• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış erkekle olur mu?

Boşanmış erkeğin geçmişine ve karakterine bağlı. Kötü bir sebepten boşanmış olabilir veya boşanma travmasını atlatamamış olabilir. Bazı erkekler hep geçmişte yaşar, zilyon yıl önce ayrıldığı kız arkadaşına veya platoniğine saplantı çok yapan var. Bunları göz önünde bulundurun.
 
Benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği oldu. Önceki evliliğinden çocuğu yoktu. Boşanma sebebi elbette önemli zira kadın kolay kolay yuvasını yıkmak istemez hele çocuk varsa. Ama boşanma sebebini de objektif bir şekilde bilmek pek mümkün değil. Dedektif gibi araştırmaya da gerek yok, geçmiş geçmişte bırakılmalı. Hani ciddi bir falso yoksa 1 kere boşanmış çocuksuz bir erkek kabul edilebilir. Hatta başından bir evlilik geçmiş bir erkek genelde ikincide daha sorumluluk sahibi , olgun ve daha ılımlı olabilir. AMA 2 kere boşanmış bir erkek çıkarsa karşınıza ondan kaçın. Hadi birincisi yürümedi. İkincisini de yürütemediyse o zaman erkekte çok ciddi bir falso vardır diye düşünürüm (aldatma veya şiddet gibi).
 
herkese merhaba. 34 yaşımdayım kamuda çalışıyorum

burda bu konuyu açmamın sebebi yaşım gereği boşanmış erkeklerle karşılaşma ihtimalim yüksek. hiç evlenmemiş kadın ve bosanmış erkek(çocuksuz) mutlu olabilir mi tecrübesi olan veya gözlemleri olan kadınlar yazabilir mi. bu arada artık 30lardaki erkekler de hiç evlenmemiş ama çapkın ya da takılmalık insanlarla dolu. tam gönlüme göre birini bulmak isterim ama maalesef karşıma çıkmadı. şimdi bu beyfendi üzerinden yorumlarınızı merak ediyorum, bir kahve sohbetinde olduğumuzu düşünün, boşanmış erkek ve evlenmemiş kadını neler bekler?:) teşekkürler şimdiden
Herzaman derim bosanmis erkegi eski karisina sorun. Siz kendisine sorunca yok temiz degildi yok evde yemek yoktu yoo cocuklara iyi bakmiyordi yok aileme saygi duymuyordu yok fikir ayriliklari vardi hicbirseyini eksik etmedigim ama yinede mutsuzdu vs.vs diyecek ne diyecek. Cok nadirdir guzel yuvayi kiymet bilmeyip birakip giden kadin. Akli basinda hangi kadin guzel mutlu oldugu yuvasini terkeder. O yuzden iyice dusunmek gerek. Artik insanlar gercekten kotu bu ulkede. Kilicla geziyor millet. Kotusune denk geleceginize evlenmeyin. Yada cok cok iyi arastirin. Benim simdiki aklim olsa esimi bir sene didik didik takip eder arastiriridim hal ve hareketlerine bakardim su salak sacma ailesini yakindan tanisaydim yeterdi zaten 😀
 
Ben şansımı hic evlenmemiş oldugu icin acaba sorunu var mıdır diye dusundugum kişiden yana kullanırdım. Boşanmış olan benim icin %95 sorunlu bir erkektir. Hiç evlenmemiş olan belki %50.
Eskiden geç evlenme işine erkenden evlenmeye kıyasla daha olumlu bakıyordum ama buradaki konulardan sonra sanirim 27-33 arası halletmeye bakardım 😂
 
herkese merhaba. 34 yaşımdayım kamuda çalışıyorum

burda bu konuyu açmamın sebebi yaşım gereği boşanmış erkeklerle karşılaşma ihtimalim yüksek. hiç evlenmemiş kadın ve bosanmış erkek(çocuksuz) mutlu olabilir mi tecrübesi olan veya gözlemleri olan kadınlar yazabilir mi. bu arada artık 30lardaki erkekler de hiç evlenmemiş ama çapkın ya da takılmalık insanlarla dolu. tam gönlüme göre birini bulmak isterim ama maalesef karşıma çıkmadı. şimdi bu beyfendi üzerinden yorumlarınızı merak ediyorum, bir kahve sohbetinde olduğumuzu düşünün, boşanmış erkek ve evlenmemiş kadını neler bekler?:) teşekkürler şimdiden
Çocuksuz ise sıkıntı olmaz.Sonuçta çocuk olmadığı için eski eşiyle aralarında bir bağ yok.
 
evlilik ve evlilikteki ilkler birlikte deneyimlenmesi gereken şeyler bence, bunları çoktan tatmış, bu anlamda denk olmadigim biriyle ben yapamazdim gibi geliyor, zira hayatı birlikte keşfetmeye ve birlikte büyümeye oldukça kıymet veriyorum, olabildiğince bana denk biri olmalı. Siz ben takmam derseniz neden olmasın?
 
Yakın bir zamana dek boşanmış erkek ağır hasarlı ve kusurlu erkektir diye düşünüyordum tezimi %100 destekleyerek hala da böyle düşünmekle beraber bu oranı yarı yarıya düşürdüm. Toplumda o kadar çok sorunlu, psikolojisi bozuk sonradan görme, kocasını toplum içinde asagilamaktan hoşlanan, ne oldum delisi ve fitrattan gelen eşlik görevini reddeden kadın var ki . Daha geçen gün burda bir konu açıldı kocamın evde yürümesine dahi tahammül edemedim cinsel ilişkiyi reddettim diye mesela ordaki kadın tam da bu profilde ve bu profil piyasada azimsanmayacak kadar çok . Siz yine de tedbiri elden bırakmayın yine gözünüzü dört açarak ve boşanma dilekçesini görerek, cinsel gudulerini ve öfke kontrolünü test ederek gidin . Ben neden olmasın diyorum artık belki de adamın suçu yoktur . Böyle erkekler de var siz yine de dikkat edin şans verin . Çocuksuz boşanmış olması büyük bir artı .
 
Son düzenleme:
Bir sorun bakalım neden boşanmış? Bir erkek boşanmışsa, ki kadınlar keyfi sebeplerle evliliğini bitirme kararı almazlar. Genelde büyük bir sebep vardır diye düşünürüm ben.
Şimdi ona sorsanız melekten farksızdır bir kanatları eksiktir, hiç hatası olmamıştır.
Çevremde gördüğüm boşanmalarda örneğin; adam kumarda ev kaybetmiş, yüklü paralar kaybetmiş karısı boşadı. Bu kadın doğru olanı yapmış mesela.
Yine bir arkadaş eşini madde kullandığı için boşadı, kaç sene kurtaracağım diye savaşmış olmayacağını anlayınca bırakmış artık. Yani boşanma sebebi çok önemli.
 
Son düzenleme:
Neden boşandığını sorun. Çevresinde tanıyanlara teyit ettirin. UYAPtaki boşanmanın gerekçeli kararını görmek istediğinizi söyleyin. Kusura bakmasın, devir öyle bir devir. Herkese güvenilmez. Baktın hepsi uyumlu bir sorun yok ise değerlendirilebilir.
 
Back
X