Bosanmis olmak degersiz olmakmi anlamina geliyor !!!

adam niyetini başta gösterdiği için dua etmelisin. inan böyleleri her yerde vardır,

kendini üzme boşanmayla hiç bir ilgisi yok bu yaşadığının..

bir an evvel kurtul bu adamdan karşına daha iyileri çıkacaktır emin ol..
 

adamın niyeti apaçık ortada o adam için şurda şu kadar yazmanıza bile değmez ellerinize yazık.... zaten sosyal paylaşım sitesinden tanımadığı bir bayana mesaj gönderen erkekten ne beklenir ki... tek mesaj gönderdiği bayanın siz olduğunuzu hiç sanmıyorum ayrıca. benim mantığıma göre o site kişilerin daha önce tanıyıp da iletişiminin koptuğu eski arkadaşlarına ulaşabilme ve kendi arkadaş çevresiyle paylaşımlarda bulunma sitesi, öyle tanımadığı kişilerle mesaj yoluyla tanışma, arkadaşlık kurma sitesi olarak görmüyorum ben... o tür siteler de var zaten isteniyorsa onlar kullanılsın.
 
Canım,boşanmış kadın maalesef ki toplumda biraz farklı gözle bakılıyor.bu bir gerçek evet saçma bir gerçek .
Benim annem babanla ayrılmak istediğinde ,dedem "ailemize leke getiremezsin "diyekarşı çıkıp ,annemin cehennem gibi günler yaşamasına sebeb oldu.
Ama sen kendini asla asla asla öyle değersiz görme.bu bir hayat ve gerizekalı erkekler de sadece herzamanki pisliklerini gösteriyorlar.Bitanem yanlıi anlama nolur ,ama internetten falan aşk arama.bak öyle çok kullanmaya kalkışırlar seni.şunu sadece unutma boşanmış bi kadının iş yerinde bile maalesef ki değişik bakılıyor.Çok yanlış bişiy .krşke insanlar anlasalar.

Canım benim ya .😔umursama kimseui


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

ben de aynı uyarıyı yapacaktım henüz boşanmamış konu sahibi böyle bir siteden başka bir erkekle yazışmasını eşi tespit ederse başına çok dert açılır taraflardan kim haklı kim haksız bilemeyiz ama konu sahibi haklıysa haksız konuma düşer iyi cesaret valla ben asla böyle birşey yapamam hele ki öyle bir aşamada..ayrıca paranoya yapar eşim bana tuzak mı kurdu diye düşünebilirim bile hani karım beni aldatıyor diye iddia atmak ve bunu doğrulamak için.
 

eşinizin size bir tuzağı olabileceği ihtimali aklınıza gelmedi mi hiç? hani kendisi aldatan tarafken sizi o konuma düşürmeye çalışıyor olmasın? o siteden tanımadığınız biriyle görüşmeniz büyük cesaret doğrusu ama yanlış yapmışsınız kesinlikle görüşmeye devam etmeyin başına çok büyük dertler açılabilir. boşanma sürecinde taraflar çok dikkatli davranmak zorunda haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz.
 

bence o kendini değersiz hissetsin canım sonuçta onun söylediklerine cevap vermemişsin ve seviyesi erkenden göstermiş
 
Bu durumun senin değersizliğinden cok onun karaktersizliğiyle alakası var. Maalesef ülkemizde boşanmış olmakla özgür sevişebilmek aynı anlama geliyor.

İğrenc insanlar.

Dilerim karşına seni hakeden biri cıkar.
 
Eşşoğlusu. Ne arıyor ki kendine terbiyesiz.

Arkadaşım şahsi fikrim uzak dur bu adamdan.
 
tabiki görüşmemeniz gerekiyor bunu bizemi soruyorsunuz birde
 
Böyle bir yaratık için konuşmaya, kafa yormaya bile değmez...
Silin herşeyi beyninizden.
Tanımamış, konuşulmamış varsayın.
Boşanmış olmak değersiz olmak demek değildir.
Bir karaktersiz için böyle yargıya varılır mı?
 
Herşeyden önce boşanma aşamasındasınız. Henüz bitmeden bir ilişkiye başlamanız bence yanlış,
İnsan kendi değerini kendi belirler... Siz hala bu adamla görüşmelimiyim diye soruyorsunuz.
Herşey öyle açık ortada ki, netdenmi tanıştınız bu kişiyle?









.
 
Son düzenleme:
boosanma asamasindayken bu gibi konusmalara girmeniz bence cok hos olmamis ama kesinlikle gorusmememiz gerek bence kendinize bu haksizligi reva gormeniz demek olur bu ayricada evet bosan,is eslere erkeklerin bakis acisi boraz daha farkli oluyor iliskilerini daha relax yasamak istiyorlar ama bu siz ona bole bir imada bulunmalarina sebebiyet vermediniz muddetce kesinlikle suc sizin olmaz erkeklerin dengesizlikleri olur bu kendinizi bos yere suclamayin bu konuda derim bosanma asamasindayken kendinizi bu gibi sorularla kafa yormaniz cok ta normal hayati akisina birakin ve kimseye sizin istediginiz olmadigi muddetce bu gibi davranislarda bulunmalarinada bir daha izin vermeyin
 
Tabi ki görüşmeyin,özür dilemesi bişey ifade etmez.
birde evlimisin bekarmısın sorusu bile saçma sapan.
yani benim için farketmez ama hangisi gibi olmuş.
ciddi düşünen insan, bu soruyla gelmez sanırım.
seni seçmesi de o zihniyetini gösterir.yani bekar aramıyor
evli ya da boşanmış olursa işini kolaylaştırıyor.
hiç üzme kendini,bu sadece senin değil herkesin başına da gelebilirdi,
şanssızlığın onu tanımakla olmuş.birde arkadaşların dediği gibi
tam olarak boşanmadan yeni bir ilişkiye girmen ve özellikle internetten olması
uygun değil bence.tavsiyem internetten uzak dur.
 

Bak başından bir evlilik geçmiş,hala hata zincirine yeni bir halka ekliyorsun.Bırak Allah aşkına ne face i de ne başka birşeyi.Resmine bakınca etkilendin.Eeee adam mı,insan mı huyu suyu haytaı ailesi çevresi işi gücü ne nedir.Adam sana face şifresini vermek istiyor bu mudur güven verme şekli.Güvence mi sağlıyor face şifresini verince.Ne kadar küçük düşünen küçük beyinli insan.Evet zihniyetiyle iğrenç tabularıyla,kız-dul hikayesine girerek seni aşağılamış.Sen de aşağılamasına izin vermişsin.Lafa bak kız olsan teklif etmezdim.Yani insani değerler kızlığa dulluğa mı bakıyor.Hala görüşmelimiyim diyorsun bu adamla pes yani.Bırakın Allah aşkına şu görmediğiniz tanımadığınız insanlarla sosyal medyadan mesajlaşmayı.Evlimidir,sapıkmıdır,nedir belli değil.Görüşmeye yalnız gel diyor,hem korkuyorsun hem boyun eğiyorsun.Onun isteklerini ön planda tutuyorsun.kARDEŞİM DÜNYA HALİ NECİSİN NESİN BİLEMEM TABİ ARKADAŞIMLA GELİCEM,YOLDA GEÇENLE TANIŞCAK ZİHNİYETTE DEĞİLİM İŞİNE GELİRSE der kapatırsın.Hemen kabul et.Hem sen boşanma aşamasındayım diyorsun.Öyle veya böyle kağıt üzerindede olsa,türk medeni kanununa göre evlisin.Bi boşan bi kafanı dinle bi kendine gel.Sonra da ortak tanıdıkların olduğu birini bulursun elbet.Bir insan hangi cüretle hiç tanımadığı kadına cinsellikten bahsediyor.Herkese de boşanma aşamasında olduğunu hemen belirtme.
 

Aynen, su face den netten tanisma isine akil erdiremedim gitti. Hirli mi hirsiz mi, sapik mi, kimin nesi belli olmayan birine insanlar nasil guvenir aklim almiyor.

Bak konu sahibesi, bak guzel kardesim, face de ekleyenlerin, kadinlara yazanlarin, internete dusmus erkeklerin hepsinin niyeti ayni, sen hala anlayamadin mi, CINSELLIK!! Bu yasa gelmissin, basindan evlilik gecmis, hayat tecrubesi olan bir bayansin, bunu hala anlamadin mi? Bir de kopekbaligi gibi koku pesindeki heriflere bosaniyorum demissin, o da seni firsat gormus iste. Bekar bir kiz olsaydin biraz daha yazilip, oyle cinsellik sorardi, bunun senin degerinle bir alakasi yok, karsindakinin amaciyla bir ilgisi var.

Basindan zaten kotu bir evlilik gecmis artik hata yapmayacak kadar akillanmis olman gerek. Arkadas ortaminda, isyerinde vs duzgun, adam gibi biriyle tanisir hoslanirsin, neden elin tanimadigin etmedigin herifleriyle konusuyorsun?
 
arkadaşım merhaba, önce başlığın dikkatimi çekti sonra konunu okudum. Boşanmış olman senin değerinden bir şey eksiltmez. sen İNSANSIN...
Öncelikle sen kendine değer verirsen herkesten değer görürsün. Evlenmek, boşanmak, sevmek, aşık olmak, nefret etmek bunların hepsi bize ait duygular. Hepsi bizim için, herkesin yaşayacağı olaylar..Bunu kabullenmeli, kendine güvenmeli ve kendini değersiz hissettiren asalakları etrafından uzaklaştırmalısın..
Bu adamdan da uzak dur gözünü seveyim, kendi tatmini için dolanıyor peşinde..
 

Cnm ben aramiyordum ki ztn ama o beni beni buldu inanirmisin insan bazen cok kotu oluyor o yuzden bosanmak degersizlikmi anlamina geliyor diye konu actim evet tipik gerizekali erkekler acaba kendi bacilarina ayni sekilde davranilsa ne yaparlar hic dusunmek bile istemiyorum !!!
 

Cnm ben ztn bu adamla iliski yasamiyorumki Allah korusun sadece konustum arkadas gibi konustum baktim sacma sapan seyler soylemeye basladi inan bende dusundum acaba esimin parmagi varmi bu iste diye ama zannetmiyorum bosanma asamasinda ben kusursuzum esim tamamen kusurlu kendisinin baska bir kizla iliskisi var bu asamada ve fotolarina alenen sitelerde paylasmislar kizi bana karsi kullanmis yani ben bu dellilerin hepsini sundum avukatima kendisinide asla ve asla aldatmadim !!!!
 


Cnm cevabin icin tesekkur ederim inan cok haklisin tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim bende biliyorum facelerden guvenilmemesini ama ne bileyim iste bir an kendimi asagilanmis hissettim o yuzden konu actimki icim biraz rahatlasin diye ben o adamla iliski filanda yasamiyorum sadece arkadas olarak konusayim dedim ve geri geri konusmaya basladi !!!! Inan evlenmeyi dusunmuyorum bosandiktan sonra Buda Yuce Rabbimin bir intihami nerede ne zaman hangi sekilde adim atacagimida biliyorum sukurler olsun Allahim beni belalardan hep korudu koruyorda
 

Cnm sagol tavsiyelerin icin ben onunla iliski filan yasamiyorum sadece su an arkadas gibi konusuyorum ama o niyetini bastan belli etti Allah'tan gorusmeyede gitmicem ztn bana yakismaz dedigin gibi bosanma asamasindayim ve esimi simdiye kadar hic aldatmadim !!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…