Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

Eşlerinin bu durumu bilmeleri gerekir. Ama bunu sizin yaptığınızı bilirlerse başınıza musallat olurlar. Kendinizi belli etmeden yapmalısınız.
Telefon numaranızı değiştirin. Sosyal medyayı bi süre kullanmayın derim.

Yorumları okumadım yazan oldu mu bilmiyorum..

Yerinizde olsam tüm bu mesajların görüntüsünü alır (isimleri ve resimleri kapatarak) sosyal medyada yayınlar, tüm kadın hakları savunucusu sayfaları etiketler, uzun ve çarpıcı bi yazı ile yayınlardım.. sonuna da bir dahaki sefere isimleri de yayınlamaktan çekinmeyeceğimi not düşerdim. Artık insanlara sesimizi duyurmak zor değil. Birden çığ gibi yayılır siz bile şaşırırsınız.. Bence çok da haklı bir haykırış bu. Ben böyle bir isyanı sosyal medyada görmüş olsam paylaşımınızı hemen paylaşırdım herkes görsün isterdim biz kadınlara yapılan bu muameleyi.. Burayı çoğunlukla kadınlar okuyor, halbuki bunları asıl okuması gereken kişi erkekler..

Foto yok, arkadaş listesi kapalı. Bende de ekli değil. İstek kutusuna düşmüş mesaj. Facebook vermiyor artık. Savcılar takipsizlik veriyor. Gerekçe Amerika' dan cvp gelmiyormuş.
B Bones and Stones savcilik kisi bulunamayinca takipsizlik karari mi veriyor?bende rahatsiz ediliyorum vesahis bulunamadi..bulamayacaklar demisti xaten pislik..dava acilmaz minduser mi

Eşlerinin bu durumu bilmeleri gerekir. Ama bunu sizin yaptığınızı bilirlerse başınıza musallat olurlar. Kendinizi belli etmeden yapmalısınız.
Telefon numaranızı değiştirin. Sosyal medyayı bi süre kullanmayın derim.
Kadın niye kendini geri çeksin ki? Bi süre eve kapan hiçbir şey yapma gibi bir şey bu. Niye kadın engellesin kendini sosyal hayattan?

Savcılık aşamasında tebligat yapılmıyor. Arayıp ifadeye çağırıyorlar genelde. Davalar açılınca yer yerinden oynayacak muhtemelen. Eşleri de beni bulacak ve suçlayacaklardır kesin.
Kocama kancayi takti, yuz bulamayinca iftira atti :KK53:
Elinde deliller var ama degil mi, mesajlar duruyordur nasılsa, once ziplarlar, delilleri görünce sesleri kesilir..
Yok oyle elin namuslu kadinina satasip, cirkin muamele edip hic bi sey olmamis gibi rahat rahat ortada gezinmek..

İşte ülke cinsel açlığın afrikası olunca abaza abaza çapsız erkeklerin zihniyetleri de böyle oluyor. Sinirlendim durduk yere. Hiç taviz vermeyin aynen yaptığınız gibi cevaplarını verin geçin

B Bones and Stones savcilik kisi bulunamayinca takipsizlik karari mi veriyor?bende rahatsiz ediliyorum vesahis bulunamadi..bulamayacaklar demisti xaten pislik..dava acilmaz minduser mi
Canım geçen hafta takipsizlik kararı geldi bir dosyadan. Facebook üzerinden hakaret edilmişti müvekkilime. Facebook genel merkezi cvp vermiyor, dosya sürüncemede kalıyor, yargı ekonomisine aykırı diye. Telefon hattı kimin adınaysa önce onu bulurlar. Ama sahte kimlikle açılmış veya Suriyeliler adına alınmış bir sürü hat var. Öyleyse asıl şahsı bulamazlar

Bosandigim icin boyle oluyor diyip canini sikma. Ne alakasi var facebooktan instagramden evli bekar her kadina bu msjlardan onlarca geliyor.
Herkes napiyorsa onu yap. Engelle gitsin. Beni bu durumda asil yaralayan yillardir taniyip bildiklerimin bana goz koymasi olurdu sanirim. Sosyal medya sapiklarini kaniksadik artik cunku.
Mesajın devamını paylaşmadım. Çocuğumun ismi ve işyeri ismim geçiyordu zira. Beni tanıyan biri olduğunu düşünüyorum o yüzden. O vahim. Yoksa oltayı atıp balık bekleyen sosyal medya sapıklarına maalesef çoktan alıştık, alıştırdılar.

Canım geçen hafta takipsizlik kararı geldi bir dosyadan. Facebook üzerinden hakaret edilmişti müvekkilime. Facebook genel merkezi cvp vermiyor, dosya sürüncemede kalıyor, yargı ekonomisine aykırı diye. Telefon hattı kimin adınaysa önce onu bulurlar. Ama sahte kimlikle açılmış veya Suriyeliler adına alınmış bir sürü hat var. Öyleyse asıl şahsı bulamazlar
Suriyeliler adina acilmis hatlar ve benle.konusmasi bitince kapaniyor.yer tespiti yaptirmaz mi savci nereden konusulmus diye.yani suriyeli uzerine hat alip sonra sifreli hat oluyor ulaailamiyor hatta.
Ben takipsizlik karari verirse savci ne yapmaliyim?bulunsun sahis korkuyorumanyak adam

Mesajın devamını paylaşmadım. Çocuğumun ismi ve işyeri ismim geçiyordu zira. Beni tanıyan biri olduğunu düşünüyorum o yüzden. O vahim. Yoksa oltayı atıp balık bekleyen sosyal medya sapıklarına maalesef çoktan alıştık, alıştırdılar.
Benim herseyimi biliyor sahis ailemden tut giydiklerime arkafaslaeima arkamdan konusulanlara..herseyi biliyor

Yorumları okumadım yazan oldu mu bilmiyorum..

Yerinizde olsam tüm bu mesajların görüntüsünü alır (isimleri ve resimleri kapatarak) sosyal medyada yayınlar, tüm kadın hakları savunucusu sayfaları etiketler, uzun ve çarpıcı bi yazı ile yayınlardım.. sonuna da bir dahaki sefere isimleri de yayınlamaktan çekinmeyeceğimi not düşerdim. Artık insanlara sesimizi duyurmak zor değil. Birden çığ gibi yayılır siz bile şaşırırsınız.. Bence çok da haklı bir haykırış bu. Ben böyle bir isyanı sosyal medyada görmüş olsam paylaşımınızı hemen paylaşırdım herkes görsün isterdim biz kadınlara yapılan bu muameleyi.. Burayı çoğunlukla kadınlar okuyor, halbuki bunları asıl okuması gereken kişi erkekler..
Nesrin Cavadzade yapmıştı değil mi böyle birşey? Helal olsun demiştim.

Suriyeliler adina acilmis hatlar ve benle.konusmasi bitince kapaniyor.yer tespiti yaptirmaz mi savci nereden konusulmus diye.yani suriyeli uzerine hat alip sonra sifreli hat oluyor ulaailamiyor hatta.
Ben takipsizlik karari verirse savci ne yapmaliyim?bulunsun sahis korkuyorumanyak adam
Sinyal tespiti yaptırması lazım. Eğer evden veya işyerinden konuşuyorsa adresten bulunur. Sabit yerden konuşmuyorsa mobese veya civardaki kameralardan bulunur. Kamera yoksa bulunması zor. Ama yürekli ve işten kaçmayan savcı olması lazım. Dosyanı takip et, git görüş gerekirse ağla, can güvenliğim yok de. Bak ben bu işin içindeyim. Takipsizlik verip geçiyorlar yoksa.

Kadının biri artık yılmış, sürekli kendisine cinsel organının fotoğrafını gönderen tiplerden. Biosuna "Penis gönderirseniz, annenize gönderirim" diye yazmış; sonra insanımsı canlının biri yine penis fotoğrafını yollamış ve bu kişi de sosyal medya üzerinden annesine ulaşıp, durumu izah ederek oğlunun kendisine gönderdiği fotoğrafı atmış.

Bu insanlara ifşa gerekiyor, eşe dosta rezil etmek gerekiyor.
Arkadaşın biri diğer sayfada güzel bir öneri getirmiş, bence de internet nimetini sonuna kadar kullanın, mesajları vb. paylaşın bir sitem yazısı ile ve ikinciye isimlerini açıklamakla da uyarın.
Sessizlik bunlara cesaret veren şey zaten. Pislikler.

Sinyal tespiti yaptırması lazım. Eğer evden veya işyerinden konuşuyorsa adresten bulunur. Sabit yerden konuşmuyorsa mobese veya civardaki kameralardan bulunur. Kamera yoksa bulunması zor. Ama yürekli ve işten kaçmayan savcı olması lazım. Dosyanı takip et, git görüş gerekirse ağla, can güvenliğim yok de. Bak ben bu işin içindeyim. Takipsizlik verip geçiyorlar yoksa.
Yarin gidecegim.cok tesekkurler sag olun

Yazmayım dedim duramadım. Öncelikle konu sahibine değil yazdıklarım, genel olarak düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Boşanma işi çok abartılıyor. Bu bir hastalık değil, eksiklik değil. Dinen de, kanunen de onaylanan, kabul edilen bir durum. Değil mi?

Erkekler ve libidoları.. Doğanın işleyişi gereği onlarda bizden fazla. İçgüdüsel bir bir durum. Toplumumuzda bekaretin önemli olması nedenli boşanmış kadınlara daha fazla eğilim var kabul. Ama benzer durumları genç kızlar hatta evli evli kadınlar da yaşıyor.

Medeni hali ne olursa olsun, aktif cinsel hayatı olsun olmasın erkeğin kadına mesafesini belirleyen kadındır. Duruşunuz, bakışınız, toplumdaki yeriniz, karakteriniz, sezgileriniz hatta yürüyüşünüz...

Erkek sinyali alır.

Güçlü olun, güçlü durun. Kendinizi geliştirin. Seçilen değil, seçen olun. İnsanların söylediklerine takılmayın. Nasıl yaşamak istediğinize karar verin. Birkaç densiz sizi densizce denedi diye eziklik hissetmeyin. Siz kadınsınız, Tanrının verdiği en güzel hediyelerle onurlandırılmışsınız. Annesiniz, anne olacaksınız, olmasanız bile kadının sahip olduğu merhamete ve sezgilere, güce sahipsiniz.

Dik durun hanımlar, dimdik durun. Değerlisiniz ve boşanmış olmanız değerinizi kaybettiğiniz anlamına gelmiyor. Bunu unutmayın.
Sinyalle asla ilgisi yok.Bu konuda yaniliyorsun.Bir sekilde ogrenmisse senin bosanmis yada ileri yaslarda evlenmemis oldugunu dusunmusse(nasilsa daha evlenmez diye) veya bakire olmayabilecegini zannetmisse burdan giriyor sansini deniyor.Ama sen bundan rahatsiz oluyorsun.Bosanmislar kesin bakire olmuyor zaten o yuzden rahat rahat taarruz ediyor.

Ha hergun kapimizi asindirmiyorlar tabi dogal olarak.Ama arada oluyor .Sasiranlar her Allahin gunu oldugunu sanip sasirdi herhalde.Yoksa sasiralacak sey degil hani.Isi ,arkadasligi nedeniyle daha cok erkekle muhatab olan daha cok goz onunde olan isyerinde daha cok erkek olanlarin yada gelen teklifleri ciddi sananlarin daha cok karsilasmasi olasi.

Back
X