Bosanmis kadın olmak zor..!

boşanmış kadın olmak hiç de zor değil. kişi kendini bildikten sonra, nasıl bir hayat istediğini bildikten sonra herşey çok kolay. ben de boşanmış biri olarak söylüyorum bunu. ve hayatımdan da çok şükür memnunum.

kaldıki yaşadığınız olayın boşanmış olmanız ile hiç alakası yok. ben iş yerinde laubali ortamlara her zaman karşıyımdır zaten. ne kadar da karşı taraf art niyetli ise sizin söylediğiniz bu, ben sizin patronunuzun hırkasını giymiş olmanızı yanlış buluyorum ,patron izin verse bile bu olmamalıydı.

Sizin ne olursa olsun, işinizi yapıp diğer şeylere de kapalı olmanız gerekirdi. sonuçta hayatımızı devam ettirmek için çalışıyoruz , para kazanmak zorundayız. işinizden ve çalışma arkadaşlarınızdan memnun değilseniz de yeni bir iş arayışında bulunabilirdiniz.

Ayrıca çoluklu, çocuklu mutlu bir aile tablosu gördüğünüzde bunu dile getirmeniz her zaman, o da tuhaf. orası sanki biraz aile şirketi gibi. kız kardeşi çalışıyor eş arada mudahale ediyor falan, dışardan birini kabul etmeleri yada alışmaları zaten zor. hata onlarda da var.

siz sıkmayın canınızı. yeni bir iş bulun. hayatınızı rayına oturun.. önünüze çıkacak güzel günleri düşünün ve karamsarlığı bir kenara bırakın.

sevgiler..

Patronun hırkasını nasıl giyersin zaten ?
Biri benim esimin hırkasını giyse bende deliye dönerdim. Ne münasebet ya hu!

Bosanmislikla ne alakasi var canim oyle yerlerde bi suru bekar kizlarda calisiyor..

Art niyetim yok köyü niyetli değilim diye diye kendinizi hiç olmayacak bir konuma suruklemissiniz herşeye anlamayın hemen bence bir ortamı süzün insanları tanımaya çalışın ornegin kadının kıskanç olduğunu düşünüyorsanız adamın eskide olsa hiç giymemis de olsa hirkasini girmeyin mesela gereksiz iltifatlarda bulunup tuvaletlerde ay ne güzel aile benim niye ailem yok diye aglamayin sizin bu boşanma yüzünden çok siniriniz bozulmuş doğruya yanlısı ayırt edemeyip hata yapmanıza rağmen art niyetli degildim bana böyle yaptılar diyorsunuz bir uzak kalın bir uzaktan gozlemleyin ve zamanla samimiyet kurun ben is yerinde samimiyete her koşulda karşıyım o ayrı.

Herkes esini kiskanabilir bunuda bazi hareketlerinde dile getirebir siz en basindan beri istenmemissiniz zaten sdi burda anltmak istedginiz ne anlamdim,¿¿

Bakın ben eski konularınızı da biliyorum.
Sİzin kesinlikle yardıma ihtiyacınız var.
Yaşadığınız şehirde iyi bir psikolog bulup gitmeniz lazım mutlaka.
Sizin önce yaşadıklarınızla kendinizle barışmanız laZım.

Herkes ilk girdiği işte sorunsuz olacak diye bi kural yok.Ben de çok severek girdiğim bi işte mobinge maruz kaldım üstelik evliyken yani boşanmış filan da değildim.
Biraz kendinizi dinleyin yardım alın sonra gene iş bulursunuz nasıl olsa.

Ben o dk olay cirkartirdim hirka giymek ne demek? Dunya kotu kimse senin iyi bi insan olup olmadgni anlamak zorunda deil. Biz de napalim vahsilesiyoruz haklı olarak. Is yeri onlarin kimle calisip calismicaklarina onlar karar verir ama keske mobing uygulamadan net bi sekilde soyleselerdi. Konunun bosanmanla ne ilgisi var ben de anlamadim.

Ama büyük ah aldı. .çocuklarına bir şey olmasın ama bnm yaşadıklarımı Rabbim ona da yaşatsın insallah

Patronunun karisini nasil kotulersin? Kadin ailesini korumaya calisiyor. O kdr hakli ki. Bide ah aldi diyosun. Neyin ahini? Burda tek sorun mobing. Adam gibi cik dememeleri.

sosyal medya kullanırken ben öyle her adını soyadını bildiğim hayatımda ufacık yer etmiş insanları eklemezdim dostlarım ailem ve birkaç arkadaşım vardı olması gerektiği gibi ama görüyorum ki her merhaba eden birbirini takip ediyor çok ilginç bir şekilde.

bi sonraki iş deneyiminizde bu kadar yüz göz olmayın çalışanlarla-işverenlerle
üşüyorsanız iş yerinizde bir ceket bırakabilirsiniz bu da çok yanlış bir hamle olmuş ne münasebet yani patronun ceketini almak?
işinizi yeni öğrenmiyorsanız başkalarının burnunu sokmasına müsade etmeyin bu sizi sempatik yapmaz
evet boşanmış bi kadın olarak bişeylere tutunmak bazen zor olabiliyor ama ben anlattıklarınızda bu durumunuzun sonuçlarını göremedim.

umarım yeniden daha sağlam bir iş bulabilirsiniz.

his mi diyelim yoksa başka bişey mı bılmıyorum ben pek masum goremedim seni..cunku hıslerını eksık anlattın tam oalrak içinden gecen bunlar değil.face de nıye evlı adamı eklıyosun sen ıster patron olsun ısten altındakı eleman.ekleyemezsın.ayrıca o hırka ne mana??? bu ıkı falsodan sonra o kadının yerınde olsam ben de kıl olurdum sana .

3 aydır çalıştığınız bir şirkette nasıl ve neden bu kadar hızlı samimiyet kuruyorsunuz? Patronun ceketini giymek ne demek böyle laubalilik olur mu? kesinlikle hoş bir davranış değil birçok kadının rahatsız olacağı bir hareket bu. ve bir iş yerinde milletin mutlu hallerini görüp lavaboya koşturup ağlamak da yanlış.Sorunlarınız üzüntüleriniz elbet olabilir kolay şeyler yaşamamışsınız ama özel hayatınızı iş yerinize yansıtmamanız ve profesyonel davranmanız gerekir.

evli yada boşanmış olun fark neki hırkayı giymek yanlış olmuş.bu kadar çabuk face eklenmeside yanlış.siz kötü niyetli olmayabilirsiniz ama empati yaparak düşünün.

Bende evlenmeden önce muhasebeci olarak çalıştım.patronumuzu evli olmadıgım halde face ne ekledim ne de kabul ettim..Normal yaşantımı görsün istemedim..o ekledi ben sildim araya mesafe koydum..Siz şu aşamadayken dikkat etmeniz gerekiyordu.O hırkayı giymeniz saçma olmuş.Bence de boşanmayla ilgisi yok konunun belki tuz biber olmuş olabillir.Size mobing uyguluyorlar sanırım...İstifa ettirmeye çalışmışlar.

Yosuncum herkes söylemiş olayın boşanmanla alakası yok. Ahımı aldı diye beddua etmen hoş değil. İş yerinde herkesle hemen samimi olma önce bi tart insanları. Bir de bu kadar hassas olma artık, bir yardım al günlük hayatını bu kadar etkiliyorsa.

Ben buraya üye olmadan önce sizin konularınızı okumuştum hatırladım sizi bu durumda olmanız diğerlerinin de dediği gibi boşanmanızdan dolayı değil. Fazla samimiyet ve iyi niyet göstermeye çalışmanızdan dolayı.Büyük ihtimalle iyice itici geldi bu hal ve davranışlarınız ki sonu bu oldu.Bir de bir aile görünce ağlamanız bana normal gelmedi psikologla görüşmenizde fayda var umarım atlatırsınız bu durumu ve mutlu olacağınız bir iş yerinde çalışırsınız. Unutmayın ki işe başkalarının ilişki veya ailesini kendi durumunuzla karşılaştırıp ağlamaya gitmiyorsunuz.

sahsen söyle düsün sen o patronun karısı olsan ve biri esinin hırkasını ceketini vs giyse kızmazmısın tamam sen iyi niyetlisin ama vay kadına bak kocamon kokusunu koklutyo dersin emin ol her kadın kızar buna

Hırka işi hiç iyi olmamış boşanmanla alakası yok
Bekar bir çalışan işyerinde benim eşimin hırkasıyla dolaşsa ben de bunu görsem çok fena olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…