Bosanmis olmak degersiz olmakmi anlamina geliyor !!!

olması gereken o zaten :26:

Yoo, hiçte açik ile kapali ile alakasi olmadigini düsünüyorum. Dedikodulara bakilirsa kapililarin dedikodusuda yapiliyor.
Olay bir sapik, seksmanyagi bir erkekten ibaret. Karsindakine degere veremeyen, sadece kendi cinsel dürtülerine meraki olan bir erkek.

Ve bu tip manyak erkeklerden dolayi üstelik burda bir çok kadin konu açiyor bekaret üzerine, zar üzerine. Bu erkek bosanmis olsa bile,
yine ilerde bakire kiz isteyecek. Kendisi tabiki gönül eglendirebilir, neticede erkek o.

Konu sahibine sesleniyorum, ilk önce kendine deger vermelisin. Vermedikçe, baskalarida vermez. O sahis ile hemen irtibati kesmeni tavsiye ediyorum.
Elbette ahlakli, edepli erkeklerde vardir. Simdiki sahis ile zamaniniz bosa gitmesin. Sen onun ile bir arkadas esliginde bulusmak teklifini red ettiginde zaten nasil bir oldugunu tahmin etmistim. Sana hakikatten deger veren birinin bulmani ve beraber mutlu olmanizi diliyorum

Sagol cnm tavsiyelerin icin !!!

Simdi ben bu adamla gorusmelimiyim sizce ???
asla ve asla ...... bir yanlıştan çıkmışken tekrar yanlışın ortasına düşme bence....tamamen uçkurunu düşünen beyniyle değil başka organıyla hareket eden biri olduğunu düşünüyorum..... ne demek hem ciddi düşünüp hem de cinselliği yaşamanın gerekliliğiniz savunmak ? madem ciddi evlenince yaşayacaksınz zaten

aldatmadığını biliyorum, seni çok iyi anlıyorum ama demek istediğim şu ki eşin bunu kullanabilir dikkatli ol senin zarar görmemen adına böyle bir yorum yaptım. zerre kadar da olsa eşine koz verme hele bir boşan kurtul sonrası zaten inşallah gönlünce olur.

canım benim bunlar ne

arkana bile bakmadan kaç o adamdan. normal değil çünkü sapık herif.

ayrıca her insan kendi değerini kendi belirler,
bana göre boşanmak GÜÇLÜ KADINLARIN işidir.
yeri geldiğinde bile ailene mesafe koyucaksın herkes haddini bilicek,
sen henüz boşanmadığın için bu yaptığında senin aleyhinde bir suçtur unutma.
boşan aradan bi süre geçsin sora adam gibi birileri olursa değerlendirirsin.
2.gün sexten bahsedenden arkana bile bakmadan kaç.
Ciddi olan adam başka davranır bence.

cnm zaten engelledim o serefsizi Allah belalarini versin merak etme gorusmicem tavsiyelerin icin cok cok tesekkur ederim

Sagol cnm benim bende inan dusundum esimle bir ilgisi varmi diye ama oyle gozukmuyor zaten ilk basta bunu dusunerekten konustum ben onunla esim zaten bana koz verdi ve ben bunu mahkemede kullandim dedigin gibi erkek milleti ne yapacagi belli olmaz

sagol cnm ama ben esimi aldatmadim simdiye kadar o beni aldattii ve elimede koz verdi zaten bu sapîk herifide engelledim allah bildigi gibi yapsin onlari

cnm zaten engelledim o serefsizi Allah belalarini versin merak etme gorusmicem tavsiyelerin icin cok cok tesekkur ederim

canım benim engelledin ok ama düşündüklerine ulaşamayacak olan pis sapık seni zor durumda bırakmak için sana iftira atabilir...gerçi netten tanışmışsın çevreni tanıyor mu eski eşine ulaşabilir mi bilmiyorum ama msj ları falan varsa silme ne bilim kendini temize çıkarabilecek delilleri iyi koru derim...

İnan ilkkez senin başına gelmiyor, bende ilk eşimle ayrılık falan yaşamadan direk boşandım.. Ama boşandıktan sonra oh kurtuldum derken bu sefer etraf gözü sana bi dikiyor napıyor ne ediyor vs.. biraz zorluk çekersin, ama kişilikten taviz vermemek önemli olan.. ben boşandıktan 2,5 yıl sonra eşimle tanıştım ve bizde sanaldan tanıştık. İnan senin şu bahsettiğin gibi olaylarla çok karşılaştım.. 2 muhabbet ediyorsun direk konuyu başka yere çekmeler..saçma sapan insan dolu.. öyle olmayanlarıda var, örneğin eşim öyle davranmamıştı, onun niyeti belli benimki belliydi.. Evlilikti yani.. Sana kalkıp direk derdini söylüyorsa inan direkten dönmüşsün demektir.. çünkü adamlar nasılsa evlenmedende istediğimi alıyorum kafasındalar..sana güven vermek için facebook şifresini verse ne vermese ne.. nasılsa değiştirir şifresini.. senin adına kalkıp senin ihtiyaçlarını tartışması ''zafere giden yolda herşey mübah'' mantuğı.. Sen remi olarak işlemlerin bitince emin ol daha kararlı ve düşüncelerini daha net tahlil edersin.. Seni değersiz hissttiren insanlardan uzak durmanı öneririm. Umarım gönlünce içine sinen biriyle mutlu olursun.

Senin için uğraşmayan, sana değer vermeyen insandan uzak dur.. Konu cinsellik değil.. Ama daha sana hiç duygusal yatırım yapmadan butür istekler ne curet.

Sakın evliliğini bitirmeden bu tip işlere girişme ilkönce sen kendine hakettiğin değeri ver, güçlü ol..

Sakın evliliğini bitirmeden bu tip işlere girişme ilkönce sen kendine hakettiğin değeri ver, güçlü ol..

Cnm inan o salagi engelledigimde acaba iftira atarmi diye dusundum atarmi atar vallahi guven olmaz bu sapiklara cevremi tanimiyor eski esimde ismini filan bilmiyor evet silmedim delil olarak kalacak onlar !!!

Evet canim sana harfiyen katiliyorum bende hani kisilikli bir bayanim nerede ne zaman nasil adim atacagimi biliyorum ama bu sapiklar her yerde var maalesef yuce rabbim korusun bizleri

Hiç üzülme canım evlenmek ayrılmak olağan şeyler. Aşağılık olan o . Daha ilk görüşmede böyle şeyler mi konuşulur? Kadınlar ayrılımışn diyefaydalanmak istiyorlar sen canını sıkma en iyisi görüşme . Bir kere istediğini alıp bir daha tanımazlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sagol gulum benim iyiki varsiniz hani birde herkese ornek olsun amacli yazdim bu hikayeyi Allah onlarin belalarini versin inan gorusmicem engelledim dogru soyluyorsun !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…