boşanmış kadın psikolojisi

Ben de ortak ark.larin hepsini acimadan sildim.bizim ne kabahatimiz var dediler.bi sucunuz yok.birsey iletilsin istemiyorum dedim.birbirimizden hic hbr almadik.

Eşinizi çok kınadım. Eski eşinden resmen haber getiriyorlar o da dinliyor. Size böyle laf getiren insanlar eski karısına da götürüyordur.
Eşimde hoşlanmıyor laf taşınmasından dışarı pek sırrını veren biri değildir oda zaten öyle laf taşınmasından huzursuz olduğu için paylaşım yapmamı istemiyor

Bence severek ayrılmıştır bakalım benim sevdiğim kimi seviyor düşüncesi olabilir.

Takip edip kendine acı çektirmesinin anlamı yok. Ben de dün gece rüyamda gördüm eski eşim rüyamda biriyle evlenmişti. Evlendin mi diye sorunca da eveet çok ta güzel demişti. Ondan nefret etmeme rağmen çok zoruma gitmişti rüya da olsa çok zordu bu yüzden her kimse kurcalayıp da kendine acı çektirmesin.

Ya işte fesat çekmiyor

Boşvermek ve laf getirip götürenleri hayatından çıkartmak en iyisi. Bana laf getiren kişi benim arkadaşımdı. Ben bir daha samimi olmadım. Uzak durun ve huzurunuzu kaçırmayın. Allah herkesin yolunu açık etsin. Ben o kişi hakkında kötü yada iyi hiç bir şey düşünmüyor yada konuşmuyorum. Kimse boşanmak için evlenmez hayat bazen böyle kötü süprizler yapıyor. Siz takmayın.

Sefasını sürene üzülmek için merak ettiği için.
Canı sıkıldığı için
kıskandığı için
boşlukta olduğu için falan bir sürü şey işte
bence bakmamak daha sağlıklı...

Kime sordunuz tam anlamadım ama ben cevap veriim bakmadım.. ne kendi eski eşime, ne de eşimin eski eşine bakmadım.. Niye bakiim ki? Çok anlamsız hareketler bunlar.. Adı üstünde eski
Konu sahibine sormuştum:) Ya ben bakarım sanırım, o konularda biraz takıntım var ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…