görünen adam tarzini değiştirmiş ve sayısız ilişkisi olmuş, bunların çoğu da günübirlik iliskilerdi. Yani maymun istahliydi. Ayrica eski esine nafaka ödüyordu. Böyle bir adamın sadakatinden şüphe ederim. Iyi ki etmisim zaten ayni anda baska biriyle daha görüşüyormuş. Ben yakaladim bana günlerce açıklama yaptı aramızda bişey yok diye. Iliskimi kopardiktan yaklaşık üç ay sonra o kızla evlendi. Şimdi eşine acıyorum.
Yani bu adama dikkat edin. Yaralarini sarmak için daldan dala mı konmuş? Ihtiyaçlarini gidermek için, heyecan aradığı için mi bir iliski istiyor yoksa gerçek bir yuva kurmak için mi?
işte bende bundan korkuyorum ve üzüldüm hani acaba böyle etiket yaptığımı mı düşündü diye belki onun yerinde bende olabilirdim bunu da sordum kendisine yerimde sen olsaydın ne yapardın diye dediği şey ben eski eşiyle iletişimi vs kalmış mı diye araştırırdım sonrası problem olmaz dediHemen kaç diyen arkadaşlar peki tam tersi olsaydı boşanan siz olsaydınız ne düşünürdünüz ?
Sebepleri tam olarak öğrenmeden aa boşanmış erkek/kadın diye etiketlemek bana çok saygısızca geliyor. Ayrıca kimse kimseyi sebepsiz
boşamaz diyenler de olmuş; eski eşim beni bi pazar sabahı seni sevmiyorum diyerek boşadı, önceki gün bebek planı yapıyordu kendisi. Demek ki oluyormuş.
L limonlusakiz İçine nasıl siniyorsa öyle davran ama lütfen bi insanın karakterini kişiliğini hiçe sayıp sadece boşanmış sıfatıyla yargılama:)
Ondan değil ki, adamın boşanma sebebini okudunuz mu? '' Ailemi ve beni yok saydı, saygısız biriydi. '' demiş. Saygı kime göre neye göre? İçselleştirmeden bakın bu olaya. Adamın saygıdan kastı karısının anasına secde etmesi olabilir pekala.Hemen kaç diyen arkadaşlar peki tam tersi olsaydı boşanan siz olsaydınız ne düşünürdünüz ?
Sebepleri tam olarak öğrenmeden aa boşanmış erkek/kadın diye etiketlemek bana çok saygısızca geliyor. Ayrıca kimse kimseyi sebepsiz
boşamaz diyenler de olmuş; eski eşim beni bi pazar sabahı seni sevmiyorum diyerek boşadı, önceki gün bebek planı yapıyordu kendisi. Demek ki oluyormuş.
L limonlusakiz İçine nasıl siniyorsa öyle davran ama lütfen bi insanın karakterini kişiliğini hiçe sayıp sadece boşanmış sıfatıyla yargılama:)
Okudum. Sebep doğru da olabilir yalan da, benim takıldığım şey bu değil etiketlemek; insanlar sadece medeni durumlarından ibaret değil. Bahsi geçen adam iyi biri midir kişiliği nasıldır bunlara odaklanılmalı ona göre karar verilmeli ilişkiye, boşanmış bunu ele demek hiç hoş bi davranış değil.Ondan değil ki, adamın boşanma sebebini okudunuz mu? '' Ailemi ve beni yok saydı, saygısız biriydi. '' demiş. Saygı kime göre neye göre? İçselleştirmeden bakın bu olaya. Adamın saygıdan kastı karısının anasına secde etmesi olabilir pekala.
Bence karşınızdaki kişiyi tanıyın ve ilişkiye öyle karar verin. Etiketleme yaptığınızı düşünmesi gayet normal çünkü öyle anlaşılıyor:) Korkularınızda da sonuna kadar haklısınız ama tam aksi de olabilirişte bende bundan korkuyorum ve üzüldüm hani acaba böyle etiket yaptığımı mı düşündü diye belki onun yerinde bende olabilirdim bunu da sordum kendisine yerimde sen olsaydın ne yapardın diye dediği şey ben eski eşiyle iletişimi vs kalmış mı diye araştırırdım sonrası problem olmaz dedi
Karısını köle yapamamış, yeni köle arayışında.
çok net konuştum ama kesinlikle rahatsız etme olmaz dedim daha da yazacağını sanmıyorum bende yazmamBence karşınızdaki kişiyi tanıyın ve ilişkiye öyle karar verin. Etiketleme yaptığınızı düşünmesi gayet normal çünkü öyle anlaşılıyor:) Korkularınızda da sonuna kadar haklısınız ama tam aksi de olabilir
yukarda bi arkadaş çok mutlu olduğunu yazmış:)
Yav bu kadar iyi niyetli olmayın ben de boşanıyorum burda sorun boşanma değil adamın lafından ne olduğu belli. Yarın başınıza neler geleceğinin sinyalini veriyor. Bakın benim eşimin ailesine bir saygısızlığı olmadı ama eşim sırf ailesi yüzünden bana kötü davrandı artık dayanamadım boşandım. Şu an eşim herkese beni suçluyor yemek temizlik yapmazdı ailemi bahane etti boşanmak için diyor . Ben onu el üstünde tuttum diyor arkamdan. Ama ablası benim arkamdan sinsi fesat iki yüzlü dedi eşime eşim de onu dinledi hep ona bağır çağır yola getir dedi eşim onun lafıyla hareket etti. Şimdi herkese beni suçluyor, erkekler inanın saf değil eskidendi o kadın entrikaları şimdiki erkekler çok iyi oynuyor saf olanlar da ağlarına düşüyor. Ben de saflık zamanında sizin gibi aşıktım eşime göremedim. Eşimin eski nişanlısı vardı neden ayrıldın dediğimde biz onların evine gittik sabah kalkıp kahvaltı hazırlamadı dedi o zamanlar ilk ayıp etmiş gibi düşündüm ama orada aslında belliydi ne çıkacağı. Siz benim yaptığım hatayı yapmayın.
boşanma sebebini sordum tabi ki bana ve aileme karşı çok saygısızdı dedi sebep buymuş dediği kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?