bosanmis mutsuz-umutsuz bir bayandim,(bir zamanlar...)

Teşekkür ederim. Neden ben sorusu hiç aklımdan çıkmıyor. Allah ım niye böyle oldu diye sorup duruyorum Sana da böyle olmuşmuydu?

mutluluğun daim olsun...
bundan sonrada daha dikkatli adımlarla yoluna devam et..
hayatı güzelliklerle yaşamaya bak..

Teşekkür ederim. Neden ben sorusu hiç aklımdan çıkmıyor. Allah ım niye böyle oldu diye sorup duruyorum Sana da böyle olmuşmuydu?

ben o soruyu kendime ilk 2 ay sordum.aslinda nedenler nicinler cok belirgin,apacik ortada munevvergul.ama kendini,evliligini kisacasi tum yasanmisliklari sorgulamadan yapamiyoruz biz kadinlar.2 ay sonunda uzulmeleri de,sorgulamalari da biraktim ben.cunku gercekten hicbir faydasi yok.sende bir an once siyir at kafandan bunlari.enerjini bitmis seyleri dusunerek harcama guzelim.yeni planlar,hedefler belirle kendine...
sevgiyle kal...Allah yolunu acik etsin...

kazandığın para, içindeki umut, yaşayacağın hayat annenin ak sütü kadar helaldir sana, yanaklarından öperim arkadaşım

ne yaaa tabi hayat güzelll yeterkii sen mutlu olmak için adım at..
bırak seni uzaktan seyretsin kıymet bilmeyenler..

yürü tatlım kim tutar seni artık

evet ben mutlulugum icin bir adim attim.5 yillik evliligimde yemisim icmisim ama yasamamisim.simdi hamdolsun helal bir kazancim da var.
haftasonlari tatilimde aliyorum arabami kiminle nereye gitmek istersem oraya gidiyorum.
"kafaya nereye ben oraya " hesabi :)))
durmak yok yola devam Allah'in izniyle...

rabbim utandırmasın...

cnm senin adına çok sevindim. bütün mutsuz ayrılmak isteyen bayanlara örnek oldun. Kimse kendini mutsuz eden biriyle ömrünü çürütmek zorunda değildir. Güzel haberlerinin devamını bekliyorum aşk mesela :)

Allah hayirli insanlarla karsilastirsin canim :)
umarim gunun birinde tekrar ve yeniden...

bize de dua ettiğiniz için teşekkürler. Allah mutluluğunuzu artırsın inşallah.

ben o zor donemlerimde kendimle birlikte tum benim gibi zorda olan kardeslerim icin de dua ederdim,hala da duacinizim arkadasim.
Rabbim dar zamanlarinizin yardimcisi olsun insallah,tez zamanda feraha kavustursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…