1 evlılıgımde ben asık degıldım ama evlendıgım kısı bana asıktı
bende 7 yas buyuk
3 sene evlı kaldık
aramızda karı koca ılıskısı yasanmadı
bır takım saglık sorunları vardı
ıkımızde cok mucadele verdık ama cınsellık kısmını asamadık bebegımız tup bebek oldu bebegın dogumundan hemen sonra ıhanete ugradıgımı aslında sıranın bana bır turlu gelemedıgını ogrendım
bır acıklaması olmadı sadece benı sevmedıgını bana zarar vermek ıstemedıgını o yuzden butun olayların boyle gelıstıgını soyledı bırde benı sureklı sen degısmezsın dıye sucladı ama neyle ılgılı sucladıgını ınan hala bılmıyorum
zaten bu onu son gorusumdu daha sonra 2 kere 2 mahkemede gordum bır dahada 1 kerede karsılastık yuzyuze onun harıcınde haberım yok
aılem cok ıstemıstı o evlılıgımı ama aılelerde sonradan dusman oldu hanı arkadas olmayınca olmuyorya ınan oyle her turlu her yerden olumsuzluk gelıyordu
2.evlılıgımı asık olarak evlendım bende esımde bırbırımıze asıktık evlendıgımızde kı hala oyle cok ısteyerek evlendık duzgun evlendık aslında esıt degılız sartlarımız yanı ama genede sorun olmuyor ne bılım ya hanı ılk evlılıgımde Allahta ıstemedı galıba mutlu olmamızı cunku yanı o kadar kısa anlattımkı yukarıda yasadıklarımı ve yuzeysel benım basımdan gecenler bır ınsanın basından gecmesı cok zor 2-3 ınsanın basından gecer bır araya gelır konusurlar anlarım
neysekı sılındır gıbı altında kalmadım
26 yasındayım
arkadaşlar bende27 yaşında 1 kız çocuk annesiyim, boşanmayı defalarca düşündüm ama yapamadım, eşimle hiç problemim olmadı annesiyle çok büyük sıkıntılar yaşadım tokat bile attı bana eşimin buna duyarsız kalması beni çok üzdü yıprattı hala da düşünmüyo değilim ayrılsam ne yaparım kızımı almaya çalışır elimden bunları düşündüğüm için ayrılamıyorum ayakları yere basan bi bayanım çalışıyorum...ya da boşanmak son çare değil tabiki de nasıl yapıp da eşimin artık duyarlı olmasını sağlamalıyım
benımde 3. denemede oldu tüp bebek nasıl bır surec oldugunu bılırsın baslarken cok destek ama olmadıgında benımde eskı esım bana hıc destek olmazdı halbukı tovbe estafurullah herkez cocuk sahıbı olmak ıster kımse eksık yasamak ıstemez ama sorun kendı sorunu ben uzuluyorum aglıyorum halıyle kendısı 2-3 gun eve gelmıyordu bende ıdare edıyordumanladım cannım bosver hersey yoluna gırmıs sen mutlusun en onemlısıde o ama anladıgıma gore sızıde tup bebek baya yıpratmıs bızım de yıpranmamızda etkısı oldu ben 3 kez denedım her denem sonrasında esım sapıtıyodu zaptedemıyodum kaldıramıyodu onda sorundu kaldıramıyodu en sonkı cok buyuk hata yaptı bırıyle gorusurken yakaladım ve bıtırdımm cok sukurrr sadece cok sukredıyorum ıyıkı tutmamıs tup bebegım
hatırladım seni arkadaşım, hayırlısı olsun ne diyeyim.merhaba bende bosanıyorum bugun bitti hersey yollarımızı ayırdık geldim annemin evine kızım var 3 yasında ve onu alacagım elinden diyor mahkeme kime verir sizce ne yapmam lazım vermek istemiyorum kızımı:2:
birde anneleri çocuklarıyla tehdit etmezlermi sinir oluyorum.. terbiyesizler..
birde anneleri çocuklarıyla tehdit etmezlermi sinir oluyorum.. terbiyesizler..
merhaba bende bosanıyorum bugun bitti hersey yollarımızı ayırdık geldim annemin evine kızım var 3 yasında ve onu alacagım elinden diyor mahkeme kime verir sizce ne yapmam lazım vermek istemiyorum kızımı:2:
Merhaba,ben 9 aylik evliyim ama belki de artik bosanmayi düsünsem ii olcak,benim sorunum hicbirinize benzemior,biz kari koca Hayati yasamioruz,birliktelik adina aramizda hic ama hicbirsey yasanmadi,daha önce bir konuda ayrintilriyla durumu yazmistim ama bi kere genel bir doktora gitti esim ve onda da bisey cikmadi tahliller fln,ki Doktor uzmani degildi zaten,hepsi bu,sorunun kendisinde oldugunun farkinda ama hicbir caba harcamior,cinselligi hayatindan tamamemn cikarmis bir insa öpüseli bile 3ayi gecti galiba,o da tabi benim cabalarimla,ben de artik dayaack mücadele edeck gucu bulamiorum kendimde.Hakkimda hayirlisi artik.
konunuzu biliyorum. hiç bir ilişki tek taraflı özveri ile yürümez. evliliğin sorumluluğunu tek kişi omuzlarsa ezilir. hakkınızda hayırlısı...
Merhaba,ben 9 aylik evliyim ama belki de artik bosanmayi düsünsem ii olcak,benim sorunum hicbirinize benzemior,biz kari koca Hayati yasamioruz,birliktelik adina aramizda hic ama hicbirsey yasanmadi,daha önce bir konuda ayrintilriyla durumu yazmistim ama bi kere genel bir doktora gitti esim ve onda da bisey cikmadi tahliller fln,ki Doktor uzmani degildi zaten,hepsi bu,sorunun kendisinde oldugunun farkinda ama hicbir caba harcamior,cinselligi hayatindan tamamemn cikarmis bir insa öpüseli bile 3ayi gecti galiba,o da tabi benim cabalarimla,ben de artik dayaack mücadele edeck gucu bulamiorum kendimde.Hakkimda hayirlisi artik.
Allah herkesin bu yolda yardımcısı olsun. kimse boşanmak için evlenmiyor. ama ne yazık ki bazı şeyler rayında gitmediği taktirde çatlamalar meydana geliyor evlilikte. hele bi de eşin ana kuzusuysa ve sana sahip çıkmıyosa
Ne zormuş evini eşyalarını bırakmak.. Ne kadar kızgın ve nefret dolu olsanda 5 yıl verdiğinide bırakmak zormuş.. Sevgi yok bundan eminim..ama zorlanıyorum.. Duygusallığım beni eziyor şimdi ramazan ve ben o iftarda ne yiyordur sahurda napıyordur diye düşünüyorum.. Sonrada kızıyorum kendime..
Ailenin evine geri dönmekde zor 25 yıl yaşadığın ev ıkıye böldüğün ekmek şimdi zorluyor beni... Onlarıda zorluordur.. Evimi eşyalarımı evimdeki rahatlığı özledim.. Kızıma bakınca ayrı üzülüyorum.. çok sancılı ağrılı bi dönem.. Inş. Atlatacağız.. Kızım 1 yaşında normelde dayısıyla oynamaz ağlar ama şimdi dayısının gözlerinin içine bakıyor onunla oynasın ilgilensin diye.. Dayısı oynuyor ilgileniyor ama kzımın aradığı başka..
valla aynen benim olay gibi , ben de boşanmaya karar verdim kesin olarak ve hafta sonu da eşyalarımı almaya gideceğim .
halbu ki ne umutlarla evlenmiştim , çocuk istedim , bu en büyük suçum oldu
o ise evi yuvası eşi yerine kendi ailesini seçti ne yazık ki ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?