- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
evet 5 yıldır sevgiliyiz hatta 6.yılımıza gireceğiz en son yüzük aldı evlenme teklifi etti annesiyle babasıyla çocuğuyla falan tanıştırdı şimdi de benim ailemle tanıştırmam gerekiyor ama annem bunları söylediNe alakası var karısı onun ilkiymiş falan.5 senedir sevgili olduğunuz biri mi yoksa sadece tanıdığınız biri mi? Güven,sadakat,insanlık gibi kriterlerinizi karşılıyor mu? Biraz detay verseniz
diğer yandan annem o böyle diyorsa yanlış olmazBeş yıl karşıdakini tanımak için yeterli bir süre. Siz eminseniz kimsenin kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.
o da 42 yasındaPeki o kaç yaşında ? Siz 29 yaşındaysanız eğer.
eski eşi ile de görüşüyor çocuğu olduğu için2. ler kıtmetli derler :)
şaka bi yana iyi düşünmek lazım
o 43-44 yaslarında ailesi olumlu tepki verdi 10 yıl evli kalmış ayrılmışlar sonra evlendiğimde seviyordum ama artık birşey hissetmiyorum çocuğumun annesi olduğu için çocuğumla ilgili konularda görüşüyorum dediAyrıca o kaç yaşında,kaç yaşında evlenmiş ve kaç yıl evli kalmış,ailesi ne düşünüyor? Bunlar çok önemli. 2 kere düşünmek lazım
5 senedir sevgiliyiz çocuk anne ile kalıyor 43 yasında5 senedir tanışıyo musunuz beş senedir sevgili misiniz?
adam kaç yaşında?
çocuk kimle kalıyor?
o da 42 yasında
29-42.o da 42 yasında
denk gelmedi işte bununla anlaştık 5 yıldır bırlıkteyızEvlenmemiş biriyle evlilik sizin için daha iyi olur. Aklınızda hep bir soru işareti kalacak.
Yanlışlık değil de kimse bekar evladının boşanmış ve çocuklu biriyle evlenmesini istemez,yakıştıramaz.diğer yandan annem o böyle diyorsa yanlış olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?