git geller hangimizde yaşanmıyorki??
bi zaman geliyor herşey güzel ama bi zaman geliyor yine diplerdeyim,su günlerde olduğu gibi...
Günaydın. Benimde çocuğum yok ama zor işte. Bu gece çok kötüydüm mesela
Süreç bitmediAma bir daha eskisi gibi olmam çok zor
Benim birde çocuğum var...
ben de boşanmak üzereyim beni de araniza alin lütfen
acaba diyorum sabretse miydim? sonra diyorum mantığım doğru yaptın diyo.
aff yaa.. karışık duygular içindeyim.. ne zormuş Allahım.. sen yardım et bizlere..
Geçicek.. geçicek hepsi biliyorum ama ne zaman geçicek onu bilmiyorum..
Canlarım sürekli siteyi takip ediyorum daha önceden de evliliğimin ilk yıllarında olan sıkıntılarından bahsetmiştim.. ilk yıl oldu sana 5 yıl ama halen sorun bu sorunlar arasında düzelmeler oldu tabiki ve budüzelme esnasında kazayla çocuğum oldu.. SORUN : eşim sürekli yalan söylüyor, 2 ayda bir iş değiştiriyor, alacaklıları beni arıyor paralarını benden istiyor ve ben dayanamıyorum artık bu duruma boşanma bayrağını kaldırdım.. 1 haftadır ailemin yanındayız çalışıyorum normaldede kızıma annem bakıyor.. Ayrılık kararını resmi bi şekilde annemlere söylediğimde içim kendime söylediğimden daha çok acıdı.. çocuk olup boşanmak zor geliyor.. önceden kendime üzülürdüm şimdi bu evlilikde bu kararda çocuğuma üzülüyorum.. tek celsede bitsede kendimizle kalsak biran önce ... kendimle boğuşsam tartışsam kızsam sevsem acısam sonra yine ben olsam..
yardım edin kızlar çocuğumu nasıl etkiler bu süreçte dikkat etmem gereken şeyler...
benimde şu suralar kafam karışık boşanmayı düşünüyorum..ailemde arkamda ama yinede bir yuvayı yıkmak çok zor...erkekler bunu anlamıyorlar tabi hep höt hötler biz kadınlar hep kendimizi unutmak zorunda kalıyoruz..ama bu sefer kararım kesin ama cesaretimi toplayıp bi boşanma başvurusunu yapamıyorum... ne zor şeymiş..en çokta kızımı düşünüyorum..onun için zaten bu kadar direndim...ama gücüm kalmadı artık...bana yardımcı olun arkadaşlar...
hosgeldın canım aramıza sen ne durumdasın cocougun varmı paylas bızımle ........
ben 1 yıllık evliyim, çocuğum yok...
ne anlatayım nasıl anlatayım bilemiyorum ki.terk edildim sayılır, ayrılalım dedi tamam dedim.öyle yorgunum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?