Niye boşanmislar bence bir sorun. Ne kadar evli kalmış.Nasil boşanmislar?herkese merhaba. 34 yaşımdayım kamuda çalışıyorum
burda bu konuyu açmamın sebebi yaşım gereği boşanmış erkeklerle karşılaşma ihtimalim yüksek. hiç evlenmemiş kadın ve bosanmış erkek(çocuksuz) mutlu olabilir mi tecrübesi olan veya gözlemleri olan kadınlar yazabilir mi. bu arada artık 30lardaki erkekler de hiç evlenmemiş ama çapkın ya da takılmalık insanlarla dolu. tam gönlüme göre birini bulmak isterim ama maalesef karşıma çıkmadı. şimdi bu beyfendi üzerinden yorumlarınızı merak ediyorum, bir kahve sohbetinde olduğumuzu düşünün, boşanmış erkek ve evlenmemiş kadını neler bekler?:) teşekkürler şimdiden
Boşanmış, çocuksuz bir erkekle olur ama siz bunu kaldıramazsınız bence. Geçmişini düşünüp kadınla yaşadıkları konusunda kıyaslama yaparsınız gibi geldi bana. Ayrıca boşanma evraklarını, gerçek sebeplerini bilmeden ilişkiyi ilerletmeyin, evlenmeyin derim. Erkekler genelde eski eşi hakkında yalan uydurmaya, eleştirmeye meyillidir. Yerinizde olsam başımı ağrıtmam hiç uğraşmaz, daha önce evlenmemiş biriyle evlenirim.daha önce boşanmış ama ben detay sormadım. 5 6 yıl geçmiş üstünden.sohbeti çok hoş,romantik biri gibi ama durup durup aklıma onun bir zamanlar başkasıyla evli olduğu geliyor. hafif kıskançlık var ne alakaysa
Boşanmış olması bir sorun mu bilemedim. Sizin için bir sorun yoksa evlenmekte de bir sorun yokherkese merhaba. 34 yaşımdayım kamuda çalışıyorum
burda bu konuyu açmamın sebebi yaşım gereği boşanmış erkeklerle karşılaşma ihtimalim yüksek. hiç evlenmemiş kadın ve bosanmış erkek(çocuksuz) mutlu olabilir mi tecrübesi olan veya gözlemleri olan kadınlar yazabilir mi. bu arada artık 30lardaki erkekler de hiç evlenmemiş ama çapkın ya da takılmalık insanlarla dolu. tam gönlüme göre birini bulmak isterim ama maalesef karşıma çıkmadı. şimdi bu beyfendi üzerinden yorumlarınızı merak ediyorum, bir kahve sohbetinde olduğumuzu düşünün, boşanmış erkek ve evlenmemiş kadını neler bekler?:) teşekkürler şimdiden
Altına imza atarımerkekle olmaz..
Bi karşılaş daherkese merhaba. 34 yaşımdayım kamuda çalışıyorum
Alıntı yaptığım kısmı konudan silip düzenleme yapmışsınız sanırım.
çocuğu yokEski eşine nafaka ödüyor mu?çocuğu üniversiteyi bitirene kadar çocuğa ödemek yükümlülüğü var..üniversite bitince de bitmiyor ..bi defa bunu kabul edeceksiniz..sonra neden boşandığını iyice anlayın..kadınlar kolay kolay yuvasını yıkmak istemez çünkü.boşanma sebebi de sizi de ikna ediyorsa neden olmasın?
karakterimi vs anlatırsam ona gore cevap gelir ben tamamen objektif yorumları almak istedim o yüzden güncelledim ama haklısınız yorumunuzdaAlıntı yaptığım kısmı konudan silip düzenleme yapmışsınız sanırım.
Yorumlarının hastasıyız dedeOlur neden olmasın? Hiç evlenmeyip şeref yoksunu olan da çok, boşanıp düzgün insan olan da çok.
Önemli olan karşınızdakinin iyi bir insan olup olmaması ve neden boşandığı
Konu sahibine ciddi anlamda tilt olmuyorsam çizgim bu yöndedir efendim, teşekkür ederim bilmukabeleYorumlarının hastasıyız dedeŞaka değil.Konu sahibine destek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?