- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Ne alaka Kıskanmak ya..sizin gibi zihniyete sahip olanlar olduğu sürece böyle devam eder bu durumlar. .Bu Kıskanmak değil. .Bunu Kıskanmak nasıl eşdeğer görürsünüz. .Kendinize gelin lütfen!Ne kadar usuduysen usudun gidip ne hırkasını giyiyrosn ne cesaret yani art niyet yok yokta yok bence siz bi lendinizi yoklayın baskalarının mutluluklarını kıskanmak yerine kendinize dengginize gore biri bulun ve mutlu olun..
Bosanmanızlada alakası yok yazınızn bunları bosanmaya dul kalmaya baglamayın oyle dusunuyorsanızda bazı seyleri icinizde yasayın ve hal ve hareketlerinize dikkat edin bu sizin icin iyi olacktr
Hiçbir kadın aldatılmaya mahkum değildir en çirkini en komplekslisi bile. Aldatmanın hakedilesi bir tarafı yokturÇıkışını iste, patronun karısına da kompleksli kadınlar aldatılmaya mahkumdur de.
Ne demek resmini çekip yollamak.
Hiç böyle bir tepki beklemedm. .ama tevbe daha hayatta giymm. .Bu kadar olay olacağını bilemedim. .insanlar çok fesat ya
Ne kadar usuduysen usudun gidip ne hırkasını giyiyrosn ne cesaret yani art niyet yok yokta yok bence siz bi lendinizi yoklayın baskalarının mutluluklarını kıskanmak yerine kendinize dengginize gore biri bulun ve mutlu olun..
Bosanmanızlada alakası yok yazınızn bunları bosanmaya dul kalmaya baglamayın oyle dusunuyorsanızda bazı seyleri icinizde yasayın ve hal ve hareketlerinize dikkat edin bu sizin icin iyi
Kıskançlık mi ..iyi oku bnce..bn hayatım boyunca kimseyi kiskanmadm. .okuduğunu anlamadan sırf yorum olsun diye yazma
Hiç böyle bir tepki beklemedm. .ama tevbe daha hayatta giymm. .Bu kadar olay olacağını bilemedim. .insanlar çok fesat ya
Aldatılan kadın hak eder diye bir cümle kurmadım ki.Hiçbir kadın aldatılmaya mahkum değildir en çirkini en komplekslisi bile. Aldatmanın hakedilesi bir tarafı yoktur
O mutlu ben niye deilim die aglıyorsunuz??? Yanlısmı siz dediniz ben neden mutlu deilim onlarutlu diyorsunuz eee tamam insan icinde uzulur siz gidip aglıyor musssunuz birilerine biseyler belli etmekmiydi amac laflarınıza dikkat etmenizi istiyorum sizin gibi insanlar derken neden kastınız anlamadm benm kıcamın hırkasını giyen bi kadının ben oraya gider hırkayı ustunde parcalardım evli barklı adam neden ince dusunerek hareket etmedinki bosanmayıda bu kadar kendine yer edioyorken cok pismansan davadan vazgec. Bir sey yaparkn karsı tarafı cevreyide dusun ne derler die yoksada kimseye kulak vermeyinNe alaka Kıskanmak ya..sizin gibi zihniyete sahip olanlar olduğu sürece böyle devam eder bu durumlar. .Bu Kıskanmak değil. .Bunu Kıskanmak nasıl eşdeğer görürsünüz. .Kendinize gelin lütfen!
O mutlu ben niye deilim die aglıyorsunuz??? Yanlısmı siz dediniz ben neden mutlu deilim onlarutlu diyorsunuz eee tamam insan icinde uzulur siz gidip aglıyor musssunuz birilerine biseyler belli etmekmiydi amac laflarınıza dikkat etmenizi istiyorum sizin gibi insanlar derken neden kastınız anlamadm benm kıcamın hırkasını giyen bi kadının ben oraya gider hırkayı ustunde parcalardım evli barklı adam neden ince dusunerek hareket etmedinki bosanmayıda bu kadar kendine yer edioyorken cok pismansan davadan vazgec. Bir sey yaparkn karsı tarafı cevreyide dusun ne derler die yoksada kimseye kulak vermeyinNe alaka Kıskanmak ya..sizin gibi zihniyete sahip olanlar olduğu sürece böyle devam eder bu durumlar. .Bu Kıskanmak değil. .Bunu Kıskanmak nasıl eşdeğer görürsünüz. .Kendinize gelin lütfen!
Çok çok tşk ederim canım. .ne güzel ozetlemissjn. .Allah razi olsun..bn de aynen öyle yapacağım. .çok büyük tecrübe oldu..çok tşk ederim ..Her insanın başına gelebilir, boşanmak.Patronun eşinin ve patronunun kişiligi tam oturmamış demek ki, eş sözüyle çalışanın işine son vermek çok komik, sanki bir namussuzluk yapmış gibi.Bir daha iş hayatınızda kimseyle samimi dahi olmayın , sosyal medyaya hiç eklemeyin.Düşene bir tekmede aklınca o vurmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?