boşanma dilekçesini verdikten sonra,olumsuzluk çıkabiliyo mu? ya da uzayabiliyo mu bu süreç? her iki taraf anlaşmalı olduktan sonra yani soruyorum.
Bende aranıza yeni katıldım, boşanma dilekçemi hazırlıyorum.
3 seneden fazla zaman once bosanmıştım
şimdi evliyim evlilik kurumundan pek uzak kalamıyorum
arkadaşlar merhaba. şubat ayında mahkemem vardı. kimseyi teşvik etmek için söylemiyorum Allah herkesi yerine yakıştırsın ama şu anda boşandım. ve kuşlar kadar hürüm, çok mutluyum. eğer sıkıntılı bir evliliğiniz varsa ve düzelmeyeceğini düşünüyorsanız boşanmaktan korkmayın. dünyanın sonu değil. 2.5 yıl evli kaldım. çocukta yok. şu anda inanılmaz huzurluyum...
Ben de dilekçelerle falan uğraşıyorum, ilk dava bu ay görülür diye umut ediyordum ama olmayacağı kesinleşti. Ya nedir bu, ben bu adamı "İSTEMİYORUM" . Benim hayatımda yeri yok. Davaya, dilekçeye ne gerek? Bir de benim süreç yılllaaarr sürecek... Şimdiden sıktı .
tabı cannım bızde hep burda aynı seyı soyluyoruz kımseyı tesvık etmıyoruz evlılgınız yurumesı ıcın elınızden gelen herseyı yapın donup arkanıza sunuda yapsaydım dıyebılecegınız hıc bırseyınız kalmasın sonra basanma kararını verın allah bozmasın huzurunu ......
kız evlenırken bu kadar ugrasmıyoz bır saglık raporu alıyoruz aslında erkeklerden aslında aklı dengesı yerınde raporuda ısteseler :))))))
Amin canım. evlilikte huzursuzluk o kadar büyük bir sorunmuşki bunu uygulamalı anlamam ağır oldu biraz. hergün ağladım yeter artık dedim. ama şimdi yiki diyorum. iyiki o günleride yaşamışımki şimdi gerçekten bazı şeylerin değerini daha iyi anlayabiliyorum. insanı olgunlaştırıyor bazı acılar.
Umarım herkes aradığı huzur bulur.
sen kaç yaşındasın?
yüzdeye vurunca doktorların erkek çoğunluğunda olduğundan aman dikkat bize dönmesin sonra olay. bizimde çene kaslarımıza göre alırlarmış
ama bu bir etken değil tabi. kimisi az konuşur yılan gibi sokar, kimisi çok konuşur hep iltifat eder..
ammınnn cannnım ben 28 yasındayım 4 yıllık evlıydım evet evlıyken hayatta yapamayacagım sanıyosun ama ısın ıcıne gırınce cok daha kolay keske cok once karar verseydım dıyorum
bende 27 yaşındayım. tam zamanında karar vermişim ben. hem mutluyum hem pişman değilim. herkese boşanmanın böylesi nasip olsun
çok iyi bir dilek değil ama :)
herkesın hakkında hayırlısını versın allah bozmasınnn
allah bozmasın mutlulugunuzu daım etsın ben pek sıcak bakmıyorum ınsallara guvenım hıc kalmadııı anlatsana bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?