Boşanmış hanımlara?

Boşanma süreci umduğunuzdan kolay mı zor mu geçti?

• Daha kolaydı

• Daha zordu

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cocugumm yok
Neden imkansız ?
Bosanan herkes bu düşüncede olur zaten
Acısı gecince hayatımız yeniden şekillenir:)
Çocuğun olmadığı için .
Benim çocuklarım var onlara başka birinin babalık yapmasını istemediğim için evlenmek imkansız geliyor .
Yoksa ben daha 24 yaşındayım ama kendimi sadece çocuklarıma verdm Allah onları bana bağışlasın gerisi boş.

Hiç pişman olmadım. Çok şükür. Süreç zor geliyor, sonrası daha güzel. Hele düzen oturunca eskisinden daha çok keyif alıyor insan yaşamaktan...

Çocuğun olmadığı için .
Benim çocuklarım var onlara başka birinin babalık yapmasını istemediğim için evlenmek imkansız geliyor .
Yoksa ben daha 24 yaşındayım ama kendimi sadece çocuklarıma verdm Allah onları bana bağışlasın gerisi boş.
Bu işler belli olmaz canım
Zaten simdiden evlilik düşünme
Cok gencsin
Neyin ne olacagı belli olmaz
Allah karsına güzel yazılar cıkarsın

Resmi olarak bosanalı 3 hafta oldu. Fakat 6 aydır ailemin yanındayım. 14 ay evli kaldım. Bukadar uzattığıma bile üzülüyorum. Evlendigim ilk günden iyibaren sorunlar yaşamaya başladık ki severek evlenmistik. Evden ayrıldığım zamandan itibaren ilk 1 ay çok zor geçti. Ama şimdi şükrediyorum. Normal hayatıma döndüm. Çocuğum olsa belki bukadar cesaretli olamazdım. Bukadar kolay atlatabilmemde ailemin arkadaşlarımın çok desteği oldu. Güzel bi mesleğim var bu da etken tabi. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve iyi güzel hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Back
X