boşanmış erkek bekar kız...yardımınıza ihtiyacım var!!

Gerçekten işte bu sebeplerin olmasından korkuyorum sebebi söylediğinde nutkum tutulmuş gibi oldum diyemedim ki neye kime göre saygısızdı ne yaptı ki saygısız oldu? ucu çok açık cevaplar değil mi dedikleri benden de böyle şeyler beklenirse yapamam gerçekten o zaman bende saygısız olacağım galiba beni gözden çıkarması daha kolay olur

evlenmiş boşanmış olması sorun değil de böyle bir ortamda hiç tanımadığınız birinden uzak durun derim.. belki tayinci, başka şehirde evli ya da sadece kandırmaya çalışıyor. Meslek kötülemek istemiyorum ama twitterda ne zaman bir şehir aratsam bunlar kız arıyor

Bir de çelişki onlara böyle davranmalarını söyleyen de yine kadınlar. Eşim ilk başta yardım ederken neden yapıyon yapma dediler.

Kimler? :)

Bir de çelişki onlara böyle davranmalarını söyleyen de yine kadınlar. Eşim ilk başta yardım ederken neden yapıyon yapma dediler.

Önce kadınların eğitilmesi gerekiyor.zaten erkekleri yetiştiren de kadınlar.

Artık herkes maaşlı memur gelin arıyor.ama ev işi temizlik yemek yine kadının görevi
Erkek YARDIM ediyor bakin YARDIM.
Yani lutfediyor.cunku onun görevi değil.

Çok üzülüyorum bu durumdaki kadınlara.boyle bir evlilik olacağına omur boyu bekar kalayım daha iyi bu ne be

Kafam karışık demişsinizde, mesela neden ayrıldın diye sorduğunda anlaşamadık veya ten uyuşmazlığı vardı ya da farklı kulvardaydık uyuşamadık deseydi belki içinde rahatsızlık olmayacaktı ki bende olsam şans verirdim ama adam direk aileci olduğunu net göstermiş kendini aklayarak hemde. Adam ailesine savunmayı bırak sana bile savunamamış eski eşini.
Boşanmış erkeğe ön yargılı yaklaşamam fakat ailesini öne atarak boşanan erkeğe güvenmem. Bence siz zaten doğru olanı yapmışsınız. Ararsa açmayın o yeni yelkene açılmıştır zaten belli aranıyor.

benim esimde benden önce bi evlilik yasadi(1ay sürmüs).. onun bosanma nedenide eski karsi ailesini sevmediginiydi..
Suan ama cok mutluyuz, hic bi sorunumuz yok cok sükür.

Benim kuzenim evli ve iki çocuklu boşanan bir kadın ile evlendi ve olay oldu resmen. Birbirlerine güvendiler ve çok sevdiler şuan çok da mutlular. Sen bunların hiçbirini bilmiyorsun? Ayrıca neden boşandı? Güvenilir mi? Senin çok yol Alman gerek. Eski eşi problem çıkarır mi? Bide senin ailen var tabi? Bunları iyi düşünmelisin

Evlenip ayrılması değil ama sorduğunda eski eşini kötülemesi sorun. Aranızdaki yaş farkı sorun. Adamı doğru dürüst tanımıyorsun evli bile olabilir halen bu zaten bambaşka bir sorun.
benim aklıma ilk gelen de bu oldu. Evli olabilir. Bence konu sahibi hiç bulaşma.

Bence sorun olmaz herkesin başından boyle ilişkiler geçiyor

işte ben boşanmayı öğrendikten sonra neden boşandığını sordum sadece başka da birşey sormadan olmayacağını söyleyerek bitirdim gözüm korktu açıkcası

Boşuna heveslenme derim. Daha geçenlerde biri konu açmıştı, adam ikinci evliliği diye hevesi kaçmış kadıncğıza dünyayı dar etmiş. Her şeyin ilki gibi olmaz hem de senden büyük garanti senin gençlğine yaşına vs ilgi gösteriyor. Risk alma ne güzel mesleğin var başkalarına daha rahat bulursun.

Adamın cocugu yoksa neden olmasin. Ha bana kalırsa cocugu varsa da olur ama genellikle çocuklu adamla hic evlenmemiş kadınlar evlenince sorun yaşıyor..
Aranızdaki Yaş farkı normal
Evlenip boşanmak dediginiz gibi ayıp değil bisey değil
Bence zamana bırakın

İnşallah doğru bir karar aldığımı düşünüyorum sadece böyle yargılamış görünmekten korkuyorum büyük konuşmak istemiyorum

Bu yargıları kiralım artık. Bazen evlilikler yürümez. Bi taraf ille de kötü olduğu için değil uyum sağlayamadiklari için de boşanma olur. Bekar bu hadi evlen demek ne kadar mantıksızsa boşanmış bu hadi kaç demek de o kadar mantıksız. Karşına bekar ama cibiliyetsiz biri de çıkabilir, boşanmış ama pırıl pırıl biri de çıkabilir. Ya da tam tersi. Burdan fikir alıp hayatına yön vermen çok akıllıca olmaz. Kimse seni tanımıyor, bahsettiğin beyi tanımıyor. Seninle bir daha hiç bir yerde karşılaşmayacagiz, evimde kahve içerken yorum yapıyorum sana ve hayatına benim (bizlerin) verdiği fikre göre yön vermemelisin. Bu konu çünkü çaya şeker atayım mı yoksa atmayayim mi gibi bir şey değil.

boşanma sebebini sordum tabi ki bana ve aileme karşı çok saygısızdı dedi sebep buymuş dediği kadarıyla
Ben anaciyim ah anam canim anam dedim gunde bilmem kac saati beraber gecirdim yetmedi,esimide surukledimyetmedi,muhtemelen ailem herseye dahil oldu ah anama canim anam gikim cikmadi yetmedi,e bakti buyuttuler hanimin maas bize benim maas aileme oldu yetmedi,e polisim ortak yasama pek faydam olmuyordu birde ustune kaprisim sinirim yettiiiii kiz once temiz bir hirladi bana sonrada bosadi beni DIYEMEYECEGI ICIN medenilestirmis muhtemelen

Valla benim direk aklima bu geldi cunku kadinlar kolay kolay yuvalarini dagitmiyor Ha istisna varmi var elbet ama Cefakar olan genelde kadin asilacak bise olsaydi oda dagitmazdi yuvasini .

Adam bosanma sebebini anlasamadik ayni eve girince gecim zormus diye degil aileme saygisizdi diye aciklamis
Daha ne yapsin gozunuzu acmak icin:)
Hala kafam karisik demissiniz

On yargiya karsiyim ama biri bana esinden bosanma sebebini aileme saygisizlik diye aciklasa topuklardim

yaa gerçekten çok hoşsunuz güldüm sayenizde daha kafam karışık olmaz bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…