- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
demekki kadın takıntılı bir tipki yıllar önce boşanmasına rağmen hala eski eşini takip ediyorEvet doğru ama benle tanımadan yıllar önce boşaanmışlar
Evet doğru ama benle tanımadan yıllar önce boşaanmışlar
Yok ya sizde şimdi nerden çıkardınız sever mi hâlâ sevse ayrılırmıydıHuhuuu bildim bildim. .
Eşini hala seviyodur yıllar önce bosandiysa niye bakar sevgi ve merak
Takip ettiği nasıl anlaşılıyor ki?Evet doğru ama benle tanımadan yıllar önce boşaanmışlar
Yok ya sizde şimdi nerden çıkardınız sever mi hâlâ sevse ayrılırmıydı
Ay sen çok hoşsun
niyeki korkuyormu eşin eski karısından yada parasını omu veriyor saklamak neden saçma.Benim facebook bir paylaşımlarımdan haberi olmuş onu da eşime söylemişler onun haberi olduğunu bana şuraya buraya gittiğimizi herşeyi paylaşma dedi
Bizim hayatımızı kimsenin bilmesi ni istemez..niyeki korkuyormu eşin eski karısından yada parasını omu veriyor saklamak neden saçma.
Bir kadın boşandığı adamın evlendiği ikinci kadını facebook tan neden takip eder?
Siz nasıl öğrendiniz takip ettiğini?Valla bunu bende merak ediyorum, benim başımda da var bir tane. Eşimin eski karısı sürekli takipteymiş :)
Anamm neler neler desene bu sorular çoğaltılabilirbenden güzel mi?
bende olmayıpta onda olan ne var?
benden esirgediği ama ona verdiği ne var?
ikisininde olduğu mutlu resimleri var mı?
kadının maddi durumu nasıl?
sosyal statüsü benden fazla mı duruyor?
ne zamandan beri bunlar tanışıyor, yazışmaları var mı?
Nerden anladınız baktığını ay çok merak ettim:)). Bende boşandım ve hiç iyi ayrılmadım aldatımdım. Ayrılık kararı aldığımız günün ertesi , ona ve bütün arkadaşlarına engeli bastım tüm sosyal medyadan.Bir kadın boşandığı adamın evlendiği ikinci kadını facebook tan neden takip eder?
Siz nasıl öğrendiniz takip ettiğini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?