Boşanmış olmak şuç mu?

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.502
148
Sevgili kknın güzel hanımları iyi geceler.Biliosunuz 3 ay 27 gün evli kaldım once altın sonra bılezık en son kayınpederımın benden kefıllık ıstemedı ve benım kabul etmemem sebebıyle evlılıgım bitti.Depresyon kilo alımı derken en son psıkologa gıttım.Duzenlı ılaclarımı kullanıorum.Çok şukur bu halıme ıyıyım.İş yerınden bi arkadaşımla cay ıcerken resım cekındık arkadasım durumuna attı.Arkadasımın kuzenı selam soyle yazmış.Bende arkadasıma o boşandı sana uygun deıl demesını soyledım.Neyse arkadasımın nişanı oldu.Nişanda bu bana baktı bende ona baktım gercekten hoş bır bay.Bana yazmıskı artık ıstegımı kabul edermısın.Bende kabul ederım ama ıkımız uygun deılız yazdım.Benı tanı oyle karar ver dedı.Yaklasık 2 aydır yazısıoruz.Neyse bugun beyefendı ıle gorustum.Kahve ıctık cay ıctık.O anlattı ben dınlefım.Ben anlattım o dınledı.Her sey guzeldı.Sonra eve gectım.whatsaptan yazıştık.Bana bugun sana o kadar cok sarılmak ıstedımkı dedı.Sonra bıraz daha konuştuk.Ben senınle evlenmıcem kabul ama senı cok begendım sende benı begendın eger bırbırımızle bır seyler yasamazsak ıkımıze ayıp olmazmı dedı.Dedımkı sen ne dedıgının farkındamısın benımle evlenmıceksın ama bırseyler yasayalım istıyosun oylemı dedın.Yanlış anladın benı dedı.Sonrada bugun o kadar gozlerıme baktın ben kendımı hiç anlatamamışım hayatta yaptıgım en ıyı sey haddımı bılmektır dedi.Def olup gitti.Arkadaşlar boşandım dıye sevılemezmıyım.Yanı evlenmek cıddı dusunmek deılde sadece anımı yasar boşananlar.Zıhnıyete bakarmısınız.Bende cıddı olmayan hıc bır seyle kaybedecek zamanım olmadıgını net oldugu ıcın tesekkur ettıgıkı soyledım.

Kendin istemişsin bu tavri biz olmayız demekle

Ne kadar iğrenç bir adammış keşke daha ağır konuşsaydınız, hadsiz..Boşanmak tabikii suç değil ama siz de ben boşanmış biriyim bekar ( evlilik yapmamış anlamında)biri bana uygun olmaz düşüncedesiniz ( belki bilinçaltınızda) ki ilk önce arkadaşınıza öyle söyletmişsiniz, siz önce kendi değerinizi bilin ki karşınızdaki o zaman değerinizi daha iyi anlar...

Burası küçük bir şehir.İnsanların zihniyeti böyle.Hani bunu bilsin ona göre davransin anlamında soyledım.

İnsanları kandırmak istemedıgımden öyle söyledim.Değersiz olduğumdan değil.
Biz olmayız demişsiniz diye sordum. Benim eşimin de benimle ikinci evliliği başından 5 ay kadar bir evlilik geçmiş 9 yıl önce. Ben hiç evlenmemiştim. Şu an çok mutluyuz. Hemen Biz olmayız dediğiniz için sordum yanlış anlamayın

Burası küçük bir şehir.İnsanların zihniyeti böyle.Hani bunu bilsin ona göre davransin anlamında soyledım.
Evet siz dürüst davranmak adına açık oynamışsınız ama karşınızdaki adam değil adamcıkmış ne yazıkki...İnşallah yakın zamanda böyle şeylere takılmayan, sizi hak eden birini bulursunuz...

Yok yanlış anlamadım.Hani baştan bilsin diye bilsin oyle karsıma cıkdın diye söyledim.Bide agzında gevelıyo ben oylemı demek ıstedım bunu mu anladın dıye.Benım gozlerıme baktın o kadar .Bugun hep kırılmaktan bahsettın anladımkı ınsanlar kırıldıkca ılk karsısındakı ınsanları kırıyorlar yazmış.

Böyle camışları insan yerine koyup Karşınıza almışsınız fazla gelmiş arpası. Neden boşanmak suç olsun evlenmekten hak ayrılmakta. Sanki evlenmemiş birinin neler yaşadığını kimlerle seviştiğini bilecek ona göre evlenecek paşam böyleleri böyle yorum yaparlar sonra mahallenin adı çıkmış kızını alırlar rezil olur otururlar

Bide dıokı benım gozlerıme baktın hiç öi bir sey anlamadın.Hayatta yaptıgım en ıyı sey haddını bılmek dio.Madem aksını ıddea ettın acıkla o zaman.Def olup gitti.

Evet bunuda yaşamış oldum.Başından söyledim ki ona göre karşıma çıksın diye .En acından kandırmadı.
yukarida arkadaslar da soylemis bence ortalikta "ben bosandim" diye gezmen de dogru degil. Sen normal konus insanlarla. Neden sevilmeyi haketmeyesin? Namussuzluk mu yaptin, ahlaksiz biri misin ki sevilmeyeceksin ne var bunda? Alninin akiyla yuvani kurmussun olmamis hayatina devam ediyorsun. Kimseye aciklama yapmak ya da bilgi vermek zorunda degilsin. Ciddi birsey olursa kendin soylersin. Ne gerek var yayin yapmaya. Bu tipler bi de paylasirlar etraflariyla bilgiyi. Ben tavlayamadim bi de sen dene muhabbetlerine maruz kalma sonra, kucuk yerdeymissiniz...

Boşver canım takılma sen öyle insanların laflarına. Boşanmak da evlenmek kadar doğal bir şey sonuçta. Ama bence bir daha ki sefere biriyle tanıştığında sadece boşandığını söyle 'biz olmayız ben boşandım' deme. Nacizane fikrim

Davulda değmedık yer kalmıo.Bi ora kalıo .Adıda namus oluo.Namus kalpte ama bilen yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…