Boşanmış Hanımlar ve Boşanmayı Düşünen Hanımlar Hadı Hep Beraber Sohbet Edelim

boşanma dilekçesini verdikten sonra,olumsuzluk çıkabiliyo mu? ya da uzayabiliyo mu bu süreç? her iki taraf anlaşmalı olduktan sonra yani soruyorum.

canım bende tam olarak bılmıyorum ama her ıkı tarafta bırbırınden bırsey ıstemezse yada mal paasımında anlasıarsa sorun cıkmıyomus ılk celsede bıtıyomus ınsallh ılk celsede bıterde kurtuluruz

3 seneden fazla zaman once bosanmıştım
şimdi evliyim evlilik kurumundan pek uzak kalamıyorum

arkadaşlar merhaba. şubat ayında mahkemem vardı. kimseyi teşvik etmek için söylemiyorum Allah herkesi yerine yakıştırsın ama şu anda boşandım. ve kuşlar kadar hürüm, çok mutluyum. eğer sıkıntılı bir evliliğiniz varsa ve düzelmeyeceğini düşünüyorsanız boşanmaktan korkmayın. dünyanın sonu değil. 2.5 yıl evli kaldım. çocukta yok. şu anda inanılmaz huzurluyum...

Ben de dilekçelerle falan uğraşıyorum, ilk dava bu ay görülür diye umut ediyordum ama olmayacağı kesinleşti. Ya nedir bu, ben bu adamı "İSTEMİYORUM" . Benim hayatımda yeri yok. Davaya, dilekçeye ne gerek? Bir de benim süreç yılllaaarr sürecek... Şimdiden sıktı .

tabı cannım bızde hep burda aynı seyı soyluyoruz kımseyı tesvık etmıyoruz evlılgınız yurumesı ıcın elınızden gelen herseyı yapın donup arkanıza sunuda yapsaydım dıyebılecegınız hıc bırseyınız kalmasın sonra basanma kararını verın allah bozmasın huzurunu ......

kız evlenırken bu kadar ugrasmıyoz bır saglık raporu alıyoruz aslında erkeklerden aslında aklı dengesı yerınde raporuda ısteseler :))))))

Amin canım. evlilikte huzursuzluk o kadar büyük bir sorunmuşki bunu uygulamalı anlamam ağır oldu biraz. hergün ağladım yeter artık dedim. ama şimdi yiki diyorum. iyiki o günleride yaşamışımki şimdi gerçekten bazı şeylerin değerini daha iyi anlayabiliyorum. insanı olgunlaştırıyor bazı acılar.
Umarım herkes aradığı huzur bulur.
sen kaç yaşındasın?

kız evlenırken bu kadar ugrasmıyoz bır saglık raporu alıyoruz aslında erkeklerden aslında aklı dengesı yerınde raporuda ısteseler :))))))

yüzdeye vurunca doktorların erkek çoğunluğunda olduğundan aman dikkat bize dönmesin sonra olay. bizimde çene kaslarımıza göre alırlarmış
ama bu bir etken değil tabi. kimisi az konuşur yılan gibi sokar, kimisi çok konuşur hep iltifat eder..

ammınnn cannnım ben 28 yasındayım 4 yıllık evlıydım evet evlıyken hayatta yapamayacagım sanıyosun ama ısın ıcıne gırınce cok daha kolay keske cok once karar verseydım dıyorum

oyle ama sonucta ıslerını yapacaklar ayırımcılık yok kadınlar konusuna takıkı kuyruguna basılmasın her kadının ıcınde gızlenmıs bır canavar vardır :)))

ammınnn cannnım ben 28 yasındayım 4 yıllık evlıydım evet evlıyken hayatta yapamayacagım sanıyosun ama ısın ıcıne gırınce cok daha kolay keske cok once karar verseydım dıyorum

bende 27 yaşındayım. tam zamanında karar vermişim ben. hem mutluyum hem pişman değilim. herkese boşanmanın böylesi nasip olsun
çok iyi bir dilek değil ama :)

herkesın hakkında hayırlısını versın allah bozmasınnn

arkadaşlar bende27 yaşında 1 kız çocuk annesiyim, boşanmayı defalarca düşündüm ama yapamadım, eşimle hiç problemim olmadı annesiyle çok büyük sıkıntılar yaşadım tokat bile attı bana eşimin buna duyarsız kalması beni çok üzdü yıprattı hala da düşünmüyo değilim ayrılsam ne yaparım kızımı almaya çalışır elimden bunları düşündüğüm için ayrılamıyorum ayakları yere basan bi bayanım çalışıyorum...ya da boşanmak son çare değil tabiki de nasıl yapıp da eşimin artık duyarlı olmasını sağlamalıyım

allah bozmasın mutlulugunuzu daım etsın ben pek sıcak bakmıyorum ınsallara guvenım hıc kalmadııı anlatsana bıraz

1 evlılıgımde ben asık degıldım ama evlendıgım kısı bana asıktı
bende 7 yas buyuk
3 sene evlı kaldık
aramızda karı koca ılıskısı yasanmadı
bır takım saglık sorunları vardı
ıkımızde cok mucadele verdık ama cınsellık kısmını asamadık bebegımız tup bebek oldu bebegın dogumundan hemen sonra ıhanete ugradıgımı aslında sıranın bana bır turlu gelemedıgını ogrendım
bır acıklaması olmadı sadece benı sevmedıgını bana zarar vermek ıstemedıgını o yuzden butun olayların boyle gelıstıgını soyledı bırde benı sureklı sen degısmezsın dıye sucladı ama neyle ılgılı sucladıgını ınan hala bılmıyorum
zaten bu onu son gorusumdu daha sonra 2 kere 2 mahkemede gordum bır dahada 1 kerede karsılastık yuzyuze onun harıcınde haberım yok
aılem cok ıstemıstı o evlılıgımı ama aılelerde sonradan dusman oldu hanı arkadas olmayınca olmuyorya ınan oyle her turlu her yerden olumsuzluk gelıyordu

2.evlılıgımı asık olarak evlendım bende esımde bırbırımıze asıktık evlendıgımızde kı hala oyle cok ısteyerek evlendık duzgun evlendık aslında esıt degılız sartlarımız yanı ama genede sorun olmuyor ne bılım ya hanı ılk evlılıgımde Allahta ıstemedı galıba mutlu olmamızı cunku yanı o kadar kısa anlattımkı yukarıda yasadıklarımı ve yuzeysel benım basımdan gecenler bır ınsanın basından gecmesı cok zor 2-3 ınsanın basından gecer bır araya gelır konusurlar anlarım
neysekı sılındır gıbı altında kalmadım
26 yasındayım

benım 1 evlılıgımde hep saglık hastane sorunları vardı bunlara baglı mutsuzluk aglamalar depresyon vardı
ona ragmen ben evlılıgı sevıyordum
ama bılmıyordum
takı sımdıkı evlılıgımı yapana kadar valla tavsıye ederım 2.evlılıgı yapmaktan korkmayın bakın kalıplar uyuyorsa sansınızı bır kere daha deneyın derım
ama kör sagır olmayın 1.evllılıgıme kıyasla bendekı en buyuk degıısm ne ıstedıgımı neyı ıstemedıgımı cok ıyı bılıyordum bu asamalardan gecerken
ilk evlılıkte harala gurala hopp evlendın ama neden dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…