boşanmış kadın psikolojisi

Yok ya sizde şimdi nerden çıkardınız sever mi hâlâ sevse ayrılırmıydı

Niye ki sevipte ayrılan yok mu vaar
Bilmem ama yinede çok takılma baksın baksın dursun

Benim facebook bir paylaşımlarımdan haberi olmuş onu da eşime söylemişler onun haberi olduğunu bana şuraya buraya gittiğimizi herşeyi paylaşma dedi

Çok ilginç ben genelde 2.eş ( bayan) ilk eşe bakıldığını çok gördüm .

benden güzel mi?
bende olmayıpta onda olan ne var?
benden esirgediği ama ona verdiği ne var?
ikisininde olduğu mutlu resimleri var mı?
kadının maddi durumu nasıl?
sosyal statüsü benden fazla mı duruyor?
ne zamandan beri bunlar tanışıyor, yazışmaları var mı?

Anamm neler neler desene bu sorular çoğaltılabilir

Ya ben bi defa yapmistim,karisini degil de bir yapiskani,hatta itiraf edeyim bikac kez.niye yaptigimi soyliim.kadin yasli ve cirkindi.sasiriyodum.baktikca.sasirmak hosuma gidiyodu.vay be buna kadar dustu demek icin.yemin ediyorum.bu sebeple.

Bir kadın boşandığı adamın evlendiği ikinci kadını facebook tan neden takip eder?
Nerden anladınız baktığını ay çok merak ettim:)). Bende boşandım ve hiç iyi ayrılmadım aldatımdım. Ayrılık kararı aldığımız günün ertesi , ona ve bütün arkadaşlarına engeli bastım tüm sosyal medyadan.
Sadece merak olarak düşünüyorum. Bende beni aldattığı kadını görmeseydim bakabilirdim. Ben Mutlu edemem acep nası bir Ada'm Mutlu ediyor diye. Çok takmayın bence, birde sosyal medya hesabınızı herkese açık yapmayın çok rahatsız oluyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…