Bosanmis kadın olmak zor..!

Arkadaş duygusallık yapmış boşanma konusunda.Hırkayla da birleşince kötü tablo çıkıyor ama.Ama ayrı şeyler bunlar sadece birleşince kötü duruyor.Arkadaş duygusallığın doruğunda sadece.Kötü niyet yok.Ama yine de kötü tablo.Bir daha dikkat etsin. Foto olayı zaten kötü.Ama insanlara açık vermeyeceksin işte. Malesef insanlar böyle.

niye şikayet etmiş orayı kaçırmışım.

patronunuzun esi gicik biri olabilir, inaniyorum size. ama biraz duyarli ve dikkatli olmaniz gerek bence evli erkeklerle iliskilerinizie ve samimiyetinize. ortam nasil olursa olsun. bende cok sinir olurdum esimin is arkaadsi jeketini giyse veya buna benzer bir hareket yapsa. Facebook ta da arkadas olmalarini istemezdim. niye ki? baska arkadasimiz mi yok. ne gerek var. herkes yerini bilmeli. Patron da yüz vermemeliydi.

Bilhassa ben is olsun, arkadas ortami olsun, erkek evli olsun olmasin gözünün icine bile fazla uzun bakmiyorum yanlis anlasilmasin diye, esleri yargilamasin diye. ayni seyi bekar/evli bayanlardan da benim esime karsi bekliyorum. 1-2 Yas büyük olsun, direk abi diyorum, Kücük olsun, abla moduna giriyorum.

Bu yastan sonra varmi bizim diger cinsle arkadaslik samimiyet kurmaya.

Yadirgamiyorum size, samimiyetinize inaniyorum, ama dikkatli olun.

Karısını patrona şikayet ediyorsunuz, Facebook'tan ekliyorsunuz, ceketini giyiyorsunuz...

Sonra boşanmış kadın olmak zor diyorsunuz. Acaba nerede durmanız gerektiğinizi bilmiyor olabilir misiniz? Hiç evlenmemiş ya da evli olsanız da bu muameleyi görürdünüz, yaptıklarınız profesyonellik dışı.

Onların da haksız oldukları yerler var ama işten çıkarılmanızı boşanmış olmanıza bağlayıp ajitasyon yapmayın. En kıskanç olmayan kadınları bile işkillendirecek hareketler yapmışsınız.

Ben kendimi bildiğim için bir art niyetim yok col şükür. .her şey belli ailem de aldığım eğitim de her şeyim ortada..zaten karşı taraftan ters bir şey hissetseydim ayrilirdm işten. .işte insanların önyargıları var..

Herkesi aynı kefede değerlendirmeyelim bence..
Bu arada yorumlarınızdan kendime ders edjnceklerimi edindim. .sırf yorum olsun diye kukreyenleri es geçtim. .tşk. ederim

Kadin kiskanc.bosanmanla alakasi yok

Ama keske hirkasini giymeseydin hos olmamis bence.
Bence bosanmakla alakasi var.
Ben ke dimden bilirim bazi sehirlerde hala bosanmis kadinlara koyu gozle bakiyorlar.
Bazen bir ortama giriyorum kalabalik resmen anliyorum bana kucumseyen gozlerle bakiyorlar ben bunu cok gordum.
Ayrica suda varki ..
Ne kadr isini uaparsan yap arkanda dayin yoksa seni ezip harciyotlar.
Benim is yerimdede ayni.
Benle ugrasip dururlar .
Cocugumu ezerler niye ben oraya muhtacim diye.
Ama Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin ne diyim.
Ama arkadasim sen sogukdan donsanda patronun kazagini giymemeliydin.
Al iste millletin azina laf iste susdur susdurabilirsen..
Insanlar dananin altinda buzagi ariyorlar.
Senin her lafinda bir fitnelik ariyorlar..
Bisey siylesen zeytinyagi gibi uste cikarlar.
Insanlarla gecim etmek zor ya.
Ben bu hayatta he4kesden nefret eder oldum etrafimda o kadr yalakalik yapan insan varki.

Cocugumu ezerler niye ben oraya muhtacim diye.
Ama Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin ne diyim.
Ama arkadasim sen sogukdan donsanda patronun kazagini giymemeliydin.
Al iste millletin azina laf iste susdur susdurabilirsen..
Insanlar dananin altinda buzagi ariyorlar.
Senin her lafinda bir fitnelik ariyorlar..
Bisey siylesen zeytinyagi gibi uste cikarlar.
Insanlarla gecim etmek zor ya.
Ben bu hayatta he4kesden nefret eder oldum etrafimda o kadr yalakalik yapan insan varki.[/QUOTE]
ALLAH KONU sahibinede sizede yardım etsin.
surda su kadar bayan yorum yapmıs herkez arkadası terslercesine cevap vermiş sizlerin patronun karısından ne farkınız kaldı acaba.
yahu yazdıgınız arkadas sizin hem cinsiniz azcık merhametli olun su insanları kıramıyım kırmazmıyım nasıl kelimeler kullanıyorsunuz.
yapıcı olun bu terslemek hırcınlık niye.
ordan ahkam kesmek kolay günümüzde hala bosanmıs kadına çokkkk ters bakan insanlar var.
bu bayan dul diye inanın vede bu arkadas gibi dul bayanlarla ugrasanda cok.
allah yardımcınız olsun iyi insanlar cıkarsın karsınıza .
ama sunu bende yazmak isterimki ben face meys kullanmam.baskasının bişeyinide giymem huylanırım zaten titizim.
bayanınkini bile zor giyerim ki kalmıs yabancı bir erkekgin bişeyini.sadece hatanız bu ama siz bunu yapsanızda yapmasanızda sizle ugrasan olurdu bu zihniyet var sizin iş ortamınızda.iyi olmus ayrılmanız.sizin için hayırlı olmuş.bol sans işiniz gücünüz rast gitsin ...

ALLAH KONU sahibinede sizede yardım etsin.
surda su kadar bayan yorum yapmıs herkez arkadası terslercesine cevap vermiş sizlerin patronun karısından ne farkınız kaldı acaba.
yahu yazdıgınız arkadas sizin hem cinsiniz azcık merhametli olun su insanları kıramıyım kırmazmıyım nasıl kelimeler kullanıyorsunuz.
yapıcı olun bu terslemek hırcınlık niye.
ordan ahkam kesmek kolay günümüzde hala bosanmıs kadına çokkkk ters bakan insanlar var.
bu bayan dul diye inanın vede bu arkadas gibi dul bayanlarla ugrasanda cok.
allah yardımcınız olsun iyi insanlar cıkarsın karsınıza .
ama sunu bende yazmak isterimki ben face meys kullanmam.baskasının bişeyinide giymem huylanırım zaten titizim.
bayanınkini bile zor giyerim ki kalmıs yabancı bir erkekgin bişeyini.sadece hatanız bu ama siz bunu yapsanızda yapmasanızda sizle ugrasan olurdu bu zihniyet var sizin iş ortamınızda.iyi olmus ayrılmanız.sizin için hayırlı olmuş.bol sans işiniz gücünüz rast gitsin ...

Belki ayrıldığın için sana normal geliyor olabilir ama bende sevdiğim kişiyi düşününce hırkasını bir kadında görürsem kıskanırım diye düşünüyorum.
Fotoğrafını çekip atmaları çok nahoş bir durum. Saygısızlık yapılmış sana.
Zannımca sende benim gibi olayları çok içselleştiriyorsun. Bu çok kötü bir alışkanlık çünkü kavga ve tartışmalarda karşı taraf çok yüzeysel baktığı için seni anlamıyor ve yaptıklarında art niyet arıyor. Başıma çok defa geldi ve hemen hemen hiçbirinde kendimi düzgün ifade edemedim. Çünkü karşımdaki kişi empati yapamıyor benim gibi derin düşünmediği için. O an uydurulmuş kendi haklamak için bahane olarak gösteriyorlar sözlerimi, davranışlarımı...
Mutlaka destek al derim ben..

Çok tşk ederim hala insan var diyebiliyorum. .yalnız değilim demek ki..her şey gönlümüzce olur inşallah. .

Hayat zordu..daha da zorlaştı. .ama yine sukrediyorum çünkü biliyorum ki hayat geçici ve imtihan dünyasi ..sinaniyoruz. .

Bazen nefesim daralıyor. .hiçbir yere sigamiyorum. .sonra Rabbim e siginiyorum..ve bu da geçer diyorum. .

Bunların boşanmış kadın olmakla alakası ne ben o kısmını anlayamadım. Ayrıca soğuktan donsamda patronun hırkasını giymeyi tercih etmezdim . Bende kocamın hırkasını başka bir kadının üstünde görsem sinirlerim . Facebook'tan eklemeler falan zaten hiç uygun değil . Bu muameleyi görmeye kendiniz zemin hazırlamışssınız . Yaşadığınız her şeyi niye boşanmaya bağlıyorsunuz . Hangi devirdeyiz . Boşanan kadınların sıkıntı Yaşaması eski Türk filmlerinde oluyor

Zor günler geçiriyor olduğunuzdan sanırım olaya objektif bakamıyorsunuz, Bi kadına sürekli ay ne güzel aileniz var deyip, bundan dolayı duygulandığınızı da yani siz sahip olamadığınız için hayıflandığınızı söylüyorsunuz, sonra 3 ay çalıştığınız süre haziran temmuz ağustos ayları ve siz üşüdüğünüz için patronun hırkasını giyip duruyorsunuz,( hadi bi gün rahatsızlanıp giydiniz ertesi gün onu yıkayıp getirmeniz , kendiniz için de bi tedbir almanız lazım.) Kadını kocasına şikayet ediyorsunuz. İnanın o kadının yerinde olsam eşimin patron olup olmaması önemli değil, orda bir çalışan da olsa sizin saçınızı başınızı yolardım.

"Dışardan musteri geliyor kimse olmayınca mecburen numarasini almam gerekti yok bn niye numarasini aliyormusm. .bn onu Tanımıyormusum da niye aliyormusm is icin diyorum olmaz demeler. .veya tel onumde dururken kimle msjlasiyor musum gerçi onu ilgilendormiyormus ama yine de soyluyormus. .yok is yaptigimiz sirket çalışanı normal bir soru sorsa bana nasıl soru sorarmis bn niye onu terslememisim. .Bunun gibi imalar. ." dediğiniz kısım için ise ya kadının gözüne batmışsınız ya da ciddi olarak insanlarla mesafe sorununuz var kadına fazla lakayt gelmişsiniz.

İş bulursunuz dert etmeyin ama önce psikolojinizi düzeltin, lavaboya gidip ağlamak çok zayıf bi hareket, bir de biraz ciddi olmaya çalışın işyerinizde

Ya ne taktıniz bu kadar ..yanlış olabilir olmaz demiyorum. .ama o anda ki ruh haline de bağlamak lazm. .

Nedir bu kadar yıprattınz kendinizi. .bi susun artık!

Son düzenleme:
Yahu konularin ucuncu sayfasinda ne oluyorda her seferinde birileri birbirine giriyor. Hep ayni seviyede kaliyoruz iletisimde yillardir bir gram ilerleyemedik su forumda bu yazdigimda beyhude biliyorumda iste...

Canım sen bu ruh hali ile başka işlere de girer ee ruh halim dersin. Eşimin sevgilimin hırkasını üstünde görsem hayırdır derim hali ile ayrıca vu rahatlıkla dışarıya farklı imaj sergilersiniz haberiniz olsun...

Canım sen bu ruh hali ile başka işlere de girer ee ruh halim dersin. Eşimin sevgilimin hırkasını üstünde görsem hayırdır derim hali ile ayrıca vu rahatlıkla dışarıya farklı imaj sergilersiniz haberiniz olsun...

Bir iş arkadaşım vardı. 6 ay evli kalıp boşanmış ama girdiği bunalımı atlatamamıştı. İşine aşırı duygusal yaklaşıyor ve bunu yaptıkça çeşitli hatalar yapıyordu. Meselenin özünde boşandığı için ona merhamet edilip ayrıcalık tanınmasını istiyordu. Uç işyeri değişti ve her seferinde "boşandığım için bunlar oluyor" diyordu. Kendim o is ortamında oldugumdan rahatlıkla söyleyebiliyorum ki boşandığı için değil dünyada tek boşanan kendisiymis gibi davrandığı için bunlar oluyordu. Nedense sizi o arkadaşıma benzettim.

Ya ne taktıniz bu kadar ..yanlış olabilir olmaz demiyorum. .ama o anda ki ruh haline de bağlamak lazm. .

Nedir bu kadar yıprattınz kendinizi. .bi susun artık!
hatalarını görmeyip milletin karısına beddua eden sizken, hem de buraya konu açıp yorum beklerken sonuç bi susun artık, drama queen olmak hoşunuza gidiyor sizin. Dünya sizin etrafınızda dönsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…