boşanmış erkekle evlilik?

Ne mana boşanmış olan sizde olabilirdiniz.
İki gönül bir olduktan sonra, saygılı, seviyeli bir ilişkiyse zaten olur.
Annen evlenmemiş bir erkek istiyor damat olarak belli ki, bu yüzden bu bahaneleri sunmuş
eski eşini unutamamıştır falan gibi sözler söyledi annemm?

5 senedir tanımışsınızdır zaten değil mi? Sizi sevip sevmediğini anlarsınız bence. Neden boşandıklarını falan biliyorsunuzdur.
ilkler unutulmaz diye bişey olsa herkes ilk aşkında kalırdı.

5 yıl karar veremedim bekledim o daha erken evlenmek istedi zaten ama ben düşündüm. 12 yıl evvel ayrılmışlar

5 senedir tanımışsınızdır zaten değil mi? Sizi sevip sevmediğini anlarsınız bence. Neden boşandıklarını falan biliyorsunuzdur.
ilkler unutulmaz diye bişey olsa herkes ilk aşkında kalırdı.
evet biliyorum anlattı bana 12 sene önce ayrılmış bizde 5 yıldır tanışıyoruzve biraradayız. sosyal çevresinde falan da sevilen sayılan biri ama annemde onca sene evlilik ve çocuk var birgün barışmak isterse diyor?

5 yıl karar veremedim bekledim o daha erken evlenmek istedi zaten ama ben düşündüm. 12 yıl evvel ayrılmışlar
Siz şimdi 5 senedir hayatınızda diye de zor kopar ayrılırsınız.
Bana kalırsa evlenmeyin derim.
Çok yaş farkı var.
Bunun 6 sene sonrasını düşünün.
Bu erkekler ne kadar kurnaz ya, çıtır kızları kendilerine aşık ediyorlar.
Aranızdaki yaş farkını düşünmeksizin.
Sonra oluyor sana 5 sene süre.
Bu sefer diyosunuz ki içinizden, onca emek verdim uzun süredir hayatımda.
Oyuzden başka biri ile tanışmak ve flört dönemini tekrar yaşayacağıma, bununla evlenmem daha mantıklı diceksiniz.
Ama bence ilerisini düşünün.

Annenizin dedigi ilkler vs konusuna katilmiyorum ama 42 yasindaki bir erkek de 5 sene flort etmez. Bir gariplik bir tutarsizlik var. Her seyi dogru anlattiginizdan emin misiniz?

yani evlenmiş ayrılmış olmasındansa yası mı daha önemli sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…