- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Daha önce kucuk yaşta evlenmis ayrilmiş biri ne zaman kendini evlilige hazir eder.Şuan da çalişmiyo.Ailesi ev alicak galiba.Tek başima yaşiycam orda diyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum belki de.Ee hiç mi evlenmek istemez yaa.Seviyosa ister ama dimiTek başıma yaşıcam diyorsa..
Evlenmicez,Eğlencez demektir bu..Belkide yaşadıkları onu evlilikten soğutmuştur bilinmez..
Evet ailesi ona alicakmiş.Belki diyorum ev aldiktan sonra ister evlilik falanEvlenip ayrılması mesele olmayabilir de çalışmaması, ailesinin ev almasi falan oldukca büyük bir mesele bence.
Ne zaman hazır olacağını da ancak kendisi bilir.
ben nerden bileyim canım onu kendi bilir..Bilmiyorum belki de.Ee hiç mi evlenmek istemez yaa.Seviyosa ister ama dimi
Evleri çok ufak ve çok kalabalik bu yuzden olabilirNeden çalışmıyor ?Ailesi neden ona ev alıyor,ailesiyle yaşamamak istemesinin sebebi ne ?
Evet ailesi ona alicakmiş.Belki diyorum ev aldiktan sonra ister evlilik falan
Ben zamana biraktim herşeyi.İleride belki gecer korkulari diyorum.Sonucta elbet istiycek evlilikHazıra konan adamdan iyi koca olmaz. Çocuğunun her istediğini yapandan iyi aile olmaz, onların yetiştirdiği çocuktan da hayır gelmez.
Ev almakla evlenmek istemenin ne alakası var o kısmı çözemedim.
Anladığım tek bişey var sen bu adama kendini gezdiriyor zamanına yazık ediyorsun. Kendi başını yakacaksın.