Boşanmış hanımlara?

Boşanma süreci umduğunuzdan kolay mı zor mu geçti?

• Daha kolaydı

• Daha zordu

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

zynptgc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
279
630
103
Ankara
"Ben boşanmak istiyorum"u nasıl, hangi cümlelerle söylediniz ve nasıl karşılık aldınız? Ne olmasını umarken nasıl sonuçlandı? Bitmesini herşeyden çok isteyip de, bitince pişman olanlarınız oldu mu?

Daha çok çeşitlendirilebilir bu sorular aslında. Neden bahsetmek isterseniz onu paylaşın siz en iyisi.

Hem ufak bir iç dökme alanı hemde bana ve benim gibi bitirmek isteyipde uzatmaları oynayan kadınlara biraz olsun ışık olsun istiyorum bu konu.

Sorulardan ziyade cevaplarınızı yazmanızı umuyor ve bekliyorum :KK15:

Ben boşanmadım fakat çevremde boşanmış uzak akrabalarım var. Tamamen kadının karakteri ve duruşuyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Güçlü, kendine güvenen, özgüveni yüksel kadınlar daha çabuk atlatıyor.

Bosanmadim ama su soruları kendinize sormalisiniz.
Tek çözüm boşanmak mi?
Bu adam benim sevdiğim adam değil miydi?
Şimdi ne değişti?
Sonradan pişman olmamak için neleri denemeliyim?

"Ben boşanmak istiyorum"u nasıl, hangi cümlelerle söylediniz ve nasıl karşılık aldınız? Ne olmasını umarken nasıl sonuçlandı? Bitmesini herşeyden çok isteyip de, bitince pişman olanlarınız oldu mu?

Daha çok çeşitlendirilebilir bu sorular aslında. Neden bahsetmek isterseniz onu paylaşın siz en iyisi.

Hem ufak bir iç dökme alanı hemde bana ve benim gibi bitirmek isteyipde uzatmaları oynayan kadınlara biraz olsun ışık olsun istiyorum bu konu.

Uzatmalara gectiysen bitmiş demektir zaten, kendinden çok çok emin olmlısın öncelikle, artılarını eksiklerini düşüneceksin hangisi fazlaysa ona göre karar verceksn

Kizim bebekti simdi neredeyse 10 yasina girecek ben yeniden evleniyorum.cok iyim.bosandigim gunde cok iyidim zaten
Iliskiler tahammul saygi ve sabir bitince bitmeli diye dusunenlerdenim ben.
Kesinlikle çok haklısınız, bende bosanıyorum çekişmeli haftaya mahkemem var, bazen içim yanıyo hemen kendime geliyorum,:( peki bu süreç nasıl gecti

Kizim bebekti simdi neredeyse 10 yasina girecek ben yeniden evleniyorum.cok iyim.bosandigim gunde cok iyidim zaten
Iliskiler tahammul saygi ve sabir bitince bitmeli diye dusunenlerdenim ben.
Çocuk idrak edemeyecek yastayken boşanmak daha kolay diyorlar doğru mu? Kızını etkiliyor mu bu durum? Benimde var bir kız bebeğim

Kesinlikle çok haklısınız, bende bosanıyorum çekişmeli haftaya mahkemem var, bazen içim yanıyo hemen kendime geliyorum,:KK43: peki bu süreç nasıl gecti
Benim kafamda bitincr birsey bitmistir.2 saat icinde bosanmaya karar verdim evden ayrildim.donup 1 hirkami bile almadim.
Zor gecmedi o sebeple.sizinde hakkinizda hayirlisi olsun

Öncelikle soyledinmi boşanmak isteğini

Benim kafamda bitincr birsey bitmistir.2 saat icinde bosanmaya karar verdim evden ayrildim.donup 1 hirkami bile almadim.
Zor gecmedi o sebeple.sizinde hakkinizda hayirlisi olsun
Benimki çok zorlu geçecek zaten Allah razı olsun, bende çok kararlı biriyimdir asla arkama bakmam Allah hayırşısnı versin

Borç para bulup boşanma davası açtım
Şansıma 1 hafta içinde gün verdiler

Tek celsede boşandım
Tek pişmanlığım nafaka vs talepleri yapmadım

Çünkü 4 kredi kartımı kullandı ödemedi
Üstüne aldattı
Bir de kaynana derdi BONUS

Belki de hemen bitsin uzamasın kurtulayım bu pislikten ve onu doğuran çirkef kadından diye düşünüp
O anki ruh haliyle bir şey talep etmedim

Boşandıktan 1 yıl sonra tekrar dava açılıyormuş nafaka için
Ama yine açmadım
Yüzlerini görmek istemedim belki de

İyi ki boşanmışım
Benden sonra evlendi
Yeni karısı bana facebook'tan ulaştı
"Eşim sizi facebook'tan aratmış kimsiniz" diye mesaj attı

Yazacak çok şey var
Ama üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen şuan yazarken bile yaşadıklarım aklıma geliyor ve ellerim titriyor sinirden

Olmuyorsa olmuyordur zorlamayın
Çünkü erkekler değişmiyor
Dik durun güçlü olun

Dünya sadece eşinizin üzerine kurulmamış
Hayat çok güzel
Ve üzülmek kahır çekmek için çok kısa

Çocuk idrak edemeyecek yastayken boşanmak daha kolay diyorlar doğru mu? Kızını etkiliyor mu bu durum? Benimde var bir kız bebeğim
Elbette
Anne baba ve kendisini evde anilar yasanmisliklar ile hatirlamayacak
Duzen bu ben annemleyim babamla annem anlasamamis ayrilmis
Kizim hic etkilenmedi.cok sevgi dolu cin gibi bisidir.birlikte büyüdük: )pedogog destegi almaniz gerekirse ileride alirsiniz ben psikoloji okudugum halde bile bireysel farkinda olmadan terapi konusmalari yapmama gerek dahi kalmadi.3 yasinda krese basladi bir cok arkadasi vardi anne baba ayri olan bu sekilde bunun normal oldugunu anladi

Benimki çok zorlu geçecek zaten Allah razı olsun, bende çok kararlı biriyimdir asla arkama bakmam Allah hayırşısnı versin
Ins iyi olur.iyi olacaktirda.zaten bu noktaya geldiyseniz gelmek zorunda kalmis ve istemissinizdir.
Hayir ben nafaka ve tazminat talep etmedim.

Elbette
Anne baba ve kendisini evde anilar yasanmisliklar ile hatirlamayacak
Duzen bu ben annemleyim babamla annem anlasamamis ayrilmis
Kizim hic etkilenmedi.cok sevgi dolu cin gibi bisidir.birlikte büyüdük: )pedogog destegi almaniz gerekirse ileride alirsiniz ben psikoloji okudugum halde bile bireysel farkinda olmadan terapi konusmalari yapmama gerek dahi kalmadi.3 yasinda krese basladi bir cok arkadasi vardi anne baba ayri olan bu sekilde bunun normal oldugunu anladi
Yazdiklariniz iyi geldi teşekkür ederim

Yazdiklariniz iyi geldi teşekkür ederim
Hayatta ki en onemli kisi kendinizsiniz
Cocugunuzdan da once
Siz iyiseniz o iyi.mutluysaniz mutlu.guluyorsaniz guluyor olacak.
Iliskiler biter..insanlar yorulur
Yipranir.saygi sevgi azalir
Tolere edemezsiniz.hircin mutsuz yasamak icin kisa bir hayat.bitmeyen iliski anne cocuk iliskisi degil mi?
Cok cok iyi ve mutlu olmanizi diliyorum en içtenliğimle

Hayatta ki en onemli kisi kendinizsiniz
Cocugunuzdan da once
Siz iyiseniz o iyi.mutluysaniz mutlu.guluyorsaniz guluyor olacak.
Iliskiler biter..insanlar yorulur
Yipranir.saygi sevgi azalir
Tolere edemezsiniz.hircin mutsuz yasamak icin kisa bir hayat.bitmeyen iliski anne cocuk iliskisi degil mi?
Cok cok iyi ve mutlu olmanizi diliyorum en içtenliğimle
Bunu farkettikden sonra kararımdan emin olduğumu hissettim zaten. Kızım için evlilige devam ederken yada basiretsizligime bahane ederken.. kızımla gülüp oyun oynayamayan, dalgın, asık suratlı bir anneyim artık. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin. umarım olabildigince yarasız geçer herşey

Back
X