boşanmış erkekle olur mu?

ankagibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
68
31
3
herkese merhaba. 34 yaşımdayım kamuda çalışıyorum

burda bu konuyu açmamın sebebi yaşım gereği boşanmış erkeklerle karşılaşma ihtimalim yüksek. hiç evlenmemiş kadın ve bosanmış erkek(çocuksuz) mutlu olabilir mi tecrübesi olan veya gözlemleri olan kadınlar yazabilir mi. bu arada artık 30lardaki erkekler de hiç evlenmemiş ama çapkın ya da takılmalık insanlarla dolu. tam gönlüme göre birini bulmak isterim ama maalesef karşıma çıkmadı. şimdi bu beyfendi üzerinden yorumlarınızı merak ediyorum, bir kahve sohbetinde olduğumuzu düşünün, boşanmış erkek ve evlenmemiş kadını neler bekler?:) teşekkürler şimdiden

Niye boşanmislar bence bir sorun. Ne kadar evli kalmış.Nasil boşanmislar?
Butun bunların cevabına göre her şey değişir.
Olabilir de olmayabilir de :)

Boşanmış, çocuksuz bir erkekle olur ama siz bunu kaldıramazsınız bence. Geçmişini düşünüp kadınla yaşadıkları konusunda kıyaslama yaparsınız gibi geldi bana. Ayrıca boşanma evraklarını, gerçek sebeplerini bilmeden ilişkiyi ilerletmeyin, evlenmeyin derim. Erkekler genelde eski eşi hakkında yalan uydurmaya, eleştirmeye meyillidir. Yerinizde olsam başımı ağrıtmam hiç uğraşmaz, daha önce evlenmemiş biriyle evlenirim.

Boşanmış olması bir sorun mu bilemedim. Sizin için bir sorun yoksa evlenmekte de bir sorun yok

Olur. Çocuk da yok. Bekardan bir farkı yok bana göre. Tabi boşanma sebebi çok önemli.

Bi karşılaş da

Eski eşine nafaka ödüyor mu?çocuğu üniversiteyi bitirene kadar çocuğa ödemek yükümlülüğü var..üniversite bitince de bitmiyor ..bi defa bunu kabul edeceksiniz..sonra neden boşandığını iyice anlayın..kadınlar kolay kolay yuvasını yıkmak istemez çünkü.boşanma sebebi de sizi de ikna ediyorsa neden olmasın?

Bir kadın kolay kolay boşanmazlar, boşanıyorsa da o adam da kesin bir noksanlık vardır. Bence boşanma dilekçesini, davayı kim açmış bunları öğren. Şimdi sana uydurabileceği yalanlar
1 ) Eski eşimin psikolojisi bozuktu, o yüzden ayrıldım
2) Eve bakmıyor, çok pasaklıydı.
3 ) Beni aldattı
Bu tarz şeyleri size çok inandırıcı bir şekilde anlatabilir ama dava dilekcesini görmeden evlenmeyin derim. Çünkü kadınlar zor ayrılıyor. Ama adam kendi dava açmışssa, beyan ettiği şeyler dilekçede yazıyorsa olabilir

çocuğu yok

ben güvenmezdim, bosanmis adamda muhakkak bir falso vardir (istisnalar olsada bu böyledir). Risk alip almamak senin elinde.

Olur neden olmasın? Hiç evlenmeyip şeref yoksunu olan da çok, boşanıp düzgün insan olan da çok.
Önemli olan karşınızdakinin iyi bir insan olup olmaması ve neden boşandığı
Yorumlarının hastasıyız dedeŞaka değil.Konu sahibine destek oluyor.

Yorumlarının hastasıyız dedeŞaka değil.Konu sahibine destek oluyor.
Konu sahibine ciddi anlamda tilt olmuyorsam çizgim bu yöndedir efendim, teşekkür ederim bilmukabele

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…