Boşanmış Hanımlar ve Boşanmayı Düşünen Hanımlar Hadı Hep Beraber Sohbet Edelim

anladım cannım bosver hersey yoluna gırmıs sen mutlusun en onemlısıde o ama anladıgıma gore sızıde tup bebek baya yıpratmıs bızım de yıpranmamızda etkısı oldu ben 3 kez denedım her denem sonrasında esım sapıtıyodu zaptedemıyodum kaldıramıyodu onda sorundu kaldıramıyodu en sonkı cok buyuk hata yaptı bırıyle gorusurken yakaladım ve bıtırdımm cok sukurrr sadece cok sukredıyorum ıyıkı tutmamıs tup bebegım

cannım cok zor aılesı ıle aranızda dengeyı tutturması gerekıyo ama malesef erkeler bu ısı yapamıyo ben bunu yasamadım yasayan arkadaslarım yardımcı olacaktır

benımde 3. denemede oldu tüp bebek nasıl bır surec oldugunu bılırsın baslarken cok destek ama olmadıgında benımde eskı esım bana hıc destek olmazdı halbukı tovbe estafurullah herkez cocuk sahıbı olmak ıster kımse eksık yasamak ıstemez ama sorun kendı sorunu ben uzuluyorum aglıyorum halıyle kendısı 2-3 gun eve gelmıyordu bende ıdare edıyordum
hep dıyorum ya basıcaktım kıcına tekmeyı gorucektı benı aldatmayıda baska kadın ıcın terk etmeyıde
ısını koyalıcaktım yanıı neyse
gecmısımı bosverdım canım uzulmuyorum ve umursamıyorum böyle ölü gibi cıktıgı hayatıma hıc bırsekılde yanasmasın yeter

merhaba bende bosanıyorum bugun bitti hersey yollarımızı ayırdık geldim annemin evine kızım var 3 yasında ve onu alacagım elinden diyor mahkeme kime verir sizce ne yapmam lazım vermek istemiyorum kızımı:2:

merhaba bende bosanıyorum bugun bitti hersey yollarımızı ayırdık geldim annemin evine kızım var 3 yasında ve onu alacagım elinden diyor mahkeme kime verir sizce ne yapmam lazım vermek istemiyorum kızımı:2:
hatırladım seni arkadaşım, hayırlısı olsun ne diyeyim.
çocuk küçük , kesin sende kalır. benimki de sözde çocuğu bana göstermeyecekti ama ayda iki gün görebiliyor ancak. bakma onun efelenmelerine.

birde anneleri çocuklarıyla tehdit etmezlermi sinir oluyorum.. terbiyesizler..

hakkında hayırlsı olsun canım ya alamaz kızını ınsallh genellıkle annelerıne verıyo ınsalllh senınde oyle olurrr

Merhaba,ben 9 aylik evliyim ama belki de artik bosanmayi düsünsem ii olcak,benim sorunum hicbirinize benzemior,biz kari koca Hayati yasamioruz,birliktelik adina aramizda hic ama hicbirsey yasanmadi,daha önce bir konuda ayrintilriyla durumu yazmistim ama bi kere genel bir doktora gitti esim ve onda da bisey cikmadi tahliller fln,ki Doktor uzmani degildi zaten,hepsi bu,sorunun kendisinde oldugunun farkinda ama hicbir caba harcamior,cinselligi hayatindan tamamemn cikarmis bir insa öpüseli bile 3ayi gecti galiba,o da tabi benim cabalarimla,ben de artik dayaack mücadele edeck gucu bulamiorum kendimde.Hakkimda hayirlisi artik.

konunuzu biliyorum. hiç bir ilişki tek taraflı özveri ile yürümez. evliliğin sorumluluğunu tek kişi omuzlarsa ezilir. hakkınızda hayırlısı...

hakkında hayırlısı olsunn rabbım sabır versın

Arkadasim ben de konuna vakif olanlardanim, ve gercekten tasidigin yuk cok agir!
Nitekim tek tarafli ozveride bulunmak seni cok tehlikeli depresif durumlara itebilir!
Negatif cumleler kurmak istemiyorum ama gercekten hala neden bu adamla evlisiniz sorusunu da kafamdan atamiyorum?

Bakin cinsellik esasinda bir gorev ya da ihtiyac degildir! Dokunmak, hissettmek, kesfetmek,paylasmak, aslinda okadar cok duyguyu bir arada tasiyor ki, yani evlilikte zaten cinsellik yoksa, ya da artik ciftler arasinda sadece bir gorev olarak yerine getiriliyorsa, ilerisi icin bircok problemi de beraberinde getirecegi asikardir.. ki sizin iliskiniz de henuz denemek adina bir girisimde dahi bulunulmamis?
Umarim hayatiniz icin yeni kararlar alir ve cok mutlu olursunuz..

Son düzenleme:
Ne zormuş evini eşyalarını bırakmak.. Ne kadar kızgın ve nefret dolu olsanda 5 yıl verdiğinide bırakmak zormuş.. Sevgi yok bundan eminim..ama zorlanıyorum.. Duygusallığım beni eziyor şimdi ramazan ve ben o iftarda ne yiyordur sahurda napıyordur diye düşünüyorum.. Sonrada kızıyorum kendime..
Ailenin evine geri dönmekde zor 25 yıl yaşadığın ev ıkıye böldüğün ekmek şimdi zorluyor beni... Onlarıda zorluordur.. Evimi eşyalarımı evimdeki rahatlığı özledim.. Kızıma bakınca ayrı üzülüyorum.. çok sancılı ağrılı bi dönem.. Inş. Atlatacağız.. Kızım 1 yaşında normelde dayısıyla oynamaz ağlar ama şimdi dayısının gözlerinin içine bakıyor onunla oynasın ilgilensin diye.. Dayısı oynuyor ilgileniyor ama kzımın aradığı başka..

valla aynen benim olay gibi , ben de boşanmaya karar verdim kesin olarak ve hafta sonu da eşyalarımı almaya gideceğim .
halbu ki ne umutlarla evlenmiştim , çocuk istedim , bu en büyük suçum oldu
o ise evi yuvası eşi yerine kendi ailesini seçti ne yazık ki ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de 5 yıl evli kaldım ama gel gelelim bana sorsanız 50 sene gibi.eşimde dayak, sorumsuzluk, tembellik, aldatma, ilgisizlik.yani bi evliliği bitirebilecek ne varsa hepsi vardı.Bunlara rağmen kızım var ve boşanmaktan korktuğum için o cesaretim yoktu.Ama insana deli cesareti geliyo ve 1 gece dayağı yedikten sonra ertesi günü boşandım.İnanın üstünkörü anlatıyorum.Daha yaşanan o kadar çok şey varki.Evimde yakın arkadaşımla aldatılmamdan tutun da benim yatak ilişkimin dışa yansımasına kadar...Neyse boşandık adamın memleketi farklı bana gel birleşelim falan dedi tabi ben çok seviyorum en ufak bi ışıkta güvenmek istiyorum ama tuttum kendimi hayır dedim.
1 ay önce bana gene dedi birleşelim falan ve ben istemiyorum dedim hemen bi kızla tanışmış.22 yaşında ve 5 yaşında bi oğlu var onunla evlenecek.Fadece mutluluk resimleri paylaşıyo falan..

Şimdi soruyorum size bu dam nasıl mutlu olur?
Kendi çocuğuna sorumsuz 100 tl nafakasını vermeyen elin çocuğuna nasıl bakar?
Ve benim içim neden yanıyo benle yaşamadıklarını onla yaşar ve mutlu olursa ben kahrolurum.Onun ilahi adalette yargılandığını görmek istiyorum.Bu arada kızım benimle ve babası 6-7 aya bi gelip 2-3 ti-şört alıp gidiyo....

mrb arkadaslar benimde esim kumar oynuyor surekli ona sans verip duruyorum ama artik katlanamiyorum bosanmak cok zor bisey ne yapacagimi bilmiyorum

cok zor cannım ya dedıgın gıbı ınsallh atlatacaksın hersey dahada guzel olacak allah sabır versın

amınnn cannım ammın rabbım sanada sabır ve guc kuvvet versın herseyın hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…