- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
çocuk arıza bir çocuk değil amaKendi fikrim: Boşanmış olması yine tamam ama çocuklu biri ile ben hiç evlenmemişsem ve çocuksuzsam yapamam.
eski eşini unutamamıştır falan gibi sözler söyledi annemm?Ne mana boşanmış olan sizde olabilirdiniz.
İki gönül bir olduktan sonra, saygılı, seviyeli bir ilişkiyse zaten olur.
Annen evlenmemiş bir erkek istiyor damat olarak belli ki, bu yüzden bu bahaneleri sunmuş
5 yıl karar veremedim bekledim o daha erken evlenmek istedi zaten ama ben düşündüm. 12 yıl evvel ayrılmışlarAnneni dinlemelisin.
Birde 5 sene flört etmişsiniz neden bu kadar uzun.
Boşanmasını falan mı beklediniz? Belki eşi istememiştir boşanmak adamdan uzamıştır mahkeme de.
Yaniii 42 yaşında ise şu an 5 sene flört edeceğine, daha erken yaşta evlenmesi sizinle daha mantıklı değil mi ?
Olmaz o iş. Bunu şimdi önemsemiyor olabilirsiniz ama ilerde hazmedemezsiniz.eski eşi ile de görüşüyor çocuğu olduğu için
anlaşıyoruz ama aramızda sorun olmadı o hiç29-42.
Bence çok büyük yaş farkı.
Ben olur mu diye düşünmezdim bile.
Çünkü bazen eşimle aramdaki 6 yaş bile fazla diye düşünüyorum.
evet ne yapmalıyımYanlışlık değil de kimse bekar evladının boşanmış ve çocuklu biriyle evlenmesini istemez,yakıştıramaz.
evet biliyorum anlattı bana 12 sene önce ayrılmış bizde 5 yıldır tanışıyoruzve biraradayız. sosyal çevresinde falan da sevilen sayılan biri ama annemde onca sene evlilik ve çocuk var birgün barışmak isterse diyor?5 senedir tanımışsınızdır zaten değil mi? Sizi sevip sevmediğini anlarsınız bence. Neden boşandıklarını falan biliyorsunuzdur.
ilkler unutulmaz diye bişey olsa herkes ilk aşkında kalırdı.
bilmiyorum yaOlmaz o iş. Bunu şimdi önemsemiyor olabilirsiniz ama ilerde hazmedemezsiniz.
5 senedir sevgiliyiz çocuk anne ile kalıyor 43 yasında
çocuk arıza bir çocuk değil ama
Siz şimdi 5 senedir hayatınızda diye de zor kopar ayrılırsınız.5 yıl karar veremedim bekledim o daha erken evlenmek istedi zaten ama ben düşündüm. 12 yıl evvel ayrılmışlar
ama o aramızda sorun olmadı hiç bu zamana kadaryaş farkı çok.
anlaşıyoruz ama aramızda sorun olmadı o hiç
evet o da bir etken ama benı sevdiğini ve evlenmek ıstedığını söylüyor ona mı inansam anneme mi bilemiyorumÇocuğun arıza olması değil zaten mesele.
Sizin tecrübesiz olmanız.
evet o da bir etken ama benı sevdiğini ve evlenmek ıstedığını söylüyor ona mı inansam anneme mi bilemiyorum
He unutamadı ondna 5 senedir sneinle beraber.eski eşini unutamamıştır falan gibi sözler söyledi annemm?
yani evlenmiş ayrılmış olmasındansa yası mı daha önemli sorun?Siz şimdi 5 senedir hayatınızda diye de zor kopar ayrılırsınız.
Bana kalırsa evlenmeyin derim.
Çok yaş farkı var.
Bunun 6 sene sonrasını düşünün.
Bu erkekler ne kadar kurnaz ya, çıtır kızları kendilerine aşık ediyorlar.
Aranızdaki yaş farkını düşünmeksizin.
Sonra oluyor sana 5 sene süre.
Bu sefer diyosunuz ki içinizden, onca emek verdim uzun süredir hayatımda.
Oyuzden başka biri ile tanışmak ve flört dönemini tekrar yaşayacağıma, bununla evlenmem daha mantıklı diceksiniz.
Ama bence ilerisini düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?