Senin adına çok sevindim. İnşallah birgun ben de böyle güzel şeyler yazabilirim :)
Teşekkür ederim. Neden ben sorusu hiç aklımdan çıkmıyor. Allah ım niye böyle oldu diye sorup duruyorumSana da böyle olmuşmuydu?
tesekkur ederim canim...
HAYAT GUZEL :)
kazandığın para, içindeki umut, yaşayacağın hayat annenin ak sütü kadar helaldir sana, yanaklarından öperim arkadaşım
ne yaaa tabi hayat güzelll yeterkii sen mutlu olmak için adım at..
bırak seni uzaktan seyretsin kıymet bilmeyenler..
yürü tatlım kim tutar seni artık
evet ben mutlulugum icin bir adim attim.5 yillik evliligimde yemisim icmisim ama yasamamisim.simdi hamdolsun helal bir kazancim da var.
haftasonlari tatilimde aliyorum arabami kiminle nereye gitmek istersem oraya gidiyorum.
"kafaya nereye ben oraya " hesabi :)))
durmak yok yola devam Allah'in izniyle...
Sevgili kk uyeleri;
uzun bir aradan sonra guzel haberlerimi vermek icin yaziyorum sizlere.eski konularimdan hatirlarsaniz bundan tam 9 ay once bosanmis bosandiktan 1 ay sonra da isimden ayrilmistim.eski esim bosandiktan birkac ay sonra pisman olup benimle yeniden evlenmek istedigi zamanlarda da sizlerden fikir almak adina konu acmistim.o gunlerde sizlerin de yardimi ile donmeme karari aldim ve yoluma devam ettim.aylardir tek sorunum issizligimdi.cok zor ve sıkıntılı bir 9 ay gecirdim.
Ve nihayet bu ay ise basladim :) aslina bakarsaniz bu isi alacagima dair hic umudum yoktu.cunku sektore yabanciydim.ben turizmciydim basvurdugum sektor saglik sektoruydu :)
kotu gunlerim geride kaldi hamdolsun...simdi cok rahat ve iyi bir isim var...
iyi ki bosanmisim,iyi ki donmemisim geriye,iyi ki kendi yoluma devam etmisim guzel arkadaslarim...
Rabbim verdigimiz karalardan utandirmasin..!
zorda ve sıkıntıda olan tum arkadaslarimin duacisiyim bunu bilin...Allahim benim yuzume baktigi gibi tez zamanda da hepinizin yuzune gulsun,hayirli kapilar acsin insallah...
NOT:heyecandan yanlis veya devrik cumleler kurmus olabilirim kusura bakmayin lutfen :)
SevgiyLe kaLiniz...
cnm senin adına çok sevindim. bütün mutsuz ayrılmak isteyen bayanlara örnek oldun. Kimse kendini mutsuz eden biriyle ömrünü çürütmek zorunda değildir. Güzel haberlerinin devamını bekliyorum aşk mesela :)
bize de dua ettiğiniz için teşekkürler. Allah mutluluğunuzu artırsın inşallah.
ben o zor donemlerimde kendimle birlikte tum benim gibi zorda olan kardeslerim icin de dua ederdim,hala da duacinizim arkadasim.
Rabbim dar zamanlarinizin yardimcisi olsun insallah,tez zamanda feraha kavustursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?