- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
şimdilik olmadı evetŞimdilik olmadı deyin siz ona.
yası yuzunden mı?Annenizi dinleyin.
bilmiyorum yaHe unutamadı ondna 5 senedir sneinle beraber.
Ya adı üstünde eski eş, istese onunla olurdu zaten boşanmazdı.
Neden annenizin kafasına gidiyosunuz ki bu kadar, siz de irade sahibisiniz
bilmiyorum ama 5 yıl emek verdım ve çokta ıyı anlaşıyoruzŞimdi iyi hoş geliyor da ilerde çocuğu için bile olsa eski eşiyle görüşmesine tahammül edemeyeceksiniz belki de.
Bence annenizi dinleyin siz.
Evlenmiş boşanmış olabilir.yani evlenmiş ayrılmış olmasındansa yası mı daha önemli sorun?
o yasını göstermeyen genç dinamik bakımlı bir tip ama görsenız en çok 30-32 dersiniz zaten bir yas farkı hıssetsem görünüşü duruşu yaslı gibi olsa bende hoşlanıp 5 yıl vakit geçirmezdim ki .. 2.cilerin daha kıymetli olduğunu neden düşünüyorsunuz?Evlenmiş boşanmış olabilir.
Annenizin o ilkler unutulmaz lafına katılmıyorum.
2.ciler daha kıymetli oluyor asıl.
Bence bunu değil de aranızdaki yaş farkında takılın.
Eğer yaşı 35 olsaydı ve yine evlenmiş boşanmış biri olsaydı ve hatta 7-8 yaşlarında bir cocuğuda olsaydı.
Size şunu diyebilirdik, 5 sene flört etmişsiniz yaş eğer anlaşıyorsanız evlenin diyebilirdik.
Siz 36 yaşında olduğunuz da o da 50 yaşında olucak.
Bu zamana kadar onu dinlemiş olmanız, bundan sonrada onu dinleyeceğiniz anlamına gelmezbilmiyorum ya( annem en yakın arkadasım sonucta onu dınledım ben hep hayatımda
evet biliyorum anlattı bana 12 sene önce ayrılmış bizde 5 yıldır tanışıyoruzve biraradayız. sosyal çevresinde falan da sevilen sayılan biri ama annemde onca sene evlilik ve çocuk var birgün barışmak isterse diyor?
Siz kendinize inanıyor ve güveniyorsanız olur! yani daha önceki evliliğini unutmama fasa fisosu cidden artık baydı.Gayette unutulur!o yasını göstermeyen genç dinamik bakımlı bir tip ama görsenız en çok 30-32 dersiniz zaten bir yas farkı hıssetsem görünüşü duruşu yaslı gibi olsa bende hoşlanıp 5 yıl vakit geçirmezdim ki .. 2.cilerin daha kıymetli olduğunu neden düşünüyorsunuz?
2.kez boşanmak istemez çünkü.o yasını göstermeyen genç dinamik bakımlı bir tip ama görsenız en çok 30-32 dersiniz zaten bir yas farkı hıssetsem görünüşü duruşu yaslı gibi olsa bende hoşlanıp 5 yıl vakit geçirmezdim ki .. 2.cilerin daha kıymetli olduğunu neden düşünüyorsunuz?
annemı çok ama çok sevıyorummmBu zamana kadar onu dinlemiş olmanız, bundan sonrada onu dinleyeceğiniz anlamına gelmez
evet ama çok aktif hareketi seven biri spor yapan genç dinamik zaten yaslı biri olsaydı ona karsı cekımde hısssedemezdım12 yoldır barışmamamışlar bu saatten sonra zor barışırlar çocuk bile büyümüş. Ama yaş farkınız çokmuş ya hiç sorun olmadı mı şimdiye kadar daha 29 sun, adam 7 yıl sonra 50 olacak sen daha 36 en dinamik zamanların.
Ya güldürdün beni kız. İş başka aşk başka.annemı çok ama çok sevıyorummm
43-44 yaslarında o daIlkLer unutulmaz sözüne katılmıyorum ama çocuk nerdeyse sizinle aynı yaşta. Beyefendi kaç yaşında
iyi anlaştık tatlı çocuk ben sevdım o da sevdi galibaSiz kendinize inanıyor ve güveniyorsanız olur! yani daha önceki evliliğini unutmama fasa fisosu cidden artık baydı.Gayette unutulur!
Sorun ergen çocuk,ve eş adayının yaşı!Siz gençsiniz ve çocuğu benimseyebilecek misiniz!Her türlü arkasında durabilecek misiniz?En nihayetinde az da olsa sorunlu bir yaşta!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?