Boşanmış Hanımlar ve Boşanmayı Düşünen Hanımlar Hadı Hep Beraber Sohbet Edelim

git geller hangimizde yaşanmıyorki??
bi zaman geliyor herşey güzel ama bi zaman geliyor yine diplerdeyim,su günlerde olduğu gibi...

ıınsaallhh bu gunlerıde hep beraber bırbırımıze destek ola ola atlatacagız "damdan dusenın halınden anca damdan dusen anlarmıs " mesala ben dun eskı esım mesaj atmıs ya bana ısde yok ev tutacam yok 2 3 sene bırıkım yapacam ev alacam arkadas banane ya ben sana anlatıyormuyum neyın pesındesın vcık hayatımdan senınle ılgılı hıc bırsey duymak gormek ıstemıyorum ay adam sınırlerımı zıplatıyo yaaa ..........

acaba diyorum sabretse miydim? sonra diyorum mantığım doğru yaptın diyo.

aff yaa.. karışık duygular içindeyim.. ne zormuş Allahım.. sen yardım et bizlere..

Geçicek.. geçicek hepsi biliyorum ama ne zaman geçicek onu bilmiyorum..

amınnn cannım ınsallah dedıgın gıbı hersey gececek dogru karar verıp vermedıgını en ıyı sen bılırsın arkadanda sunuda yapsaydım evlıgım devam edermı dıyebılecegın hıc bırseyın olmaması gerekıyo

Canlarım sürekli siteyi takip ediyorum daha önceden de evliliğimin ilk yıllarında olan sıkıntılarından bahsetmiştim.. ilk yıl oldu sana 5 yıl ama halen sorun bu sorunlar arasında düzelmeler oldu tabiki ve budüzelme esnasında kazayla çocuğum oldu.. SORUN : eşim sürekli yalan söylüyor, 2 ayda bir iş değiştiriyor, alacaklıları beni arıyor paralarını benden istiyor ve ben dayanamıyorum artık bu duruma boşanma bayrağını kaldırdım.. 1 haftadır ailemin yanındayız çalışıyorum normaldede kızıma annem bakıyor.. Ayrılık kararını resmi bi şekilde annemlere söylediğimde içim kendime söylediğimden daha çok acıdı.. çocuk olup boşanmak zor geliyor.. önceden kendime üzülürdüm şimdi bu evlilikde bu kararda çocuğuma üzülüyorum.. tek celsede bitsede kendimizle kalsak biran önce ... kendimle boğuşsam tartışsam kızsam sevsem acısam sonra yine ben olsam..
yardım edin kızlar çocuğumu nasıl etkiler bu süreçte dikkat etmem gereken şeyler...

benimde şu suralar kafam karışık boşanmayı düşünüyorum..ailemde arkamda ama yinede bir yuvayı yıkmak çok zor...erkekler bunu anlamıyorlar tabi hep höt hötler biz kadınlar hep kendimizi unutmak zorunda kalıyoruz..ama bu sefer kararım kesin ama cesaretimi toplayıp bi boşanma başvurusunu yapamıyorum... ne zor şeymiş..en çokta kızımı düşünüyorum..onun için zaten bu kadar direndim...ama gücüm kalmadı artık...bana yardımcı olun arkadaşlar...

Son düzenleme:

evet herksenın farklı farklı sebeblerı var senın sebebınde cok zor inşallh canım fazla uzamadan biterde sende kendı hayatını kurarssın burda bebegı olan annelerımz var sana yardımcı olacaklarını dusunuyorum

evett çok zor bır karar ama tek dılekceyı vermekle kalmıyosun daha sonra hersey bır bır dokuluyo ıyıce kendını toplarla arkanda sunuda yapsaydım dedgın hıc bırsey kalmadıgı zaman son bır kez daha konus ve dılekcenı ver yoluna bak derım aaa tabıkı erkekler burunlarından kıl aldırmıyolar hıc bır zaman ama en cokda pısman olan onlar oluyor.....

boşanma dilekçesini verdikten sonra,olumsuzluk çıkabiliyo mu? ya da uzayabiliyo mu bu süreç? her iki taraf anlaşmalı olduktan sonra yani soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…