Boşanmış hanımlara?

Boşanma süreci umduğunuzdan kolay mı zor mu geçti?

• Daha kolaydı

• Daha zordu

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaklaşık 2 aydır kafamdan boşanma düşüncesinin geçmediği gün yok diyebilirim ama yapamıyorum. Normalde tuttuğunu koparan korkusuz ve azimli bir kadınımdır. Söz konusu ikili ilişkiler olunca o kadının yerini bambaşka biri alıyor. Allahtan tek bir dileğim var ya bu süreç son bulsun ya da bana dava açabilmek icin güç versin. Çünkü bu süreç beni yedi bitirdi...

allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle, ben de benzer bir süreçten geçiyorum. ama öyle ha deyince olmadı, ince ince tükete tükete oldu ve hala da öyle. ama bu süreç kendini, uzun vadedeki hayat planman için kendini tanıtıyor kendisine, sonra kendini fark ettiriyor insana... ben de öyle oldu, çünkü ben kendim yok gibi yaşıyormuşum. benim tavsiyem kendinize, ilişkinize hatta belki de kocanıza anlayış çıtanızı bir tık yükselltiğinizde gördüğünüz şey, size umut vaad ediyorsa bekleyin derim. ama hiç bir ışık yoksa, gangren olmuş bir evlilik olmuşsa, kesmek gerekiyor. ben çok zorlu duygularla aşmaya çalışıyorum, ama müthiş bir tecrübe edindiğimi hissediyorum. belki de kendimi kandırıyorum... bilmiyorum. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

"Ben boşanmak istiyorum"u nasıl, hangi cümlelerle söylediniz ve nasıl karşılık aldınız? Ne olmasını umarken nasıl sonuçlandı? Bitmesini herşeyden çok isteyip de, bitince pişman olanlarınız oldu mu?

Daha çok çeşitlendirilebilir bu sorular aslında. Neden bahsetmek isterseniz onu paylaşın siz en iyisi.

Hem ufak bir iç dökme alanı hemde bana ve benim gibi bitirmek isteyipde uzatmaları oynayan kadınlara biraz olsun ışık olsun istiyorum bu konu.

Sorulardan ziyade cevaplarınızı yazmanızı umuyor ve bekliyorum :KK15:
Bir kez geçmişse aklınızdan bu soru devamıda gelir boşansammı ? sevgi saygı bitmişse tekrar denemeninde bir analmı olmuyor . ikinci kez denemiş ve boşanmayla sonuçlanmış ben gibi eşime tekrar ikinci şansı verdim 3 ay dayanabildik ve şu anda iki iyi arkadaş olarak görüşüyoruz eskisinden daha iyi . bu sene oğlum üniversiteye hazırlanıyor oyüzden birlikte vakitte geçiriyoruz bu sene stres yapmasın diye ve şuda var benim sülalemde ilk boşanan ben ,ve arkamda kimse yok iki evladımdan başka ..... ben yaptı isem herkez yapar yeterki ne istediğinizi bilin . ya böyle karışıklık ve mutsuz evlilik veyahut zor fakat ayakları üzerinde durabilen kafası rahat bir kadın tercih sizin .... simdiden rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin ...

Boşandım.
Başka yolu ve şansı yoktu.
Aynı insanla 2 kez evlendim.
İkisinde de hiç pişman olmadım.
Farklı bir yol kesinlikle yoktu. 2. Kez denemek saçmalıktı.

İllaki zorlugu olacaktir esimden bi ay ayri kaldigim icin o donemi yasadim gibiydi

Borç para bulup boşanma davası açtım
Şansıma 1 hafta içinde gün verdiler

Tek celsede boşandım
Tek pişmanlığım nafaka vs talepleri yapmadım

Çünkü 4 kredi kartımı kullandı ödemedi
Üstüne aldattı
Bir de kaynana derdi BONUS

Belki de hemen bitsin uzamasın kurtulayım bu pislikten ve onu doğuran çirkef kadından diye düşünüp
O anki ruh haliyle bir şey talep etmedim

Boşandıktan 1 yıl sonra tekrar dava açılıyormuş nafaka için
Ama yine açmadım
Yüzlerini görmek istemedim belki de

İyi ki boşanmışım
Benden sonra evlendi
Yeni karısı bana facebook'tan ulaştı
"Eşim sizi facebook'tan aratmış kimsiniz" diye mesaj attı

Yazacak çok şey var
Ama üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen şuan yazarken bile yaşadıklarım aklıma geliyor ve ellerim titriyor sinirden

Olmuyorsa olmuyordur zorlamayın
Çünkü erkekler değişmiyor
Dik durun güçlü olun

Dünya sadece eşinizin üzerine kurulmamış
Hayat çok güzel
Ve üzülmek kahır çekmek için çok kısa
Ay merak ettim siz ne cvp yazdınız eski eşinin yeni eşine :confused: iyikide ayrılmışsınız valla canı cehenneme..

Son düzenleme:
Ay merak ettim siz ne cvp yazdınız eski eşinin yeni eşine :confused: iyikide ayrılmışsınız valla canı cehenneme..
Profilini inceledim şerefsizi gördüm anladım o zaman eski eşin yeni karısı olduğunu

Yabancı değilim kocanın 2. Karısıydım dedim
Sanırım sen 3. Olmalısın dedim :KK45:

Şok oldu çünkü benden bahsetmemiş
İlk evliliği mecburen bahsetmiş olmalı çünkü oğlu var

Kadın ağzımdan laf almaya çalıştı
Seviyor muyum barışma durumum var mı gibisinden
Halbuki bilmiyor sırf o çirkef aileden kurtulmak için sadece özel eşyam ve 30 bin borçla kaçtığımı

Eşini annesini kötüledi
Zaten bildiğim şeyler
Bana da sorular sordu evliliğimiz nasıldı gibisine
Boşanmak isterse ona şahitlik yaparmıyım falan
Çünkü onada kredi çektirmiş
Ama niyeti yok hava cıva :kızgın:

Bende dedim ki
Ne mal olduklarını anlamışsın
Beni bile saklamış senden
Ne öğrenmek istiyorsun?
Boşanmayacaksan niye aklını bulandırıyorsun dedim sonra
Engelledim :kahve:

Ne için ayrılmak istediğinize göre değişir.
Davanızda haklıysanız ayrılırken çekineceğiniz bir durum göremiyorum.

Bende o süreçten geçiyorum ortada bi dilekçe yok ondan bekliyorum 3 aydır anlasmali boşanma dedik hala bişey yok ortada 3 aydır ben kendi evimde o ailesinin yanında hiç bir adım atmadı ben çok attım 8 yaşında bi kızım var evet çok zor ama ilk ayda yaşadığım kötü günlerde ki gibi değilim zaman herseyin ilaci kafam bi ıyi bi kötü gelgitler le dolu

Profilini inceledim şerefsizi gördüm anladım o zaman eski eşin yeni karısı olduğunu

Yabancı değilim kocanın 2. Karısıydım dedim
Sanırım sen 3. Olmalısın dedim :KK45:

Şok oldu çünkü benden bahsetmemiş
İlk evliliği mecburen bahsetmiş olmalı çünkü oğlu var

Kadın ağzımdan laf almaya çalıştı
Seviyor muyum barışma durumum var mı gibisinden
Halbuki bilmiyor sırf o çirkef aileden kurtulmak için sadece özel eşyam ve 30 bin borçla kaçtığımı

Eşini annesini kötüledi
Zaten bildiğim şeyler
Bana da sorular sordu evliliğimiz nasıldı gibisine
Boşanmak isterse ona şahitlik yaparmıyım falan
Çünkü onada kredi çektirmiş
Ama niyeti yok hava cıva :kızgın:

Bende dedim ki
Ne mal olduklarını anlamışsın
Beni bile saklamış senden
Ne öğrenmek istiyorsun?
Boşanmayacaksan niye aklını bulandırıyorsun dedim sonra
Engelledim :kahve:
:KK70::KK70: deli mi ne şahitlik istiyor bide senden sanki sen boşanırken şahitle boşadın:))))
Demek ki onuda bezdirmişler.. iyiki konuşmuşsun nasıl birine toslamış daha iyi anlamıştır :))))

Sadece erkek tarafi haksiz gormemek gerekir kimse 100 yuz hakli degil bazi istisnalar haric bazende kendimizi de sorgulamalayiz yok sa sucu karşı tarafa yikarsak bu isin icinden cikamayiz

:KK70::KK70: deli mi ne şahitlik istiyor bide senden sanki sen boşanırken şahitle boşadın:))))
Demek ki onuda bezdirmişler.. iyiki konuşmuşsun nasıl birine toslamış daha iyi anlamıştır :))))
Ben bana yapılanları anlatmadım
O anlattı bende onayladım doğrudur bende yaşadım dedim
ama boşanmak gibi bir niyeti yok
Hoş anlatsam da boşanmaz sevdiğini söylüyordu
Boşanmak isterse hanımefendi benden yardım istiyor

Tencere kapak bulmuşlar birbirlerini
Allah mesut etsin başka günahsızın canını yakmasın :KK45:

Ben bana yapılanları anlatmadım
O anlattı bende onayladım doğrudur bende yaşadım dedim
ama boşanmak gibi bir niyeti yok
Hoş anlatsam da boşanmaz sevdiğini söylüyordu
Boşanmak isterse hanımefendi benden yardım istiyor

Tencere kapak bulmuşlar birbirlerini
Allah mesut etsin başka günahsızın canını yakmasın :KK45:
Bende iyiki konuşmuşsun derken seni bilmiyormuş ya o anlamda demiştim.. kadının kendisine güveni yok yakında boşanırlar :işsiz:
Allah kimseyi kötülerle karşılartırmasın...

"Ben boşanmak istiyorum"u nasıl, hangi cümlelerle söylediniz ve nasıl karşılık aldınız? Ne olmasını umarken nasıl sonuçlandı? Bitmesini herşeyden çok isteyip de, bitince pişman olanlarınız oldu mu?

Daha çok çeşitlendirilebilir bu sorular aslında. Neden bahsetmek isterseniz onu paylaşın siz en iyisi.

Hem ufak bir iç dökme alanı hemde bana ve benim gibi bitirmek isteyipde uzatmaları oynayan kadınlara biraz olsun ışık olsun istiyorum bu konu.

Sorulardan ziyade cevaplarınızı yazmanızı umuyor ve bekliyorum :KK15:
Boşanmaya karar vermek cok zordu benim için
Üzüntüden 10 kg vermıstım
Ama o kararı verdikten snrası kolaydı
Hiç pişman olmadım
2010 da bosandım
2014 de yeniden evlendim

Bende 4yıl olmadı evleneni 2küçük bebeğim var.
Aldatıldım şuan bekliyorum davayı o açsın diye ama çok mutsuzum eşim için değil.
Kendim için ,yaşadıklarım için , çocuklarım için dua sabır elbet geçecek.

Boşanmaya karar vermek cok zordu benim için
Üzüntüden 10 kg vermıstım
Ama o kararı verdikten snrası kolaydı
Hiç pişman olmadım
2010 da bosandım
2014 de yeniden evlendim
Yeniden evlilik çok imkânsız gibi bana .
Nasıl cesaret edebildiniz çocuklarınız var mıydı?

Yeniden evlilik çok imkânsız gibi bana .
Nasıl cesaret edebildiniz çocuklarınız var mıydı?
Cocugumm yok
Neden imkansız ?
Bosanan herkes bu düşüncede olur zaten
Acısı gecince hayatımız yeniden şekillenir:)

Hiç pişman olmadım. Çok şükür. Süreç zor geliyor, sonrası daha güzel. Hele düzen oturunca eskisinden daha çok keyif alıyor insan yaşamaktan...

Back
X