Ya işte fesat çekmiyorYazlıklarımız aynı yerde, oradan ortak olan bir arkadaşıma söylemiş. Boy boy resim paylaşıyorlar,utanmıyorlar demiş. Nikahlı eşimden neden utanacaksam :)
Eşinizi çok kınadım. Eski eşinden resmen haber getiriyorlar o da dinliyor. Size böyle laf getiren insanlar eski karısına da götürüyordur.Ya işte fesat çekmiyor
Siz Nerede yaşıyor sunuzBen de ortak ark.larin hepsini acimadan sildim.bizim ne kabahatimiz var dediler.bi sucunuz yok.birsey iletilsin istemiyorum dedim.birbirimizden hic hbr almadik.
Eşimde hoşlanmıyor laf taşınmasından dışarı pek sırrını veren biri değildir oda zaten öyle laf taşınmasından huzursuz olduğu için paylaşım yapmamı istemiyorEşinizi çok kınadım. Eski eşinden resmen haber getiriyorlar o da dinliyor. Size böyle laf getiren insanlar eski karısına da götürüyordur.
Ya işte fesat çekmiyor
Bence ruh hastalığı başka bişey değil! Benim de var bi tane sapığım eşimin eski eşi :) Evlense de bi kurtulsamBir kadın boşandığı adamın evlendiği ikinci kadını facebook tan neden takip eder?
Bence ruh hastalığı başka bişey değil! Benim de var bi tane sapığım eşimin eski eşi :) Evlense de bi kurtulsam
Kime sordunuz tam anlamadım ama ben cevap veriim bakmadım.. ne kendi eski eşime, ne de eşimin eski eşine bakmadım.. Niye bakiim ki? Çok anlamsız hareketler bunlar.. Adı üstünde eskiNeden ki? Sen hiç merak edip eski eşe bakmadın mı?
Konu sahibine sormuştum:) Ya ben bakarım sanırım, o konularda biraz takıntım var ya..Kime sordunuz tam anlamadım ama ben cevap veriim bakmadım.. ne kendi eski eşime, ne de eşimin eski eşine bakmadım.. Niye bakiim ki? Çok anlamsız hareketler bunlar.. Adı üstünde eski
Kendini üzmekten başka bişey olmaz yani ne gerek var.. Hiç eskiniz olmasın da hiç de bakmayın inşallahKonu sahibine sormuştum:) Ya ben bakarım sanırım, o konularda biraz takıntım var ya..
Biraz zor evlenirBence ruh hastalığı başka bişey değil! Benim de var bi tane sapığım eşimin eski eşi :) Evlense de bi kurtulsam
Ya evet bende baktım daNeden ki? Sen hiç merak edip eski eşe bakmadın mı?
Ben öyle düşünmüyorumErkeklerin bütün kahrını ilkler çeker ikincilerde sefasını sürer;)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?