- 23 Temmuz 2020
- 44
- 53
- 3
- 31
- Konu Sahibi limonlusakiz
-
Gerçekten işte bu sebeplerin olmasından korkuyorum sebebi söylediğinde nutkum tutulmuş gibi oldum diyemedim ki neye kime göre saygısızdı ne yaptı ki saygısız oldu? ucu çok açık cevaplar değil mi dedikleri benden de böyle şeyler beklenirse yapamam gerçekten o zaman bende saygısız olacağım galiba beni gözden çıkarması daha kolay olurAilesine kul köle olmayı reddeden bir kadınmış boşandığı eşi... Erkek aileleri saygı adı altında öyle uçuk şeyler bekliyorlar ki şaşar kalırsın. Düşünüyorum da aileye saygısızlık nasıl olur?
Evine anahtarla pat diye girmek isterler,
Senin evine misafir çağırırlar,
Gelip hazırladığın sofrada sana ayar verirler,
Her ay para isterler hatta altınlarına el koyarlar
Bunlara itiraz edersen saygısızsındır.
Kaynanam da bana saygısız demiş. Sebepse şu: O sevmediği halde bir yemeği yapmışım. Daha önce bundan hiç bahsedilmediği halde... Görünüyorsunuz saygısızlığınızın nereden geleceği hiç belli olmuyor
Bir de çelişki onlara böyle davranmalarını söyleyen de yine kadınlar. Eşim ilk başta yardım ederken neden yapıyon yapma dediler.Bu ne ya dünyaya yemek yemeye mı gelmiş. Yemek yapmadı temizlik yapmadı
Bunlar kadının görevi değil.
Biz kimseyi doyurmak zorunda değiliz
Bu düşüncede olmayan erkek var mı cidden çok merak ediyorum.varsa müzeye alalim lütfen
Kimler? :)evlenmiş boşanmış olması sorun değil de böyle bir ortamda hiç tanımadığınız birinden uzak durun derim.. belki tayinci, başka şehirde evli ya da sadece kandırmaya çalışıyor. Meslek kötülemek istemiyorum ama twitterda ne zaman bir şehir aratsam bunlar kız arıyor
Bir de çelişki onlara böyle davranmalarını söyleyen de yine kadınlar. Eşim ilk başta yardım ederken neden yapıyon yapma dediler.
Benim kuzenim evli ve iki çocuklu boşanan bir kadın ile evlendi ve olay oldu resmen. Birbirlerine güvendiler ve çok sevdiler şuan çok da mutlular. Sen bunların hiçbirini bilmiyorsun? Ayrıca neden boşandı? Güvenilir mi? Senin çok yol Alman gerek. Eski eşi problem çıkarır mi? Bide senin ailen var tabi? Bunları iyi düşünmelisinKızlar hepinize merhabalar kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum aklımı,kalbimi kurcalayan durumdan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben 26 yaşındayım ve hemşireyim çalışıyorum.Nisan ayında bir bey ile tanıştım kendisi polis.Pandemi döneminde hastaneye gelmişti o vesile ile tanıştık.34 yaşında evlenmiş ve 2.5 yıl önce boşanmış bir adam çocuğu yok.Gel zaman git zaman hastaneye gelmesi arttı numaramı istedi vermedim ilk başta o arada gelip gitmeye devam ediyor.Sadece hastaneye geldiği zaman konuşuyoruz başka iletişim şeklimiz yoktu ta ki pazar gününe kadar yine geldi numaramı istedi verdim mesajlaşırken kendisine daha önce evlilik,söz,nişan gibi durumlar oldu mu diye sordum.Evlenip boşandığını o zaman söyledi.O andan sonra iletişimi kesmek istedim.Konuşmayalım istemiyorum dedim ve şuan konuşmuyoruz.Kızlar kafam çok karışık şans vermek isterdim evlenip boşanma durumu olmasaydı eğer asla yadırgamıyorum yaşadığı durumu sonuçta doğal birşey evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bilmiyorum korkuyorum önüme engeller çıkarsa diye ailem ne der vs vs.Bana yardımcı olun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
benim aklıma ilk gelen de bu oldu. Evli olabilir. Bence konu sahibi hiç bulaşma.Evlenip ayrılması değil ama sorduğunda eski eşini kötülemesi sorun. Aranızdaki yaş farkı sorun. Adamı doğru dürüst tanımıyorsun evli bile olabilir halen bu zaten bambaşka bir sorun.
Bence sorun olmaz herkesin başından boyle ilişkiler geçiyorKızlar hepinize merhabalar kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum aklımı,kalbimi kurcalayan durumdan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben 26 yaşındayım ve hemşireyim çalışıyorum.Nisan ayında bir bey ile tanıştım kendisi polis.Pandemi döneminde hastaneye gelmişti o vesile ile tanıştık.34 yaşında evlenmiş ve 2.5 yıl önce boşanmış bir adam çocuğu yok.Gel zaman git zaman hastaneye gelmesi arttı numaramı istedi vermedim ilk başta o arada gelip gitmeye devam ediyor.Sadece hastaneye geldiği zaman konuşuyoruz başka iletişim şeklimiz yoktu ta ki pazar gününe kadar yine geldi numaramı istedi verdim mesajlaşırken kendisine daha önce evlilik,söz,nişan gibi durumlar oldu mu diye sordum.Evlenip boşandığını o zaman söyledi.O andan sonra iletişimi kesmek istedim.Konuşmayalım istemiyorum dedim ve şuan konuşmuyoruz.Kızlar kafam çok karışık şans vermek isterdim evlenip boşanma durumu olmasaydı eğer asla yadırgamıyorum yaşadığı durumu sonuçta doğal birşey evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bilmiyorum korkuyorum önüme engeller çıkarsa diye ailem ne der vs vs.Bana yardımcı olun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
işte ben boşanmayı öğrendikten sonra neden boşandığını sordum sadece başka da birşey sormadan olmayacağını söyleyerek bitirdim gözüm korktu açıkcasıBenim kuzenim evli ve iki çocuklu boşanan bir kadın ile evlendi ve olay oldu resmen. Birbirlerine güvendiler ve çok sevdiler şuan çok da mutlular. Sen bunların hiçbirini bilmiyorsun? Ayrıca neden boşandı? Güvenilir mi? Senin çok yol Alman gerek. Eski eşi problem çıkarır mi? Bide senin ailen var tabi? Bunları iyi düşünmelisin
umarım doğru karar vermişimdirBence dogru olani yapmışsınız. Ben de istemezdim.
Boşuna heveslenme derim. Daha geçenlerde biri konu açmıştı, adam ikinci evliliği diye hevesi kaçmış kadıncğıza dünyayı dar etmiş. Her şeyin ilki gibi olmaz hem de senden büyük garanti senin gençlğine yaşına vs ilgi gösteriyor. Risk alma ne güzel mesleğin var başkalarına daha rahat bulursun.Kızlar hepinize merhabalar kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum aklımı,kalbimi kurcalayan durumdan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben 26 yaşındayım ve hemşireyim çalışıyorum.Nisan ayında bir bey ile tanıştım kendisi polis.Pandemi döneminde hastaneye gelmişti o vesile ile tanıştık.34 yaşında evlenmiş ve 2.5 yıl önce boşanmış bir adam çocuğu yok.Gel zaman git zaman hastaneye gelmesi arttı numaramı istedi vermedim ilk başta o arada gelip gitmeye devam ediyor.Sadece hastaneye geldiği zaman konuşuyoruz başka iletişim şeklimiz yoktu ta ki pazar gününe kadar yine geldi numaramı istedi verdim mesajlaşırken kendisine daha önce evlilik,söz,nişan gibi durumlar oldu mu diye sordum.Evlenip boşandığını o zaman söyledi.O andan sonra iletişimi kesmek istedim.Konuşmayalım istemiyorum dedim ve şuan konuşmuyoruz.Kızlar kafam çok karışık şans vermek isterdim evlenip boşanma durumu olmasaydı eğer asla yadırgamıyorum yaşadığı durumu sonuçta doğal birşey evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bilmiyorum korkuyorum önüme engeller çıkarsa diye ailem ne der vs vs.Bana yardımcı olun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
İnşallah doğru bir karar aldığımı düşünüyorum sadece böyle yargılamış görünmekten korkuyorum büyük konuşmak istemiyorumBoşuna heveslenme derim. Daha geçenlerde biri konu açmıştı, adam ikinci evliliği diye hevesi kaçmış kadıncğıza dünyayı dar etmiş. Her şeyin ilki gibi olmaz hem de senden büyük garanti senin gençlğine yaşına vs ilgi gösteriyor. Risk alma ne güzel mesleğin var başkalarına daha rahat bulursun.
Ben anaciyim ah anam canim anam dedim gunde bilmem kac saati beraber gecirdim yetmedi,esimide surukledimyetmedi,muhtemelen ailem herseye dahil oldu ah anama canim anam gikim cikmadi yetmedi,e bakti buyuttuler hanimin maas bize benim maas aileme oldu yetmedi,e polisim ortak yasama pek faydam olmuyordu birde ustune kaprisim sinirim yettiiiii kiz once temiz bir hirladi bana sonrada bosadi beni DIYEMEYECEGI ICIN medenilestirmis muhtemelenboşanma sebebini sordum tabi ki bana ve aileme karşı çok saygısızdı dedi sebep buymuş dediği kadarıyla
yaa gerçekten çok hoşsunuz güldüm sayenizdeBen anaciyim ah anam canim anam dedim gunde bilmem kac saati beraber gecirdim yetmedi,esimide surukledimyetmedi,muhtemelen ailem herseye dahil oldu ah anama canim anam gikim cikmadi yetmedi,e bakti buyuttuler hanimin maas bize benim maas aileme oldu yetmedi,e polisim ortak yasama pek faydam olmuyordu birde ustune kaprisim sinirim yettiiiii kiz once temiz bir hirladi bana sonrada bosadi beni DIYEMEYECEGI ICIN medenilestirmis muhtemelen
Valla benim direk aklima bu geldi cunku kadinlar kolay kolay yuvalarini dagitmiyor Ha istisna varmi var elbet ama Cefakar olan genelde kadin asilacak bise olsaydi oda dagitmazdi yuvasini .
Adam bosanma sebebini anlasamadik agni eve girince gecim zormus diye degil aileme saygisizdi diye aciklamis
Daha ne yapsin gozunuzu acmak icin:)
Hala kafam karisik demissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?