boşanmış erkekle evlilik?

yani evlenmiş ayrılmış olmasındansa yası mı daha önemli sorun?
Evlenmiş boşanmış olabilir.
Annenizin o ilkler unutulmaz lafına katılmıyorum.
2.ciler daha kıymetli oluyor asıl.
Bence bunu değil de aranızdaki yaş farkında takılın.
Eğer yaşı 35 olsaydı ve yine evlenmiş boşanmış biri olsaydı ve hatta 7-8 yaşlarında bir cocuğuda olsaydı.
Size şunu diyebilirdik, 5 sene flört etmişsiniz eğer anlaşıyorsanız evlenin diyebilirdik.
Siz 36 yaşında olduğunuz da o da 50 yaşında olucak.

o yasını göstermeyen genç dinamik bakımlı bir tip ama görsenız en çok 30-32 dersiniz zaten bir yas farkı hıssetsem görünüşü duruşu yaslı gibi olsa bende hoşlanıp 5 yıl vakit geçirmezdim ki .. 2.cilerin daha kıymetli olduğunu neden düşünüyorsunuz?

12 yoldır barışmamamışlar bu saatten sonra zor barışırlar çocuk bile büyümüş. Ama yaş farkınız çokmuş ya hiç sorun olmadı mı şimdiye kadar daha 29 sun, adam 7 yıl sonra 50 olacak sen daha 36 en dinamik zamanların.

Siz kendinize inanıyor ve güveniyorsanız olur! yani daha önceki evliliğini unutmama fasa fisosu cidden artık baydı.Gayette unutulur!
Sorun ergen çocuk,ve eş adayının yaşı!Siz gençsiniz ve çocuğu benimseyebilecek misiniz!Her türlü arkasında durabilecek misiniz?En nihayetinde az da olsa sorunlu bir yaşta!

lütfen ama lütfen bazı seylere kapılmayın
adamın yası büyük onun kafa daha olgun farklıdır siz farklı ve bekarsınz o evlenmiş kurt yası geregide siz kuzusunz
adam tecrübeli sizi eline almıs etkilemiş bu etki gecer pişman olursunz
hemen yanlıs yoldan dönün ailenizi üzmeyin bence olmaz
sizde sizin gibi bekar temiz sayfalı biriyle evlenin

lütfen ama lütfen bazı seylere kapılmayın
adamın yası büyük onun kafa daha olgun farklıdır siz farklı ve bekarsınz o evlenmiş kurt yası geregide siz kuzusunz
adam tecrübeli sizi eline almıs etkilemiş bu etki gecer pişman olursunz
hemen yanlıs yoldan dönün ailenizi üzmeyin bence olmaz
sizde sizin gibi bekar temiz sayfalı biriyle evlenin

2.kez boşanmak istemez çünkü.
Kötü bir durumu neden yaşamak istesin bir daha değil mi?
Daha çok özverili olur.
Daha bağlı olur karısına cocuğunu.
Ama herkes için geçerli değil bu.
Biraz şans işi gerçekten.

her yerde farklı yaş ve evli kalma zamanları söylemişsiniz doğru yılları biliyormusunuz merak ettim? bi yerde 42 yaşında demişsiniz bi yerde 43-44.
bi yerde 10 yıl evli kalmışlar demişsiniz bi yerde 12 yıl evvel ayrıldılar demişsiniz bide 5-6 yıldır birliktesiniz.

konuya gelince. zamanla aranızda ki yaş farkından dolayı adam seni kısıtlayacak. çünkü kendisi çökmüş olacak sen daha diri duracaksın. bence bekar birisiyle evlenmelisin.

evet ama çok aktif hareketi seven biri spor yapan genç dinamik zaten yaslı biri olsaydı ona karsı cekımde hısssedemezdım

iyi anlaştık tatlı çocuk ben sevdım o da sevdi galiba

24 yaşından bir kız, kendinden 14 yaş büyük çocuklu bir adam niye sevgili olur ki? 5 yıl boyunca işi ciddiye taşımak aklınıza yatmamış zaten, şimdide yaş 30 a dayanınca 5 yılı mı heba mı ettim, ya daha iyisi karşıma çıkmazsa sorusu kafanızı kurcalıyor.

Yaşım geçiyor paniğiyle karar almayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…