- 13 Nisan 2010
- 378
- 78
- 318
evet 20 li yaşlardaÜniversite felan gidiliyorsa dediğiniz olabilir.
O zaman durum daha farklı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 20 li yaşlardaÜniversite felan gidiliyorsa dediğiniz olabilir.
O zaman durum daha farklı.
Yani çok seviyorsanız biz birbirimiz olmadan yaşayamayız diyorsaniz ,ona bir çocuk da veririm,aile oluruz diyorsanız mücadele edin..böyle aile olan da var ama genelde durumları standart üstü, büyük evleri olur,herkesin ayrı bir yasam alanı olur..küçük bir evde kocaman erkek çocuklarınız bir de eş bi sürü sorun çıkabilir..ailelere de birşey demiyorum,insan çocukları için problemli bir hayat istemez,hepimiz anneyiz,siz kendinizi onların yerine koyun ister miydiniz?9 yıl önce boşandım. Çocuklarım var ve bende. Meslegim var ve çalışıyorum. Bir kaç yıldır görüştüğüm biri var fakat o hiç evlenmemiş ve benden bir kaç yaş küçük. ailesi maalesef boşandığım için beni istemiyor. erkek arkadaşım bunu hiç bir zaman sorun etmedi. ayrılmayı teklif ettim bu yüzden ama onu da kabul etmedi. aile istemediği için evlenmemiz zor olacak gibi. ailesinden habersiz evlenmeyi de istemiyorum onların yerine kendimi koyuyorum çok üzülürler çünkü evlatlarının mürüvvetini görmezlerse. ama nolacak hiç bilmiyorum. bu şekilde devam etsekte olabilir benim için sorun yok evlenmesekte olur ama erkek arkadaşımında baba olmaya hakkı var. benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı? sonucu nasıl oldu siz neler yaptınız önerileriniz neler paylaşırsanız sevinirim.
emin değilim galiba sürüyorVay be migrenimsi. Gerçekten ibretlik bir olay. Adamla öğretmen kızın evliliği sürüyor mu? Haberin var mı?
Daha önce dogurmus olan kadınlarda pek problem olmuyor.40 yaşındayım yazmışsınız zaten umudunuzu kırmak istemem de
Evlenseniz bir çocuk sahibi olmak için biraz uğraşmanız gerekebilir
Belki olmayadabilir
Adam illa baba olmak isterse sorun yaşayabilirsiniz.
Herkesin yoluna gitmesi uzun vadede daha doğru gibi geldi
Yoo onu da sorun ediyor aileler.Boşanmış erkek bekar kadınla evlendiğinde sorun olmaz ama değil mi? Ne büyük bir ikiyüzlülük…
Kısmet o işler.olmayacak olanın 20 yaşında da olmuyor.olacak olanın korunurken de oluyor, menepoza girmeden 1 ay önce de oluyor.bazılarının da 20 yaşında olmuyor mesela 35 ine gelince oluyor.konu nasipse gerisi teferruattır.neler neler duyduk neler neler okuduk.sanki her bekar kişiyi de havada kapacak millet.Daha önce dogurmus olan kadınlarda pek problem olmuyor.
Ben Boyle gözlemledim
Bir süre sonra aileler bile salıyor gitsin zaten.konu sahibi 40 yaşındaymış.adam da birkaç yaş küçük dediğine göre 37,38 en az var.pek karışılacak hâli de kalmamış zaten.gerçi ne manyaklar var belli olmaz.Aılesıne kabul ettirecek baska yol yok .
Koskoca adam karsısına alıcak gerekırse
Var öyle manyaklar 40 yaşında oğluna bıle karısanBir süre sonra aileler bile salıyor gitsin zaten.konu sahibi 40 yaşındaymış.adam da birkaç yaş küçük dediğine göre 37,38 en az var.pek karışılacak hâli de kalmamış zaten.gerçi ne manyaklar var belli olmaz.