Cnm sagol tavsiyelerin icin ben onunla iliski filan yasamiyorum sadece su an arkadas gibi konusuyorum ama o niyetini bastan belli etti Allah'tan gorusmeyede gitmicem ztn bana yakismaz dedigin gibi bosanma asamasindayim ve esimi simdiye kadar hic aldatmadim !!!!
Herşeyden önce boşanma aşamasındasınız. Henüz bitmeden bir ilişkiye başlamanız bence yanlış,
İnsan kendi değerini kendi belirler... Siz hala bu adamla görüşmelimiyim diye soruyorsunuz.
Herşey öyle açık ortada ki, netdenmi tanıştınız bu kişiyle?
Cnm ben bu adamla iliski yasamiyorum sadece arkadas gibi konustum bir iki kez ve sacmalamaya basladi ztn gorusmicektim ama sizinlede paylasmak istedim cunku insan kendini asagilanmis gibi hissediyor evet netten
bence ciddi dusunmeyen bir erkek. dul bir bayan bulup o isi bekaretini bozdum engeline takilmadan yapma pesinde. bence siz nasil duzgun birini bulabilirim diye dusunun, neden bu erkeklerin hepsi boyle diye dusuneceginiz yere.
Yanlis anlamayin lutfen. ben de acik bir bayanim, ama eyer acik bir bayansaniz mesela dini deyerlerinizin, yada orfi deyerlerninizin pek sIkI olmayacagini dusunebiliyorlar, sanki cinsellik olayi konusunda cok serbestmissiniz gibi dusunebiliyorlar gibime de geliyor.
Rabbim yardimciniz olsun.
boosanma asamasindayken bu gibi konusmalara girmeniz bence cok hos olmamis ama kesinlikle gorusmememiz gerek bence kendinize bu haksizligi reva gormeniz demek olur bu ayricada evet bosan,is eslere erkeklerin bakis acisi boraz daha farkli oluyor iliskilerini daha relax yasamak istiyorlar ama bu siz ona bole bir imada bulunmalarina sebebiyet vermediniz muddetce kesinlikle suc sizin olmaz erkeklerin dengesizlikleri olur bu kendinizi bos yere suclamayin bu konuda derim bosanma asamasindayken kendinizi bu gibi sorularla kafa yormaniz cok ta normal hayati akisina birakin ve kimseye sizin istediginiz olmadigi muddetce bu gibi davranislarda bulunmalarinada bir daha izin vermeyin
Merhaba kizlar lutfen bana akil verin rica ediyorum
Ben su an bosanma asamasinda olan bir bayanim ve kendimi bosanmis olarak kabul ediyorum artik. Lakin Kendimi degersiz ve asagilanmis hissetmeye basladim su son zamanlarda. Uc yil boyunca eski esimden ayrildim ayrilali hayatima hic kimseyi dahil etmedim elim yabanci bir ele degmedi.
Ama bir bucuk hafta once biriyle tanistim bana ocak ayinda mesaj atmis cok tereddut ettim cevap vermek icin. Fotolarina filan baktim inceledim temiz bir insana benziyor ailesi olsun kendisi olsun. Neyse cevap verdim ve konustuk biraz Birbirimizi tanima amacli. Bana evlimisin bekarmisin diye soru sordu bende bosanma asamasinda oldugumu soyledim kendiside bosanmis biri ama bana ciddi bir iliski istedigini soyledi bir iki gun konusduktan sonra bana benden hoslandigini soyledi hatta face sifresini bile vermek istedi bana Bende fotolarina baka baka ufacikta olsa hoslanmaya basladim ondan.
Bu konusmalardan bana seni gormeye gelebilirmiyim dedi bende gelebilirsin ama yanimda bir arkadasim olur dedim ve red etti arkadasi gelirsen yanliz gel dedi bende tamam dedim ama inanin cok korkuyorum. Kendisinede soyledim !!! ve basladi ben enayimiyim bende bir insanim bilmem ne
Iki gun sonra bana cinsellikten bahsetmeye basladi ben seni sevmek istiyorum ama ben seninle ciddi dusuneceksem eger aramizda cinsel iliskide olmasi gerekiyor ben sana sahip olmak istiyorum sonucta sen bosanmis sayilirsin bakire degilsin bende bosanmis bir adamim bu saatten sonra hep senin yaninda olacagim vs vs bende dedim benim bakire olmamam seninle cinsel iliski yasayacagim anlamina gelmez dedim ve bu konularda cok hassassim dedim bu kezde bak olmuyor iste bizim kafalar ayni degil bilmem ne artik gercekten suphelenmeye basladim kendisinden !!! Eger bakire olsaydin sana bu tarz bisey teklif etmezdim dedi !!! ve bende olmaz dedim ve attigi mesajlara cvp vermedim sonrada bana tekrar msj atip benden ozur diledi iste cok ileriye gittim konusmalarimda ben seni zorlayamam boyle bir seye vs vs Simdi ben bu adamla gorusmelimiyim sizce ??? ben bu zamana kdr kendi ayaklarimin uzerinde durabilen bir bayanim ve kisilikli bir insanim
Arkadaslar inanin kendimi o kadar degersiz o kadar asagilanmis hissettimki dedim ya bosaniyor olmak kadini asagilamakmi anlamina geliyor dedim kendi kendime neden bosanmis bir bayanin degeri olmuyor neden erkekler onlari seks makinasi gibi goruyorlar lutfen biri bana akil versin !!!
Cnm ben ztn bu adamla iliski yasamiyorumki Allah korusun sadece konustum arkadas gibi konustum baktim sacma sapan seyler soylemeye basladi inan bende dusundum acaba esimin parmagi varmi bu iste diye ama zannetmiyorum bosanma asamasinda ben kusursuzum esim tamamen kusurlu kendisinin baska bir kizla iliskisi var bu asamada ve fotolarina alenen sitelerde paylasmislar kizi bana karsi kullanmis yani ben bu dellilerin hepsini sundum avukatima kendisinide asla ve asla aldatmadim !!!!
Ben su an bosanma asamasinda olan bir bayanim ve kendimi bosanmis olarak kabul ediyorum artik. Lakin Kendimi degersiz ve asagilanmis hissetmeye basladim su son zamanlarda. Uc yil boyunca eski esimden ayrildim ayrilali hayatima hic kimseyi dahil etmedim elim yabanci bir ele degmedi.
Ama bir bucuk hafta once biriyle tanistim bana ocak ayinda mesaj atmis cok tereddut ettim cevap vermek icin. Fotolarina filan baktim inceledim temiz bir insana benziyor ailesi olsun kendisi olsun. Neyse cevap verdim ve konustuk biraz Birbirimizi tanima amacli. Bana evlimisin bekarmisin diye soru sordu bende bosanma asamasinda oldugumu soyledim kendiside bosanmis biri ama bana ciddi bir iliski istedigini soyledi bir iki gun konusduktan sonra bana benden hoslandigini soyledi hatta face sifresini bile vermek istedi bana Bende fotolarina baka baka ufacikta olsa hoslanmaya basladim ondan.
Bu konusmalardan bana seni gormeye gelebilirmiyim dedi bende gelebilirsin ama yanimda bir arkadasim olur dedim ve red etti arkadasi gelirsen yanliz gel dedi bende tamam dedim ama inanin cok korkuyorum. Kendisinede soyledim !!! ve basladi ben enayimiyim bende bir insanim bilmem ne
Iki gun sonra bana cinsellikten bahsetmeye basladi ben seni sevmek istiyorum ama ben seninle ciddi dusuneceksem eger aramizda cinsel iliskide olmasi gerekiyor ben sana sahip olmak istiyorum sonucta sen bosanmis sayilirsin bakire degilsin bende bosanmis bir adamim bu saatten sonra hep senin yaninda olacagim vs vs bende dedim benim bakire olmamam seninle cinsel iliski yasayacagim anlamina gelmez dedim ve bu konularda cok hassassim dedim bu kezde bak olmuyor iste bizim kafalar ayni degil bilmem ne artik gercekten suphelenmeye basladim kendisinden !!! Eger bakire olsaydin sana bu tarz bisey teklif etmezdim dedi !!! ve bende olmaz dedim ve attigi mesajlara cvp vermedim sonrada bana tekrar msj atip benden ozur diledi iste cok ileriye gittim konusmalarimda ben seni zorlayamam boyle bir seye vs vs Simdi ben bu adamla gorusmelimiyim sizce ??? ben bu zamana kdr kendi ayaklarimin uzerinde durabilen bir bayanim ve kisilikli bir insanim
Arkadaslar inanin kendimi o kadar degersiz o kadar asagilanmis hissettimki dedim ya bosaniyor olmak kadini asagilamakmi anlamina geliyor dedim kendi kendime neden bosanmis bir bayanin degeri olmuyor neden erkekler onlari seks makinasi gibi goruyorlar lutfen biri bana akil versin !!!
Simdi ben bu adamla gorusmelimiyim sizce ???
asla ve asla ...... bir yanlıştan çıkmışken tekrar yanlışın ortasına düşme bence....tamamen uçkurunu düşünen beyniyle değil başka organıyla hareket eden biri olduğunu düşünüyorum..... ne demek hem ciddi düşünüp hem de cinselliği yaşamanın gerekliliğiniz savunmak ? madem ciddi evlenince yaşayacaksınz zaten
aldatmadığını biliyorum, seni çok iyi anlıyorum ama demek istediğim şu ki eşin bunu kullanabilir dikkatli ol senin zarar görmemen adına böyle bir yorum yaptım. zerre kadar da olsa eşine koz verme hele bir boşan kurtul sonrası zaten inşallah gönlünce olur.
ayrıca her insan kendi değerini kendi belirler,
bana göre boşanmak GÜÇLÜ KADINLARIN işidir.
yeri geldiğinde bile ailene mesafe koyucaksın herkes haddini bilicek,
sen henüz boşanmadığın için bu yaptığında senin aleyhinde bir suçtur unutma.
boşan aradan bi süre geçsin sora adam gibi birileri olursa değerlendirirsin.
2.gün sexten bahsedenden arkana bile bakmadan kaç.
Ciddi olan adam başka davranır bence.
cnm zaten engelledim o serefsizi Allah belalarini versin merak etme gorusmicem tavsiyelerin icin cok cok tesekkur ederim
o pıslık adam senden faydalanmak istemiş ama uzak dur hayır gelmez böyle birinden
ayrıca kendini degersiz falan hissetme ılk boşanan sen değilsin sonda olmayacaksın inş bu senın ıcın yenı bir başlangıç olur cok bunalıyorsan eger psıkolojık destek al rahatlatır senı
Niyetini bu kadar belli ettiği için sevinmelisin bence.
Ben erkeklerin cinselliği yaşamak istemesine takılmıyorum bunu ifade etme şekline takılıyorum , eğer ısrarcı olup sıkıyorsa ikna etmeye çalışıyorsa o rahatsız edici olur işte.
Bu karşılıklı istekle olur insan biraz karşısındakine zaman verir.Hoş evlenmeden hiç bulaşmamak en güzeli de .
canım benim engelledin ok ama düşündüklerine ulaşamayacak olan pis sapık seni zor durumda bırakmak için sana iftira atabilir...gerçi netten tanışmışsın çevreni tanıyor mu eski eşine ulaşabilir mi bilmiyorum ama msj ları falan varsa silme ne bilim kendini temize çıkarabilecek delilleri iyi koru derim...
İnan ilkkez senin başına gelmiyor, bende ilk eşimle ayrılık falan yaşamadan direk boşandım.. Ama boşandıktan sonra oh kurtuldum derken bu sefer etraf gözü sana bi dikiyor napıyor ne ediyor vs.. biraz zorluk çekersin, ama kişilikten taviz vermemek önemli olan.. ben boşandıktan 2,5 yıl sonra eşimle tanıştım ve bizde sanaldan tanıştık. İnan senin şu bahsettiğin gibi olaylarla çok karşılaştım.. 2 muhabbet ediyorsun direk konuyu başka yere çekmeler..saçma sapan insan dolu.. öyle olmayanlarıda var, örneğin eşim öyle davranmamıştı, onun niyeti belli benimki belliydi.. Evlilikti yani.. Sana kalkıp direk derdini söylüyorsa inan direkten dönmüşsün demektir.. çünkü adamlar nasılsa evlenmedende istediğimi alıyorum kafasındalar..sana güven vermek için facebook şifresini verse ne vermese ne.. nasılsa değiştirir şifresini.. senin adına kalkıp senin ihtiyaçlarını tartışması ''zafere giden yolda herşey mübah'' mantuğı.. Sen remi olarak işlemlerin bitince emin ol daha kararlı ve düşüncelerini daha net tahlil edersin.. Seni değersiz hissttiren insanlardan uzak durmanı öneririm. Umarım gönlünce içine sinen biriyle mutlu olursun.
Hiç üzülme canım evlenmek ayrılmak olağan şeyler. Aşağılık olan o . Daha ilk görüşmede böyle şeyler mi konuşulur? Kadınlar ayrılımışn diyefaydalanmak istiyorlar sen canını sıkma en iyisi görüşme . Bir kere istediğini alıp bir daha tanımazlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?